Dodaj do ulubionych

Golarka Braun czy Philips

IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 10:32
Chciałbym uzyskać informacje, czy lepsze są golarki z siatkami Braun czy
kosiarki Philipsa. Oczywiście chodzi mi o maszynki dla mężczyzn a nie
depilatory dla kobiet :)
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Golarka Braun czy Philips 20.06.02, 11:17
      Braun jest do niczego - mam i nie używam. Kiepsko goli i szybko się tępi.
      • Gość: Gucwa Re: Golarka Braun czy Philips IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.06.02, 11:20
        Philipsa mam od.....już nawet nie pamiętam izmienię go wkrótce....również na
        Philpsa, oczywiście z trymerkiem :)))
    • Gość: Tom Re: Golarka Braun czy Philips IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:36
      A mi w sklepie powiedziano, że Braun goli dokładniej...?
    • Gość: Jarek Re: Golarka Braun czy Philips IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 20.06.02, 13:30
      Moze ja odpowiem, bo mialem i Brauna i Philipsa.
      Nie da sie jednoznacznie stwierdzic, jedna i druga ma swoje zady i walety :-)
      Philips goli szybciej, Braun dokladniej. Philips mniej podraznia skore, jest od
      Brauna cichszy, za to Braun ma na ogol duzo lepszy trymer. Mialem Brauna potem
      zmienilem na Philipsa i jak ten sie "zuzyje" chyba znowu wroce do Brauna.

Ale tak czy tak - na wieksze okazje nic nie zastapi normalnej zyletki i pianki
      do golenia. Golarka po prostu nie da sie zrobic "pupci niemowlaka" na twarzy na
      dluzej niz godzine czy dwie.
    • amelioni Re: Golarka Braun czy Philips 20.06.02, 14:15
      jeśli mogę coś dodać..? Są to dwie różnego typu golarki, to je przede wszystkim
      różni. Nie da się jednoznacznie powiedzieć, która jest lepsza a która gorsza.
      Wszystko podobno zależy od zarostu i preferencji. Jedni mężczyźni wolą golarkę
      obrotową czyli Philips, która ponoć częściej wywołuje podrażnienia od Brauna.
      jest jeszcze innych kilka znaczących różnic. Jestem co prawda kobietą, ale mój
      mężczyzna ma oba typy golarek i obie ode mnie, także coś niecoś na ten temat
      wiem od niego i od sprzedających:). Najlepiej wypytaj się przy zakupie i
      powiedz, czego Ty oczekujesz od maszynki oprócz oczywiście golenia;-)
    • Gość: Robert Re: Golarka Braun czy Philips IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 15:01
      Szukam golarki, która będzie goliła najdokładniej. Mam dosyć mocny i ciemny
      zarost. Zależy mi zatem na najdokładniejszym goleniu.
      • Gość: Jarek Re: Golarka Braun czy Philips IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 20.06.02, 16:06
        To tylko zyletka. Mam podobny zarost, gole sie elektrycznie bo szybciej, ale
        pod koniec pracy juz jestem na nowo zarosniety.
        Dokladniej wedlug mnie chyba jednak Braun goli,ale tak jak pisalismy: nie ma
        reguly, zalezy od miliona rzeczy.
    • Gość: Robert Re: Golarka Braun czy Philips IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:44
      Dzięki za informacje. Prawda jest taka, że nie potrafię golić się żyletką. Do
      tej pory goliłem się Philipse, ale rozleciał mi się i muszę go wymienić. I
      właśnie w sklepie spotkałem się z opinią, że lepszy jest Braun. Dlatego
      chciałem to porównać z innymi opiniami.
    • Gość: DUne Re: Golarka Braun czy Philips IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 25.06.02, 16:22
      Tylko Phillips
      • Gość: okęciak Re: Golarka Braun czy Philips IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 19:29
        Ja mam philipsa od miesiaca i prubuje przyzwyczaic dzioba do nowego sposobu
        golenia.Ciagle mam podrazniona skore i za nic w swiecie nie moge sie ogolic tak
        dokladnie jak sposobem tradycyjnym.Podraznienia z czasem podobna mina ale czy
        wreszcie ogole sie dokladnie??Jezeli mieliscie podobne problemy na poczatku
        dajcie znac na pocieche w koncu klika setek droga nie chodzi.
    • ix Kosiarka Braun czy Philips 26.06.02, 20:22
      kup se rzyletkie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka