Dodaj do ulubionych

polskie dziewoje

IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 19:26
aj aj ji co ja mam napisac, napatrzyl sie czlowiek tutaj co niemiara, jestem
sam, nie jest to mile, ale jak ma byc inaczej skoro na kazdym kroku spotykam
polki, myslicie nic wielkiego, spotyka polki, polki sa ladne(dyskusyjne),
wiec gdzie lezy problem, zastanawiam sie nad tym co niemiara, szczegolnie
przy piwie, ale jak ma byc inaczej skoro nie moge przyjac do swojej
swiadomosci tego co sie dzieje naokolo, wszystkie polki ktore tu przyjezdzaja
puszczaja sie z arabami, albo z czarnymi, dla pieniedzy, dla pieniedzy, dla
pienieniedzy, i pomyslcie sobie co ja mam w ogole poczac ja biedny ji he he
opuszczony, chyba bede musial sie sklonowac bo nie widze innej mozlwosci, w
tym momencie chcialbym dosrac kobietkom ale to nie przejdzie na necie,
niszczycie wszystko co pozytywne, tylko tyle mam do powiedzenia, koniec
ps. dobrze ze mam swoje rysunki, troche odpoczynku od codziennego koszmaru
Obserwuj wątek
    • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 19:30
      Znajdż sobie innego pracodawcę, Arabowie słabo płacą.
      • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 19:34
        o cholera slabo placa, czyli robicie to dla przyjemnosci tak? chodzi o gubosc
        czlonka i te sprawy he he
        • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 19:36
          sdfku,niewłaściwy adresat pytania.
          Ja tak wyrozumiałam, że skoro spotykasz takie "zajścia" to mieszkasz - uwierz
          mi - w nieopdpowiedniej dzielnicy.
          a żeby ją zmienić musisz wiećej zarabiać - więc zmień pracodawcę,kurwa,
          zrozumiałaś?
          :-)
          • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 19:37
            • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 19:38
              Niech zgadnę - Brixton - te rejony, Clapham..?
              • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 19:42
                kotku rozumiem ze chcesz sie pokazac na tym forum stad ta wysublimowana
                odpowiedz, poszukaj swoich szarych komorek na podlodze zanim maz poodkurza,
                tyle mam do powiedzenia na twoj temat
                • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 19:45
                  Po pierwsze:pokazuję się tu dlatego że chcę się pokazać
                  Po drugie: mam mało szarych komórek bo nie jestem Brand M
                  anager
                  o -nawet nie umiem pisać na klawiaturze.
                  Pozdrawiam cię szczerze, dziwne, nie?
            • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 19:42
              Jak Ci się omskuje tak paluszek, to jak Ty rysujesz kocio?
              Pozdrowionka od Caorle.
    • kamfora Re: polskie dziewoje 15.08.04, 19:38
      Oh,oh biedny Sdf :-(
      Spróbuj udawać zbuntowanego syna milonera ;-)

PS Masz pozdrowienia od ciotki M. :-)))
      • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 19:48
        no no nawet kamfora sie odezwala, ale ty zawsze bylas raczej taka prawicowa, to
        musial byc dla ciebie w takim razie policzek z przytupem, mocnym kamfora,
        przyjedz do londynu zobaczymy jak sie zachowasz, niezla szkola zycia, i
        zobaczysz kim naprawde jestes
        • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 19:50
          pierdolisz, jeżeli Londyn jest szkoła życia wymoczku...
          • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 19:54
            powiedzialabys cos konkretnego, ale czego tu oczekiwac od gora 70 iq, internet
            nie dla ciebie kobiecino, moze lepienie garnkow, albo haftowanie, nie myslalas
            o tym? co za pytanie, dzizas
            • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 20:00
              Powiedziałąbym nawet dużo konkretnego ale jak będziesz milszy dla Caorle.

A internet nie jest dla mnie.Fakt.
              • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 20:11
                bede milszy jezu, ale napsz cos konkretnego, jestem mily az do obrzydliwosci
                ile mozna, no ile mozna
                • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 20:14
                  To pisz co chcesz wiedzieć.
                  Ja kocham Londyn i stąd me wzburzenie.
                  Konkretnie co ci się tam pierdoli. Konkretnie.
                  • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 20:22
                    hej jak mi sie pierdoli to bajka jest nie z tego swiata, no moze do tysiaca i
                    jednej nocy podciagnac by mozna, abstrahujac od polek to i tak jest niezle
                    kanzas, george bush na kazdym rogu a jeszcze trzeba z nim rozmawiac, omawiac
                    sprawy wagi panstwowej itd., patrzec na te anglosaskie mordy z kazdego ujecia,
                    no i te wszechobecne szare wiewiorki, a slyszalem ze te szare zjadly rude,
                    hopla mozna dostac, no i dostalem
                    • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 20:26
                      Kurde, ja nadal sądzę,że to kwestia dzielnicy.
                      Ale nie bede rozwijała wątku geograficznego, bo pomyślą żem kopnięta.

Ale wierz mi - jakoś zależy mi na tym, żeby było ci tam dobrze.
                      Lubię cię sdfku.
                      Jak ci będzie żle, zawsze możesz wezwać mnie na internetowe bluzgi.
                    • ziemiomorze Re: polskie dziewoje 15.08.04, 20:28
                      Jak Ci tak zle, sdefan, to wracaj i nie marudz. Tu malo Arabow, nie ma sie z
                      kim puszczczac
                      z
                      • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 20:45
                        ziemiomorze bogiem jestes mym, wielbie cie itd., ale spoko, widze ze obczajasz
                        klimaty, powiedz cos jeszcze bym mogl dotknac cie moim wirtualnym czlonkiem he
                        he he he he wymiekam
                        • ziemiomorze Re: polskie dziewoje 15.08.04, 20:56
                          Z boskiej perspektywy dostrzegam, ze masz pare problemow. W Polsce zle, w Ladku
                          zle, swiat to syf, a kobiety - dziwki. Nisko, nizej.
                          Fiutkiem nie masz okazji wymachiwac w realu?
                          • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 22:14
                            tak jak zwykle, kobiety sprowadzaja swiat do fiutka, a jaki gruby, a jak dlugo,
                            no totalna porazka
                            • komandos57 Re: polskie dziewoje 15.08.04, 22:18
                              Gość portalu: sdf napisał(a):

> tak jak zwykle, kobiety sprowadzaja swiat do fiutka, a jaki gruby, a jak
                              dlugo,
                              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                              Sadzilem zes pochwiasty!
                              • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 22:37
                                ej to ty potrafisz sadzic, swiat sie zmienia, podpaski coraz bardziej oplywowe,
                                ale jak wdepniesz to zawsze w to samo gowno
                                • ziemiomorze Re: polskie dziewoje 15.08.04, 22:54
                                  No i gowno prawda niestety. Widzisz to, co chcesz widziec. Nawet w sytuacjach
                                  ekstremalnych bywali tacy, ktorzy zachowywali trzezwy osad i widzieli i gowno i
                                  nie gowno - a Ty nie zyjesz w czasie wojny, w obozie, nie ma kleski zywiolowej
                                  i wiesz, ze masz co jesc jutro.
                                  Wszedzie Ci bedzie zle, sam sobie rzucasz klatwe, chlopaku, ech
                                  z.
                                  • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 23:01
                                    tak masz racje, rozpedze sie i pierdolne glowa o sciane, zostane idiota i
                                    bedzie mi dobrze, ooo leci mi slina, jak fajnie, swieci slonce i trawa rosnie,
                                    jestem szczesliwy do konca mojego glupiego zycia, zero problemow, bo przeciez o
                                    to chodzi? prawda?
                                    • ziemiomorze Re: polskie dziewoje 15.08.04, 23:14
                                      Nie, skad, bzdury jakies. Ja tez mam wraznie, ze zycie nie jest specjalnie
                                      zabawne, ale coraz bardziej to doceniam - krew, pot i lzy (w tym osobliwie
                                      doswiadczenie Ladku). Gdybys nie doswiadczal tej niewygody istotnie moglbys
                                      skonczyc jako zadowolony sliniacy sie duren. Czego bym sobie nie zyczyla
                                      z.
                                      • komandos57 Re: polskie dziewoje 15.08.04, 23:17
                                        ziemiomorze napisała:

> Nie, skad, bzdury jakies. Ja tez mam wraznie, ze zycie nie jest specjalnie
                                        > zabawne, ale coraz bardziej >
                                        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                        A ty bezzebna dziewojko,wpychasz cycucha innej krasuli w pochwe jak miewasz
                                        kontakta seksualnego z ta sama plecia?
                            • ziemiomorze projektuj dalej n/t 15.08.04, 22:37
                              • Gość: sdf Re: projektuj dalej n/t IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 22:47
                                ach gdybyz to byla moja projekcja, i po jaka cholere szpikuje sie dzieci tymi
                                bajkami, to jest dobre a to jest zle, pan kleks, pieprzona lokomotywa i adas
                                niezgodka, po jaka cholere ja sie pytam, czy po to zeby zderzenie z
                                rzeczywistoscia bylo bardziej okrutne? ludzie sa naprawde popieprzeni, a ty sie
                                ziemiomorze nawet nie odzywaj, oderwij swoje znerwicowane paznokcie od
                                klawiatury, po co pytam sie, po co?
                                • ziemiomorze projektujesz dalej n/t 15.08.04, 22:49
                      • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 20:49
                        Przecież wystarczy tylko jeden - i ten właśnie gnój...
        • kamfora Re: polskie dziewoje 15.08.04, 20:29

> i zobaczysz kim naprawde jestes

A Ty zobaczyłeś w Londynie kim naprawdę jesteś?
          I co? Warto było?
          I wiesz na pewno, że to naprawdę TY? :-)))
          • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 20:40
            no no nie zasmucaj mnie takimi pytaniami, ty jest wielowymiarowe, zapytaj sie
            tego tam co poznal siedem czy wiecej sposobow zaspokajania kobiety etc., on cos
            tam wie, cos tam, naprawde ludzie sie zmieniaja, nawet sobie nie zdajesz sprawy
            jak bardzo, wrzuc swoja rybke do innego akwarium, zdechnie czy przezyje? 50
            procent
            • kamfora Re: polskie dziewoje 15.08.04, 21:06
              Sdf, Ty jesteś rybka oceaniczna - przestań skakać z akwarium do akwarium
              i wypatrywać liofilizowanych ochotek ;-)
    • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 20:45
      Jeszcze niedawno miałam trzy rybki.
      Jedna zdechła- miała wszystko co dusza zapragnie. Żarła aż się przeżarła. Za
      dobrze miała i zdechła.
      Druga nie chciała nić zżreć. Chuda była jak szczapa. Żle jej było. Nie wiem
      dlaczego. I zdechła.
      Zostałą trzecia. Oddałam ją. Pływa sobie u sąsiada w jego akwarium. Piękna jest.
      10 punktów w skali Agpara rybkowym.
      Czyli co...
    • Gość: Tomfa Re: polskie dziewoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:05
      Jessssssuu, o co wam chodzi? Rilaks:)
      • caorle Re: polskie dziewoje 15.08.04, 21:08
        Zawirowania zdzrzają się w każym akwarium.
    • Gość: Moni Re: polskie dziewoje IP: *.telprojekt.pl 15.08.04, 21:15
      Nie wiem czy Ty masz oka na miejscu czy jakąś niemiarodajną próbkę dorwałeś.
      WSZYSTKIE bez wyjątku puszczają się z Arabami, bo oni ZNAAAJĄ się na rzeczy,
      ot co! Zostaw Polki, idź do Arabów na korepetycje.
      • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 22:18
        nie rozumiem, nie pamimaju, albo ja jestem glupi albo ty, rzucmy moneta,twoj
        swiat to jest pieprzenie, wiec rozmnazaj sie kotku z arabami ale nie wlaz na
        moj watek, oszczedz wasc pieprzenia po proznicy, z arabami praktyczniej
        • Gość: Moni Re: polskie dziewoje IP: *.telprojekt.pl 15.08.04, 22:43
          Nie trzeba rzucać monetą.
          Wiem kto jest głupi.
          Spadam z Twojego mądrego wątku, cielątku.
          • Gość: sdf Re: polskie dziewoje IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 22:54
            nie no racja, zrywaj sie, poczulas juz przyprawe curry w nozdrzach?he? budyn
            w majtach? wyjdz na m4 tam sporo drogich samochodow jezdzi, zamachaj pecinkami
            moze ktorych z arabow sie skusi, zawsze ta dwodziestka do kieszeni wleci, a
            potem zaloz rodzine i pieprz dzieciakom o moralnosci, hesia, hela obiad na
            stole, a niech cie tylko spotkam, to ci recznie wytlumacze zawilosci zycia
            • lune hesia ... mela ... ;) 15.08.04, 23:21
              tak mialo byc ?

za-polska ;)) ?

lune

ps. juz przestan z tymi arabami bo to obsesyjnie pobrzmiewa :))

• komandos57 Czesc dziewoja 15.08.04, 23:04
          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
          jednak czytasz mnie.powiem ci ze wole 1 takiego araba niz 10 takich durni jak
          ty.Znalazles juz cos dla siebie.Innego geja....moze.We 2 razniej wam byloby.No
          coz,w twoim wieku...........pewnie wnuczkow juz maja.Ty durniu szukasz do
          magicznej cyferki.......26 lat.
          • minggu Re: Czesc dziewoja 15.08.04, 23:09
            komandos57 napisał:

> Gość portalu: sdf napisał(a):
            > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            > jednak czytasz mnie.powiem ci ze wole 1 takiego araba niz 10 takich durni jak
            > ty.Znalazles juz cos dla siebie.Innego geja....moze.We 2 razniej wam
            byloby.No
            > coz,w twoim wieku...........pewnie wnuczkow juz maja.Ty durniu szukasz do
            > magicznej cyferki.......26 lat.

-------------

co tak slabo, komek?

Jemu to sie dopiero nalezalo! Jak juz rozdzielasz, to kazdemu wg zaslug!

• komandos57 Re: Czesc dziewoja 15.08.04, 23:13
              minggu napisała:
              > > magicznej cyferki.......26 lat.
              >
              > -------------
              >
              > co tak slabo, komek?
              >
              > Jemu to sie dopiero nalezalo! Jak juz rozdzielasz, to kazdemu wg zaslug!
              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
              On jest uposledzony.Wiec wiesz jak to jest!Biedak moze wyladowac w Tworkach i
              bede go dzierzyl na sumieniu.Pamietam jego uposledzenie.
          • Gość: sdf Re: Czesc dziewoja IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 23:19
            wolisz araba mowisz, wiesz chyba sie ucieszylem moj drogi komandosku, a jak z
            chinolami i murzynami? tez wolisz? tylko wylania sie jeden problem, czy oni cie
            zaakceptuja, obczajasz walonki nie sa tutaj na fali
            • komandos57 Re: Czesc dziewoja 15.08.04, 23:28

> wolisz araba mowisz, wiesz chyba sie ucieszylem moj drogi komandosku, a jak z
              > chinolami i murzynami? tez wolisz? tylko wylania sie jeden problem, czy oni
              cie
              >
              > zaakceptuja, obczajasz walonki nie sa tutaj na fali
              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
              Dla cioebie bylyby bardzo do twarzy,durniu.Powiem ci ze tu,najlepszym moim
              kumplem jest Iranczyk.Kumplem!Ty zawsze widzisz swiat przez pryzmat swojego
              zeza.Lubisz czekoladowe oczka panow w UK.Jezyczkiem tez jedziesz?
              Zes po 50-tce?Probowales z murzynami?Uwazaj bys sie nie udlawil.
    • fnoll a polskie junaki? 15.08.04, 22:59
      co robią w Londynie polskie chłopaki? żłopią browary, bakają i rzewnie
      płaczą...?

ech, romantyzm...
      • komandos57 Sliczna Fenolciu. 15.08.04, 23:05
        fnoll napisał:

> co robią w Londynie polskie chłopaki?
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        Sadze ze to samo co w Polsce.Bija konie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka