biurowakura 19.08.05, 11:44 wczoraj poprosiłam mojego mężczyzne aby nasmarował i wymasował mi plecy, a on zaczął od pupy (przedłużenie przecież pleców). mężczyźni, dlaczego tak lubicie nasze pupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudy_pajacyk Re: masowanie............ 19.08.05, 12:00 no nie przesadzaj, lubimy tylko ładne pupy, a nie wszystkie widocznie masz ładną pupę, więc facio wie co robi. ja też tak robie, a robimy tak, bo się nam wszystko z seksem wiąże, a pupa najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
biurowakura Re: masowanie............ 19.08.05, 12:39 chyba mam ładną ;) mnie też pupa mężczyzny kojarzy się z seksem, a nie jest to moja ulubiona część ciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
drak62 Re: masowanie............ 19.08.05, 15:04 biurowakura napisała: > wczoraj poprosiłam mojego mężczyzne aby nasmarował i wymasował mi plecy, a on > zaczął od pupy (przedłużenie przecież pleców). mężczyźni, dlaczego tak > lubicie nasze pupy? Może ma kiepski wzrok i niedowidzi. Odpowiedz Link Zgłoś