quibbler Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 15.04.05, 22:00 o ile dobrze się orientuję, ani slipki, ani skarpety nie są na tyle drogie, by nie móc pozwolić sobie na kupno przynajmniej 7 par, a woda i środki piorące, bym nie móc nastawić prania przynajmniej raz w tygodniu. pomijam oczywiście fakt, że temat jest absurdalny, a noszenie bielizny więcej niż jeden dzień trochę wiecej niż niesmaczne...pozdrawiam osobników, tudzież osobniczki w tygodniowej bieliźnie.nie zazdroszczę waszym partnerom/znajomym!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 18.04.05, 10:19 quibbler napisał: > o ile dobrze się orientuję, ani slipki, ani skarpety nie są na tyle drogie, by > nie móc pozwolić sobie na kupno przynajmniej 7 par, a woda i środki piorące, > bym nie móc nastawić prania przynajmniej raz w tygodniu. pomijam oczywiście > fakt, że temat jest absurdalny, a noszenie bielizny więcej niż jeden dzień > trochę wiecej niż niesmaczne...pozdrawiam osobników, tudzież osobniczki w > tygodniowej bieliźnie.nie zazdroszczę waszym partnerom/znajomym!;)) Mozna, ale po co? Kto by zmienial codziennie. Przeciez to bez sensu. Powiedzialbym, ze tak robia snoby i pozerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 15.04.05, 22:48 Człowieku, żyjemy w cywilizowanym świecie!Gdzie ty żyjesz! Jak można nie myć się codziennie i codziennie zmieniać bielizny osobistej!!!!!!!!! Fe, co z ciebie za brudas! Musisz koniecznie to zmienić.A w ogóle myslę,że to jakiś żart! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 18.04.05, 09:57 wiktoria53 napisała: > Człowieku, żyjemy w cywilizowanym świecie!Gdzie ty żyjesz! Jak można nie myć > się codziennie i codziennie zmieniać bielizny osobistej!!!!!!!!! Fe, co z > ciebie za brudas! Musisz koniecznie to zmienić.A w ogóle myslę,że to jakiś żart > ! Wez ze mnie zejdz, dobra? Pewnie jestes z tych panienek co to lubia wypacykowanych gogusiow. Wspolczuje gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 17.04.05, 17:44 Chciałabym wierzyć że ktoś sobie jaja robi, ale jak wsiadam do autobusu to wiem że to chyba jednak na poważnie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
spalony.zywcem [...] 17.04.05, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 18.04.05, 08:31 chicarica napisała: > Chciałabym wierzyć że ktoś sobie jaja robi, ale jak wsiadam do autobusu to wiem > że to chyba jednak na poważnie... :( A mnie sie niedobrze robi jak wsiadam do autobusu, a obok siedzi laska z obgryzionymi pazurami i bez makijazu, ale pewnie bielizne ma zmieniona i mysli, ze to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
efdurka Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 18.04.05, 17:35 Powinieneś zająć sie branża serową, wróżę Ci świetlaną przyszłość w tym interesie. nie myślałeś o tym, zeby zając się produkcją sera???może wywindujesz polską gospodarke w tej dziedzinie na sam szczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 [...] 19.04.05, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 12:20 Gorzej, zapewniam cie jak jest czysta z wierzchu i z brudna dupa. Zadbana kobieta to taka, ktora dba zarowno o higiene intymna, a takze o wyglad zewnetrzny. Ale wydaje mi sie, ze sposob dbalosci o siebie, zadbany wyglad zewnetrzny jest wizytowka. Ta laska w autobusie o ktorej napisales to zapewne brudaska z 3-dniowa bielizna. Cos mi sie wydaje, ze ty lubisz taki zapach niezbyt czystej kobiety, sa tacy ludzie. Dlatego tak zawziecie upierasz sie przy swoim. Napoleon tez to lubial podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 13:16 Wytlumacz mi, co ci przeszkadza meski albo kobiecy zapaszek? Przeciez to jest podniecajace. Chyba nie wiem o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 14:00 Przeszkadza mi kazdy taki "zapaszek". Ogolnie rzecz biorac nie podniecaja mnie tzw. zapachy "spod pachy". Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 14:18 suzan_na napisała: > Przeszkadza mi kazdy taki "zapaszek". Ogolnie rzecz biorac nie podniecaja mnie > tzw. zapachy "spod pachy". Powiedz mi jedna rzecz: czy mialas juz w swoim zyciu faceta? Ale takiego prawdziwego, nie z plakatu? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 17:34 Mam faceta ... dodam, jest moim mezem. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 22:36 suzan_na napisała: > Mam faceta ... dodam, jest moim mezem. Pewnie jest kryptociotą. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 22:57 Silny, meski, niezalezny, zdecydowany taki jest moj maz. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 23:05 suzan_na napisała: > Silny, meski, niezalezny, zdecydowany taki jest moj maz. I zmienia gacie codziennie? To chyba czegos o nim nie wiesz. Nie zdziw sie, jak odejdzie do innego. Wspomnisz moje slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 01:49 Zaczyna mnie smieszyc, bo jest pozbawione zupelnie jakiegokolwiek sensu. Gdzie tu logika?! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 10:40 suzan_na napisała: > Zaczyna mnie smieszyc, bo jest pozbawione zupelnie jakiegokolwiek sensu. Gdzie > tu logika?! No wlasnie? Gdzie ty logika zmieniac codziennie czyste gacie? Ciekawe czy reczniki tez zmieniasz codziennie. Przeciez moga sie pobrudzic podczas podcierania. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Reczniki 23.04.05, 12:19 Zmieniam je codziennie, bo lubie biale, sporadycznie co drugi dzien. Do "podcierania" uzywam innego recznika, ktory sluzy tylko w tym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Reczniki 23.04.05, 13:43 suzan_na napisała: > Zmieniam je codziennie, bo lubie biale, sporadycznie co drugi dzien. > Do "podcierania" uzywam innego recznika, ktory sluzy tylko w tym celu. To pewenie masz jeszcze osobne reczniki do stop, rak, i do glowy. Zenujaca jestes, wiesz? Kto w ogole powiedzial, ze recznik musi byc bialy? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Reczniki 24.04.05, 22:02 suzan_na napisała: > Wcale nie musi byc bialy, Ja lubie biale. A ja lubie ciemne, bo nawet jak upadna na podloge, to nie widac, ze sa brudne. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Reczniki 25.04.05, 01:09 U mnie podlogi sa czyste, wiec nie mam tego problemu, ale lubie biale, aby przypadkiem nie przeoczyc brudu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Reczniki 25.04.05, 09:23 suzan_na napisała: > U mnie podlogi sa czyste, wiec nie mam tego problemu, ale lubie biale, aby > przypadkiem nie przeoczyc brudu. A u mnie jest zupelnie odwrotnie. Nurtuje mnie jeden problem - jezeli u ciebie podlogi sa czyste, to od czego maja ci sie pobrudzic reczniki? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Reczniki 25.04.05, 10:52 "Ja prijechał w waszu stolicu i wiżu, sławnyj gorod, a kultury niet." "Kakże?" "Takoj sławnyj gorod, a na wokzalie waszobojki niet." cytat z pamięci, więc się nie czepiać, jeśli jedno czy dwa słowa zmienione Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Reczniki 25.04.05, 12:51 koneser24 napisał: > A u mnie jest zupelnie odwrotnie. > Nurtuje mnie jeden problem - jezeli u ciebie podlogi sa czyste, to od czego maj > a > ci sie pobrudzic reczniki? Ciekawa jestem dlaczego u Ciebie jest odwrotnie (brudne podlogi), czyzby "twoja luba" nie umiala tego zmienic?! U mnie reczniki prawie nie brudza sie, lubie zapach swiezosci. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Reczniki 25.04.05, 13:08 suzan_na napisała: > koneser24 napisał: > > > > A u mnie jest zupelnie odwrotnie. > > Nurtuje mnie jeden problem - jezeli u ciebie podlogi sa czyste, to od cze > go > maj > > a > > ci sie pobrudzic reczniki? > > > Ciekawa jestem dlaczego u Ciebie jest odwrotnie (brudne podlogi), > czyzby "twoja luba" nie umiala tego zmienic?! U mnie reczniki prawie nie brudza > > sie, lubie zapach swiezosci. Przeciez tlumaczylem juz, ze mieszkam z mama i to ona zajmuje sie sprzataniem. Sprzata zwykle w soboty, wiec normalne ze przez caly tydzien podloga troche sie pobrudzi. Zreszta od tego jest podlowa, zeby byla brudna. A ty pewnie sprzatasz codziennie i szorujesz kafeliki szczoteczka do zebow? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Reczniki 25.04.05, 17:04 Podloga na pewno nie jest po to "by byla brudna" jak twierdzisz. Tez nie myje jej codziennie,ale za to prawie codziennie odkurzam. Jak widze, ze jest brudna to ja myje, akurat w lazience czesciej niz raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Reczniki 25.04.05, 19:44 suzan_na napisała: > Podloga na pewno nie jest po to "by byla brudna" jak twierdzisz. Tez nie myje > jej codziennie,ale za to prawie codziennie odkurzam. Jak widze, ze jest brudna > to ja myje, akurat w lazience czesciej niz raz w tygodniu. I pewnie zadrecza cie mysl, ze zaraz bedzie znowu brudna. A jak zobaczysz pylek na kafelkach, to dostajesz spazmow i zaraz lecisz po odkurzacz. A jestem wolny od takich malostkowych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Reczniki 25.04.05, 22:33 Nic mnie nie zadrecza, bo nie stanowi to dla mnie zadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Reczniki 26.04.05, 08:37 suzan_na napisała: > Nic mnie nie zadrecza, bo nie stanowi to dla mnie zadnego problemu. A ja twierdze, ze stanowi. I jeszce terroryzujesz meza zmuszajac go do zmiany gaci codziennie. Pozwol czlowiekowi byc soba! Nie kazdy musi byc taki ja ty. Przez takie cos sa wlasnie rozwody. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Reczniki 26.04.05, 19:01 Moj maz ma pedantyczne usposobienie, do niczego go nie zmuszam, jest taki sam z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Reczniki 26.04.05, 19:26 suzan_na napisała: > Moj maz ma pedantyczne usposobienie, do niczego go nie zmuszam, jest taki sam z > > siebie. Jestes pewna, ze chodzi o 'pedantyczne'? A moze co innego mialas na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Reczniki 27.04.05, 00:17 Wiedzialam juz jak zaczelam to pisac, ze bedziesz chcial wlasnie w taki sposob to przeinaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-29 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 18.04.05, 18:46 ile masz lat? i nie czujesz ze smierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 19.04.05, 13:28 marta-29 napisała: > ile masz lat? Zgadnij inteligentko > i nie czujesz ze smierdzisz? Nie, nie czuje. Sama sie powachaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_cietej_riposty1 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 18.04.05, 23:15 P: Jak mężczyźni sortują pranie? O: Na "brudne" oraz "brudne, ale jeszcze można założyć". Majtek i skarpet nie zmieniaj, jeśli uważasz, że mozna je jeszcze założyć! Po co tracić czas na zbędne zmienianie bielizny. Ja tam Cię rozumiem i gorąco popieram:p Odpowiedz Link Zgłoś
bezpruderyjny Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 19.04.05, 07:02 To ma być cięta riposta? Powinieneś sobie chyba zmienić nick na "mistrz_zaciętej_riposty", bo się chyba zaciąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 19.04.05, 13:32 mistrz_cietej_riposty1 napisał: > P: Jak mężczyźni sortują pranie? > O: Na "brudne" oraz "brudne, ale jeszcze można założyć". > > Majtek i skarpet nie zmieniaj, jeśli uważasz, że mozna je jeszcze założyć! Po co > tracić czas na zbędne zmienianie bielizny. Ja tam Cię rozumiem i gorąco popieram:p Slusznie prawisz. Wszystko ma swoje granice i we wszystkim trzeba zachowac umiar. Po tygodniu noszenia gacie i skarpety sa jeszcze w zupelnie dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 20.04.05, 17:45 No, nareszcie! Panie i panowie dyskutanci, autor zasłynął ongi na Auto Moto jako zienć (pisiwnia oryginalna), zwany także bobysiem. Zastanawiałam się, gdzie on się qrna stracił, a on teraz tutaj w trzech osobach przesiaduje... cześć bobyś. Teściowa wyzdrowiała? Spytacie, czemu teściowa? Otóż na AM wątek o jego teściowej dojechał do 2500 postów i admin zamknął. Szkoda. Ubaw był przedni, odstres totalny, znajomości się ponawiązywały żeby nie powiedzieć przyjaźnie. Próbował jeszcze zasłynąc paroma wątkami, ale natychmiast ginął po powiedzeniu "cześć zięciu". Ciekawe, czy tutaj wytrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia117 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 20.04.05, 22:57 yoma napisała: > No, nareszcie! > > Panie i panowie dyskutanci, autor zasłynął ongi na Auto Moto jako zienć > (pisiwnia oryginalna), zwany także bobysiem. Zastanawiałam się, gdzie on się > qrna stracił, a on teraz tutaj w trzech osobach przesiaduje... cześć bobyś. > Teściowa wyzdrowiała? > > Spytacie, czemu teściowa? Otóż na AM wątek o jego teściowej dojechał do 2500 > postów i admin zamknął. Szkoda. Ubaw był przedni, odstres totalny, znajomości > się ponawiązywały żeby nie powiedzieć przyjaźnie. Próbował jeszcze zasłynąc > paroma wątkami, ale natychmiast ginął po powiedzeniu "cześć zięciu". > > Ciekawe, czy tutaj wytrzyma... Tak myślałam, że to żart a autor tegopostu podkręca ludzi;)) Ale dyskusja przednia:)) A teraz na temat - jak czesto nalezy zmieniać? Hmm, co ile sie chce;p Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 21.04.05, 09:02 yoma napisała: > No, nareszcie! > > Panie i panowie dyskutanci, autor zasłynął ongi na Auto Moto jako zienć > (pisiwnia oryginalna), zwany także bobysiem. Zastanawiałam się, gdzie on się > qrna stracił, a on teraz tutaj w trzech osobach przesiaduje... cześć bobyś. > Teściowa wyzdrowiała? > > Spytacie, czemu teściowa? Otóż na AM wątek o jego teściowej dojechał do 2500 > postów i admin zamknął. Szkoda. Ubaw był przedni, odstres totalny, znajomości > się ponawiązywały żeby nie powiedzieć przyjaźnie. Próbował jeszcze zasłynąc > paroma wątkami, ale natychmiast ginął po powiedzeniu "cześć zięciu". > > Ciekawe, czy tutaj wytrzyma... Tak? A to ciekawe. A kto drugi i trzeci? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 20.04.05, 22:50 koneser24 napisał: > Co ile nalezy zmieniac, zeby nie wyjsc na brudasa? Ja zawsze zmienialem raz na > tydzien, ewentualnie jak sie pobrudzily, bo wydawalo mi sie to wystarczajace, > ale teraz jestem w stalym zwiazku i moja luba mowi, ze smierdze. Przeciez nie > bede zmienial codziennie. Co ile wy zmieniacie? Nic dodac, nic ujac - twoja luba ma calkowita racje - smierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 21.04.05, 09:17 suzan_na napisała: > koneser24 napisał: > > > Co ile nalezy zmieniac, zeby nie wyjsc na brudasa? Ja zawsze zmienialem r > az na > > tydzien, ewentualnie jak sie pobrudzily, bo wydawalo mi sie to wystarczaj > ace, > > ale teraz jestem w stalym zwiazku i moja luba mowi, ze smierdze. Przeciez > nie > > bede zmienial codziennie. Co ile wy zmieniacie? > > > Nic dodac, nic ujac - twoja luba ma calkowita racje - smierdzisz. A skad ty to mozesz wiedziec? Znasz mnie? W ogole kiedys znalas jakiegos mezczyzne, wiesz co to meski zapach, czy tylko wpatrujesz sie w plakat Bakstreet Boyz nad lozkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 21.04.05, 12:27 Bakstreet to znaczy "z dolarowego drzewa"? Ale jeśli tak, to i tak z błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 21.04.05, 13:44 yoma napisała: > Bakstreet to znaczy "z dolarowego drzewa"? Ale jeśli tak, to i tak z błędem. Mylisz sie panienko. To znaczy chlopcy z ulicy. Ale jak na nich patrze to mi sie niedobrze robi. Wycackani jak rowery. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 21.04.05, 16:44 chłopcy z ulicy to street boys, bucks to dolary, tree to drzewo, myślałam, że piszesz tak półfonetycznie baks-tree-t, ale się myliłam, no to oświeć mnie proszę, co to znaczy boyz? Bo rowery to bikes Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 21.04.05, 17:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=22997896&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=22702834&v=2&s=0 jeszcze była teściowa, wynoszenie zaoszczędzonego paliwa pod koszulą i tankowanie na nestle (!) Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 09:34 yoma napisała: > chłopcy z ulicy to street boys, bucks to dolary, tree to drzewo, myślałam, że > piszesz tak półfonetycznie baks-tree-t, ale się myliłam, no to oświeć mnie > proszę, co to znaczy boyz? Bo rowery to bikes Co ty pleciesz? Chyba od tego zmieniania codziennie ci sie w glowce poprzestawialo. Prosze bardzo: www.imdb.com/title/tt0278963/ Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 21.04.05, 23:24 koneser24 napisał: > suzan_na napisała: > > > koneser24 napisał: > > > > > Co ile nalezy zmieniac, zeby nie wyjsc na brudasa? Ja zawsze zmieni > alem r > > az na > > > tydzien, ewentualnie jak sie pobrudzily, bo wydawalo mi sie to wyst > arczaj > > ace, > > > ale teraz jestem w stalym zwiazku i moja luba mowi, ze smierdze. Pr > zeciez > > nie > > > bede zmienial codziennie. Co ile wy zmieniacie? > > > > > > Nic dodac, nic ujac - twoja luba ma calkowita racje - smierdzisz. > Skarpety zmienia sie codziennie nie wyobrazam sobie by moglo byc inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 09:20 Ale po co? Wez mi to wytlumacz! Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 12:10 Jak to po co ???!!! Co tu tlumaczyc, dla mnie to niewyobrazalne, ja zmieniam bielizne osobista codziennie,nie wyobrazam sobie by moglo byc inaczej. Jak mozna nosic dwu-dniowe skarpety, albo tym bardziej bielizne intymna. Mowiac krotko i prosto, jak mozna sie umyc i zlozyc brudne gacie na dupe.Ja uzywam dodatkowo wkladek higienicznych na codzien, zmienianiam je dwa razy dziennie, wiec moje figi sa czyste, mimo to uwazam, ze brudne, nie moglabym ich ubrac na drugi dzien. Niewyobrazalne jest dla nie to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 12:16 suzan_na napisała: > Jak to po co ???!!! Co tu tlumaczyc, dla mnie to niewyobrazalne, ja zmieniam > bielizne osobista codziennie,nie wyobrazam sobie by moglo byc inaczej. Jak > mozna nosic dwu-dniowe skarpety, albo tym bardziej bielizne intymna. Mowiac > krotko i prosto, jak mozna sie umyc i zlozyc brudne gacie na dupe.Ja uzywam > dodatkowo wkladek higienicznych na codzien, zmienianiam je dwa razy dziennie, > wiec moje figi sa czyste, mimo to uwazam, ze brudne, nie moglabym ich ubrac na > drugi dzien. Niewyobrazalne jest dla nie to co piszesz. Nie rozumiem. To co ty robisz z tymi gaciami? Sikasz w nie? Sama piszesz, ze sa czyste, a jednak zmieniasz. Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 12:44 Sa czyste, nic z nimi nie robie, pomimo tego zmieniam, bo zle bym sie czula, to cos takiego jak bym miala isc na drugi dzien we wczorajszym makijazu. Jestem kobieta zadbana do perfekcji, dla innych niedoscignionym wzorem pod tym wzgledem nie tylko po wierzchu, ale tez tam gdzie inni tego nie widza, nie robie tego na pokaz, tylko dla siebie. Uwielbiam swiezosc, wszystko idealnie czyste, wyprasowane, swiezy makijaz, czysta bielizna (dodatkowo ladna i nie zniszczona), czyste buty (tez sa wizytowka, czesto zwracam na nie uwage, obserwujac ludzi pod tym katem), zadbane wlosy(nie tylko w niedziele),Wszystko to musi byc dla mnie idealne by moglo sie laczyc w jedna calosc, to daje mi dobre samopoczucie, jestem perfekcjonistka, jezeli chodzi o sposob dbania o siebie, o czym ja moge pisac, ja nie zaloze bluzki dwudniowej na czyste wybalsamowane cialo, a my tu o majtkach piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 [...] 23.04.05, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 12:37 Spusc z tonu, widocznie nie gustujesz w kobietach z klasa. Dla mnie jest rzecza zupelnie normalna, ze jestem codziennie inaczej ubrana, moj maz nie widzi w tym zadnego problemu. Co masz na mysli piszac : "Albo bys sie dostosowala...! " ? niby do czego...? Do tego by chodzic w smierdzacych gaciach, (zmienianych...niewiem jaka norme preferujesz, nie doczytalam) bo ty tak bys mi kazal. Zawsze patrzac na takie niezadbane brudaski, maloatrakcyjne z wygladu zastanawiam sie czy ktos by taka chcial, a jednak... ktos taki jak ty na pewno. Ale nie rozumiem w czym widzisz problem, woda za droga, czy to tylko tak dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 13:47 suzan_na napisała: > Spusc z tonu, widocznie nie gustujesz w kobietach z klasa. Dla mnie jest rzecza > > zupelnie normalna, ze jestem codziennie inaczej ubrana, moj maz nie widzi w tym > > zadnego problemu. To jest nienormalne albo swiadczy o kompleksach. > Co masz na mysli piszac : "Albo bys sie dostosowala...! " ? > niby do czego...? Do tego by chodzic w smierdzacych gaciach, > (zmienianych...niewiem jaka norme preferujesz, nie doczytalam) bo ty tak bys mi > > kazal. Zmieniam raz na tydzien i w zupelnosci wystaczy. > Zawsze patrzac na takie niezadbane brudaski, maloatrakcyjne z wygladu > zastanawiam sie czy ktos by taka chcial, a jednak... ktos taki jak ty na pewno. > Niezadbana, bo ma gacie z wczoraj? To o niczym nie swiadczy. Mozna miec tygodniowe gacie i byc kobieta z klasa i odwrotnie. > Ale nie rozumiem w czym widzisz problem, woda za droga, czy to tylko tak dla > zasady. Na koniec dodam jedno - dawniej ludzie myli sie na raz na rok i zyli. I byli szczesliwi. I nie mieli problemow, czy zmienic reczniki raz na dzien czy dwa ray na dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 14:30 koneser24 napisał: > Zmieniam raz na tydzien i w zupelnosci wystaczy. > Niezadbana, bo ma gacie z wczoraj? To o niczym nie swiadczy. Mozna miec > tygodniowe gacie i byc kobieta z klasa i odwrotnie. Nie mozna miec tygodniowych gaci i byc kobieta z klasa, ha ha ..., zabawne to co piszesz, nie wierze w istnienie ludzi z takim mysleniem, ha ha.....tygodniowe gacie u kobiety z klasa ha ha, daj spokoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 24.04.05, 22:04 suzan_na napisała: > koneser24 napisał: > > > Zmieniam raz na tydzien i w zupelnosci wystaczy. > > Niezadbana, bo ma gacie z wczoraj? To o niczym nie swiadczy. Mozna miec > > tygodniowe gacie i byc kobieta z klasa i > odwrotnie. > > > > > > Nie mozna miec tygodniowych gaci i byc kobieta z klasa, ha ha ..., zabawne to > co piszesz, nie wierze w istnienie ludzi z takim mysleniem, ha > ha.....tygodniowe gacie u kobiety z klasa ha ha, daj spokoj.... Co jest zlego w tygodniowych gaciach? Przeciez nosicie podpaski. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 01:17 koneser24 napisał: > > Co jest zlego w tygodniowych gaciach? Przeciez nosicie podpaski. Ja na codzien nosze wkladki higieniczne(to nie sa podpaski), a w trakcie menstruacji uzywam tamponow. Jaki widzisz zwiazek, w tym co napisales??? Czyzbys nosil podpaski??!! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 09:14 suzan_na napisała: > koneser24 napisał: > > > > Co jest zlego w tygodniowych gaciach? Przeciez nosicie podpaski. > > > > > Ja na codzien nosze wkladki higieniczne(to nie sa podpaski), a w trakcie > menstruacji uzywam tamponow. Jaki widzisz zwiazek, w tym co napisales??? > Czyzbys nosil podpaski??!! Jak zwal tak zwal. Jesli nosisz te podpaski to ci sie gacie w ogole nie brudza i powinnas zmieniac minimum co dwa tygodnie. Tak nakazuje rozsadek, ale widze ze u ciebie z rozsadkiem kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 12:54 Robie tak jak lubie. A lubie czuc sie swiezo pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 13:16 suzan_na napisała: > Robie tak jak lubie. A lubie czuc sie swiezo pod kazdym wzgledem. To pewnie jak zrobisz za przeproszeniem kupe, to sie za kazdym razem myjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 17:05 Pewnie masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 19:45 suzan_na napisała: > Pewnie masz racje. A jak robisz to np. w pociagu, to jak sie myjesz? Jezdzisz w ogole pociagami czy sie brzydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 22:36 Nie brzydze sie, ale nie mam okazji, zeby nimi jezdzic. Ale podejrzewam, ze nie skorzystalabym z toalety w pociagu, zrobilabym wszystko by tego uniknac. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 08:34 suzan_na napisała: > Nie brzydze sie, ale nie mam okazji, zeby nimi jezdzic. Ale podejrzewam, ze nie > > skorzystalabym z toalety w pociagu, zrobilabym wszystko by tego uniknac. A jakbys miala srake? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 19:03 Nie jechalabym nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 19:26 suzan_na napisała: > Nie jechalabym nigdzie. A jakbys dostala po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 27.04.05, 00:19 A to niby czemu?!Poza tym nie mam dokad jezdzic tym pociagiem. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 codziennie oczywiście! 22.04.05, 01:32 ------------ Forum SISKOM TAK dla warszawskiej obwodnicy Strona internetowa SISKOM Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 [...] 23.04.05, 10:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martita60 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 16:06 ale sie usmialam, heheheh:) albo ktos podpuche robi Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 16:12 Zięciu, skocz na AM, twoje nestle odżyło forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=19307154 Odpowiedz Link Zgłoś
blogmd Dowcip częściowo na temat :) 22.04.05, 17:22 Wychodzi dwóch facetów z WC, z sikania konkretnie. Jeden idzie myć ręce i widząc, że drugi tego nie robi, mówi: - U nas w Harwardzie uczyli żeby myć ręce po siusianiu. - Drugi odpowiada: - A u nas w Oxfordzie uczyli żeby nie sikać po palcach.- Odpowiedz Link Zgłoś
dupcius Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 22.04.05, 23:56 no nie! codziennie!! a może jeszcze dwa razy!! te baby to faktycznie mają poprzewracane w głowach. Tak trzymaj stary!! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 10:45 dupcius napisał: > no nie! codziennie!! a może jeszcze dwa razy!! te baby to faktycznie mają > poprzewracane w głowach. Tak trzymaj stary!! Ja mysle, ze to rodzaj leczenia kompleksow. Te brzydkie zmieniaja codziennie, bo mysla, ze dzieki temu ktos na nie poleci. A prawdziwy facet nie poleci na taka sztuczna lale, najwyzej jakis lalus. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 12:49 koneser24 napisał: > dupcius napisał: > > Ja mysle, ze to rodzaj leczenia kompleksow. Te brzydkie zmieniaja codziennie, b > o > mysla, ze dzieki temu ktos na nie poleci. A prawdziwy facet nie poleci na taka > sztuczna lale, najwyzej jakis lalus. Prawda? Wiec pocieszaj sie ta prawda. Ale na atrakcyjne, zgrabne, ladne, zadbane do perfekcji kobiety leci kazdy facet, taka jest prawda, ktora widac na codzien, ale nie ma duzo takich kobiet.W czym widzisz ta sztucznosc? W czystosci? Ladnej twarzy i zgrabnym ciele, seksownym dyskretnym i gustownym ubiorze podkreslajacym te walory (wykluczajac styl jarmarczny), w tym nie ma nic sztucznego.To wszystko jest elementem podkreslajacym urode. A czystosc to swiezosc dajaca wspaniale samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 13:52 suzan_na napisała: > koneser24 napisał: > > > dupcius napisał: > > > > Ja mysle, ze to rodzaj leczenia kompleksow. Te brzydkie zmieniaja codzien > nie, > b > > o > > mysla, ze dzieki temu ktos na nie poleci. A prawdziwy facet nie poleci na > taka > > sztuczna lale, najwyzej jakis lalus. Prawda? > > > > > Wiec pocieszaj sie ta prawda. Ale na atrakcyjne, zgrabne, ladne, zadbane do > perfekcji kobiety leci kazdy facet, taka jest prawda, ktora widac na codzien, > ale nie ma duzo takich kobiet.W czym widzisz ta sztucznosc? W czystosci? Ladnej > > twarzy i zgrabnym ciele, seksownym dyskretnym i gustownym ubiorze > podkreslajacym te walory (wykluczajac styl jarmarczny), w tym nie ma nic > sztucznego.To wszystko jest elementem podkreslajacym urode. A czystosc to > swiezosc dajaca wspaniale samopoczucie. Piekna kobieta nie musi byc czysta, zeby miec dobre samopoczucie. To odroznia piekne kobiety od ciebie, bo ty musisz sie dowartosciowac zmienianymi codziennie gaciami. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 14:24 Ja nie musze sie dowartosciowywac zupelnie niczym, tym bardziej w kwestii wygladu zewnetrznego, slowo "kompleks" jest czyms mi zupelnie obcym. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 24.04.05, 22:03 suzan_na napisała: > Ja nie musze sie dowartosciowywac zupelnie niczym, tym bardziej w kwestii > wygladu zewnetrznego, slowo "kompleks" jest czyms mi zupelnie obcym. Kazdy zakompleksiony tak mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 01:24 Skoro wiesz lepiej ode mnie???!!! Nie odczuwam potrzeby wyprowadzac Cie z bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 09:17 suzan_na napisała: > Skoro wiesz lepiej ode mnie???!!! Nie odczuwam potrzeby wyprowadzac Cie z > bledu. Kazdy zakompleksiony tak mowi. Prawda jest taka, ze zmieniasz codziennie gacie, zeby sie podbudowac na duchu, bo myslisz ze w ten sposob bedziesz bardziej atrakcyjna. Pewnie tez tapetujesz sobie twarz pol kilem pudru, bo bez tego jestes brzydka jak noc. Pewnie nawet spisz z tym syfem na twarzy. A za 10 lat bedziesz plakac, ze wygladasz na 10 lat starzej niz powinnas. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 13:02 Posiadam zbyt duza pewnosc siebie, ktora inni ludzie zasiali we mnie na tyle gleboko,ze juz chyba zapuscila tak mocne korzenie, ktorych nie jestes w stanie wyrwac w zaden sposob. Nie czuje potrzeby jej podnoszenia przed Toba. Tym bardziej na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 13:27 A staniki jak czesto zmieniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 17:07 Tez codziennie, nie kazdy pasuje do bluzki, ktora mam zamiar zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 19:46 suzan_na napisała: > Tez codziennie, nie kazdy pasuje do bluzki, ktora mam zamiar zalozyc. Ach, zapomnialem. Ty bluzki zmieniasz codziennie. A co z butami? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 22:39 Z butami roznie, to zalezy od calosci ubioru. Inne do stylu sportowego, inne do eleganckiego, inne do spodniczki, inne do spodni. Ale to chyba nic nadzwyczajnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 08:32 suzan_na napisała: > Z butami roznie, to zalezy od calosci ubioru. Inne do stylu sportowego, inne do > > eleganckiego, inne do spodniczki, inne do spodni. Ale to chyba nic > nadzwyczajnego??? Ale codziennie inne? Bo ja nosze jeden przez caly sezon i uwazam, ze to w zupelnosci wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 19:05 Jak wystarczaja, to wystarczaja twoja sprawa, mi nie. Nie mam zadnych obiekcji ku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 19:30 suzan_na napisała: > Jak wystarczaja, to wystarczaja twoja sprawa, mi nie. Nie mam zadnych obiekcji > ku temu. To ile masz tych par butow? A ile ma mezus? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 27.04.05, 00:20 Nie wiem, nie liczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
pedrogomez Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 23.04.05, 19:32 A ja majtek nie nosze i nie mam tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 24.04.05, 10:13 Zmieniam bielizne codziennie, moze nawet czasem dwa razy dziennie. Uprzedzajac zlosliwe komentarze nie sram w gacie i nie leje w nie. Poprostu po ciezkim dniu jaknajszybciej udaje sie pod prysznic a ubierajac potem ta sama bielizne nie czulbym sie komfortowo myslac ze przechodzilem w niej caly dzien. Wogole co wam szkodzi zmieniac ja ? ;) Od czego jest woda, proszek i pralka... Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 [...] 24.04.05, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 01:21 Mylisz sie to jest wlasnie prawdziwy zadbany facet. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 09:09 suzan_na napisała: > Mylisz sie to jest wlasnie prawdziwy zadbany facet. To ty sie mylisz. On jest rowerzysta. Czy rowerzysta to facet? Polemizowalbym. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 13:04 On jest zadbanym mezczyzna w przeciwienstwie do ciebie. Nie myle sie. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 13:44 suzan_na napisała: > On jest zadbanym mezczyzna w przeciwienstwie do ciebie. Nie myle sie. I tobie to wystarczy do szczescia, ze jest zadbany? A co z pozadaniem? Pozadasz go tylko dlatego, ze jest czysty? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 17:12 Nie twierdze, ze tylko to mi wystarczy do szczescia, ale na pewno stanowi jeden z elementow ktore tworza caloksztalt cech mojego idealu mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 19:47 suzan_na napisała: > Nie twierdze, ze tylko to mi wystarczy do szczescia, ale na pewno stanowi > jeden z elementow ktore tworza caloksztalt cech mojego idealu mezczyzny. A jakby twoj maz byl brudny, to pewnie bys sie go brzydzila? Nie mowie juz o seksie oralnym, ale nawet bys sie do niego nie przytulila? Jak na przyklad wraca z dlugiej delegacji, to ty od drzwi wolasz: "idz sie umyj smierdzielu". Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 25.04.05, 22:49 Moj maz nie jezdzi w dlugie delegacje, ani tez nie chodzi w tygodniowych gaciach jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 08:30 suzan_na napisała: > Moj maz nie jezdzi w dlugie delegacje, ani tez nie chodzi w tygodniowych > gaciach jak ty. Zawsze moze zaczac jezdzic. I co wtedy? Nie dotkniesz go? Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 19:07 Dluga delegacja jest dla ciebie rownoznaczna z nie myciem sie przez caly czas jej trwania???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 26.04.05, 19:29 suzan_na napisała: > Dluga delegacja jest dla ciebie rownoznaczna z nie myciem sie przez caly czas > jej trwania???!!! No raczej trudno zmieniac wtedy gacie codziennie jak sie spi nie wiadomo gdzie i nie wiadomo z kim. A w ogole to wtedy na mycie nie ma chyba czasu, bo mezus pewnie tylko czeka, zeby sie od ciebie uwolnic choc na chwile i pochasac po pubach i po agencjach. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan_na Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 27.04.05, 00:21 Niby dlaczego mialby tego chciec?! Myslisz, ze jestem tyranem? Odpowiedz Link Zgłoś
rzorrz Ja przynajmniej 3 razy dziennie 24.04.05, 22:11 Pierwszy raz wkladam nowe jak rano wstaje, potem w pracy zmieniam kolo 12, bo po kilku godzinach pracy czuje juz dyskomfort, potem trzeci raz jak wracam z pracy do domu kolo 17, a jak gdzies wychodze wieczorem, to po przyjsciu zmieniam czwarty raz. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Ja przynajmniej 3 razy dziennie 25.04.05, 09:19 Jezdzisz na rowerze? Odpowiedz Link Zgłoś
kjojik Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 28.04.05, 10:07 hahaha Jak zaczełam sie spotykac z moim obecnym tez smierdział a teraz czyscioch z niego nie chodzi zeby zmieniac, bo to kwestia wrurna, chozi o to zeby codzinnie sie myc!!!! a nastepnie założyć czyste Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 28.04.05, 17:33 kjojik napisała: > hahaha > > Jak zaczełam sie spotykac z moim obecnym tez smierdział a teraz czyscioch z nie > go > > nie chodzi zeby zmieniac, bo to kwestia wrurna, chozi o to zeby codzinnie sie > myc!!!! > a nastepnie założyć czyste Widocznie przyzwyczailas sie do meskiego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 31.05.05, 22:37 kjojik napisała: > nie chodzi zeby zmieniac, bo to kwestia wrurna, chozi o to zeby codzinnie sie > myc!!!! Kwestia WRURNA?... Hmm... Nooo... Po głębszym pomyśleniu jednak przyznam ci rację. Wrurna... Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
romuss Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 29.05.05, 22:18 Powinno zmieniac sie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 30.05.05, 11:13 Ten post to chyba jakis niesmaczny żart???? Odpowiedz Link Zgłoś
piyawka Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 30.05.05, 19:49 gczern napisał: > Ten post to chyba jakis niesmaczny żart???? Sa tacy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy_czlek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 31.05.05, 18:14 koneser24 napisał: > Co ile nalezy zmieniac, zeby nie wyjsc na brudasa? Ja zawsze zmienialem raz na > tydzien, ewentualnie jak sie pobrudzily, bo wydawalo mi sie to wystarczajace, > ale teraz jestem w stalym zwiazku i moja luba mowi, ze smierdze. Przeciez nie > bede zmienial codziennie. Co ile wy zmieniacie? jak czytam wielu tu brudasow i az wstyd ze tacy sa szkoda mi waszych kobiet powinny was kantem puscic! jesli to prowokacja to calkiem orginalna ! gatki i skarpety bynajmniej ja zmieniam dwa razy dziennie i uwazam ze to wystarcza ! nigdy nie slyszalem ze zle pachne! ze wstydu bym sie spalil ! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 31.05.05, 18:59 upierdliwy_czlek napisał: > koneser24 napisał: > > > Co ile nalezy zmieniac, zeby nie wyjsc na brudasa? Ja zawsze zmienialem r > az na > > tydzien, ewentualnie jak sie pobrudzily, bo wydawalo mi sie to wystarczaj > ace, > > ale teraz jestem w stalym zwiazku i moja luba mowi, ze smierdze. Przeciez > nie > > bede zmienial codziennie. Co ile wy zmieniacie? > jak czytam wielu tu brudasow i az wstyd ze tacy sa szkoda mi waszych kobiet > powinny was kantem puscic! jesli to prowokacja to calkiem orginalna ! gatki i > skarpety bynajmniej ja zmieniam dwa razy dziennie i uwazam ze to wystarcza ! > nigdy nie slyszalem ze zle pachne! ze wstydu bym sie spalil ! Mam kilka pytan: 1. Czy jestes gejem? 2. Czy zalatwiasz sie w gacie? 3. Czy chodzisz na codzien po gnoju? 4. Kto ci to bez przerwy pierze? Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy_czlek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 31.05.05, 19:14 nie jestem i nie lubie ich ! nie robie tego w majty bo jestem dorosly! mieszkam w miescie wiec po gnoju nie chadzam! piore sobie sam ! poprostu uwazam ze czysty facet ma wieksze szanse u kobiet! moja kobieta napewno woli mnie niz takiego brudasa!!! mysle ze wali od ciebie okropnie ! czasami tak smierdza biedni bezdomni lecz nie dlatego ze chca tego a dlatego ze nie maja sie gdzie umyc! paznokcie pewnie tez masz zarosniete brudem ? okropne!!! byles w wojsku? gdybys byl ze mna to wieczna kocowe bys mial ! brudasie ! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 31.05.05, 19:43 upierdliwy_czlek napisał: > nie jestem i nie lubie ich ! nie robie tego w majty bo jestem dorosly! > mieszkam w miescie wiec po gnoju nie chadzam! piore sobie sam ! poprostu uwazam > > ze czysty facet ma wieksze szanse u kobiet! moja kobieta napewno woli mnie niz > takiego brudasa!!! mysle ze wali od ciebie okropnie ! czasami tak smierdza > biedni bezdomni lecz nie dlatego ze chca tego a dlatego ze nie maja sie gdzie > umyc! paznokcie pewnie tez masz zarosniete brudem ? okropne!!! byles w wojsku? > gdybys byl ze mna to wieczna kocowe bys mial ! brudasie ! Gdybys byl w wojsku i sie codziennie myl, to bys z bolu nie mogl siadac. BUAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
zygarek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 13:48 koneser24 napisał: > Mam kilka pytan: > 1. Czy jestes gejem? > 2. Czy zalatwiasz sie w gacie? > 3. Czy chodzisz na codzien po gnoju? > 4. Kto ci to bez przerwy pierze? Geez, gosciu, zalosny jestes, brudas do kwadratu, slow szkoda.. Myc sie co tydzien? Zmieniac skarpety i gacie co tydzien, nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazic, jak musisz totalnie smierdziec, szczegolnie w lecie... Grzybice, to masz na 100%.. Ale coz, jak to mowia "brud do 1cm jest nieszkodliwy, a pozniej sam odpada.." Ciekawe, jaka kobieta w ogole z takim brudasem chce byc, pewnie sama niewiele czystsza jest... A zęby co ile myjesz? Co miesiac? Zolty, to taki ladny kolor... Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:18 zygarek napisał: > Geez, gosciu, zalosny jestes, brudas do kwadratu, slow szkoda.. Myc sie co > tydzien? Zmieniac skarpety i gacie co tydzien, nawet sobie nie jestem w stanie > wyobrazic, jak musisz totalnie smierdziec, szczegolnie w lecie... Grzybice, to > masz na 100%.. Ale coz, jak to mowia "brud do 1cm jest nieszkodliwy, a pozniej > sam odpada.." Ciekawe, jaka kobieta w ogole z takim brudasem chce byc, pewnie > sama niewiele czystsza jest... A zęby co ile myjesz? Co miesiac? Zolty, to taki > ladny kolor... Jak chcesz wiedziec to zeby myje codziennie. A myje tez sie czasami czesciej niz raz na tydzien jak na przyklad pobrudze sie smarem od motoru. To chyba logiczne, ze wtedy trzeba sie umyc? Albo jak gram w noge to tak samo. Ale jak sie na przyklad siedzi sie w domu caly tydzien i tylko na weekend idzie sie na dyskoteke, to przeciez wystarczy umyc sie tylko na weekend. Moze nie mam racji? Odpowiedz Link Zgłoś
hello_iza Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:26 Mój syn od urodzenia miał codziennie zmieniane skarpetki i majtki. Efekt mojego wychowania jest taki, że stosuje to z nawiązką - kiedy wieczorem spotyka się z dziewczyną lub w większym gronie (ma 17 lat), to przed wyjściem kolejny raz zmienia majtki i skarpetki. I chwała mu za to! Być może jest więcej prania, ale przynajmniej nikt mi nie zarzuci, że wychowałam go na brudasa. Myje się dwa razy dziennie tak, że cała ła- zienka mokra (na szczęście sprząta). Ręczniki też często zmienia. A najważ- niejsze, że używa dezodorantu! O dezodorancie nie wszyscy pamiętają, co czuć w tramwajach i w autobusach. Mycie zębów rano i wieczorem ma we krwi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:39 hello_iza napisała: > Mój syn od urodzenia miał codziennie zmieniane skarpetki i majtki. > Efekt mojego wychowania jest taki, że stosuje to z nawiązką - kiedy > wieczorem spotyka się z dziewczyną lub w większym gronie (ma 17 lat), > to przed wyjściem kolejny raz zmienia majtki i skarpetki. I chwała mu > za to! Być może jest więcej prania, ale przynajmniej nikt mi nie zarzuci, > że wychowałam go na brudasa. Myje się dwa razy dziennie tak, że cała ła- > zienka mokra (na szczęście sprząta). Ręczniki też często zmienia. A najważ- > niejsze, że używa dezodorantu! O dezodorancie nie wszyscy pamiętają, co czuć > w tramwajach i w autobusach. Mycie zębów rano i wieczorem ma we krwi!!! Paniusiu! Ja tez uzywam dezodorantu i to najlepszego bo marki Adidas. Tak wiec nikt nie ma prawa zarzucac mi, ze smierdze. A z tym zmienianiem przed wyjsciem wieczorem to mnie rozsmieszylas. HAHAHAHAHAHA Normalnie nie moge przestac sie smiac! A jak wychodzi dwa razy? Na przyklad o szostej, a potem o osmej, to zmienia dwa razy? HAHAHAHAHA Odlot Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:46 Jeszcze jedno pytanie: czy jestes pewna, ze on ma dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:22 Aha, i moja dziewczyne to zostaw w spokoju, bo osobiscie ci maske sklepie jak cie znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
zygarek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:33 koneser24 napisał: > Aha, i moja dziewczyne to zostaw w spokoju, bo osobiscie ci maske sklepie jak > cie znajde. Nie bedziesz musial, padne od Twojego smrodu odrazu... Odpowiedz Link Zgłoś
zygarek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:36 Zaraz, zaraz.. a w ogole to po co myjesz zeby codziennie? Przeciez zolty dopiero po jakims miesiacu zaczyna sie pokazywac, wczesniej sa przeciez czyste... Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:40 zygarek napisał: > Zaraz, zaraz.. a w ogole to po co myjesz zeby codziennie? Przeciez zolty > dopiero po jakims miesiacu zaczyna sie pokazywac, wczesniej sa przeciez > czyste... Nie wiem, mam taki zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zygarek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:45 o wlasnie.. I tu jest sedno, teraz sobie wyrob zwyczaj nie bycia smierdzacym brudasem i myj sie przynajmniej co drugi dzien - nie z widocznego brudu - ale ze smrodu - zapach mezczyzny, a smrod tygodniowego skwasnialego potu, to zupelnie inne rzeczy... Bielizna... Bielizna smierdzi po 2 dniach noszenia bardziej niz ty sam, szczegolnie teraz w lecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:49 zygarek napisał: > o wlasnie.. I tu jest sedno, teraz sobie wyrob zwyczaj nie bycia smierdzacym > brudasem i myj sie przynajmniej co drugi dzien - nie z widocznego brudu - ale > ze smrodu - zapach mezczyzny, a smrod tygodniowego skwasnialego potu, to > zupelnie inne rzeczy... Bielizna... Bielizna smierdzi po 2 dniach noszenia > bardziej niz ty sam, szczegolnie teraz w lecie.. A jak ktos nie nosi bielizny? To ma niby zmieniac spodnie co drugi dzien? Ja na przyklad teraz jak sa upaly chodze po ulicach w szortach i bez majtek i przeciez nie bede ich co chwile zmienial! Troche rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
princenrolen Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 14:50 ty, koneser..mam propozycje..wpadne do Ciebie, powacham czy smierdzisz (mam naprawde wspanialy wech..)i pogadamy...przywioze w razie czego dobre mydlo, jakis antyperspirant, jak chcesz to Ci fundne kilka par nowych skarpet i gaci..zebys mial na zmiane..moge sie zalozyc, ze po paru dniach porzadnej codziennej higieny Twoja dziewczyna bedzie milsza, ty bedziesz mial lepszy humor i ludzie przestana Ciebie wkurzac, bo nie beda sie od Ciebie odsuwac..moze wlasnie wtedy zreflektujesz, ze higiena osobista jest znakiem szacunku do wlasnej osoby i przestaniesz pluc na ludzi, ktorzy dbaja o siebie. Propozycja stoi. Wpadne, zrobimy sobie "party w wannie" co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 15:10 Nie, dziekuje. Gejostwa nie trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
princenrolen Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 15:12 ale ja nie jestem facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
zygarek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 17:19 koneser24 napisał: > 1. Czy jestes gejem? > Nie, dziekuje. Gejostwa nie trawie. Nie dosc, ze brudas, to jeszcze homofob...(Czy bycie czystym i zadbanym, to bycie homoseksualista?) Albo ten caly temat, to jedna wielka prowokacja, albo jestes bardzo biednym i ograniczonym czlowiekiem. Ciemnogrod i pochodne... Odpowiedz Link Zgłoś
zygarek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 01.06.05, 17:24 Z drugiej strony, jak to jest prowokacja, to i tak jestes ograniczony ciezko.. Najlepsze dezodoranty -> Adidas... LOL, moze w Twojej wsi. A dres czesto pierzesz, czy szkoda Ci, zeby paski wyblakly? Odpowiedz Link Zgłoś
silikoplast Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 02.06.05, 11:26 te, koneser przeczytałem cały wątek: logicznie myśląc to robisz źle że nie zmieniasz bielizny, bo przecież osoba z twojego najbliższego otoczenia ci mówi, że śmierdzisz śmierdzisz czyli gacie masz brudne, a brudne masz bo w nie sikasz, pewnie tego nie zauważasz więc jesteś na coś chory (nie trzymanie moczu?), albo jaskra lub zaćma. a spóbuj zmieniać codziennie, tak na próbę i po miesiącu napisz jak było, czy się źle czułeś, czy coś było nie tak. idzie lato warto jeszcze używać (trudne słowo) antyperspirantów. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy_czlek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 02.06.05, 13:28 moze i zmienilby te gacie ale napewno tak mu sie przykleily do tego brudnego dupska ze oderwac ich nie moze! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 02.06.05, 14:00 upierdliwy_czlek napisał: > moze i zmienilby te gacie ale napewno tak mu sie przykleily do tego brudnego > dupska ze oderwac ich nie moze! Widze, ze masz jakies przykre doswiadczenia w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 02.06.05, 13:57 Nie zartuj. Nie jestem gejem i nie zamierzam nim sie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
silikoplast Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 02.06.05, 14:13 a coś się tak tych gejów uczepił, rozmawiamy o twoich brudnych gaciach, których nawet twoja dziewczyna nie trawi, a gejów zostaw w spokoju niech sobie paradują. masz coraz mniej argumentów no i pół Polski prosi o zmianę gaci, i te pół polski w nie nie sika i nie są gejami. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 02.06.05, 14:47 Dobra, dobra. A ty co ile zmieniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
silikoplast Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 03.06.05, 07:42 codziennie i zaraz pewnie napiszesz, że się dowartościowuję, albo gej, albo sikam i dlatego zmieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 03.06.05, 11:36 jak możesz zakładać brudną (chodzi o noszoną już) bieliznę na świeżo umyte ciało...odrzuciło mnie!!mój facet zmienia codzień bieliznę,skarpetki i T-Shirty.Przecież człowiek się poci i wydziela inne substacje (śluz chociażby).Przecież to wszystko po tygodniu stoi!! Obrzydliwe!! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser24 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 03.06.05, 12:19 dalija26 napisała: > jak możesz zakładać brudną (chodzi o noszoną już) bieliznę na świeżo umyte > ciało...odrzuciło mnie!!mój facet zmienia codzień bieliznę,skarpetki i > T-Shirty.Przecież człowiek się poci i wydziela inne substacje (śluz > chociażby).Przecież to wszystko po tygodniu stoi!! Obrzydliwe!! A ty pewnie zmieniasz spodnie tez codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 03.06.05, 13:22 ty trzymaj siętematu,co? pytasz o bieliznę a nie o dzienie wierzchnie! bieliznęzmieniam codziennie natomiast nigdy nie chodzę 2 razy z rzędu tak samo ubrana!!Ale jeśli nie nosiłabym spodnie bez bielizny,to czułabym sie cholernie nieswojo zakładając je na drugi dzień.Ty ciężki do wytłumaczenia jesteś.Jeszcze rozumiem,że tam skarpetek nie chce ci sie zmieniać.Może się nie pocisz i masz zawsze nózie pachnące,ale kurna nie uwierzę ,że majtochy sa zawsze świeże!Zawsze jakaś kropelka po situ zostanie,albo wydzielisz śluz.CHyba ,że masz ta sama bielizne ale co dzien ja pierzesz i rano zakładasz świeżą.Jeśli kobieta mówi ci,ze wydzielasz niemiły zapach to przyjmij to do wiadomości.Wiele osób ci to tłumaczy,ale ty szukasz usprawiedliwienia i aprobaty!!Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy_czlek Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 03.06.05, 17:28 glupio mu sie przyznac do bledu ! honor mu nie pozwala! woli smierdziec! jaka tam jego dziewczyna ? on takiej nie posiada bo ktora panna by chciala miec smierdziela obok siebie? facet do konca swych dni bedzie onanem ! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek73 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 20.06.05, 12:39 "jakaś kropelka po situ zostanie,albo wydzielisz śluz" Droga dalijo - mężczyzna i śluz? Ciekawa rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
karol2209 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 03.06.05, 18:23 Stary. Codzienna zmiana skrpetek i majtek to już standard. Zyjemy w XXI wieku. Są proszki, płyny do prania itp. Troche zadbaj o siebie. Ja dostaje od molej kobiety zjebki nawet jak sie codziennie nie ogole, a co dopiero by było jak bym, skarpetek nie zmienił. Jak Ci naniej zależy to troche zadbaj o sibeie bo cie puści kantem, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 20.06.05, 12:30 Jezu przenajdroższy, jak ja sie uśmiałam, to niewiarygodne. Przecież to jakaś paranoja!!!! Jedno musze przyznać, chodzę po różnych forach i czytam wiele wątków, ale ten jest najlepszy ze wszystkich jakie do tej pory czytałam. A autor wątku - czyli "prezes brudasów" już się nie zmieni bo jest ograniczony, więc dajcie sobie ludzie spokój z umoralnianiem go - nic z tego nie będzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek73 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 20.06.05, 12:41 Wątek jest the best :) Fajna prowokacja :) Szkoda tylko, że niektórzy sie nie połapali..... a moze to nawet i lepiej - jest przez to zabawniej. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 20.06.05, 12:47 cały czas też myślałam, że to prowokacja;DDDD ale jeżdżąc tramwajami i autobusami coraz częściej zaczynam powątpiewać w to... tylko ile takich koneserów musiało by być w Polsce...;))) posłuchali rad na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mamasowa1 Re: Jak czesto zmieniacie majtki i skarpety? 20.06.05, 15:41 NIe, nie i jeszcze raz nie. To nie moze byc prawda. Odpowiedz Link Zgłoś