krecilapka Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 12:02 No jesli wkladaja peniury w brudne kuciapy, to pozniej smierdza. Ale jak sobie umyja to juz nie capieja. Wlascicielki kuciap maja o wieeeele gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darek12345 Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 12:03 > jak w temacie. Nic o tym mi nie wiadomo, a gdzie, kto, kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 12:04 no tak ogolnie i to na rozne sposoby. tu spod pachy, tam od nog. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 12:16 w dodatku gmeraja w zebach i dlubia przy paluchach od nog jak mysla, ze nikt nie widzi. siersciuchy zafajdane. Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 12:27 Wiesz jak czlowiek ciezko pracuje to tez i czasem posmierdzi :P Musisz sprawdzic jak to jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 12:32 co? mam zbierac truskawki? Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 12:35 powody sa zapewne takie, jak w przypadku kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: Jesteś feministką? 29.07.05, 12:51 co to za forum? nic powiedziec nie mozna bo od razu od feministek wyzywaja. a ja codziennie w domu siedze i obiad gotuje, lyzka mieszam i w ogole... no i jak tak mozna? jeden na truskawki wysyla a drugi sie przezywa. Odpowiedz Link Zgłoś
naforum Re: Jesteś feministką? 31.07.05, 22:33 bo piszesz w takim stylu jakby nie było oczywiste, ze smierdza zwykle z tych samych powodow co kobiety - po prostu jedni dbają o siebie, a inni nie... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 12:52 zmien towarzystwo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306 Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:06 Nie da się ukryć, że statystycznie, na jedną śmierdzącą babkę przypada dziesięciu śmierdzących facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:11 zdradzisz żródło informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306 Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:13 komunikacja miejska, koledzy w pracy, sąsiedzi - cała masa śmierdzących facetów. A babki osobiście nie znam żadnej. Myslę, że te proporcje mogą byc nawet bardziej skrajne. Popatrz na stoiska drogeryjne. Same babki tam szukaja kosmetyków. Facet to tylko dla towarzystwa idzie i jeszcze sie dąsa, że czekać musi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:16 1.bo faceci kupuja na allegro.2 ja osobiście nie znam śmierdzących facetow. zycze tego samego pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306 Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:19 Osobiście też się z takimi nie zadaję ale np. śmierdzącego sąsiada znam. On raczej na allegro nie kupuje, bo to za balszaja technika. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:19 cicho siedziec siersciuchy jedne! lepiej sie idzcie umyc jeden z drugim. tu takie ah i oh na forum a pewnie sie nawet nie kapiecie codziennie. faceci smierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306 Basiu Szczaw 29.07.05, 13:21 Może nie wszyscy ale faktycznie - niektórzy strasznie śmierdzą. To jest tez pewnie kwestia biologiczna, jakies gruczoły potowe czy coś. Ja jako kobieta, nawet po całym dniu biegania w pełnym słońcu nie byłabym w stanie tak śmierdzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: Basiu Szczaw 29.07.05, 13:42 ale my nie lubimy. niestety smrod sie roznosi. nie wystarczy "nie patrzec" tak jak w wypadku bardzo brzydkiego faceta lub brzydkiej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
domel81 Re: Basiu Szczaw 29.07.05, 14:42 Masz racje, dlatego też normalnie w ramach oszczędności jeżdże do pracy tramwajem, ale gdy jest taka pogoda jak dzisiaj (upał na maxa) to bez zastanowienia biore samochód. Chociaż sam jestem facetem, to uważam to za ochydne i niesmaczne gdy ktoś tak śmierdzi. Ale nie tylko mężczyźni się tak zachowują. Mam "przyjemność" pracować w pobliżu jednej kobiety. Lat ok 40, ale gdy mijamy się na korytazu to powietrze musze wstrzymać, bo aż wykręca. Całe szczęście, że w biurze siedzi sama. Więc nie jest to tylko domeną mężczyzn. Dodam jeszcze, że po którymś tam powroccie komunikacją miejska z pracy do domu nie wytrzymałem i napisłem na maim miejskim forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=26360109&a=26360109 niestety odzew był mierny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:22 z doświadczenia wiem, że najwiecej krzycza ci co mają cos na sumieniu. żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306 Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:22 Potraktuj to proszę jako apel :)) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 13:23 idziesz sie wykapac? prosze cie w imie spoleczenstwa o to zebys sie codziennie kapal. Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 16:22 Jezus maria chieliscie demokracji to musicie cierpiec.. KAZDEMU WOLNO SMIERDZIEC! :D Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 17:34 Bo my takie feromony wysylamy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 19:03 A na dodatek dłubią w nosie, w zębach (jeśli je mają), drapią się po jajach i nie opuszczają deski. Ale to już temat na osobny wątek. Pozdrowienia dla Basi Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 20:36 mam nadzieje, ze ten watek zmobilizowal forumowiczow do kapieli. Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: dlaczego faceci smierdza? 29.07.05, 20:52 barbara.szczaw napisała: > mam nadzieje, ze ten watek zmobilizowal forumowiczow do kapieli. Fakt-ja zaraz ide;) Robie to dwa razy dziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 dlaczego ludzie cuchną? 29.07.05, 21:45 Wszyscy, bez wyjątku (K czy M), bo się nie myją i nie używają dezodorantów. Lepiej piwko wypić lub kupić nową bluzkę. Absolutnie nie zależy to od płci. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna1 Re: dlaczego faceci smierdza? 31.07.05, 14:28 Faceci smierdza okropnie,szczegolnie w szpitalu jak zauwazylam,ciezko im sie umyc ,skarpety wieszaja na poreczach lozka .OCHYDA!Wchodze na sale do nich w masce bo nie idzie wytrzymac.Oczywiscie nie wszyscy tacy sa ,ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: dlaczego faceci smierdza? 31.07.05, 14:39 Nie uogolniaj. Brak podstawej kultury osobistej jest w wielu panstwach raczej ewenementem. To tolerancja ogolu pozwala na "bezkarne " niemycie sie wielu panom. Odpowiedz Link Zgłoś
kawitator Re: dlaczego faceci smierdza? 01.08.05, 12:28 Cześć dziewczynki powiedział stary ślepy wiarus przechodząc koło sklepu rybnego To na tyle z mądrości ludowych Kobiety też śmierdzą i nie zabije tego nawet najlepszy (czytaj najdroższy) dezodorant kupiony w najbardziej eleganckim sklepie. Też się nie myja a do tego zapachy płci przeciwnej czyjemy znacznie intensywniej niż własnej. A co do przyzwyczajeń facetów To wasze matki i bacie tak wychowały swoich synków więc do nich pretesje prosze składac Do was będą miały pretencje nastepne pokolenia kobiet o wyczulonym powonieniu i stylu Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna1 Re: dlaczego faceci smierdza? 01.08.05, 15:00 Tatusiowie wg Ciebie nie biora udzialu w wychowanie dzieci? pretensje nalezy miec do samego brudasa,umycie sie nie jest czyms niezwyklym ,lecz powinno byc na porzadku dziennym(czasem nocnym).Nic nie usprawiedliwia brudu. Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: dlaczego faceci smierdza? 01.08.05, 13:18 Odpowiedź jest chyba oczywista: Pocą się (bardziej niż kobiety), więcej i częściej wykonują prace wymagające wysiłku fizycznego, co w połączeniu z tym, że myją się nie częściej niż kobiety powoduje, że czasem nieco śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś