05.04.05, 11:39
No piszesz „żadko” zamiast „rzadko” to nie dziwię się że spotykasz takich
facetów jakich spotykasz...
Obserwuj wątek
    • gomory Re: Ja 05.04.05, 11:57
      Tez nalezysz do kregu?
      • c.kapturek Re: Ja 05.04.05, 12:07
        buhahahahaha :)
        • mabiwy Re: Ja 06.04.05, 08:02
          a co z dyslektykami i dysortografami?
          • gomory Re: Ja 06.04.05, 11:03
            Dysortografowie czesto sa po prostu leniami. Nawet majac dostep do słownika,
            wola brzmiec jak 7latek ktory mozolnie, z wywalonym jezyczkiem stawia
            literki ;).
            • wadera3 Re: Ja 06.04.05, 11:58
              ;))) mam to samo zdanie....koleżanka uparcie pisała pewne słowo /w
              ogólnodostępnym miejscu/ przez "ch" zamiast "h" ja ją uparcie poprawiałam....i
              ona niezrażona mówiła-"mam dysleksję" /chyba chodziło jej o dysortografię/.....
              nie umiała odpowiedzieć jednak na proste pytanie-"skoro nie umiesz tego
              zapamiętać,czemu nie przepiszesz z tego miejsca,o którym wiesz,że jest to słowo
              prawidowo napisane?".....
              • mabiwy Re: Ja 06.04.05, 14:19
                o,to się nazywa chwalebna tolerancja dla ułomności maluczkich (czy każda
                literka na właściwym miejscu?- udało się, chyba) ;(
                • yoma Re: Ja 06.04.05, 14:22
                  Re: Ja

Ty.
                • wadera3 Re: Ja 06.04.05, 14:39
                  jest takie "zwierzę" się na "pe" nazywa.....;)))
                  nie mówię,że zabiłam ją za to nieszczęsne "ch" ale zastanawiałam się -razem z
                  nią-czemu nie ułatwia sobie życia......i bądź tu wielkodusznym...
                  • mabiwy Re: Ja 06.04.05, 16:15
                    no,"h" - "ch" ją klasyfikuje lub dyskwalifikuje, to tak jakby zastosować
                    miernik np zielonkawych oczu :)
                    • wadera3 Re: Ja 06.04.05, 16:21
                      z pewnością na "pe" ! a zielonkawe oczy ze złotymi błyskami! masz miernik? ;)
                      • mabiwy Re: Ja 06.04.05, 16:24
                        rozumiem, że to nowa szkoła , czy wzrost też się liczy? np 163 cm
                        • wadera3 Re: Ja 06.04.05, 16:25
                          Bingo!!!!!! pilny uczeń-treningi pamieci......
                          • mabiwy Re: Ja 06.04.05, 16:33
                            acha , w Akademii Nauki na Kruczej
                            • wadera3 Re: Ja 06.04.05, 17:19
                              a ja myślałam,że Mamusia....;)
                              • mabiwy Re: Ja 06.04.05, 17:38
                                błędy w myśleniu zdarzają się nawet najdoskonalszym ;)
                                • wadera3 Re: Ja 06.04.05, 19:57
                                  nawet Tobie?-nieeeeeeeeeeeeeeee..../fioletowy,czy zółty?/.....nie uwierzę...
                                  • mabiwy Re: Ja 06.04.05, 20:10
                                    ja się często mylę, a kolorystyka ? czarno- pomarańczowy :)
                                    • wadera3 Re: Ja 06.04.05, 22:21
                                      trafiony-zatopiony.....:*
                                      • mabiwy Re: Ja 07.04.05, 00:16
                                        wolę pokerka, albo cztery bez atu ;)
                                        • wadera3 Re: Ja 07.04.05, 16:23
                                          pokerek....licytacja i te sprawy ;)))
                                          • mabiwy Re: Ja 07.04.05, 17:16
                                            raczej ryzyko, przewidywanie i..
                                            • wadera3 Re: Ja 07.04.05, 17:54
                                              jestem na tak ;)))
                                              • mabiwy Re: Ja 07.04.05, 20:14
                                                no to - OCZKO !- przegrałaś ;)
                                                • wadera3 Re: Ja 07.04.05, 20:51
                                                  cóż...zagramy jeszcze nieraz:)
                                                  • mabiwy Re: Ja 08.04.05, 00:04
                                                    to ryzykowna decyzja ;)
                                                  • wadera3 Re: Ja 08.04.05, 08:16
                                                    w tej kwestii.....wchodzę w to....:)
                                                  • mabiwy Re: Ja 08.04.05, 20:36
                                                    doradzam ostrożność.....lubię wygrywać ;)
                                                  • wadera3 Re: Ja 09.04.05, 09:46
                                                    ja nieraz wolę przegrać :))) i tak już weszłam...
                                                  • mabiwy Re: Ja 10.04.05, 01:35
                                                    to mi się podoba,ta koncepcja do mnie przemawia - Ty przegrywasz, a ja wręcz
                                                    odwrotnie, że się tak wyrażę :
                                                    i WILK syty i owieczka cała ;)
                                                  • wadera3 Re: Ja 11.04.05, 15:49
                                                    hmmm.....mnie też się podoba..../owieczka.../ ;)
                                                  • mabiwy Re: Ja 11.04.05, 21:10
                                                    WILK jest syty Wadero..
                                                    chyba,że owieczkę mylisz z Baranem albo ze Skorpionem
                                                  • wadera3 Re: Ja 12.04.05, 11:44
                                                    nie mylę......a Wilk niech sam postanawia...
                                                  • mabiwy Re: Ja 12.04.05, 12:59
                                                    chyba,że spotka Czerowonego Kapturka a wtedy ....zakończenie znamy...uważaj ;)
                                                  • wadera3 Re: Ja 12.04.05, 13:47
                                                    i znowu sprawa trójkąta....:DDDDD tym razem rozegramy to inaczej...aaaaaa....
                                                  • mabiwy Re: Ja 12.04.05, 16:45
                                                    ...jaki trójkąt , ja czworobok widzę, kogo pominęłaś leśniczego czy owieczkę? ;)
                                                  • wadera3 Re: Ja 12.04.05, 17:35
                                                    zastanów się...umowa była inna-a teraz kierunek Etiuda, Liverpool......
                                                  • mabiwy Re: Ja 12.04.05, 20:48
                                                    umowy nie było....wielki ptak :)
                                                  • wadera3 Re: Ja 13.04.05, 08:01
                                                    była-w wolnej chwili linkę Ci podzrzucę-tam gdzie uśmiech....
                                                  • mabiwy Re: Ja 13.04.05, 08:10
                                                    propozycja, a nie umowa była, pamięć mnie nie zawodzi,inne były osoby dramatu i
                                                    inne forum ...i szaleństwo jednorazowe...trójkaty to ja szerokim łukiem
                                                    omijam....:)
                                                  • wadera3 Re: Ja 14.04.05, 15:29
                                                    wytłumaczone....zrozumiane...:)
                                                  • mabiwy Re: Ja 14.04.05, 17:02
                                                    wygrałaś... a ja kicha do zera :)
                                                  • wadera3 Re: Ja 14.04.05, 17:12
                                                    lubię wygrywać.....
                                                  • mabiwy Re: Ja 14.04.05, 17:21
                                                    ja też....ale przegrywać też umiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka