asiulka81 14.11.05, 11:32 Wątek na forum kobieta o was panowie. Co sądzicie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=31929969 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 11:38 asiulka cos Ty ostatnio taka wkurzona na forum ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 11:43 spac wczoraj nie mogłam, o 5 rano dopiero zasnęłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:10 kurde marzysz do wczesnych godzin? :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:13 a co w tym jest feeeeee ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:13 tiaaa, marzę o idealnym księciu z bajki :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:14 boszeeeeeeeeeeeeeee toż to takiego w zyciu nie znajdziesz :) no chyba że się czepiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:22 goldenwomen napisała: > boszeeeeeeeeeeeeeee toż to takiego w zyciu nie znajdziesz :) no chyba że się > czepiam :P a może znajdę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:23 tego baaaaaaaaaaaaaaardzo Ci życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:17 przyznaj się że znowu siedziałaś na forum i żałowałas że się ze mną nie umówiłaś. Zamiast spędzić miły weekend z przystojnym starym kawalerem o młodym wyglądzie i umyśle))), znowu niezdrowo podniecałaś się dotykając co najwyżej klawiatury(( A później piszesz że źle się czujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:20 Asiulka to umów się z Marsem ! a co Ci szkodzi? :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:22 akurat wczoraj wróciłam do domu o 1 w nocy z imprezy u znajomej i potem nie mogłam zasnąc, bo towarzystwo mnie poddołowało troche, próbowano mnie znowu swatac, dlatego zmyłam sie stamtad pare minut po północy, a pozniej zasnac przez to nie mogłam... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:24 kurde przebierasz w chłopach jak w ulęgałkach a potem spać nie możesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:28 nie przebieram, nie lubie tylko niezdrowych sytuacji :( Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:30 teraz to sie czepiasz :) chcą Cie wyswatać a Ty co? olewasz dobre przysługi? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:31 nie lubie niedźwiedzich przysług! poza tym nie jestem jakaś ułomna, sama sobie znajdę chłopa, nikt mi nie musi wciskac jakiś wybrakowanych egzemplarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:37 no to wreszcie dowiedziałem się co oznacza twoja miłość do mnie. Ach te kobiety, najpierw tyle opowiadają a później ciach cię w plecy siekierką(( A po co niszczyć skoro egzemplarz i tak już wybrakowany?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:44 źle zrozumiałeś pojęcie :wybrakowany egzemplarz". Wyobraź sobie np że jestes na jakiejś imprezie u znajomych i ktos podsuwa Ci jakąś dziewczynę ( na siłę wręcz) i zaczyna o niej opowiadać ( przy jej obecności-jakby ona sama nie miała języka w gębie )jaka to ona miła, cudna i sympatyczna, tyle że taka nieszczesliwa bo samotna, i ze ją ktos niedawno zostwil itp itd. Jejciu jak ja takich ofiar nie lubie! To jest właśnie wybrakowany egzemplarz. Taka Ofiara Losu, co nawet opowiedziec sama o sobie nie umie! To mną ma się ktoś zaopiekować, a nie ja kimś! Odpowiedz Link Zgłoś
facio_facio Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:51 Goopia jestes i tyle. Jak Cie ktos wyswata i kandydat bedzie do bani, to masz pretensje do swatki. Jak Ty sama kogos wybierzesz i rezultat bedzie podobny, to masz zal do losu i samej siebie. Nie przyjemniej zwalic odpowiedzialnosc na innych? Ja cale zycie tak robie i sypiam spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:53 gratuluję tych spokojnych nocy :) a asiulka nie śpi po nocach :)"nie śpi ktoś by spać mogli inni " :D Odpowiedz Link Zgłoś
facio_facio Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:55 No wlasnie. Mnie jak swatali, to zawsze bralem, zeby sprawdzic, co mi los i przyjaciele przynosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:56 brawo i tak trzymać :)a zazwyczaj co los przynosił? Odpowiedz Link Zgłoś
facio_facio Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:59 Wszystki byly za dobre dla mnie i same potem odchodzily. Ale co sie nasprawdzalem to moje :) ____________________________________________ Rozanca i przyjaciolom nigdy nie odmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 13:00 he he he he he hehe :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
facio_facio Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 13:07 No nie zartuje. Cwiczylismy te metode z kumplem jakis czas. Gdy poznajesz dziewczyme normalnie, to ta juz przy 5-tym spotkaniu wie, ktos zacz. A gdy dzialasz "na swata" to dziewczyna mysli: grzeczny , troche niesmialy, znakowity material do ustawienia i na meza. Pracowicie grasz te role i zanim panienka sie zorientuje ktos zacz, juz jest zanuzona po uszy :) Slyszysz Aniutka? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:53 Mnie też swatali na imprezach... Teraz już tego nie robią, bo przestałem na imprezy chodzić :)))) Jakoś tak jest zakorzenione, że jeśli ktoś jest sam to koniecznie szuka osoby "na krócej, dłużej lub na zawsze"... A mi się już nie chciało tłumaczyć, że przez najbliższych kilka, kilkanascie lat to tak planuje pobyć sam... Rozwód był dla mnie na tyle traumatyczny, ze nie mam ochoty nawet stwarzać szansy na zbliżone scenariusze... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:56 no cóż, dopóki pozostaniesz sama, to będziesz nastawiona na takie akcje. I trzeba się przyzwyczaić. Ja myslałem że moi znajomi się w końcu odczepią(choć, poza ostatnim okresem, zawsze z kims byłem) ale nie, ciągle słyszę pytania o druga połówkę. Od żon kolegów - bo jestem złym przykładem, i od facetów- oni tez by chcieli bym i ja miał spieprzone zycie))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:57 he he he a niech Ci pozazdroszczą swobód obywatelskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
facio_facio Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 13:11 Dokladnie. Ale co Ci szkodzi sprawdzac wszystkie podane na talerzu oferty, tak , jak ja? :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=31930288&a=31934793 Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 14:14 no wiesz, spieprzone życie, nieładnie nazwałeś stan bycia w związku, wcale nie uważam aby to było coś okropnego i strasznego, wręcz bardzo bym tego chciała, ale z odpowiednią i kochaną przeze mnie osobą, a nie jakimś podsyniętym pod nos ochłapem... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:50 Marsik a Ty kto? :) może ja ......skoro koleżanka powiedziała nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:51 nie wybrzydzaj bo szkoda czasu!!!!!!!!!A może chłopina nadaje się do życia we dwoje? sprawdziłas? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:53 na pierwszy rzut oka nie nadawal sie do zycia ze mna :) ( poza tym zbyt ułożony był :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 12:56 kurde asiulka chłop ma byc do życia a nie na rzut oka :)co znaczy ułożony? czy to dzis sie nie liczy ? lepiej przespij sie z ta sprawą :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 14:19 jako że jestem z lekka świrnięta ( a może bardziej niż z lekka ) chciałabym spotkać osobę, która rozumiałaby moje jazdy i nie przerażała się moimi niektórymi zachowaniami, a osoba do bólu porządna i ułożona nigdy nie będzie w stanie ich zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 14:21 Na pewno kogoś znajdziesz. Każdy ma jakieś odchyły tylko nie każdy się do tego przyznaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 14:24 to bedziesz musiała sobie taki ideał sama wychować :) jak? no tego nie musze Ci podpowiadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 14:32 no będę musiała, ale póki co nie ma kogo wychowywać :( Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 14:44 kurde kobito bo zaczynam Cie nie kumać :) tyle masz na forum wielbicieli to nie czas ich poznawać :D do dzieła i śmiało a nóz którys okaże się ideałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 14:49 Ale to są wielbiciele z forum i doprawdy nie wiem co oni we mnie widzą. Poz atym wolałabym realnych fanów :))) ( oczywiście odpowiadających pewnym kryteriom ) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:23 przepierdujesz teraz :) od czegoś trzeba zacząć :)na forum widze paru fajnych chłopaków :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:30 ja tez widze wielu fajnych chłopaków na forum :))) niektórzy nawet bardzo milusi są :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:35 na razie nie mam czasu... :((( ani chyba chęci... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:39 chcesz sie obudzić z reką w nocniku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:40 coś czuję że do tego chyba zmierzam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:42 mnie sie tez tak wydaje no chyba ze lubisz byc ciągle "rwana" ale pamietaj że chopy maja cóś mało cierpliwości :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:44 nie lubię być ciągle "rwana", chciałabym stabilizacji, ale w dzisiejszych czasach związać się z kimś odpowiednim to nie lada wyczyn :( Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:46 a Ty czasem nie jestes z tych co to "chciałabym i boję się " ????? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:48 w mordę jeża czas to zmienić:) chcesz by życie Ci przez palce przepłynęło? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:54 boszeeeeeeeeeeeeee....jakie te baby sa dziwne :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:56 no wiem :))) w końcu sama jestem babą i nie rozumiem się w ogóle. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 16:59 bo chłopa Ci trza :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:06 goldenwomen napisała: > bo chłopa Ci trza :))))))))) sama nie wiem czy akurat tego mi trzeba ... Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:02 cheloł Jaonna d'Arc :) Z kim dzisiaj stoczysz batalię? Z samą sobą? Czeka Cię trudne wyzwanie, ale będę Was dopingował :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:08 Bardzo miło Cię widzieć w pełnym rynsztunku bojowym :) Co znowu za żywotne problemy roztrząsacie? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:12 eee tam, nudy, tak sobie gadamy o głupotach :) zaraz spadam stad, szkoda że wcześniej Cie nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:16 O głupotach... Na ten temat mam wiele do powiedzienia. Rzeczywiście szkoda, że mnie nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:19 a jakie głupotki lubisz robić najbardziej ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:34 Najbardziej to chyba droczyć się z kobietą :))) Co bywa bardzo niebezpieczne :P Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:38 Ogon Ci wystaje zza węgła. Nie schowałaś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:39 od kiedy to wiedzmy :) ogony mają ? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:48 Chciałem Cie podpuścić żebyś się przyznała, że jesteś chłopczykiem, ale nie wyszło :P Znasz wszystkie tajniki czarnej magii :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:51 jestem juz za duza dziewczynka do podpuszczania, mam co najwyzej mietłę "-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:53 na wszelki wypadek upewniłam sie żem kobitka z krwi i kości tudzież z żebra Adama czy cós :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 17:59 Taaak? A jak to zrobiłaś? Tak dla pewności pytam :> Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 18:20 jak? wymacałam się :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 18:24 Wymacałaś swoją kobiecość :PPP No to wspaniale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 18:29 dziwisz sie ???? :P raczej utwierdziłam sie w przekonaniu ze dalej nia jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 18:36 Ale kobieta to nie tylko cielesność, a chyba przede wszystkim to co wewnątrz zaklęte :) A jaka Tobie muzyka w głębi duszy gra? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 18:39 alez kochanie ja mam odwrotnie -to co kobiece to mam na wierchu :) a w duszy mi gra i to jeszcze jak gra :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 18:47 Oj kwiatuszku :) Nie trzymaj takich skarbów na wierzchu, bo Ci jeszcze ukradną :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 18:52 a niech tam.......... :)niech kradną dzis można kupic zapasowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 19:02 I wyglądają ponoć cycuś-glancuś :P Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 19:20 A ja tam wolę oryginały :) W tym przypadku nikt mi nie wmówi, że nowe jest lepsze :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 19:31 to tak jak w przysłowiu o żonie : "ładna jestes , zgrabna jestes ale żebyś jeszcze była obca " :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 14.11.05, 19:46 :))) A ja marzę o swojej kobitce i dzieciaczkach :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 15.11.05, 09:31 czy do realu masz daleko? :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 15.11.05, 14:27 to na co czekasz? na księzniczke na grochu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 15.11.05, 14:46 Taaak :) Ale nie na grochu, bo by mnie zagazowała. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 16.11.05, 17:36 Po prostu dbam do dobrą atmosferę :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 16.11.05, 17:37 ależ zauważyłam to tylko się drocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo :) 16.11.05, 17:55 A ja lubię się droczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Starokawalerstwo :) 16.11.05, 19:04 i ja też to co my teraz bidusie zrobimy ????????? :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Czlowiek, 14.11.05, 13:04 nie jest stworzony do zycia w samotnosci. Pustelniczy tryb zycia przeczy naturalnym sklonnosciom, do zycia w stadzie. Bledy popelniane w procesie wychowawczym, wydarzenia losowe, skrywane leki, sklonnosci, no wszystko co wplywa na czlowieka, moze go uksztaltowac w osobe z ktora trudno stworzyc stabilny zwiazek. To jest niezalezne od plci. Wiele osob sie ze mna nie zgadza, ale ja i tak twierdze - jesli ktos przez wiele lat, ciagle wchodzi w uklady ktore sie rozsypuja, to wlasnie z nim jest cos nie tak. Czlowiek powinien czuc sklonnosc do tworzenia emocjonalnych zwiazkow. Uczy sie wtedy wyrozumialosci, sztuki kompromisow. Ludzie z wiekiem coraz trudniej absorbuja wiedze, niechetnie zmieniaja nawyki. Badania jednoznacznie dowodza, ze wszyscy starsi ludzie maja intensywne wspomnienia z przedzialu wieku ok. 19-35 lat. Inne z pamieci wylatuja, i sa oceniane jako mniej ekscytujace. Wiec chyba juz wiadomo ktory okres zycia jest szczegolny ;). Ciezko przezwyciezyc przyzwyczajenia starej panny / starego kawalera. Nie jest to niemozliwe, ale napewno trudne. Jak ktos ma 30 lat i za soba zero zwiazkow, to znaczy, ze ma spore problemy w relacjach partnerskich. Moze sa one tak skryte, ze tego nie dostrzega. Moze sie ich wrecz obawia, ale problemy napewno ma. Dlatego powszechnie uwaza sie ze samotni maja zryte berety ;). Chociaz oczywiscie moga byc wspanialymi ludzmi - znam takich mase. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Czlowiek, 14.11.05, 13:17 życ byle jak razem to wolę żyć po swojemu osobno :) Odpowiedz Link Zgłoś
facio_facio Re: Czlowiek, 14.11.05, 13:31 goldenwomen napisała: > życ byle jak razem to wolę żyć po swojemu osobno :) Zarty zartami, ale powazne pytanie, Goldia: Dlaczego wiekszosci mezczyzn wystarcza "przecietna" kobieta, a wiekszosc kobiet pisze tu, ze "przecietnego" mezczyzny nie chca? Ech, biedne Wy, biedne. (chyba, ze forum to tylko taka ekspozycja marzen ?) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Czlowiek, 14.11.05, 13:36 a czy nie lepiej sięgac po to co w zasięgu ręki ? stąd chyba ta " przeciętnośc"Jak to my biedne? a nie odnosi się to do obu stron? jeszcze sie taki nie narodził coby wszystkim dogodził :P Odpowiedz Link Zgłoś
boolo Re: Czlowiek, 14.11.05, 16:28 Przecietność ma różny wymiar. Dla każdego czołowieka znaczy co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Starokawalerstwo 14.11.05, 13:42 Drogie Panie! A czy nie sądziecie że czasami do tanga trzeba dwojga??? Jak ktos nie spotkał na swojej drodze zyciowej odpowiedniego partnera to co? Dlaczego zawsze obwiniacie panów CO? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 19:27 Bo to zazwyczaj panowie nie są gotowi się związać bo za młodzi i po co skoro mogą jeszcze sobie tu i ówdzie popukać. Chętne się zawsze znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
facio_facio Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 19:46 artemissss napisała: > Bo to zazwyczaj panowie nie są gotowi się związać bo za młodzi i po co skoro > mogą jeszcze sobie tu i ówdzie popukać. Chętne się zawsze znajdą. Jasne. Ale dlaczego miec do nich o to pretensje? - Widac, Taka ich natura. Czy my, mezczyzni, mamy pretensje do kobiet, ze zonami na gwalt chca zostac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 19:52 > Czy my, mezczyzni, mamy pretensje do kobiet, ze zonami na gwalt chca zostac? :) Z tego co wiem -macie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
facio_facio Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 19:55 artemissss napisała: > > Czy my, mezczyzni, mamy pretensje do kobiet, ze zonami na gwalt chca > zostac? :) > > Z tego co wiem - macie ;)))) Chyba tylko Konrado :) Temu gwalty nie w glowie (nawet malzenskie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 19:56 A tego to nie wiem, nie miałam przyjemności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 19:57 od setek lat musimy was na dzieciaka łapać, bo inaczej się nie da, więc kitu nie wciskaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 20:03 > od setek lat musimy was na dzieciaka łapać, bo inaczej się nie da, więc kitu > nie wciskaj :))) A za klejnoty? :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 20:04 za klejnoty też was łapiemy :))) ale to do ołtarza nie zbliża :))) Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 20:06 > za klejnoty też was łapiemy :))) ale to do ołtarza nie zbliża :))) Świnto racja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 20:11 > za klejnoty też was łapiemy :))) ale to do ołtarza nie zbliża :))) No chyba, że będą to klejnoty koronne, a przy ołtarzu będzie się pasować królów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 20:18 A ktoby tam chciał powtórzyć los księżniczki DI. Kobiety już nie mażą o dosłownym księciu Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 20:37 Czyżbyś miała na myśli księcia Karola? On już jest trochę zajęty ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vanhongen Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 20:39 tego gatunku męzczyzn podobnie jak dinozaurów już nie ma,pozostali tylko mężczyźni z mniejszą,lub większą ilością wad Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 20:43 pozostali tylko > mężczyźni z mniejszą,lub większą ilością wad W dodatku procent męzczyzn z większą ilością wd przewyższa tych z mniejszą. Ale moim zdaniem to dobrze. Nie ma nic gorszego jak chodzący ideał Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:01 > Nie ma nic gorszego jak chodzący ideał Kto mnie obraża? :P Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:17 O fu! Jesteś ideałem? To ty nudny jak flaki z olejem musisz być Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:40 Głodna? :P A co byś najchętniej posmakowała? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:46 Lubisz bawić się migdałkami?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:07 To się nazywa mieć język w ... ustach :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:18 Głodnawaś :P Na Ciebie trzeba uważać, bo można stracić i jęzorek i migdałki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:19 ależ ja jestem potulna jak baranek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:24 Raczej jak wilk w owczej skórze :P Lepiej nie wpuszczać Cię głodnej do domu, bo można się pozbyć członków ... ... swojej rodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:27 czyli nie zaprosisz mnie do siebie? :( hlip Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:28 Najpierw dobrze Cię nakarmię cobyś głodna mi nie chodziła :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:29 no ale wpuścisz czy nie wpuścisz mnie do domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:37 no jasne ze sie cieszę :))) cała aż dygoczę z radości :))) a herbatke mi zrobisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:39 > no jasne ze sie cieszę :))) > > cała aż dygoczę z radości :))) > > a herbatke mi zrobisz? :))) Pewnie :)) A jaką lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:42 lubie zieloną, ale tez karmelkowa, waniliowa, cytrynową :))) a tort będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:52 Czego tylko sobie życzysz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:54 o jak miło :))) to kiedy moge wpaść? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:58 Wtedy kiedy masz na to ochotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:01 no ja mam np. teraz "ochotę" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:04 To "teraz" niestety będzie musiało trochę poczekać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:07 czemu będzie musiało poczekać? już Ci nie zależy na mnie! hlip hlip :((( Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:11 Tylko mi tu nie płacz bo i ja łzami spłynę :((( Zależy mi skarbeńku :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:15 No to jak Ci zależy to czemu w tę piękną noc nie możemy się spotkać? :))) hlip hlip Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:23 Kusząca propozycja przyznaję... ... pod natryskiem. Krople wody spływające po Twoim ciele. Wyznaczające szlaki którymi ja chciałbym podążyć ... Chciałbym być taką delikatną kroplą. Mmmm ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:26 no kusząca, ale nadal nie udaje mi sie Ciebie namówić .... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:30 Mnie namawiać długo nie trzeba, gdy mowa jest o pomocy kobiecie w potrzebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:36 no niby długo namawiać Cie nie trzeba, ale dzisiaj nie możesz... hlip Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:43 Od Asiulka...) Zahlipiesz sobie całą podłogę i sąsiedzi będą się skarżyć, że ich z góry zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Dobrej nocki 14.11.05, 23:45 nie wiem jak zasne, cała we łzach i roztrzesiona jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Dobranoc) 14.11.05, 23:48 :((( Oj mała... Dasz sobie radę. Jesteś kobietą z krzepą. Odpowiedz Link Zgłoś
cycek.malinowy Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:35 Masz piekny, szeroki usmiech :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:00 A musi mieć dużego konia? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:27 musi mieć sredniej wielkości konika i raczej szczupłego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:37 No i chyba dobrze ujeżdżonego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:40 wolalabym zeby nie był zbytnio ujeżdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:47 Masz rację... Lepiej gdy w grę nie wchodzi rutyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:54 najważniejsze aby ładnie galopował :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:58 No i pewnie żeby był dość dziki... żeby szybko stawał dęba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:11 no własnie :) czytasz w moich myslach :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:15 Masz rację... Jakieś strasznie brudne te myśli :))) Chyba dawno przepierki tu nie robiłaś :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:20 To może pomożesz mi małe pranko zrobić? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:22 Pranie ręczne, czy jedziemy automatem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:31 Najwięcej roboty, ale chyba najefektywniej będzie :) To ja na początek będę jechał na ręcznym, a Ty się pobaw automatem :)))) Potem się zmienimy :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:33 :))) niezłe masz pomysły :))) a pozniej co porobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:36 A po tym praniu to pewnie będzie bardzo morko i cała będziesz przemoczona, więc trzeba będzie z Ciebie wszystko zdjąć i poddać gruntownemu suszeniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:45 > ja sie na wszystko zgadzam! :))) OK. Trzymam za słowo. Od dzisaj Ty chodzisz po świerze bułki rano :P Heheh Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:47 Dla Ciebie wszytsko! :) Nie tylko bułki, ale i całe śniadanko zrobię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:50 > Dla Ciebie wszytsko! :) Mów mi tak dalej, a tak urosnę, że głową dziurę w dachu wybiję :P Skoro poszłaś po bułki to ja robię śniadanko i podaję do łóżka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:58 Trzymam Cie za słowo ze sniadanie robisz! Fajnie bedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:01 No ba! :) Może jeszcze jakieś życzenia? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:02 A będziesz mi dogadzał? i Dbał o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:08 To czysta przyjemność dla mnie widzieć śliczny uśmiech na Twojej pięknej twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:09 a ja nie mam pięknej twarzy... ale Ty na pewno masz! wiec bedziemy sie uzupełniać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:13 O na przykład. Od czasu do czasu ja wezmę Twoje ciało, a Ty moją twarz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:17 taka wymiana może być całkiem interesująca :))) BTW ja chce i Twoją twarz i Twoje ciałko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:18 > taka wymiana może być całkiem interesująca :))) > > BTW ja chce i Twoją twarz i Twoje ciałko :))) Wzajemnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:19 jakie częsci damskiego ciałka są najbardziej kręcące według Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:27 Hmm... Skomplikowane pytania zadajesz, bo natura kobieca jak i kobiece ciało jest bardzo złożone i ze wszech miar warte poznania :) Ale skoro mam być taki zasadniczy to powiem, ze zwracam uwagę na nogi i biodra :) Niemniej nie jest to regułą, bo czasem coś innego może przyciągnąć mój wzrok :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:29 a jakie myszki lubisz najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:32 Zadbane, no i żeby nie gryzły :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:37 a jak czasem lubią pościskać i cisnąć to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:42 A to nawet dobrze. Znaczy, że ma talent cyrkowy i może dać niezłe show :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:44 Ja juz ziuziu ide :))) A Ty tymczasem szykuj mieszkanie na moja jutrzejsza wizyte :))) I nie wymiguj sie!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 23:49 > Ja juz ziuziu ide :))) > > A Ty tymczasem szykuj mieszkanie na moja jutrzejsza wizyte :))) I nie wymiguj > sie!!! :))) Dobra.))) Odpowiedz Link Zgłoś
artemissss Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 21:54 > wolalabym zeby nie był zbytnio ujeżdzony. I miał coś jeszcze z narowistego ogiera ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Starokawalerstwo 14.11.05, 22:00 artemissss napisała: > Bo to zazwyczaj panowie nie są gotowi się związać bo za młodzi i po co skoro > mogą jeszcze sobie tu i ówdzie popukać. Chętne się zawsze znajdą A to jeszcze zalezy z kim sie żenic? Bo ja znam wiele kobiet które z byle kim sie nie zadaja a co mówiac o zeniaczce? No chyba ze sie jakis miliarder trafi to nawet rozwodnik czy zonaty(szukajacy cos na boku) moze zostac zaliczony w poczet kawalerów( z odzysku) i do slubu gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś