Dodaj do ulubionych

MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!!

• Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:34
      Wybacz jesli Cię uraziłam , napisałam tak po to , żeby sprowokować do
      odpowiadania :P:P:P hihi Znaczy to ,,prawdziwych facetów'' :D
      • Gość: krakowiak tak sobie mysle IP: *.server.ntli.net 17.02.05, 22:02
        ...o tym, co pojawia sie pierwsze (i nie chodzi tu o dywagacje w stylu jajo/kura ;)

Moze po prostu chodzi o to, ze swoim wygladem przyciagasz okreslona grupe facetow. Poprawcie mnie jesli sie myle, ale czy nie jest czesto tak, ze piekne kobiety spotykaja tych niewlasciwych facetow? Widzac atrakcyjna kobiete, skromny (choc 'porzadny') mezczyzna moze do niej nie zagadac, swiadomie (lub nie) zakladajac, ze to nie jego grupa docelowa.
        Sugeruje, ze duza role moga tu grac stereotypy- np ze blondyna i ladna, to pewnie nie za madra. I nawet jesli przydarzy sie juz jakas znajomosc, trzeba te automatyzmy myslowe po kolei przelamywac. I z tego co zaobserwowalem, nie tylko malo intelitentni ludzie kieruja sie stereotypami i zakladaja, ze cos wiedza na temat drugiej osoby, zanim ja poznaja. Tak po prostu jest latwiej i bezpieczniej ("przynajmniej wiem cos o swiecie").

Czytalem kiedys wywiad z pewna modelka- nieprawdopodobnie piekna kobieta. Fotograf stwierdzil, ze piekno musi byc dla niej ogromnym blogoslawienstwem. Ona odpowiedziala, ze bardzo czesto mezczyzni zachowuja sie, jak gdyby- poza pieknem- nie miala nic wiecej do zaoferowania.
        Piekno rzuca sie w oczy najbardziej. To, co naprawde wazne (i co decyduje o powodzeniu w zwiazku) ujawnia sie dopiero po pewnym czasie. Byc moze, z jakichs powodow- Twoje znajomosci z mezczyznami w wiekszosci nie przechodza tego pierwszego etapu.
        Swego czasu bylem w zwiazku, ktory glownie opieral sie Jej urodzie i na seksie. Pochlebialo mi, ze taka piekna kobieta jest zadowolona z bycia ze mna (tak twierdzila). I dosc dlugo zajelo mi zrozumienie, ze co prawda postrzeganie partnera jako atrakcyjnego jest wazne, ale nie powinno byc dominujacym czynnikiem przy decydowaniu o zyciu z ta druga osoba.
        Atrakcyjny wyglad to czasem dobry poczatek znajomosci. Jesli jednak buduje sie nia w OPARCIU o ta ceche, predzej czy pozniej okaze sie, ze cos mocno nie gra.
        Moze spotykasz osoby, ktore- tak jak ja kiedys- koncentrowaly sie tylko na urodzie i zawiodly sie na tej strategii? I teraz (nieslusznie) zakladaja ze z kazda ladna kobieta bedzie zle? ( ;) )

A tak juz calkiem na serio- kilka osob pisalo o skromnosci, ktora mialaby byc remedium na Twoj problem.
        Podpisalbym sie pod tymi slowami, z zastrzezeniem ze atrakcyjnosc na pewno nie jest przeklenstwem. Od Ciebie jednak zalezy, czy mezczyzni beda dostrzegac w Tobie cos wiecej.
        Moze po prostu przejmij inicjatywe?
        • Gość: c.kapturek Re: tak sobie mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:10
          ojej, tak szerokiego spektrum postu jeszcze tutaj nie widziałam, ale
          pozytywnie :))))))))))
    • tony82 Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 17.02.05, 22:11
      Jest taki facet, który by Cię na rękach nosił. Gdzieś blisko Ciebie, tylko że
      dla Ciebie jest nieatrakcyjny, ginie w tłumie, nieśmiały, a widzi w Tobie coś
      więcej niż kawał mięcha:)
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:24
      Jestem pod wrażeniem słów krakowiaka :o . Oczywiście muszę przyznać Tobie racje
      we wszystkim co napisałeś. Pewien chłopak kiedyś powiedział mi tak : ,,gdybym
      cię nie znał i nie wiedział , że jesteś wporzadku to nigdy w życiu bym do
      ciebie nie podszedł , żeby zagadać , bał bym się , że mnie wyśmiejesz...'' , ja
      naprwde nigdy , przenigdy nie wysmiałabym żadnego faceta , który próbowałby do
      mnie zagadać a robiłby to w sposób kulturalny , choćby niewiem jaki był
      brzydki. Wiem , że moja atrakcyjność wielu odpycha , wiem też , że może ok
      jestem mało skromna , ale taka już jestem , co mam zrobić ? Chodzić ubrana w
      szerokie bluzy i dżinsy???? Wszyscy piszecie mi o skromności , ale napiszcie co
      ona według Was znaczy? Powinnam po prostu przestać się wyróżniać z tłumu?
      Gorzej ubierać? Ci , którzy mnie już poznają , diametralnie zmieniają o mnie
      zdanie , mówią np :,, ja nie wiedziałem , że ty taka spoko jesteś ...'' itp.
      Więc co mam zrobić by swoim wygladem nie odstraszać tych normalntch facetów ???
      A takiego właśnie chcem , normalnego.
      • lorack widzisz... 17.02.05, 22:32
        chyba chodzi o to, ze 'pkt ciezkosci' jest przesuniety z Ciebie na facetow- to przeciez od nich wymaga sie inicjatywy. Jesli wiec godzimy sie na to, ze kieruja sie stereotypami, musimy zgodzic sie na to, ze 9 na 10ciu z tych, ktorzy do Ciebie podchodza- okaze sie bucami.

wiec moze jednak... Ty wybieraj pierwsza?
      • Gość: krakowiak trudna troche to sprawa IP: *.server.ntli.net 17.02.05, 22:38
        ...bo sam w sumie mam podobnie :/ Latwiej przeciez jest zalozyc, ze sie przegra (czyt.: podejde i mnie wysmiejesz), niz zaryzykowac.
        A jesli z mezczyznami masz do czynienia glownie na imprezach, to nietrudno, by dzialal taki schemat: jest atrakcyjna, podkresla to, wiec pewnie to jest dla niej najwazniejsze. A skoro Pan Rozporek nie jest moim szefem, to co bede zagadywal?

Z tego co piszesz, nie jest problemem fakt, ze niekumata z Ciebie kobieta. Mezczyzni, ktorzy Cie poznali, lubia Cie i czesto sa mile zaskoczeni. Wiec moze warto pozwolic im Cie poznac.
        Uderzaj do nich pierwsza, i jak najbardziej wyrozniaj sie z tlumu. Masz tu podwojny bonus: dowartosciowujesz faceta i panujesz nad sytuacja

:)
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:51
      I tutaj znowu jest problem chłopaki :/ Ja nigdy w życiu nie uderze pierwsza do
      faceta , takie mam zasady , nie powiem pierwsza cześć , ewentualnie dzień dobry
      jeśli jest starszy , nie będę pchała się w przejściu (uważam , że facet
      powinien przepuścić kobiete) , nie reaguje na trabiące na mnie samochody i nie
      wdaje się z takimi bucami w gadke a już tym bardziej nie w kłutnie ponieważ nie
      zniżam się do ich poziomu. Ba ! ja nawet jestem zwolenniczką całowania kobiety
      w dłoń na przywitanie itp.itd. A może jestem staroświecka? Moze maniery i
      kulturalność to jest tak stary obyczaj , ze już nikt tego nie stosuje? Jezu ,
      aż się sama przeraziłam hehehe , a mam dopiero 24 lata :O:O:O:O:O
      • Gość: krakowiak hmmm IP: *.server.ntli.net 17.02.05, 22:59
        ale... co w tym zlego? skad takie zasady, Toula?
        • Gość: Toula Re: hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:01
          Nie wiem skąd takie zasady , taka jestem , uwazam , że kobieta powinna się
          szanować , czyli być szanowaną :D
          • Gość: krakowiak Re: hmmm IP: *.server.ntli.net 17.02.05, 23:25
            To chyba jeden z tych gigaparadoksow :)
            bo, widzisz- nie zagadujesz do mezczyzn, by byc szanowana.
            Wiec zagaduja do Ciebie (w wiekszosci ci niewlasciwi), wykazujac brak szacunku...

no i robi sie niezly klops. "Ci niewlasciwi' pozostana chyba na swoim stanowisku (bo przeciez bucem nie przestaje sie byc z dnia na dzien).
            Przespie sie z tym, przemysle i moze cos wymysle.

Pozdrawiam cieplo
            Krakowiak vel lorack (ten zalogowany wyzej to tez ja ;)- taki multiglos :)
      • Gość: l-e-o Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.kruk / *.kruk-inkaso.com.pl 22.02.05, 11:33
        To wszystko OK. Wielu facetów ceni takie maniery. Co do wyglądu - to kobieta
        powinna być zadbana - nie zmieniaj nic na siłę. Może częściej się uśmiechaj -
        uśmiech łamie lody. A moze jeszcze nie spotkałaś tego, z który m będziesz
        szczęśliwa?? Głowa do góry - w końcu znajdziesz.
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:28
      Hehe no tak ciężka sprawa , serdeczne dzieki za wszystkie wypowiedzi , dobranoc
      krakowiak :P
      • Gość: krakowiak Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.server.ntli.net 17.02.05, 23:31
        pewnie z tego wszystkiego nie zasne :/

;)

dobranoc wszystkim :)
    • pisz_na_berdyczow Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 18.02.05, 00:35
      odpowiedz..... wali nuda
    • pisz_na_berdyczow Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 18.02.05, 00:37
      dodam ze jestem normalnym facetem
    • ramyus Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 18.02.05, 07:21
      Nie odpowie Ci nikt kto Cie nie zna, ale sprobuje strzelic - moze za bardzo
      ufasz facetom ? Moze zbyt szybko zaczynasz wierzyc, ze to jest ten ktory
      chcialby zwiazac sie z Toba, a nie tylko "skorzystac z Twoich wymiarow" ?
      • Gość: janko Re: do sunniva IP: 80.51.236.* 18.02.05, 09:20
        To co napisał wcześniej krakowiak to racja i o korzystaniu z wymiarów też,a
        pamiętaj że może masz taki wygląd że faceci zwyczajie nie znając cię boją się
        ciebie to się zdarza,jak kogosz poznasz bądź otwarta ale nie angażuj się i daj
        się komuś najpierw poznać apoza tym ciężko komuś coś poradzić i wyrazić opinię
        jak się kogoś nie zna a już nie mówię o tak poważnej rzeczy jak związek z kimś
        to szalenie trudna sprawy ba na udany wpływa tak wiele czynników i okoliuczności
        i nie zamartwiaj się,a może sparawiasz wrażenie niedostępnej.naprawdę ciężko
        coś pisać w takiej sprawie ale może poznasz kogoś przez wsob-nd
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:25
      ramyus masz racje , zbyt szybko ufam , hmmm , po prostu tak usilnie się
      staram , że jak tylko znajde kogoś fajnego to odrazu chciałabym żeby było jak w
      brazylijskiej telenoweli czy filmie romantycznym , heh a może za duzo filmów
      pokroju ,,Miasto aniołów ''itp się naogladałam hehehe , i TAK amelio1 , jestem
      dyzortografikiem !! Jestem! I co z tego? Nie jeden wielki uczony
      robił ,,byki'' , brak ortografii wcale nie swiadczy o inteligencji człowieka ,
      pozatym upominanie o ortografii jest denne , nie rób tego :/ Hmmm , czytając
      wszystkie wypowiedzi (za które serdecznie dziekuje , za wszystkie) dochodze do
      wniosku , że klapa , grrrr , zostane starą panną :( , bo niestety wygladu nie
      zmienie a za dużo facetów się mnie boi... Jestem otwarta , staram się być
      miła , nie szydze z nikogo! Aaaaaaaaa , jedyny problem to wygląd???? Nie , to
      jakiś paradoks... Niewiem już nic :(:(
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:28
      do pewien_student : dzięki za szczerość :D heh , niezle...
    • Gość: Pep3r_22 Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.dashnet.lublin.pl 18.02.05, 18:29
      No bo niestety jestem od ciebie mlodszy a to u ciebie bariera nie do przejscia.
      Jestes skazana na samotnosc ;)
      Trzeba bylo sie urodzic w ... 1984 ;)

Pozdr.
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:39
      hehe i tu się mylisz , wiek jaki mi odpowiada to od 20-u począwszy na 30-u
      zkończywszy , taki przedział mi odpowiada , z tym , że zalezy jaki dany
      facet ,,jest'' , hehe nie chcem wszystkich :P
    • Gość: kosti Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: 212.180.161.* 19.02.05, 02:14
      dokladnie,faceci sie zwyczajnie Ciebie boja,nie smia marzyc o takiej kobiecie
      wiec za szczyt marzen uwazaja uprawianie z nia sexu..nie wiem co Ci
      poradzic,moze daj sie poznac,pokaz ze jestes wrazliwa(jezeli
      jestes),inteligentna itd.trzymaj ich na wodzy,niech najpierw zainteresuja sie
      Toba nie twoim cialem
      pozdrawiam
    • brytan Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 19.02.05, 02:19
      - w pasie masz zdecydowanie za duzo co do biustu i bioder
      - poza tym dla faceta piekno to co innego niz dla ciebie ( i innyc kobiet)
      - no i trzeba tez miec to cos
    • vvaligora Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 19.02.05, 02:30
      uwierz mi jak facet NAPRAWDE jest zainteresowany to podejdzie do Ciebie!
      Przestan chowac glowe w piasek i tlumaczyc sobie ze jestes zbyt atrakcyjna
      to jedynie ratuje Twoje ego i pewnosc siebie, ale nic a nic nie posuwa Twojej
      sprawy. Spojrz prawdzie w oczy i zacznij dzialac.
    • Gość: Mezczyzna Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.eburwd1.vic.optusnet.com.au 19.02.05, 02:34
      - Sorki ale wedlug mnie brak Tobie klasy -
      - ortografia szokujaca - a u to razi szczegolnie u kobiety
      - szukasz facetow(a nie mezczyn)

nie wyobrazam sobie nie podejsc do kobiety ktora robi na mnie wrazenie.
      Moze brak Tobie seks apilu?
      • kohanek Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 19.02.05, 02:38
        no i sposob w jaki sie wyrazasz - slownicwo itd - swiadczy o Twoim prostactwie.
      • Gość: l-e-o Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.kruk / *.kruk-inkaso.com.pl 22.02.05, 12:15
        mam dość "pitolenia" o ortografii - to nic nie wnosi do temtu!!! Poza tym co
        daje ortografia - sprawia że ludziom żyje się lepiej?? czy może ludzie
        przeżywają artystyczne uniesienia dzięki niej?? Więc odpuście sobie poprawianie
        cudzych wypowiedzi ze względu na to - to nie jest dyktando!!
        Poza tym jednych błędy ortograficzne rażą a innych nie - mnie nie!
    • pikorpikor Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 19.02.05, 02:44
      Może właśnie dlatego, że tyle czasu poświęcasz na kultywoanie tego co opisałaś,
      że nie starcza Ci już czasu na myślenie o czym innym.
    • nienormalna Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 19.02.05, 03:33
      Moja siostra mieszka od lat we Francji i jest modelka. Moze ubrac worek, a
      meczyzni nie moga oderwac od niej oczu. No i NIKT sie jej "nie boi" w innych
      krajach, a juz szczegolnie nie w Polsce. Polscy mezczyzni wcale nie boja sie
      kobiet w porownaniu z mezczyznami z innych krajow.
      - wrecz przeciwnie podchodza, pytaja czy jest z kims, a jak nie prosza o
      telefon.

jest delikatna slodka blondynka o dlugich miekkich wlosach.
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 06:20
      Hmmm , brak mi klasy i jestem prostaczką , zanotowałam. Moje prostactwo zapewne
      objawia się tym , że szukam w człowieku wartości wewnętrznych a nie interesują
      mnie dobra materialne , może objawia się tym , że szukam partnera na dłużej a
      nie tylko na jeden raz , może tym , że ... , nie właściwie to nie mam już
      dzisiaj siły ani ochoty odpisywać na takie docinki , jednakże jestem zdania ,
      iż każdy człowiek jest wolny i ma prawo do wypowiedzenia się , dlatego
      uprzejmie dziękuję za szczere odpowiedzi , obojętnie czy są one negatywne czy
      pozytywne w stosunku do mnie , dziękuje również za czas poświecony na
      odpisywanie. Powiem wam jeszcze tylko , ze miałam mężczyznę , stosunkowo
      długo , niestety był bardzo zaborczy i okropnie zazdrosny , wręcz chorobliwie :
      ( Ten związek był zbyt męczący by mógł dalej trwać... Ja chcę , ze szczerego
      serca chcę mieć kogoś , kogoś kto mnie zrozumie ... :( Może faktycznie stwarzam
      swojego rodzaju barierę , ale to wszystko dlatego , ze boje się rozczarowań ,
      może to ja boję się ,,mężczyzn'' a nie oni mnie... Iiii doprawdy , dajcie już
      spokój z moimi wymiarami , podałam je po to aby zobrazować swoją postać ,
      siebie. :(:(:( Ojjj chyba dopada mnie zimowa chandra... Jeszcze jedna sprawa ,
      nie uważam się za bóstwo , wierzcie mi , naprawdę nie wywyższam się przed
      innymi… I mam prawo pisać FACET a nie mężczyzna , ponieważ dla mnie prawdziwy
      mężczyzna posiada takie wartości jak np. : mądrość , męstwo , szlachetność ,
      prawdomówność , szczerość , szacunek dla kobiet , troska o bliskich , honor ,
      ambicje , i wiele innych . Pisząc na forum , że jestem ,,prostaczką’’
      pokazujecie tylko swoją prymitywność , dlaczego? Ponieważ prawdziwy mężczyzna
      nie szydzi choćby z najgorszej kobiety… Uniżenie kłaniam się
      wszystkim ,,mężczyzną’’ Pozdrawiam :(

,,Prawdziwi mężczyzni rodzą się tylko nocą …
      w snach…’’
      • ona_au Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 19.02.05, 08:41
        a moze poznasz kogos tu na Forum?

• wadera3 Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 19.02.05, 10:19
        ...faktycznie,po przeczytaniu wszystkich Twoich postów
        /i odpowiedzi respondentów/
        ,nasuwa się jedno-/delikatnie ujmując/-zbyt mało pokory i demonizowanie siebie
        jako zjawiska......
        takich "zjawiskowych" dziewczyn są stada,a niektóre do tego mają trochę więcej w
        główkach......
        z autopsji wiem,że wymiary ,kolor włosów i wiek,to nikła część kobiecych
        atutów.......
        mężczyżni nie przepadają za zarozumiałymi kobietami ;D
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:48
      Do ona_au : Nikłe szanse :( , zobacz jak oni są nastawieni , jakie mają
      podejście do sprawy , w większości to po prostu zwyczajne docinki.
      • Gość: kosti Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: 212.180.161.* 20.02.05, 02:22
        wiesz co?kompletnie nie przejmuj sie docinkami,na forum jak i w zyciu,zdarzaja
        sie ludzie normalni i ci "troche mniej",ktorzy po przeczytaniu Twoich 2 zdan na
        swoj temat mysla,ze wszystko o Tobie wiedza,heh,panowie,czy naprawde trzeba az
        tak uwazac na to co sie pisz,zeby potem ktos nie mogl sie przyczepic do
        konkretnego sformulowania?Toula,wiary w siebie,po Twoich dalszych wypowiedziach
        wnioskuje,ze nie jestes(tak jak niektorzy na tym forum sadza)ladna pusta
        niunia,tylko kobieta wrazliwa,ktora zwyczajnie szuka kogos kto ja pokocha,i
        wiesz co?znajdziesz taka osobe napewno,jezeli jeszcze jej nie mialas to znaczy
        ze zadna napotkana nie byla Ciebie warta:)pozdrawiam
    • duza_klucha Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 19.02.05, 22:14
      Bo atrybuty, ktore wymieniasz: wiek, wymiary, uroda, licza sie w
      dyscyplinie: "przeleciec".

W dyscyplinie "pokochac" liczy sie cos innego, o czym ani slowa w Twoim
      poscie ...
    • Gość: rej za dobrze wyglądasz... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.05, 22:26
      ... więc Cię nikt nie traktuje poważnie. Ale spoko, znajdzie sie i taki.
      • kawal Re: za dobrze wyglądasz... 20.02.05, 03:28
        a dobrze??? nie ma czegos takiego -
        natomiast jest "za zle"
    • Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 07:24
      Dziękuję kosti , tak niewiele trzeba , żeby poprawić człowiekowi samopoczucie ,
      dziękuję za przyjazne słowo otuchy…
    • Gość: x Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 09:53
      Czy istnieją nieprzyjazne słowa otuchy? W pracy mam koleżankę która mówi o
      sobie "ja, taka laska...", co zupełnie nie przyciąga do niej panów. Z moich
      obserwacji wynika, że najlepiej mają ułożone życie zupełnie zwykłe dziewczyny z
      którymi da się porozmawiać i da się żyć. Obecne czasy są bardzo ciężkie dla
      mężczyzn, zwłaszcza młodych, którzy czują się zagrożeni emancypacją kobiet i
      bardzo często zwracają się w stronę tradycyjnych, konserwatywnych idei.
      Istnieją duże rozbieżności między pragnieniami młodych kobiet i młodych
      mężczyzn.Poczucie własnej wartości jest bardzo wskazane pod warunkiem że nie
      przechodzi ono w poczucie że jest się nagrodą stulecia.
      • kobbieta Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 20.02.05, 11:05
        w obecnych czasach jest duzo wiecej mezczyzn niz kobiet
        wiec sama sobie odpowiedz na swoje pytanie.
    • Gość: dziewczyna Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:29
      Mysle, ze osoba, ktora nie umie odpowiedziec na konkretny post, tylko dopisuje
      odpowiedzi w przypadkowych miejscach (zaznaczajac na poczatku do kogo pisze),
      nie grzeszy inteligencja.

A sadzac po opisie to jestes nudziara z nadmuchanym poczuciem wlasnej wartosci.
      Za ladna....BUHAHAHA Tak sobie to tlumacz... Moze za brzydka lub za glupia?
      • Gość: Zuzanna Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:38
        A gdzie oni są? Oto jest pytanie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka