dzikoozka 19.10.06, 13:34 DDDDD Dawaj zdjecie, to ci napisze co trzeba być)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aashenta Re: Bleman marudo 19.10.06, 13:48 Oooo to ja tez chetnie sie poprzygladam))))))) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Bleman marudo 19.10.06, 13:51 Bleman, uwazaj, bo moga Cie na `jedyna, wlasciwa` sciezke probowac nawrocic, cokolwiek by to mialo oznaczac Zali sie chłopak i tyle..Choc samo marudzenie niewiele zmieni. Zeby kogos poznac, mimo wszystko najlepiej odejsc od komputera Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Bleman marudo 19.10.06, 14:08 myslisz? A to mnie wczoraj zarzucono zamieszczenie ogłoszenia matrymonialnego... P Odpowiedz Link
lambert77 Re: Bleman marudo 19.10.06, 15:32 może mu się nie spodobałaś powinnaś wystawić jakąś fotke my jako prawdziwi mężczyźni obejrzymy i ocenimy a potem mu podpowiemy Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Bleman marudo 19.10.06, 15:39 właśnie! Oczywiście uczciwie i rzetelnie podpowiemy mu że "nie, stary, ona do ciebie nie pasuje, daj sobie spokój..." i tymczesem sami zajmiemy się pocieszaniem odtrąconej białogłowy Odpowiedz Link
lambert77 Re: Bleman marudo 19.10.06, 15:43 to ty to powiedziałeś ja nie powiem nic do czasu przybycia mojego adwokata Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Bleman marudo 19.10.06, 15:56 Taaak?! to ja też nic nie powiem! Do czasu przybycia mojego martini! Odpowiedz Link
krambambulia Re: Bleman marudo 19.10.06, 16:04 Ja czerwone wytrawne poproszę. Ze serkiem. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Bleman marudo 19.10.06, 16:05 zszejkowane! I niech kelnerka będzie niezłą agentką. Blond. Jummy Blond Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Bleman marudo 19.10.06, 14:12 i tyle dał... nawet nie zdążyłem się dopisać...że też zobaczyłbym co i jak ;- P Odpowiedz Link
bleman ehhh no tobie moge wyslac ;-) 19.10.06, 18:35 mam nadzieje ze na ulicy nie bedziesz mnie wytykala palcem ? Odpowiedz Link
mysza55 Re: ehhh no tobie moge wyslac ;-) 19.10.06, 18:37 bleman ja też chcę lubię popatrzeć Odpowiedz Link
krambambulia Re: ehhh no tobie moge wyslac ;-) 19.10.06, 18:39 Nie, będę podziwiać, ustawię sobie fotę jako tapetę... Dawaj to zdjęcie, noooo Odpowiedz Link
suczka78 Re: ehhh no tobie moge wyslac ;-) 19.10.06, 18:40 młody wklejaj fote na misia tak bedzie szybciej Odpowiedz Link
krambambulia Re: Przeciez wyslalem na maila gazetowego :/ 19.10.06, 19:01 Ale nie mam jeszcze Odpowiedz Link
krambambulia Re: To posle raz jeszcze 19.10.06, 19:02 Tylko sprawdź czy dobry adres wpisujesz... jestem KRAM BAM BU LIA ! Odpowiedz Link
krambambulia Re: NA dobry, z twojej wizytowki :P 19.10.06, 19:04 Mam juz... Nieeeeeeeeeeeeeeeee nooooooooooooooooooooooooooooooo, prawdziwą dawaj!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
krambambulia Re: Ale to jest , prawdziwa :) 19.10.06, 19:06 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
krambambulia Proszę :) 19.10.06, 19:24 westrecords.by/upload/x_photos-krambambula34.jpg www.gastromag.ru/foodrecipe/pix/1469.jpg Odpowiedz Link
krambambulia O: :) 19.10.06, 19:33 westrecords.by/upload/x_photos-krambambula33.jpg westrecords.by/upload/x_photos-krambambula35.jpg Odpowiedz Link
krambambulia Re: Ok, ale ja chce twoje foto :P a nie 19.10.06, 19:39 Posłałam przecież Odpowiedz Link
krambambulia Re: Nie dostalem maila z fotami :P 19.10.06, 19:41 Jak nie dostałeś, sprawdź jeszcze raz Odpowiedz Link
krambambulia Re: Mam, ktos sie opalal w biustonoszu :P 19.10.06, 19:45 W kiecce na szyi wiązanej - łaziłam cholera na słońcu i tak zostało Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Bleman marudo 19.10.06, 18:58 Blem, a ja??? Mnie się nic nie dostanie??)) Odpowiedz Link
suczka78 Re: Tobie to klaps :P 19.10.06, 19:01 normalnie młody sie rozbrykał i podskakuje ;p Odpowiedz Link
bleman Ale klapsa to bym ci chetnie dal :P 19.10.06, 19:03 A co !mlody jestem to se brykam i podskakuje Odpowiedz Link
suczka78 Re: Ale klapsa to bym ci chetnie dal :P 19.10.06, 19:10 mi klapsa ??? w jakims szoku jestes i nie wiesz co piszesz ;p Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Tobie to klaps :P 19.10.06, 19:05 Wypchaj się klapsem, ja kce zdjęcie!! <przytup> Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dobrze ze nie przydup :P 19.10.06, 19:07 Gdzieżbym śmiała! Takiego Młodego wybitnego Marudę tak nazwać?? No, gdzie zdjątko??? Bo się rozbeczę!!;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Ale daj mi swoja fote :P 19.10.06, 19:16 Raaaany, tak długich włosów to ja w życiu nie miałam;-DD Moja fota? Ale ja nie mam żadnych zdjęć na kompie, nienawidzę się fotografować! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: No tak... co za zbieg okolicznosci... :/ 19.10.06, 19:24 Ale naprawdę nie mam!!! Co na to poradzę? Jakoś muszę Cię przebłagać czy jak? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dawaj fote zła kobieto :P 19.10.06, 19:48 sprawdz-to.fotolog.pl/488531,komentarze.html Z braku laku...;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: ehh :/ juz nic wiecej odemni nie dostaniesz : 19.10.06, 20:38 Taaaak?... To taka wdzięczność?)) Co za młodzież, co za młodzież...)) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Ale ja pisze powaznie... 19.10.06, 20:48 Blem, ale ja NAPRAWDĘ nie mam żadnych zdjęć na kompie. Z ręką na sercu. Pomijam fakt, że przeważnie daremnie wychodzę. Po prostu nie mam Odpowiedz Link
mysza55 Re: No tak... co za zbieg okolicznosci... :/ 19.10.06, 19:28 bleman prześlij mi plisssssssssss ja nawet jakieś foto mam nio! Odpowiedz Link
anxiety3 Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne zdje- 19.10.06, 19:58 cia rozsylaja Ciekawe, co jeszcze robicie? )) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:00 Czekamy na adminkę, żeby zatańczyła na rurze;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:02 dobrze, dobrze, wiedzialam, ze bedziecie probowac wymowek. Ja jestem od glownego `szoł` striptiz bedzie dopiero o polnocy Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:06 Jaasne, a od wstępnej roboty masz iednych forumowiczów! Po północy?? I znów mnie ominą najlepsze kąski? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:09 Nie mozna miec wszystkiego podobno :p Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:17 Ale wyjątek potwierdza regułę Podobno Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:28 zgłaszasz sie na ochotnika? tj. by zostac `wyjatkiem`? bo taniec na rurce juz jest obstawiony )) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Chyba rurka jest obstawiona ;-) 19.10.06, 20:37 Anx, to jednak Blem się dorwał do tej rurki?? A to swawolnik...) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Chyba rurka jest obstawiona ;-) 19.10.06, 20:39 Z Ble to ja nie smiem konkurowac PP Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:36 anxiety3 napisała: > zgłaszasz sie na ochotnika? > tj. by zostac `wyjatkiem`? Wolę się wtapiać w tłum - okres "Sturm und Drang" mam już za sobą. Zresztą, Ci, którzy mnie blisko znają, to wiedzą, że wiele kobiet z tak pokręconymi poglądami jak moje, nie ma bo taniec na rurce juz jest obstawiony )) > Konkurencji robić Ci nie będę) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:37 Konkurencji robić Ci nie będę) Nie mnie tylko Blemanowi On jest dzis atrakcja wieczoruPP Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 20:38 To tym bardziej - niech chłopak błyszczy;-PPP Odpowiedz Link
bleman Taa, atrakcja :/ nikt nie chce mnie poderwac 19.10.06, 20:38 a jak chca to to kamufluja jakimis grafomanskimi zartami Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Taa, atrakcja :/ nikt nie chce mnie poderwac 19.10.06, 20:39 A chcesz się dać poderwać? Czy tylko tak labiedzisz? Odpowiedz Link
anxiety3 Hey...To nie jest nasmiewanie sie, mam dobry humor 19.10.06, 20:49 i sobie zartuje, ale daleko mi do podrywanie kogos, kogo nie znam (czytaj: Ciebie)na forum. Kazdy tutaj innym `przygryza`, ale tak dlugo jest ok, poki kazda ze stron jeszcze zartuje. Bez wdawania sie w moje osobiste perypetie, uwierz mi na slowo, ze Cie rozumiem i ostatnią rzeczą byłoby wyśmiewanie się Twojej sytuacji. Odpowiedz Link
bleman Ale zazwyczaj podrywa sie kogos kogo sie nie zna 19.10.06, 20:51 osobiscie nie wierze w przyjazn przeradzajaca sie w milosc itd. Bo widac wtedy ze to nie ejst milosc/pozadanie/fascynacja itd. tylko przywiazanie... Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Ale zazwyczaj podrywa sie kogos kogo sie nie 19.10.06, 20:58 To szkoda, że nie wierzysz - bo to najpiękniejszy rodzaj miłości - kiedy Twój przyjaciel jest Twoim ukochanym. Kiedy można z Nim o wszystkim rozmawiać i kochać się do upadłego na różne sposoby. Kiedy się temu komuś ufa, tak po prostu. A miłość wynukająca z fizycznej fascynacji? Szybko się może wypalić, bo to tylko zauroczenie. Czasem zdaża się, że przetrwa. Ale czy w przyjaźni nie może być fizycznej fascynacji? Pożądania? To jest jeszcze silniejsze, ponieważ ta osoba, prócz tego, że odpowiada Ci fizycznie, pasuje do Ciebie również mentalnie i intelektualnie... Odpowiedz Link
bleman Re: Ale zazwyczaj podrywa sie kogos kogo sie nie 19.10.06, 21:07 > To szkoda, że nie wierzysz - bo to najpiękniejszy rodzaj miłości - kiedy Twój > przyjaciel jest Twoim ukochanym. Kiedy można z Nim o wszystkim rozmawiać i > kochać się do upadłego na różne sposoby. Kiedy się temu komuś ufa, tak po > prostu. Ale nie chodzi mi o to ze przyjazn w zwiazku to cos zlego, tylko to ze jak "nagle" dwoje przyjaciol po wielu latach sie w sobie "zakochuje"...to to mi smierdzi...przywiazaniem, albo czyms w rodzaju umowy...dobrze mi z toba to dorzucmy do tego seks...moze cos z tego wyjdzie. A miłość wynukająca z fizycznej fascynacji? Szybko się może wypalić, bo to > tylko zauroczenie. Czasem zdaża się, że przetrwa. Ale czy w przyjaźni nie może > być fizycznej fascynacji? Pożądania? To jest jeszcze silniejsze, ponieważ ta > osoba, prócz tego, że odpowiada Ci fizycznie, pasuje do Ciebie również > mentalnie i intelektualnie... Ale zazwyczaj jak jest pozadanie to ta przyjazn nie moze istniec dlugo... w jakis sposob musi szybko zamienic sie w romans/zwiazek W innym przypadku to jakis chory sadyzm/masochizm... P.S. Nie wierze w zwiazki nie oparte na pozadaniu i seksie, na dluzsza mete takie cos musi skonczyc sie zdrada z nudow , poczuciem obrzydzenia do partnera itd, ... Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Ale zazwyczaj podrywa sie kogos kogo sie nie 19.10.06, 21:19 Znasz to trywialne i głupie przysłowie - "miłość i sraczka przychodzi z nienacka"? Coś w tym jest. Czasem po latach, niekoniecznie przyjaźni z daną osobą, ale dobrego koleżeństwa, dostrzegasz w niej to COŚ. I już, poszło, przestaje być TYLKo przyjacielem, dobrym kolegą/koleżanką. Uważasz to za przywiązanie? Może - co gorsze - PRZYZWYCZAJENIE? Jeśli jest pożądanie, to przyjaźń nie może istnieć? Mój związek jest przykładem, że może. Ten człowiek to mój najlepszy przyjaciel a jednocześnie najlepszy partner seksualny. Trochę to górnolotnie zabrzmiało, ale tak jest. Nigdy się nie nudziliśmy we własnym towarzystwie, po 10 latach potrafimy siebie zaskakiwać - np. dziś wyskoczył z takim newsem, że omal z krzesła nie spadłam;- ) Może ktoś z boku ocenić to za nudny związek, ale w życiu bym tego nie zamieniłą na nic innego. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Ale zazwyczaj podrywa sie kogos kogo sie nie 20.10.06, 11:36 Tylko pozazdrościć! Nie wiem jak wam, ale mi się ciepło na serduchu robi, kiedy czytam że komuś jest dobrze i szczęsliwie z związku Wsiego najlepsiejszego!!! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Ale zazwyczaj podrywa sie kogos kogo sie nie 20.10.06, 12:05 Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa Jest po prostu - moim zdaniem - normalnie, ale nigdy bym tego nie zamieniła na nic innego. Wierzę, że i Tobie sie poszczęści. Tacy mężczyźni jak Ty to unikaty i na pewno znajdzie się kobieta, która to doceni. Są takie jeszcze Uszy w górę! Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Ale zazwyczaj podrywa sie kogos kogo sie nie 20.10.06, 12:53 Całaprzyjemnośc po mojej stornie. Oczywiście zazdroszczę Ci, ale to taka wiesz, zdrowa zazdrość Unikat? Znaczy się trzeba go unikać? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Ale zazwyczaj podrywa sie kogos kogo sie nie 20.10.06, 11:12 nic dodać, nic ująć. Bleman, słuchaj mądrej kobiety, ja Ci dobrze radzę. Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Hey...To nie jest nasmiewanie sie, mam dobry 19.10.06, 20:52 Anx, podpisuję się pod Twoii słowami obiema rękami. Blem, nie bierz wszystkiego zbyt poważnie... Na razie tu chyba wszyscy żartują... Odpowiedz Link
anxiety3 Za malo krecisz biodrami przy tej rurce :P >> 19.10.06, 20:41 i stringi nie w tym kolorze...)) to dlatego Moze zamiast bielizny z listkiem sprobuj )) Odpowiedz Link
maclorcan Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 19.10.06, 22:57 A pal sześć co oni robią. Gorzej, że się przez cały wątek musiałem przebić Ale udało mi się Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 20.10.06, 08:54 Co za heroiczny wyczyn;-P Chyba order odrodzenia Polski Ci się należy Odpowiedz Link
lambert77 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 20.10.06, 08:59 chyba że należał do Partii wtedy należy mu się co najwyżej internowanie na Syberie popędzą nas Wszechpolacy zobaczycie po godłem dwugłowej kaczki z widłami w dziobie siedzącej na płonącej oponie a pod godłem napis Vivat IV RP Vivat LEPPER Odpowiedz Link
maclorcan Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 20.10.06, 11:38 asiunia311 napisała: > Co za heroiczny wyczyn;-P Żebyś wiedziała. Jestem z siebie dumny ;-P > Chyba order odrodzenia Polski Ci się należy Conajmniej, conajmniej!! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Chwile mnie nie ma,a oni juz sobie erotyczne 20.10.06, 12:01 maclorcan napisał: > > Żebyś wiedziała. Jestem z siebie dumny ;-P Jak to mężczyźnie niewiele potrzeba > > Conajmniej, conajmniej!! Pisać petycję do Kaczora w tej sprawie? > Odpowiedz Link