Dodaj do ulubionych

Spodobal mi sie 21 letni chlopak

IP: *.telia.com 28.08.02, 20:41
Jestem zdziwiony, bo zawsze wolalem facetow starszych. Ale to chyba wplyw
wakacji, ktore spedzamy razem (Ja - ten zepsuty :-) ten sliczny chlopak, jego
matka (co nieco podejzewajaca) i jeszcze kilka innych ludzi. Wszystko jedno.
Wroce do Warszawy, znajde sobie kogos w moim wieku (31). Ale mlodzi faceci
tez maja cos ciekawego w sobie (do tej pory tak nie uwazalem)
Obserwuj wątek
    • mikmik Re: Spodobal mi sie 21 letni chlopak 28.08.02, 22:35
      Chcesz powiedzieć, że mając 31 latek chodzisz wciąż sam po świecie :)
      Zakotwiczony od 6 lat 34-ro latek :)))
      A co do zauroczeń małolatami, no cóż zdarzają się. Często nawet ma sie ochotę
      albo okazję takiego przerż... i nic więcej, zazwyczaj nie ma o czym z nimi
      rozmawiać a czasami chciałoby się po ciele poznać też i duszę.
      • Gość: HomoFob Idźcie do lekarza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 22:46
        Idźcie do lekarza, pedalstwo jest podobno w 10% uleczalne, może będziecie mieli
        szczęście i pozbędziecie się tego ohydnego zboczenia.
        • Gość: Krzycho Re: Idźcie do lekarza IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 23:00
          A masz adres jakiegos przystojnego lekarza-geja?
        • sloggi Homofobie 29.08.02, 08:47
          Skoro masz fobię, to może zaproś tego kolegę do siebie, niech Cię uleczy.
      • Gość: michał co do duszy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 11:01
        wypraszam sobie małolatów, zapewniam, że wielu jest intelektualnie bardziej
        interesujących od zgnuśniałych i rutynowych trzydziestoparolatków...
        • Gość: ARTUR Ja facet z forsa..... IP: *.skane.se 02.09.02, 05:54
          ...od dluzszego czasu åragne , aby przelecial mnie jakis fajny men.
          Zaplace.
          • Gość: men Re: Ja facet z forsa..... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.11.02, 21:51
            z wilka przyjemnością.Ja jestem chetny:):):)
        • mikmik Re: co do duszy 02.09.02, 09:47
          Gość portalu: michał napisał(a):

> wypraszam sobie małolatów, zapewniam, że wielu jest intelektualnie bardziej
          > interesujących od zgnuśniałych i rutynowych trzydziestoparolatków...

Sorrki Michale :)))
          To było bardzo ogólne uogólnienie, wyjątki się zdarzają ale jak każde wyjątki
          potwierdzają pewnie tylko regulę.
          Skoro mówisz to pewnie masz bogate wnętrze warte bliższego poznania :)
          pozdrawiam
          • Gość: HomoFob Bogate wnętrze? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 15:46
            Bogate wnętrze? Wy macie bogate wnętrze? Chyba bogate w cudzą spermę wlaną w
            wasze rozkalibrowane dupska.
            • mikmik buuuuuuuu 02.09.02, 16:13
              Słuchaj ty głupia kryptocioto, muszę się zniżyć do twojego poziomu i wyrazić
              ubolewanie z powodu ciągłego braku kutasa przy twojej dupie. Jesteś tak
              niezaspokojony analnie że poprzestawiało ci się kompletnie pod sufitem. Doj
              się porządnie zerżnąć, obciągnij konkretnego fiuta i zapewne ci sie polepszy,
              palancie.
              • Gość: more Re: buuuuuuuu IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 02.09.02, 16:31
                Mam pytanie do wszystkich homo, a jak na to wasi rodzice czy wiedza, czy pytaja
                o wnuki, czy sie z tym pogodzili. Bo to chyba tragedia dla rodzicow.
                • Gość: HomoFob Te mikmik, odpowiedz na pytanie more'a! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 17:51
                  Te mikmik, odpowiedz na pytanie more'a! Co tatuś z mamusią powiedzieli, jak się
                  dowiedzieli, że ich syn jest wstrętnym lachociągiem?
                  • Gość: kobra Re: Te mikmik, odpowiedz na pytanie more'a! IP: *.ipt.aol.com 02.09.02, 18:09
                    ty wstrętny lachociągu, facet jestes nudny jak serdelka bez musztardy, zacznij
                    w koncu szydelkowac, albo wyprowadz szczura, kota, muche na spacer, podlej
                    roslinki, podlub w nochalu i juz nie zanudzaj, bo tobie zrobie awanture przy
                    wszystkich, ty ..... przebrzydly grubasie...
                  • Gość: Krzycho Re: Te mikmik, odpowiedz na pytanie more'a! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 20:17
                    Gość portalu: HomoFob napisał(a):

> Te mikmik, odpowiedz na pytanie more'a! Co tatuś z mamusią powiedzieli, jak
                    się dowiedzieli, że ich syn jest wstrętnym lachociągiem?
                    OK, powiedzieli, od wnukow jest Twoj brat. Stara sie, chlopak, naprawde, za
                    dwoch ;)
                    Nie dosc, ze jestem gejem, mam jeszcze fajnych rodzicow, czy to nie za duzo
                    szczescia naraz?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: HomoFob Re: Te mikmik, odpowiedz na pytanie more'a! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 20:25
                      W duchu cię na pewno nienawidzą i się ciebie wstydzą, jak można być dumnym z
                      tego że synka dotknęła TAKA ułomność?
                      • Gość: ruen Re: homofob IP: 193.0.69.* 09.09.02, 16:08
                        a czy twoi wiedza jakie syfy tu wypisujesz, ja bym sie wstydzil na ich miejscu
                        ze wychowalem takiego, moze za malo miales milosci, biedny czlowieku
                        • Gość: michał Homofob IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 18:17
                          zgadzam się z przedmówcą - pokaż swoim rodzicom swoje wypociny i zobaczysz, że
                          niespecjalnie będą dumni z takiego synka... no, chyba, że rodzina jest siebie
                          warta, ale wątpię...
                  • Gość: Fabian Re: Te mikmik, odpowiedz na pytanie more'a! IP: *.polkomtel.com.pl 10.09.02, 09:36
                    Tak zastanawiam się co zrobisz jak okaże się, że masz syna geja??? Szkoda mi
                    Ciebie. Aż dziwne, że takie pojeby ja ty się zdarzają.
                • Gość: michał Re: buuuuuuuu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 18:14
                  Moi się pogodzili zdecydowanie łatwiej niż podejrzewałem... matka teraz każe
                  mówić sobie per "mamo" mojemu facetowi, co zabawniejsze łatwiej to przychodzi
                  jej niż jemu :-)
                  • mikmik Re: buuuuuuuu 10.09.02, 09:31
                    Gość portalu: michał napisał(a):

to fajnie masz, ja mówie teściowa ale nie przy matce mojego faceta :) w
                    towarzystwie albo do niego ( ale sie wtedy wkurza :))))
    • Gość: FUUUUU Re: to forum jest dla mezczyzn a nie dla PEDALOW! IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.11.02, 17:04
      Gość portalu: Terminator napisał:

> Jestem zdziwiony, bo zawsze wolalem facetow starszych. Ale to chyba wplyw
      > wakacji, ktore spedzamy razem (Ja - ten zepsuty :-) ten sliczny chlopak, jego
      > matka (co nieco podejzewajaca) i jeszcze kilka innych ludzi. Wszystko jedno.
      > Wroce do Warszawy, znajde sobie kogos w moim wieku (31). Ale mlodzi faceci
      > tez maja cos ciekawego w sobie (do tej pory tak nie uwazalem

CHYBA NIE UWAZACIE SIE ZA MEZCZYZN, NIE MACIE SWOJEGO FORUM??! TO ZALOZCIE
      FAGASY JEDNE!
      CHYBA SIE PORZYGAM

RZYGAM
      • Gość: Rzyg Re: to forum jest dla mezczyzn a nie dla PEDALOW! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 19:15
        Obrzygałeś się i teraz smierdzisz paskudnie!
      • Gość: ramzes:) Re: to forum jest dla mezczyzn a nie dla PEDALOW! IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.02, 10:31

>
        > CHYBA NIE UWAZACIE SIE ZA MEZCZYZN, NIE MACIE SWOJEGO FORUM??! TO ZALOZCIE
        > FAGASY JEDNE!
        > CHYBA SIE PORZYGAM

Tak? A masz jakas definicje slowa "mezczyzna"?

ramzes:)
        • joker99 Re: to forum jest dla mezczyzn a nie dla PEDALOW! 31.12.02, 07:28
          Wypierdalaj z kibla cieciu. Naprawdę widzę, że nikt dawno dupy ci nie przerżnął.
    • Gość: rhe Re: Spodobal mi sie 21 letni chlopak IP: *.toya.net.pl 01.01.03, 22:17
      nie jest istotne ile kto ma lat- wazne sa rzeczy jakie kryja sie w glowie tej
      osoby...
      jak zauwazylem dyskusja zeszla troche z tematu- a szkoda- bo moglo by byc
      ciekawie.
      mysle ze nie ma sensu zwracac "osoba niepozadanym w dyskusji" uwagi na ich
      zachowanie-agresja rodzi agresje i tak w kolko- nie szkoda zdrowia? lepiej olac
      ich (nie mam na mysli piss) a sami sobie poja..
      pozdrawiam noworocznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka