scr Re: Buty z allegro?? 15.05.05, 15:12 Czy ktos z was kupil buty pumy na allegro?Czy sa to oryginaly czy podroby?Ile wytrzymuja? Odpowiedz Link Zgłoś
agusja Re: Buty z allegro?? 15.05.05, 19:37 heh moja kolezanka kupila i niestety okazaly sie podrobami w dodatku puma z czubka sie odlepia hehe,a teraz kupila drugie tez z allegro jeszcze nie doszly.jak znowu beda podobne to posikam sie ze smiechu;)) ona tez Odpowiedz Link Zgłoś
kostek666 Re: Buty z allegro?? 15.05.05, 21:13 Moja dziewczyna kupiła sobei buty na allegro i nie narzeka.fakt to nie były buty pumy... Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: Buty z allegro?? 16.05.05, 17:40 ja kupilam ok rok temu, za 150 zl<--podaje cene bo jak za tanie to wiadomo, ze mozna sie naciac. Moej sa ok, pralam je w pralce i spoko. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
drak62 Re: Buty z allegro?? 16.05.05, 11:03 Wogóle nie kupuję na Allegro - wiekszość markowych produktów to produkty nieoryginalne (wody toaletowe, buty, ciuchy ). Większosc tych fałszywek sprowadzana jest z Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
salos1 Re: Buty z allegro?? 16.05.05, 13:39 ja kuopilem oryginalne i tez sie rozlecialy:) Odpowiedz Link Zgłoś
agusja Re: Buty z allegro?? 16.05.05, 14:11 bez przesady,wszedzie w sklepach tez sa podroby LOL.Ja kupuje od czasu do czasu cos na allegro i sie nie nacielam Odpowiedz Link Zgłoś