Dodaj do ulubionych

Facet i aerobik

03.10.05, 10:51
Od jakiegoś roku chodze na aerobik i czasami jakis facet też wpada poćwiczyc.
Dla mnie dziwnie to wygląda, ja sobie hasam , a tu obok też hasa jakis
facet:) Hmm, dla mnie to nie jest męskie. Rozumiem z drugiej strony, ze chce
poskakac itd, ale przeciez obok ma siłownie, to po co mu aerobik? Moze chce
sobie babki pooglądać?;)
Obserwuj wątek
    • krecilapka Nastepny zbol-fantasta! 03.10.05, 14:48
      Uwierzyl MTV, ze na aerobicu fajne laski tupia, i zakombinowal ze zlapie podniete. A przy okazji na aerobowowych cwiczeniach zbuduje wielkie bicepsy. Jak sama wiesz byla to pomylka od poczatku do konca!
    • c.kapturek Re: Facet i aerobik 03.10.05, 14:50
      a co karki są meskie <lol2>
      • laura.x Re: Facet i aerobik 03.10.05, 15:20
        Ja nie mowilam, ze karki są meskie:) ale chyba mimo wszystko bardziej sa
        facetowaci niz ci zniewieściali chodzący na aerobik:) Jak tak ćwicze i widze
        takiego, to zastanawiam sie jakiej jest orientacji :) bez urazy, bo ci z
        aerobiku moga byc fajni, ale wg mnie powinni chodzic na judo, karate,
        koszykowke itd itp
        • boston5 Re: Facet i aerobik 03.10.05, 18:30

a u mnie pracuje taki "gosc" co by sie na pewno bardziej nadawal na aerobik niz
          judo czy karate. dodam, ze pracuje jako sekretarka (na szczescie nie moja...)
        • c.kapturek Re: Facet i aerobik 03.10.05, 18:52
          spoko, żartowałam. kazdy ma prawo wyboru sportu, który chce uprawiać, czy dla
          poprawienia sylwetki czy zawodowo. przy tym musi wziąść pod uwagę możliwości
          swojego organizmu, m.in. cechy fizyczne, wytrzymałość, siłę itp. przecież są i
          trenerzy aerobiku płci męskiej.
          • laura.x Re: Facet i aerobik 03.10.05, 19:06
            U mnie jest jeden instruktor aerobiku :P:P taki słodziutki i wygląda
            apetycznie, az sie ślinię i kiedyś specjalnie z kumpelą źle coś robiłyśmy, zeby
            nam np nogi poprawił:)
            • dona.a Re: Facet i aerobik 03.10.05, 19:30
              chodziłam kiedyś ze swoim facetem na aerobik, ale tu sprawa była prosta.
              Aerobik był późno i w ciemnych rejonach, więc mój dbający o mnie mężczyzna
              woził mnie tam samochodem i czekał. Po jakimś czasie doszliśmy do wniosku, że
              może ćwiczyć razem ze mną. Było wesoło bo był jeden, w porównaniu z
              dziewczynami dosyć sztywny, potem przydawał się do noszenia materacy.
              Wspominamy tamten czas z uśmiechem na twarzy
            • c.kapturek Re: Facet i aerobik 03.10.05, 19:45
              hehehehe dobre ;DDDDDdddd
    • boski.facet Re: Facet i aerobik 03.10.05, 23:05
      laura.x napisała:

> Od jakiegoś roku chodze na aerobik i czasami jakis facet też wpada poćwiczyc.
      > Dla mnie dziwnie to wygląda, ja sobie hasam , a tu obok też hasa jakis
      > facet:)
      Czy to nie fajne,ze masz koło siebie hasającego faceta ? Niejedna tutaj Ci
      zazdrości. :)

Hmm, dla mnie to nie jest męskie.
      Jak ma łydki nieogolone to jest męskie ! :)

Rozumiem z drugiej strony, ze chce
      > poskakac itd, ale przeciez obok ma siłownie, to po co mu aerobik? Moze chce
      > sobie babki pooglądać?;)

No właśnie chce poskakac i pooglądać....i co w tym niemęskiego jeżeli łydki
      owłosione ma ? :)
    • valentino_g Re: Facet i aerobik 03.10.05, 23:23
      aerobik i tym podobne jest wporządku ale tylko dla grup męskich -> takie jest
      moje zdanie...chodziłem jak jeszcze pełnoletni nie byłem na TAEBO, nie było
      źle. To co inni myślą mam głębokow czterech literach
      • neder Re: Facet i aerobik 03.10.05, 23:25
        > To co inni myślą mam głębokow czterech literach

w końcu ktoś coś mądrego napisał.
      • asiulka81 Re: Facet i aerobik 03.10.05, 23:43
        To pewnie masz zgrabny kuperek valentino :)
        • joasia401 Re: Facet i aerobik 04.10.05, 11:33
          W mojej grupie na aerobiku też jest jeden facet. Staje w pierwszym rzędzie, a
          jak klęka do ćwiczeń to mu stringi wystają spod spodenek. Niekoniecznie jest to
          ciekawy widok:)
          • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:00
            joasia401 napisała:

> W mojej grupie na aerobiku też jest jeden facet. Staje w pierwszym rzędzie, a
            > jak klęka do ćwiczeń to mu stringi wystają spod spodenek.

O W MORDE :) !! nie dziwie się, że nie jesteś zwolenniczką panów w swojej
            grupie, jakiś pedzio heh
        • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:02
          asiulka81 napisała:

> To pewnie masz zgrabny kuperek valentino :)

ale to było dawno temu :) -> trzeba było jakoś trzymać forme bo sexu nie było a
          dziewczyny patrzą i oceniają :)

• asiulka81 Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:28
            to juz nie masz zgrabnej pupy? :( Potwierdzasz teorie ze ludzie bedacy w
            stalych zwiazkach przestaja tak dbac o siebie jak przedtem...
            • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:37
              nie no, to ty powiedziałaś :) staram się ćwiczyć jak tylko mam wiecej czasu
              wolnego :) nie wiem czy mam zgrabną, ale wydaje mi się, że jakbyś złapała za
              któryś z pośladków to tak łatwo byś się nie oderwała :) w sumie to już bym o to
              zadbał abyś tak szybko nie puściła :)
              • asiulka81 Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:41
                To dobrze, ze cwiczysz. Uspokoiles mnie. Bo oczyma wyobrazni zobaczylam faceta
                z brzuszkiem siedzacego przed tv z browarkiem w reku. Takie widmo mnie
                przesladuje. Nie zniosłabym kogos takiego w miom domu.

A co do Twojej pupy to musiałabym realnie podotykac, wtedy mogłabym wydac
                opinie:)
                • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:47
                  asiulka81 napisała:

> To dobrze, ze cwiczysz. Uspokoiles mnie. Bo oczyma wyobrazni zobaczylam
                  faceta
                  > z brzuszkiem siedzacego przed tv z browarkiem w reku. Takie widmo mnie
                  > przesladuje. Nie zniosłabym kogos takiego w miom domu.

Swoją drogą to przecież mase jest teraz takich par, jakoś żyją i nie narzekają,
                  przyjemnośc z seksu penwie też czerpią..hmmm...to chyba kwestia wieku -> on
                  weryfikuje nasze poglądy na pewne sprawy

> A co do Twojej pupy to musiałabym realnie podotykac, wtedy mogłabym wydac
                  > opinie:)

musisz uwierzyć na słowo. Tak więc słowo honoru: miękko nie jest :)
                  • asiulka81 Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:54
                    Wiem ze jest duzo takich par, ale ja bym nie chciala nalezec do tego rodzaju
                    grupy społecznej. Pomimo wszystko wolalabym na starosc byc nadal szczupła osoba
                    i miec faceta o normalnej budowie ciała.
                    • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:56
                      nie wiem jak tam te sprawy u ciebie,,,ale robisz cos w tym kierunku aby na
                      stare lata właśnie taką być ?? czy tylko mówisz używając słów "chciała bym..."
                      • asiulka81 Re: Facet i aerobik 04.10.05, 15:03
                        Na razie nic nie robie. Ale mam zamiar od przyszłego miesiaca wziasc sie za
                        siebie i chyba sie zapisze na jakis aerobik.
                        Mam taka budowe ciała ze raczej zawsze bede szczupła, no moze troche w brzuch
                        mi idzie jak za duzo jem (bo jem baaardzo duzo-słodyczy zwłaszcza), a no i
                        buzie mam troche okrągłą, ale na to nic nie poradze-taka uroda.
                        • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 15:12
                          dobrze ze masz to szczęście, iż masz taką budowe ciała..ale widzisz, sama
                          mówisz, że narazie nie ćwiczysz ( nie wiem - moze ci sie nie chce, moze nie
                          masz czasu). A co mają powiedzieć osob które mają tendencje do tycia ale np są
                          tak zapracowani iż po pracy nie mają już sił na cwiczenia ?? odkłda im
                          tłuszczyk ale to nie do końca ich wina -> nie mają czasu na sport.

żegnam się bo jeszcze trzeba sprawdzić GPW i waluty,,,a grafik już ustalony do
                          22 ...ps. miejsce na basen tez się znalazło ale to na koniec dnia :)
                          • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 15:14
                            nie traktuj tego jako jakieś pretencje i najeżdzanie...tak tylko pytam o
                            zdanie, ja nie mam nic do grubasków, ale raczej zrobie wszsytko aby nim nie
                            byc :)
                          • asiulka81 Re: Facet i aerobik 04.10.05, 15:23
                            Tak to w zyciu bywa ze jedni moga sobie pozwolic na wiecej a inni na mniej. Jak
                            ktos ma tendencje do tycia to zawsze bedzie takim troche misiaczkiem, chocby
                            nie wiadomo ile cwiczył. Wtedy trzeba sobie znalezc amatora lub amatorke
                            obdarzonych tłuszczykiem. Ja akurat wole ludzi koscistych. Ale mam kolezanki,
                            które lubia tzw misiaczków-trzeba tylko dbac aby misio nie stał sie wielkim
                            niedzwiedziem za pare lat :)

Ja nie cwicze bo nie lubie, a nie lubie dlatego ze sprawia mi to bol. Mam
                            lekkie problemy z oddychaniem spowodowane chora tarczyca. Tak wiec wszelkie
                            biegi i inne tego typu rzeczy sa dla bardzo meczace. Musze wlozyc o wiele
                            wiecej wysilku niz inni, aby sobie troche poskakac.
                            • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 15:30
                              asiulka81 napisała:
                              Ale mam kolezanki,
                              > które lubia tzw misiaczków-trzeba tylko dbac aby misio nie stał sie wielkim
                              > niedzwiedziem za pare lat :)

potem taki niedźwiedź śpi całą zimę :) i jak tu się dziwić kobieta jak
                              narzekają na mężczyzn że nic nie robią zimą. Poprostu śpią :)

> Ja nie cwicze bo nie lubie, a nie lubie dlatego ze sprawia mi to bol. Mam
                              > lekkie problemy z oddychaniem spowodowane chora tarczyca. Tak wiec wszelkie
                              > biegi i inne tego typu rzeczy sa dla bardzo meczace. Musze wlozyc o wiele
                              > wiecej wysilku niz inni, aby sobie troche poskakac.

a no to wszsytko wyjaśnia, tak więc dużo spacerować :) chyba ze orbitrek ?? z
                              tego co słyszałem doskonale modeluje mięśnie, nie jest aż tak męczący...ale nie
                              wiem, nie próbowałem
                              • asiulka81 Re: Facet i aerobik 04.10.05, 15:40
                                Spacery tak, ale jak jest ciepło, bo teraz pogoda juz jesienna.
                                Ostatnio stwierdziłam jednak ze trzeba te moje niedomagania z oddychaniem
                                zwalczyc. I ze jak zaczne cwiczyc metoda małych kroczków to moze dojde do
                                jakiejs tam w miare normalnej sprawnosci. I moze nawet uda mi sie przebiec
                                jedna rundke bez zadyszki:)
                                A swoja droga sama sobie pogorszyłam zdrowie-bardzo długo paliłam fajki-ok.6
                                lat. A to swoje zrobiło.
            • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:38
              asiulka81 napisała:

Potwierdzasz teorie ze ludzie bedacy w
              > stalych zwiazkach przestaja tak dbac o siebie jak przedtem...

a to prawda,,,ale ktoś musi budować nowy wizerunek polskich mężczyzn :) pragnę
              stanąć na czele szeregu, zobaczymy czy uciekające lata nie zweryfikują moich
              przekonań :)
            • neder Re: Facet i aerobik 04.10.05, 14:40
              > Potwierdzasz teorie ze ludzie bedacy w
              > stalych zwiazkach przestaja tak dbac o siebie jak przedtem...

jak to? przeciez ćwiczy... i nawet się naraża na komentarze że gej ;P i Ty
              mówisz, że nie dba o siebie ;)
              • valentino_g Re: Facet i aerobik 04.10.05, 15:33
                neder napisała:

i nawet się naraża na komentarze że gej ;P

FUJJJJJJJ,,,, z całym szacunkiem dla geji ale dla tych z krwi i kości a nie
                tych co robią się gejem bo parada się zbliża. Potem idziesz do klubu i nie
                możesz się pobawić bo bawi się takich dwóch co to za wszelką cene chcą pokazać
                swiatu jacy to z nich geje są.
    • azazela Re: Facet i aerobik 04.10.05, 15:51
      laura.x napisała:

>
      > facet:) Hmm, dla mnie to nie jest męskie. Rozumiem z drugiej strony, ze chce
      > poskakac itd, ale przeciez obok ma siłownie, to po co mu aerobik?

nie kazdy lubi cwiczyc na silowni, mnie na przyklad to nudzi:(( a aerobik lubie
      i to bardzo, moze on tez tak ma:) a co do sportow walki ktore rzekomo powinni
      uprawiac faceci to tutaj jest dosc duze ryzyko kontuzji://
      w klubie do ktorego chodze tez jest jeden chlopak, zawsze cwiczy w pierwszym
      linii, ale to dobrze bo facet naprawde swietnie sie rusza, az milo popatrzec:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka