Gość: minnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:30 Która ze sławnych kobiet ma Waszym zdaniem, Panowie, najlepsze ciało, najzgrabniejszą figurę? Czy będzie to, jak w wielu rankingach Jennifer Lopez, czy może wykażecie się dobrym gustem :)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c.kapturek Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:03 Katarzyna Figura :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.attu.pl 06.01.05, 20:03 ojejku, zeby przekonac sie, ze cialo jest zadbane i piekne, a figura idealna (co to znaczy idealna? jaka miarka zmierzyc ideal?), to chyba trzeba by bylo zobaczyc na wlasne oczy, moze nawet dotknac, a moze i jupitery wylaczyc. dziwne pytanie, zwlaszcza, ze kazdy z nas ma inne spojrzenie na piekno i inne odczucia estetyczne. a moze ja sie myle? ;) chyba przytlaczaja mnie te wszystkie ostatnie watki, ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
gucio36 Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 08.01.05, 16:01 Masz racje katinka. Te wszystkie filmy i fotki czasem kłamią. A styliści robią kawał dobrej roboty. Ale fajnie czasem pozerkać na smakowite kąski. Nawet te przerobione. Najsmakowitszym jest moja żona:) potem sąsiadka u której pisze umowy handlowe zamiast szwędać się po kafejkach. Potem sąsiad, bo jak jestem w Polsce chodzimy na piwo. A tak poważnie, to z polskich gwiazd podoba mi się Brodzik, Foremniak, Górniak, Stenka. Reszta to kukły. Kiedyś ładna była Anna Dymna, a z zachodnich Liz Taylor:))Obecnie to Isabelle Adjani, Zeta-Jones:))) Kidman. Julia Roberts, Lopez to dla mnie zwykłe babki, nic w nich pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 20:32 A w jakim celu takie badania? Chcesz sie zdolowac, ze nie wygladasz jak Claudia Schiffer? Chcesz sie nabawic kompleksow to polecam dla pan www.skins.be dla panow www.mostbeautifulman.com :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:02 > Chcesz sie zdolowac, ze nie wygladasz jak Claudia Schiffer? Rozgryzłaś mnie w 100% :))! A poważnie - pytam z ciekawości. Na kobiecych forach były wątki o najprzystojniejszych aktorach itp, więc chciałam zobaczyć jakie panowie mają preferencje jeśli chodzi o kobiece sylwetki. Nie podchodźcie do wszystkiego tak poważnie :). Poza tym ciekawi mnie, czy potwierdzi się teoria, że mężczyźnie wolą bardziej krągłe kształty. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 ehh kobiety, kobiety :D 06.01.05, 20:36 Żadna z was nie podała przykładu :))) No pochwalcie choć jedną z was:P Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: ehh kobiety, kobiety :D 06.01.05, 21:28 Ze niby jaka kobieta wydaje sie nam idealem?? Ja moge sie wypowiadac tylko o mezczyznach ;PP Np. taki Mark McGarth :))) Albo Josh Harnett :) Miodzio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: ehh kobiety, kobiety :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:48 Gerge Clooney, Ewan McGregor i Val Kilmer lepsi :))). Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: ehh kobiety, kobiety :D 06.01.05, 21:56 No na George'a sie moge zgodzic :)))) A z kobiet to mi sie przypomnialo, ze mi sie Lucy Liu bardzo podoba, ale to moj taki niedoscigniony ideal, bo raczej mam urode typowo slowianska i do niej mi baaardzo daleko... ktos mi kiedys powiedzial, ze jestem sobowtorka aktorki Heather Graham (chyba tak sie nazywa) ale nie ma to jednak jak pani Liu.... (a o bycie jej sobowtorka chyba nikt nie moze mnie podejrzewac) . No i bardzo ladna moim zdaniem jest tez Liv Taylor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: ehh kobiety, kobiety :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:30 Liv? To ta z wiecznie zalzawionymi oczami zranionej hieny? Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: ehh kobiety, kobiety :D 06.01.05, 22:32 Miodzio:) Ja to nazywam mgiełką w oku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: ehh kobiety, kobiety :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:36 > Ja to nazywam mgiełką w oku A ja to nazywam zapalenie spojowek. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: ehh kobiety, kobiety :D 06.01.05, 22:40 Tak czy siak, Letitia Casta wygrywa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: ehh kobiety, kobiety :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:19 Jeśli chodzi o kobiece figury to wg mnie Cameron Diaz jest bardzo zgrabna (tylko trochę za wysoka) i Kylie Minogue (ta z kolei nieco za niska :)). I jeszcze Jennifer Love - Hewitt. A jeśli chodzi o kobiety ogólnie to Isabelle Adjani, Nicole Kidman, Christina Ricci (może nie piękna, ale urodę ma niepowtarzalną), Rose McGowan (chodząca zmysłowość - grała w "Krzyku" przyjaciółkę głównej bohaterki, tam była blondynką, ja ją wolę jako brunetkę) i Catherine Zeta - Jones. A Lucy Liu - rzeczywiście śliczna i bardzo oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: ehh kobiety, kobiety :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:37 Prowadzisz moze sklep meblowy, albo stanowisko w Ikei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: ehh kobiety, kobiety :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:39 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: ehh kobiety, kobiety :D 06.01.05, 22:43 > Jeśli chodzi o kobiece figury to wg mnie Cameron Diaz jest bardzo zgrabna > (tylko trochę za wysoka) JAK TO ZA WYSOKA???????????? JEST WPROST IDEALNA :)))) O 1 CM ZA NISKA WLASCIWIE :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: ehh kobiety, kobiety :D 06.01.05, 22:58 Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau... nie umiesz faceta nakręcić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: ehh kobiety, kobiety :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:47 No przecież ona ma chyba 180 cm wzrostu albo i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: ehh kobiety, kobiety :D 06.01.05, 22:55 www.celebheights.com/s/Cameron-Diaz-397.html Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 22:37 Kazda slawna kobieta ktora mi przychodzi do glowy jest posiadaczka ladnego ciala, nie umiem podac ot tak z glowy nazwiska brzyduli [moze Lepper ;)?]. Ale mnie mozesz pominac w rankingu, jako posiadacza kiepskiego gustu - bo J. Lopez wg mnie prezentuje sie swietnie. Podobnmie jak wszystko co wyskoczyloby w google po wpisaniu "celebrites". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:49 Mi się Lopez nie podoba. Fakt - twarz ma śliczną, ale jestem zwolenniczką proporcjonalnych i szczupłych figur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpruderyjny Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:53 Tobie akurat nie musi. Chyba że gustujesz w kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:21 Nie gustuje w kobitach, ale potrafię docenić urodę kobiety gdy takową posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 22:55 Lopez jest proporcjonalna - to ze ktos nie miesci sie w kanonie wieszaka nie znaczy, ze nie jest proporcjonalny... no, chyba, ze ty inaczej pojmijesz proporcje - wtedy odsylam do podstaw architektury ;)))) tudziez anatomii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:20 Lopez nie jest proporcjonalna - porównaj jej biust z biodrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:22 Aha - czy kobieta szczupła to od razu wieszak? Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 23:23 Co jest fajnego w obijaniu się o żebra? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 23:35 A grube się pocą i śmierdzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 23:37 Raczej myślałem o niepopadaniu w skrajności:))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 23:43 Dobra, wiem przeciez ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:36 Co jest fajnego w odbijaniu się od tłuszczu? Poza tym nie mówię o chudych tylko o szczupłych. Dla mnie wzorcowym przykładem zgrabnej, szczupłej sylwetki są już wymienione Kylie Minogue i Jennifer Love - Hewitt. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 23:34 Oczywiscie ze nie, np. J. Lopez jest szczupla i nie wyglada jak wieszak. Pewnie sie ze mna nie zgodzisz, tym bardziej gdy dodam ze np. ta z dzioba Titanica albo odtworczyni Bridget Jones takze nie sa grubasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:38 Nie uważam żeby Lopez była gruba, ale szczupłą też bym jej nie nazwała. Niedawno oglądałam 2 część Bridget - nie mów, że ona nie jest przynajmniej pulchna. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 23:45 Nie widzialem 2 czzesci B.J., Rene znam z innych produkcji i nie wazylbym sie o niej powiedziec "pulchna". Coz, mozemy sie nie zgadzac w kwestii nazewnictwa co do Jennifer Lopez, ale nie ma zakreslonych scislych ram, wiec pozstaje tylko moje slowo przeciwko Twojemu. Ale ja ufam przede wszystkim sobie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:39 > Nie widzialem 2 czzesci B.J., Rene znam z innych produkcji i nie wazylbym sie o niej powiedziec "pulchna". W innych filmach Renee rzeczywiście jest fajną, szczupłą babką. Ale w Bridget (szczególnie w drugiej części) wygląda zdecydowanie zbyt "okrągło", na czym traci zarówno figura jak i twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 06.01.05, 23:36 Shania Twain Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 00:43 dla mnie, jesli chodzi nie tylko o figure ale tez i o twarz, wszystkie aktorki odpadaja:) (no, moze poza wspomniana lucy liu, halle berry, renee zellweger - z pierwszej bridget jones, drugiej nie widzialem, no i moze drew barrymore) taka uroda jak mi sie podoba jest bardzo.. nieaktorska:) aktorki na ogol sa zbyt klasyczne i aseksowne.. wole piosenkarki:) np. beyonce czy kelis.. mniam:) lub chociazby j.lo (by proporcje zostaly zachowane rzeczywiscie moglaby miec tylek odrobine mniejszy, ale jak dla mnie i tak jest ok:), anastacia moze byc (lubie malutkie:) shakira jest nawet w porzadku. musza zawierac odpowiednia mieszanke kobiecosci i cukru - bez tego pierwszego sa dla mnie zbyt dziecinne, bez drugiego - sztywne i suche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:42 Widzę, że jesteś zwolennikiem tych bardziej krągłych kształtów :). Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 13:34 kragle mi nie przeszkadzja, ale wole szczuple - ktore wlasnie wymienilem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:18 A ja bym powiedziała, że one mają kształty raczej krągłe niż szczupłe :). Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 16:31 jesli mialas kiedys zajecia z psychologii spolecznej, to pewnie wiesz ze skala ocen facetow wzgledem kobiet i kobiet wzgledem kobiet znacznie sie rozni;) kobiety sa dla siebie znacznie surowsze niz faceci dla nich. wg. badan skala ocen rozni sie o m/w 5-7 kg, czyli np. dziewczyne mierzaca 170 o wadze 153 kobiety na ogol nazwa szczupla, faceci - raczej chuda; o wadze 160 - kobiety 'lekko okragla', faceci - szczupla etc. wiec nie powinnas sie dziwic:) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 16:36 hmmm 160-lekko okrągła.....zastanawiające...... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 16:43 no nie? nie pamietam niestety, czy badania byly robione przed era patykow, czy juz w trakcie - bo wplyw mediow tez ma duze znaczenie na postrzeganie idealu (ale glownie jesli chodzi o wlasna plec). poza tym, trzeba pamietac o tym, ze nie pytano o suche liczby bo nie kazdy (szczegolnie faceci) dobrze sie w tym orientuje albo ma wyobraznie wzrokowa. badanym przedstawiani byli zywi ludzie albo wizualizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:36 Blinski, wymieniles Anastacie i zaliczyłeś ją do szczupłych? Tjest chyba nieretuszowane zdjęcie, zobaczymy na ile różni się nasze pojęcie "szczupłości" :). Bo dla mnie ona jest, łagodnie mówiąc, pulchna. www.allcelebrity.it/Anastacia/18.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 21:02 a ona czasem nie jest wciazyna tym zdjeciu? mi nic nie wiadomo, nie interesuje sie zyciem celebrities, ale tak to wyglada. zwroc uwage na miesnie brzucha - tluszcz je przykrywa, u niej sa uwypuklone (jesli to nie ciaza, to moze ma cos podobnego z brzuchem jak doda, ona tez ma umiesniony ale wystajacy? choc wczesniej u niej tego nie widzialem, stad domysly o ciazy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:01 > kobiety sa dla siebie znacznie surowsze niz faceci dla nich. wg. badan skala > ocen rozni sie o m/w 5-7 kg, czyli np. dziewczyne mierzaca 170 o wadze 153 > kobiety na ogol nazwa szczupla, faceci - raczej chuda; A wiesz, że nie słyszałam o czymś takim (tzn. o różnicach w postrzeganiu sylwetki). Zawsze mi się wydawało, że dana kobieta surowo ocenia samą siebie, a u innych dziewczyn aż tak nie dostrzega wad (chociaż skąd by się wzięło oplotkowywanie koleżanek :)). Nie wiesz gdzie mogłabym przeczytać o tych różnicach o których piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 17:12 a wiesz, nie pamietam dokladnie gdzie to bylo, bo sluchalem o tym na wykladzie, dosc dawno na dodatek.. moze w wojciszke? a moze w cialdinim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.toya.net.pl 07.01.05, 13:56 Moze istotne by bylo ustalenie, czy jest sens mowic o pieknych kobiecych figurach w sytuacji, gdy wiekszosc ma poprawiane mniej (a zwykle wiecej) szczegolow anatomicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 15:11 Hmm a co mi obserwatorowi za roznica, czy ktoras gwiazda ma prosty nos bo jej taki wyrosl czy wycieli jej krzywa przegrode? Albo czy zeby sa biale bo je myje czy dlatego ze maluje? Ja tam nie jestem naturalista, wole jak kobieta np. farbuje wlosy zamiast obnosic z duma siwizne. Jak ktoras ma zrobione cycki a wygladaja fajnie to... wygladaja przeciez fajnie. Jesli np. wygladaja nienaturalnie, to tez widac ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Dobrym gustem??? IP: *.chello.pl 07.01.05, 14:41 J Lo ma poprostu kobiecą figure, nie jest jakaś bezkształtną tyczką... Wiec kazdemu normalnie funkcjonujacemu facetowi wlasnie ten typ figury powinnien sie podobac... Kobieta powinna wygladac jak kobieta a nie jak chłopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: dyżurny ruchu pan Całusek 07.01.05, 15:10 kobiety dzielił na dupiary i cycówy ja wole zeby wszystko było w jednym pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Dobrym gustem??? 07.01.05, 16:39 LO ma kobiecą figurę z ogromnym tyłkiem i chudziutkimi nóżkami,które giną pod w/w tyłkiem,jest nieproporcjonalna.....prywatnie nazywam to "niskoskanalizowana" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubensik Renata BEGER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:32 : ) My vote : ) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 21:06 J Lo jest fajna co ty chcesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 07.01.05, 22:42 niby nic nie chcę,jest jakaś przerasowana,a mnie to razi.....i ten zwisający tyłek... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 08.01.05, 08:55 Nie mialbym nic przeciwko temu by wszystkie kobiety taka skrzynie mialy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:32 gomory napisał: > Nie mialbym nic przeciwko temu by wszystkie kobiety taka skrzynie mialy ;) Chodzi Ci o to: www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image1.htm Bo ja uważam, że są jakieś granice :). A to już jest perwersja, może nie taka jak gustowanie w 150kg kobietach, ale też jakieś specyficzne upodobanie :). Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 08.01.05, 13:20 wiesz, mi sie wydaje ze 'specyficznym upodobaniem' moglabys to nazwac, gdyby ogolnym pogladem wsrod facetow na urode j.lo bylo to, ze jest be - a poniewaz jest inaczej, upodobania gomorego sa raczej przecietne, nie specyficzne:) (choc z drugiej strony cameron diaz tez sie facetom podoba, a w jej przypadku to juz za cholere nie wiem dlaczego.. choc w 'masce' nie byla zla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:31 > wiesz, mi sie wydaje ze 'specyficznym upodobaniem' moglabys to nazwac, gdyby > ogolnym pogladem wsrod facetow na urode j.lo bylo to, ze jest be - a poniewaz > jest inaczej, upodobania gomorego sa raczej przecietne, nie specyficzne:) Nie chodzi mi o jej urodę w ogóle bo uważam, że buzię ma śliczną. Tylko zachwyty nad, że się elegancko wyrażę, dolną częścią jej ciała mnie dziwią. Bo moim zdaniem ona nie ma pełnych, krągłych czy kobiecych kształtów, tylko po prostu (teraz wyraże się mniej elegancko) gruby tyłek. Taka Monica Belluci też chudzielcem nie jest i ma kobiecą figurę, ale przede wszystkim jest zgrabna i proporcjonalnie zbudowana. > (choc z drugiej strony cameron diaz tez sie facetom podoba, a w jej przypadku > to juz za cholere nie wiem dlaczego.. choc w 'masce' nie byla zla:) A Cameron Diaz to dla mnie odwrotność Jennifer Lopez :). Buzia niezbyt ciekawa, za to figurka fajna - szczupła, zgrabna i te nogi do nieba! Mówię Ci, obejrzyj "Aniołki Charliego" :). Ile ludzi tyle zdań, albo ja naprawdę nie umiem wczuć się w męski tok myślenia :). Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 08.01.05, 14:51 > Nie chodzi mi o jej urodę w ogóle bo uważam, że buzię ma śliczną. Tylko > zachwyty nad, że się elegancko wyrażę, dolną częścią jej ciała mnie dziwią. Bo > moim zdaniem ona nie ma pełnych, krągłych czy kobiecych kształtów, tylko po > prostu (teraz wyraże się mniej elegancko) gruby tyłek. Taka Monica Belluci też > chudzielcem nie jest i ma kobiecą figurę, ale przede wszystkim jest zgrabna i > proporcjonalnie zbudowana. przyznalem przeciez wczesniej, ze tylek j.lo wg. mnie tez jest za duzy, by byl proporcjonalny, ale mi to po prostu nie przeszkadza:) za to twarz srednio mi sie podoba, nie przepadam za latynoska uroda. a monica bellucci rzeczywiscie ma niezla figure:) > A Cameron Diaz to dla mnie odwrotność Jennifer Lopez :). Buzia niezbyt ciekawa, > > za to figurka fajna - szczupła, zgrabna i te nogi do nieba! Mówię Ci, > obejrzyj "Aniołki Charliego" :). obejrzalem - poczatek - bo sie nie dalo tego ogladac:), ale diaz widzialem. nie jest tam ani lepsza ani gorsza niz gdzie indziej - za chuda i wysuszona jak zwykle. kijem bym jej nie dotknal - spojrz na jej wystajacy mostek, okropne kolana, lokcie, patykowate konczyny, cycki - a wlasciwie resztki cyckow - zwisajace smutno gdzies w okolicach pach. do tego twarz o uroku jaszczura.. dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnie Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:52 spojrz na jej wystajacy mostek, okropne > kolana, lokcie, patykowate konczyny, cycki - a wlasciwie resztki cyckow - > zwisajace smutno gdzies w okolicach pach. Na takie detale to chyba nie zwracam uwagi (szczegołnie kolana, łokcie i mostek:). Ale obiecuje, że jak natknę się na nią to dokładniej się przyjrzę :). Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 08.01.05, 17:19 hehe, a to na ogol dziewczyny zwracaja duzo wieksza uwage na szczegoly:) przyjrzyj sie, ale ty zapewne odbierzesz to tak samo jak ja odbieram brzydkie dlonie u faceta, niewystarczajaco szerokie bary czy zbyt watle lydki - czyli nijak:) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 08.01.05, 15:05 wszystkie?ok-ale błagam-beze mnie,nie mam na /chirurga plastyka/.... Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 08.01.05, 13:49 no, co jak co, ale pani Lo o tylek dba... ty Waderka chyba nie widzialas zwisajacych tylkow ;))) oraz proporcji w stylu wielka "pani" - cienkie nozie ;) takich akurat sporo chodzi po ulicach... ja uwazam, ze dbanie (z umiarem) o to co sie ma, to jest to, nie lubie roztrzasania ktore futerko lepsze... bo co, wtedy te pulchniejsze czy z wiekszym tym i owym maja sie powiesic na suchej galezi, czy co? sa gusta i gusciki, i chyba o to chodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Która kobieta ma najlepszą figurę? 08.01.05, 15:14 widziałam i takie i takie,ale zdecydowanie LO ma zwisający tyłek/nie zwisający w stylu obwisły,bo z pewnością jest jędrny/ ale z celulitem i nieproporcjonalny w stosunku do reszty....pamiętaj,że w TV każda z tych piękności jest "zrobiona" ,bardziej ni z komukolwiek się wydaje.....nie widziałaś nigdy sław na na żywo? bo ja tak, i mogę powiedzieć,że niekoniecznie przypominają te z ekranu..... Odpowiedz Link Zgłoś