barbara1910 04.10.06, 20:16 czy rzeczywiście" rak nie lubi noża"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gontcha Re: rak 04.10.06, 21:44 Na pewno nie lubi... bo się go wycina... :))) A tak na poważnie, to przesąd - li i jedynie przesąd i bzdura !!! Odpowiedz Link
barbara1910 Re: Do liina 06.10.06, 01:15 ja zapytałam,ponieważ tak mi kilka osób powiedziało,natomiast pytasz o stadium i itp.właśnie mój mąż zmarł na raka i wiele rzeczy mi nie daje spokoju do tej pory,po prostu lekarze nie zajęli się nim tak jak powinni.I jak czytam na forum niektóre posty,jak lekarze zajmują się pacjentami,podobnie było z moim mężem.Oczywiście nie mówię o wszystkich lekarzach,ale w większości tak jest,a gdzie ich przysięga.Oj mogłabym tu dużo napisać z czym tak naprawdę się spotkałam,ich podejście i wogóle,szkoda tylko,że nie trafiłam na to forum wcześniej. Odpowiedz Link
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Do liina 06.10.06, 09:38 Basiu pisz, bo kazde doświadczenia z chorobą bardzo się tutaj przydają... Odpowiedz Link