tripper 06.09.05, 20:30 Panowie, jaki macie stosunek do tego tekstu? wkurza Was? nie zwracacie uwagi? odpowiadacie, ze "o sekretarce szefa"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: "o czym myslisz?" 06.09.05, 20:39 tripper napisał: > Panowie, jaki macie stosunek do tego tekstu? wkurza Was? nie zwracacie uwagi? > odpowiadacie, ze "o sekretarce szefa"? Dylemat podobny jak w watku obok o humorkach. Rozwiazanie tez podobne, olewac. Odpowiedzi na pytania w stylu "o czym myslisz", "podobaja ci sie moje nowe spodnie" sa typowo zaczepnymi dzialaniami majacymi na celu przypie..c sie bez wzgledu na odpowiedz, stad najlepiej nie mowic nic, bo to najmniejszy wysilek (babsztyl oczywiscie przypieprzy sie ze nic nie mowisz, ale to i tak jest nieuchronne). Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: "o czym myslisz?" 06.09.05, 20:47 Tak do trzeciej powtórki można ignorować,póżniej na odczepne można powiedzieć,np, -o jak ładnie wyglądasz! Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: "o czym myslisz?" 06.09.05, 20:48 heldbaum napisał: > -o jak ładnie wyglądasz! Albo "tak, kocham cie" Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: "o czym myslisz?" 06.09.05, 20:52 poprioniony napisał: > heldbaum napisał: > > > -o jak ładnie wyglądasz! > > Albo "tak, kocham cie" > tak to drugie jest skuteczniejsze,po takim tekście nawet można zakomunikować że za pół god. jesteś umówiony z kumplami na browara Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: "o czym myslisz?" 08.09.05, 00:09 > a jesli pyta facet? czego oczekuje? Ze puscisz go na piwo z kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
turbolover Re: "o czym myslisz?" 08.09.05, 00:11 Jestem chory jak słyszę to pytanie. Ale dziękuje autorowi, od dziś będę odpowiadać "o sekretarce szefa"! :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: "o czym myslisz?" 08.09.05, 00:52 dziwne bo dotychczas spotykałam się z tym że to głównie mężczyźni zadają to pytanie. Drugi tekst w rankingu to 'usmiechnij się'... Odpowiedz Link Zgłoś
ally23 Re: "o czym myslisz?" 08.09.05, 10:08 a ja o to sie nie pytam mojego. on czasem mnie zapyta jak sie zamysle i zwykle odpowiadam prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: "o czym myslisz?" 09.09.05, 18:33 a mój tam sie tym nie stresuje tylko odpowiada "o niczym";-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: "o czym myslisz?" 09.09.05, 18:38 eeee to wyjatek jakis.Bo tutaj te wszystkie meny to od razu stresa maja. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela prolog 10.09.05, 22:02 bo mysla o czyms/ kims o czym nie powinni i stad ten stres:P tak na serio u mnie zazwyczaj jest tak najpierw dlugo mi sie przyglada a potem pojawia sie taki specyficzny usmieszek i jak tu nie pytac " o czym myslisz" :) Odpowiedz Link Zgłoś