adonaii 10.03.05, 10:56 i patrzy na żonę (której już nie pragnie) smutno, ale nic więcej nie chce powiedzieć, to czego ta żona może się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiruska Re: kiedy mężczyzna mówi, że jest nieszczęśliwy.. IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 10.03.05, 11:10 że chce już odejść w swoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_dwadziesciapare Re: kiedy mężczyzna mówi, że jest nieszczęśliwy.. 10.03.05, 11:20 jest taki dowcip " spotyka sie dwóch facetów i jeden mówi: wiesz, pożarłem się z żoną. drugi na to: a co sie stało? - a nic... jedliśmy obiad i chaciłem powiedzieć "podaj mi sól skarbie" a powiedziałem " ty larwo, zmarnowałaś mi 20 lat życia..." dowcip jest brutalny i przejaskrawiony, ale sporo w nim prawdy :( coś go ewidentnie gryzie, gryzie do tego stopnia, że już nie da rady sie z tym kryć - a to już bardzo poważne stadium [sam tak miałem... ] - więc opcje są dwie - albo to z niego wydusisz i BARDZO SZYBKO coś z tym zrobicie, albo szykuj sie na poważne zmiany w życiu życze ci tego pierwszego Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: kiedy mężczyzna mówi, że jest nieszczęśliwy.. 10.03.05, 12:40 Ze chyba bedzie musiala sie wydepilowac ;). Ale to na pewno chodzi o cos bolesnego. Wspolczuje... Twojemu mezowi rzecz jasna, bo musi sie okrapnie czuc. Az zaluje ze nie moge z nim isc na browara do jakiegos fajnego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloh Re: kiedy mężczyzna mówi, że jest nieszczęśliwy.. 10.03.05, 22:16 Kiedy niczego już nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś