diabel.tasmanski 07.07.05, 17:54 lata tutaj taka jedna i nie wiem czy to on czy ona. Metoda z telefonem i piwem odpada bo nie mam piwa pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel.tasmanski Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 17:56 przyczaił/a sie na górze mointora i myśli że jej nie widze. Chce mnie zaskoczyc chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 17:59 patrz bo zaraz z zaskoczenia zdejmie plaszcz i sie przekonasz jakiej jest płci:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:08 W takim razie czekam w napieciu na rozwój wydarzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:03 a jakie ma znaczenie jej płeć? jeśli to samiczka to ją bzykniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:07 samiczki nie uderze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:10 a jak ci na jedzenie narobi??? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:19 To całkiem mozliwe że mucha wkrótce sie zes... . Niedawno żarła monitor to moze jej zaszkodzic Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:23 uuuuuuuuu to mozesz miec gazy potem..tyle chemi w tych monitorach jest to znaczy ona moze miec ale ci bedzie smierdziec:P Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:16 diabel.tasmanski napisał: > samiczki nie uderze :) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ jakie to rycerskie rozmarzyłam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:21 mówisz że to rycerskie. To moze pocałuje tę muche i zamieni sie w ksieżniczke ? W perspektywie całowania kwestia płci muchy wydaje sie sie byc sprawa kluczową Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 18:44 dmuchnij jej pod skrzydełko :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 19:19 Samica czepi się wszystkiego, samiec siądzie na byle gó..e:) Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay_79 Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 21:24 jedno jest pewne- nie po gębie... bo aparat gebowy muchy jest ssąco liżący..z trąbką- więc może byc mylące :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 21:34 Zobaczyc jak leci i czy wiszą jaja Odpowiedz Link Zgłoś
filizanka007 Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 07.07.05, 23:20 a jak sie nazywa samiec muchy-much? Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 08.07.05, 00:29 Zobacz do czego ma najwieksze ciagnoty. Jezeli do rzeczy rodzaju zenskiego to on, jezeli do rzeczy rodzaju meskiego to prawdopodobnie to jest ona, jezeli do rzeczy rodzaju nijakiego to much jest gejem. Sprawdz np. na 20 rzeczach. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
siaiwo1 Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 08.07.05, 10:05 Pokaz jej portfel.....wg twojej logiki - jak plec zenska...to do niego zajzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 08.07.05, 23:56 o jaiej mojej logice ty piszesz? Czyżbyś wyczytala to miedzy wierszami. Ja w innym watku zadałem kilka pytan na które nie znam odpowiedzi i tyle a ty widac jakis daleko idące wnioski wyciągasz. Odpowiedz Link Zgłoś
siaiwo1 Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 12.07.05, 10:52 diabel.tasmanski napisał: > o jaiej mojej logice ty piszesz? Czyżbyś wyczytala to miedzy wierszami. > Ja w innym watku zadałem kilka pytan na które nie znam odpowiedzi i tyle a ty > widac jakis daleko idące wnioski wyciągasz. bo ja wiem?...moze o logice meskiej?.. ale czytajc pewnie przemyslenia to wnioski nie sa daleko...tylko obok. Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: jak rozpoznac pleć muchy ? 08.07.05, 10:07 Poloz oblizanego cukierka na stol i zobacz co zrobi. Jezeli na nim usiadla, to ona, jezeli usiadl, to on. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski dzisiaj muchy juznie było. 08.07.05, 23:54 widac jakaś niestala w uczuciach ..... do monitora była ta mucha. :) Odpowiedz Link Zgłoś