Dodaj do ulubionych

co meżczyzna lubi na śniadanie.....

IP: 212.160.141.* 13.09.02, 13:38

jutro rano jestem umowiona na sniadanie u mojego męzczyzny ;-))), będę
musiała po drodze cos kupić, bo on ma w lodówce tylko piwo, colę i jakieś
niezjadliwe rzeczy.
Powiedzcie na co mielibyście ochotę na jego miejscu?

Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: August Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: 157.25.128.* 13.09.02, 14:54
      Na poranny seks, a potem może być jajecznica z kiełbaską lub ewentualnie z
      pomidorami.
      August
      • Gość: kasia Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: 212.160.141.* 13.09.02, 15:45
        poranny sex jak najbardziej- tez lubię na śniadanie ;-))),
        ale jajecznica odpada............. masz jakieś inne propozycje?
        Pozdrawiam,
        Kasia
    • naturella Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... 13.09.02, 15:12
      Nie bądź głupia, to on Cię zaprasza na śniadanie! I to on powinien pytać, co
      lubią kobiety. Jeśli pójdziesz do niego z całą siatą produktów i zaczniesz
      przygotowywać śniadanie, na które on Cię zaprosił, to masz przechlapane. Za
      kilka miesięcy nawet herbaty sobie sam nie zrobi. Poza tym pozwól się adorować!
      Daj mu szansę... a jeśli powita Cię piwem i colą na śniadanie, to wiej stamtąd.
      Powiedz ze zdziwieniem "zdaje się, że umawialiśmy się na śniadanie... wolę
      świeże pieczywo niż Colę, więc wracam do siebie. Głodna jestem." I wyjdź! Nie
      skazuj się sama na rolę gosposi, którą na dodatek łatwo zadowolić!
      • Gość: kasia Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: 212.160.141.* 13.09.02, 15:41
        Nie prosiłam o ocenę mojego postępowania, tylko pytałam sie co zrobic na
        śniadanie.
        Naturella, nie znasz ani mnie, ani tego faceta, nie wiesz co mnie z nim łączy i
        dlaczego chce isc do niego i zrobić mu sniadanie. Wiec powstrzymaj sie od
        takich uwag.
        Nie jestem ani głupia i nie robie z siebie z gosposi.
        Może ty masz z tym problem!

K.

naturella napisała:

> Nie bądź głupia, to on Cię zaprasza na śniadanie! I to on powinien pytać, co
        > lubią kobiety. Jeśli pójdziesz do niego z całą siatą produktów i zaczniesz
        > przygotowywać śniadanie, na które on Cię zaprosił, to masz przechlapane. Za
        > kilka miesięcy nawet herbaty sobie sam nie zrobi. Poza tym pozwól się
        adorować!
        >
        > Daj mu szansę... a jeśli powita Cię piwem i colą na śniadanie, to wiej
        stamtąd.
        >
        > Powiedz ze zdziwieniem "zdaje się, że umawialiśmy się na śniadanie... wolę
        > świeże pieczywo niż Colę, więc wracam do siebie. Głodna jestem." I wyjdź! Nie
        > skazuj się sama na rolę gosposi, którą na dodatek łatwo zadowolić!
        • naturella Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... 13.09.02, 15:58
          Gość portalu: kasia napisał(a):

> Nie prosiłam o ocenę mojego postępowania, tylko pytałam sie co zrobic na
          > śniadanie.
          > Naturella, nie znasz ani mnie, ani tego faceta, nie wiesz co mnie z nim łączy
          i
          >
          > dlaczego chce isc do niego i zrobić mu sniadanie. Wiec powstrzymaj sie od
          > takich uwag.
          > Nie jestem ani głupia i nie robie z siebie z gosposi.
          > Może ty masz z tym problem!

Nie powiedziałam, że jesteś głupia, to raz. Nie oceniam Twojego postępowania,
          to dwa. Daję tylko radę, to trzy. Wydaje mi się, że jestem od Ciebie nieco
          starsza i jedynie daję wskazówki, z których możesz skorzystać, albo nie.
          Zrobisz jak zechcesz. Ja tylko przestrzegam, że mężczyźni bardzo łatwo
          przyzwyczajają się do pewnych rzeczy, a trudno ich potem odzwyczaić. I tyle.
          Niepotrzebnie się obrażasz.
          >
          > K.
          >
          >
          > naturella napisała:
          >
          > > Nie bądź głupia, to on Cię zaprasza na śniadanie! I to on powinien pytać,
          > co
          > > lubią kobiety. Jeśli pójdziesz do niego z całą siatą produktów i zaczniesz
          >
          > > przygotowywać śniadanie, na które on Cię zaprosił, to masz przechlapane. Z
          > a
          > > kilka miesięcy nawet herbaty sobie sam nie zrobi. Poza tym pozwól się
          > adorować!
          > >
          > > Daj mu szansę... a jeśli powita Cię piwem i colą na śniadanie, to wiej
          > stamtąd.
          > >
          > > Powiedz ze zdziwieniem "zdaje się, że umawialiśmy się na śniadanie... wolę
          >
          > > świeże pieczywo niż Colę, więc wracam do siebie. Głodna jestem." I wyjdź!
          > Nie
          > > skazuj się sama na rolę gosposi, którą na dodatek łatwo zadowolić!
          • ola.a Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... 13.09.02, 16:47
            Nie obraziłam sie, ale Twoja odpowiedz troche mnie zirytowała.
            Nigdy by mi nie przyszło do glowy ze przyjście do faceta rano i zrobienie mu
            sniadania - to jest robienie z siebie gosposi. On mi robi tego typu
            niespodzianki i ja też chce mu sprawic przyjemność. Czy jest w tym coś złego?
            Pozdrawiam,
            k.
          • Gość: Mar a czy przypadkiem nie jesteś starą panną? IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 19.09.02, 22:07
        • Gość: ROBERTUS Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: *.itpp.pl 29.09.02, 16:05
          Ja uwielbiam SEX, w duzej ilosci i bardzo urozmaicony. A pozniej, to juz bez
          znaczenia, moze byc jajecznica (ale sam ja musze przygotowac), badz kanapeczki
          (to juz rola partnerki).

A po sniadanku znowu SEX, tak aby moc w pelnym relaksie wyjsc gdzies do
          znajomych, kina, gdziekolwiek.

Dzień, a szczegolenie ranek bez SEXu, to stracony dla mnie ranek.

Pozdrawiam.
    • Gość: abc Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: 212.76.35.* 13.09.02, 15:58
      Skoro doskonale wiesz, co Twój mężczyzna ma w lodówce, to dlaczego dotąd nie
      udało Ci się poznać jego gustu ?
      • ola.a Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... 13.09.02, 16:39
        Znam jego gust, ale chcialam sie dowiedziec co mezczyzni na forum Gazety lubią
        jeść na sniadanie.
        Zadałam proste pytanie i chciałam uzyskać prostą odpowiedz, nic wiecej.
        K.

Gość portalu: abc napisał(a):

> Skoro doskonale wiesz, co Twój mężczyzna ma w lodówce, to dlaczego dotąd nie
        > udało Ci się poznać jego gustu ?
    • Gość: a psik Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 13.09.02, 16:54
      sex
      zimne mleko
      kawa parzona (bron Boze z expressu czy nesca)
      jajecznica z pomidorem i papryka jalapano (cos jak papryka chili)
      ser camember lub brie opiekany lub z grilla
      oczywiscie swieze pieczywo + grzanki
      owoc mango
      sex
      gazeta

• pan_pndzelek Re: do apsik 13.09.02, 18:34
        potem jeszcze jedna taka prawdziwa kawencja + mały seksik i lulu do obiadu
    • Gość: h Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: *.acn.waw.pl 13.09.02, 18:40
      jajecznice z boczkiem i kielbasa :D
      • maria_conchita Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... 13.09.02, 23:52
        proste pytanie, proste odpowiedzi pokazujace prostote
        panow :P
        • Gość: a psik Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 14.09.02, 01:32
          prosta milosc jest najpiekniejsza i niekoniecznie jest zwierciadlem prostej
          inteligencji :-)
        • Gość: hyde Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: *.acn.waw.pl 14.09.02, 03:13
          Marijo Konczito :) Oczywiscie palnalem taka odpowiedz jakiej najbardziej sie
          spodziewalas. Tak zrobic najlepiej. Gdybym zaczal wymyslac potrawy
          potraktowalabys to z usmieszkiem pelnym politowania (bo facet to przeciez
          jajecznicy musi chciec), a jak powiedzialem jajecznica z boczkiem i kielbasa to
          dalem ci powody do zadowolenia z twojej przebieglosci i znajomosci mezczyzn (no
          tak ale jaki on niewybredny-tak myslalam, ja sie na nich znam). Proste. Wszyscy
          sa szczesliwi.
          • maria_conchita hyde 14.09.02, 13:43
            w zlym kierunku poszedles :-))
            sama lubie jajecznice (wlasnie zjadlam na...pozne
            weekendowe sniadanie :-)), chodzilo mi o te opisy sex,
            gazeta, itd, zabraklo jeszcze porannego stolca
            Pozdrawiam zyczliwie
            maria_conchita corka starego Hosse
            • roanbu Re: hyde 06.10.02, 13:27
              maria_conchita napisał:

> w zlym kierunku poszedles :-))
              > sama lubie jajecznice (wlasnie zjadlam na...pozne
              > weekendowe sniadanie :-)), chodzilo mi o te opisy sex,
              > gazeta, itd, zabraklo jeszcze porannego stolca
              > Pozdrawiam zyczliwie
              > maria_conchita corka starego Hosse

TO MOŻE POWIEDZ, CO BYŚ CHCIAŁA USŁYSZEĆ, A GWARANTUJĘ CI, ŻE WYOBRAŹNIA PANÓW
              NIE ZNA GRANIC. TYLKO PO CO? ŻEBY WPĘDZIĆ CIĘ W KOMPLEKSY ......
        • roanbu Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... 06.10.02, 13:23
          maria_conchita napisał:

> proste pytanie, proste odpowiedzi pokazujace prostote
          > panow :P

CIEKAWE, JAK DALEKO POSUNIĘTĄ PROSTOTĘ MAJĄ PANIE ?.... Z DOŚWIADCZENIA WIEM,
          ŻE NICZYM SIĘ NIE RÓŻNIMY POD TYM WZGLĘDEM .... CHYBA, ŻE PANI JEST OZIĘBŁA (A
          TO ZDARZA SIĘ BARDZO CZĘSTO). LECZ! I Z TYM MOZNA DAĆ SOBIE RADĘ ...
      • Gość: k Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: *.bracka.pl 29.09.02, 19:19
        no
    • Gość: gOŚĆ Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 13:40
    • Gość: Tereska Re: co meżczyzna lubi na śniadanie..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 13:48
      Mój w soboty jada jajecznicę na boczku :-) W niedziele ziemniaki w krązki z
      cebulka i pieczoną kiełbaskę:)) W pozostałe dni tygodnia nie jada śniadań bo
      się do pracy spieszy wieć w te dwa dni staram mu się dogodzić maxymalnie :))
    • Gość: Jaxx Duży luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 15:28
      Kasiu fajny pomysł, gdzie są te kobiety które chcą dogodzić mężczyznom?

Moja rada to:

1. Sex oralny (zamiast buziaczka na dzień dobry)
      2. Kawa
      3. Papieros
      4. Świeża bułka z białym serem i szczypiorkiem
      5. Gazetka (Ty w tym czasie znowu możesz wziąć do buzi)

Po takim początku dnia aż się chce iść do pracy
      • roanbu Re: Duży luz 06.10.02, 13:33
        Gość portalu: Jaxx napisał(a):

> Kasiu fajny pomysł, gdzie są te kobiety które chcą dogodzić mężczyznom?
        >
        > Moja rada to:
        >
        > 1. Sex oralny (zamiast buziaczka na dzień dobry)
        > 2. Kawa
        > 3. Papieros
        > 4. Świeża bułka z białym serem i szczypiorkiem
        > 5. Gazetka (Ty w tym czasie znowu możesz wziąć do buzi)
        >
        > Po takim początku dnia aż się chce iść do pracy

WIDZĘ, ŻE DUŻO NASŁUCHAŁAŚ SIĘ ICH TROJE.... WSPÓŁCZUJĘ WNIOSKÓW! MOŻE BYŚ TAK
        POWIEDZIAŁA, CZY KIEDYKOLWIEK ROZMAWIAŁAŚ ZE SWOIM FACETM O FANTAZJACH
        SEKSUALNYCH... PODEJRZEWAM, ŻE NIE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka