kobieta_po_30tce 29.08.05, 15:42 kiedys mezczyzna... byl panem domu pracowal, adorowal, dawal, walczyl, kochal, DZIALAL! A dzisiaj: mowi, ze jest panem domu mowi, ze pracuje, mowi, ze adoruje, mowi, ze daje, mowi, ze walczy, mowi, ze kocha, MOWI! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oczydiabla Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 16:39 Mówi, mówi ... a ty w ogóle go nie słuchasz. Posłuchaj go wreszcie ...kobieto :) Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka11 Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 21:04 posłużmy się przykładem drobiu, koguty pieją kury znoszą jajka....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_30tce porownanie... 30.08.05, 09:33 facet - kogut kobita - kura chyba nic dobrego z tego nie wynika.... Odpowiedz Link Zgłoś
menszczizna Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 17:01 jak mowi, to znaczy, ze wie co mowi. A najwazniejsze po co to mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 17:28 Być może wie co mówi tylko, że z tego niewiele wynika Odpowiedz Link Zgłoś
roman.nowy Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 19:02 b-beagle napisała: > Być może wie co mówi tylko, że z tego niewiele wynika zalezy jak lezy, czyli dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinaxxx Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 18:31 kiedys byla kobieta... byla pania kuchni i alkowy pracowala dla swojej rodziny adorowala swojego mezczyzne dawala swojemu mezczyznie walczyla o swojego mezczyzne kochala swojego mezczyzne dzialala A dzisiaj... chce byc pania swiata pracuje dla siebie adoruje...nie swojego daje...nie swojemu walczy...o nie swojego kocha...tylko siebie i ciagle narzeka na swojego! ot i tyle....swiat sie zmienil.... Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 18:59 To kobiety zmusily mezczyzn zeby duzo gadal, zamiast dzialac smok Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 20:41 I na gadaniu się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
martap12 Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 20:47 Mój nawet gadac nie chciał.... pogoniłam, ze tez tak późno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 21:39 martap12 napisała: > Mój nawet gadac nie chciał.... pogoniłam, ze tez tak późno ;) i jak? z nastepnym lepiej? uwazam, ze zamiast gadac po "proznicy", lepiej wspolnie ogladac kolekcje znaczkow pocztowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_30tce ja bym nawet moich znaczkow 30.08.05, 09:34 takiemu nie pokazala Odpowiedz Link Zgłoś
hansii no tak, jak sie trafi na Gadule 30.08.05, 14:52 to o wspolnym ogladaniu kolekcji znaczkow poczwoych nie ma juz co nawet marzyc, bo czasu nie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: nie staje...? 30.08.05, 15:36 kobieta_po_30tce napisała: > komu????? ;P Ja tam nie lubie po dlugiej wieczornej dyspucie intelektualnej - brac sie za ogladanie albumu ze znaczkami pocztowymi w srodku nocy, bo wtedy niedowidze. Odpowiedz Link Zgłoś
martap12 Re: zmora dzisiejszych czasow... 30.08.05, 15:27 Zdecydowanie :) Nie gadam po próznicy, wiem co mówie, a znaczków nie zamierzam oglądac, oj..... długo jeszcze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 21:05 znasz mojego męża....?:D Odpowiedz Link Zgłoś
martap12 Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 21:36 Nie daj Bóg :) Wrrrrrrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
ub1 Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 22:35 Lepiej nie słuchaj - rób swoje - i tak nie zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: zmora dzisiejszych czasow... 29.08.05, 22:43 ub1 napisała: > Lepiej nie słuchaj - rób swoje - i tak nie zauważy. w wiekszosci masz racje. niestety... niektorzy jednak zauwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Pytanie zasadnicze 30.08.05, 10:49 Dlaczego na F Mężczyzna pisuje taka ilość zgorzkniałych bab? Wrednych nikt nie chce i dlatego gorzknieją? Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Pytanie zasadnicze 30.08.05, 12:25 ... a kto sie liczy z nie_wrednymi?:) hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl Re: Pytanie zasadnicze 30.08.05, 12:34 wichrowe_wzgorza napisała: > ... a kto sie liczy z nie_wrednymi?:) > hyhy Psychiatrzy i paranormalni Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Pytanie zasadnicze 30.08.05, 15:56 stary_babsztyl napisała: > .... Psychiatrzy i paranormalni .... Mylisz się babsztylu:( Normalne nie mają powodów aby tu zaglądać. One w realu wzbudzają takie zainteresowanie chłopów, że nie potrzebują tu [FM] zaglądać i zadowalać się wirtualną namiastką!!!!! Wspomnij to gdy samotna będziesz się kładła do wyra :((( -- Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl do paranormalnego 30.08.05, 17:31 bynajmniej mnie nie obrazileś, w końcu nomen omen, równie dobrze moglby byc wredny_stary_babsztyl do wyra faktycznie nie idę samotna ale jakby samotna faktycznie:) a ty co, paranormalnie szukasz tych fajnych tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: zmora dzisiejszych czasow... 30.08.05, 12:44 to internet. Pracodawcow okrada z czasu, ludziom dal namiastki wzajemnych kontaktow, mniejszosciom wiare ze nie sa tacy nieliczni, babom otwiera oczy na meska nature, a mezczyznom ulatwia sprawianie bolu kobietom - i na odwrot ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_30tce znaczy sie 30.08.05, 15:23 pracodawcy okradaja czas, kontakty ludzi, wierze mniejszosc jest odbierana... naturze odbiera sie mezczyzn...STOP! Tu tkwi sedno... moze....??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka No tak, 30.08.05, 17:37 bez kropki w odpowiednim miejscu nieco wypaczylem sens :-/. Moze zamiast piertolic glupoty w sieci powinienem na grzyby do lasu pojechac? Odpowiedz Link Zgłoś