matiulek 25.05.05, 14:28 facet w japonkach? ja - tak, moi znajomi nie. a jakie wasze zdanie jest na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matiulek Re: faceci i japonki 25.05.05, 14:32 jak skarpetki do japonek- to raczej nie mozliwe. brrr Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: faceci i japonki 25.05.05, 14:35 No wiec lecimy od dolu: japonki, ogolone nogi, bahamki, rozowa koszula w kwiaty, czerwona torba przez ramie, koraliki, kolczyk, puder na twarzy, balejaz + zel. I jestes MAN pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: faceci i japonki 25.05.05, 14:43 Oczywiście. Są takie specjalne, z palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: faceci i japonki 25.05.05, 14:42 owarzam isz japąki som zazdrosne i rzadna nie pozwoli sobie aby jeden menszczyzna byl naraz w dwuch japąkach Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: faceci i japonki 25.05.05, 14:43 ciężkie do wykonania technicznie, chyba że sobie rozdwoi Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: faceci i japonki 25.05.05, 19:58 klapki na lato są super mogą być japonki, super ofertę dla facetów można znaleźć w sklepach Bata Odpowiedz Link Zgłoś
mpbc Re: faceci i japonki 25.05.05, 21:33 W japonkach? Naraz? Toż to ZBOCZENIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom481 Re: faceci i japonki 26.05.05, 07:10 Mie to nie przeszkadza i sam chodze , oczywiście nie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
envy25 Re: faceci i japonki 26.05.05, 14:59 po co od razu japonki? to juz rodzime polki nie wystarcza ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: faceci i japonki 26.05.05, 15:45 Jak najbardziej, a co w tym złego? I wcale nie musi być żel od razu. Robia bardzo fajne sportowe wersje dla męzczyzn [np w diversie] i świetnie się komponują do koszulki/ luźnej koszuli z krótkim rękawem i bojówek/ spodni 3/4. Dla mnie bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: faceci i japonki 26.05.05, 15:49 Japonki, bojowki 3/4 DOSC! Przeciez to przechodzi ludzkie pojecie, jeszcze 2 pokolenia i panie beda zmuszaly mezczyzn do malowania paznokci. Kto bedzie podtrzymywal gatunek jesli on i ona beda siedziec u kosmetyczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
katia81 Re: faceci i japonki 26.05.05, 20:15 Jak najbardziej.Warunek-zadbane stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
ausoff Re: faceci i japonki 28.05.05, 15:48 dziś(sobota-34C na termometrze) wyszedłem w w czarnych japonkach i białych lnianych spodniach na zewnatrz. czułem się jak trendowaty bo wszycy spoglądali na mnie, jakbym szedł conajmniej nago.wróciłem do domu i już przez resztę soboty smażylem sie w adidasach! Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: faceci i japonki 28.05.05, 15:51 ubiór należy dobierać do pogody-widać dziś buractwo wyszło na spacerek i się przyglądali......ale,że chciało Ci się smażyć w grubych butach.....współczuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski To juz lepiej boso 28.05.05, 16:06 jaka prędkość można rozwinąć w japonkach ? chyba zdechłego zółwia Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: To juz lepiej boso 28.05.05, 16:13 Tasmański,nie wciskaj kitu,że niby biegasz w ten upał....;)))) boso-do tramwaju...np...wiesz jaką temperaturę ma podłoga?! Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: To juz lepiej boso 28.05.05, 16:18 nie nie biegamw ten upał. ale kiedyś miałem takie coś podobnego do japonek. rozleciało sie to zanim z domu wyszedłem. Wystarczyło ze kilka razy pokonałem schody i sie rozleciało. Więc tak sobie myśle że w takich japonkach to trzeba chodzić baaardzo powoli i myśleć nad każdym krokiem żeby się to g.... nie rozleciało zanim sie do celu dojdzie. To po co komu taki buty. Jak i tak i tak się rozlecą i bedzie trzeba poginać boso to moze od razu na bosaka. Podobno to zdrowe , a juz na pewno bardzo przyjemne na plaży np. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: To juz lepiej boso 28.05.05, 16:20 tu się mówi/mam nadzieję/ o "markowych" butkach ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: To juz lepiej boso 28.05.05, 16:23 nie pamiętam jaka była tamta para ale to i tak nie ma znaczenia. Nie dla mnie takie cuś. Ani chachyna ani pasków nie widać jak w tym laski rwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: faceci i japonki 28.05.05, 17:52 jasne ze TAK! zwlaszcza w taki upal, w zakrytych butach w taka pogode to chyba jakis terrorysta chodzi i bronia chemiczna traktuje niewinnchy bliznich:P co do warunku ze stopy maja byc zadbane, stopy zawsze powinny byc zadbane, nie tylko latem:D Odpowiedz Link Zgłoś