dixia 08.12.05, 21:23 Czy to normalne by facet po trzydziestce, żonaty dzieciaty nadal się masturbował? Czy on czasem przez to nie zdradza swojej żony? Bo przecież wtedy myśli o innych i fantazjuje... Napiszcie mi co o tym myślicie! PLS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyskopata Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 21:28 a wiesz o tym ze malzenstwo z nieletnia jest w polsce zakazane? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 21:29 a czy jak kobieta sie podciera i jej papier przejedzie po tym tamtym i bedzie jej milo to jest to zdrada??? nie odpowiadaj prosze bo widze ze sie nie dogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 21:34 jasne ze zdrada jest nawet na to papier:) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 23:13 > jasne ze zdrada jest nawet na to papier:) Toaletowy? Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 21:37 myslisz ze tylko przy onanizmie mysli o innej? jezeli ma taka ochote to robi to tez wtedy, kiedy sie gimnastykuje z toba. co normalniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
anjja27 Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 21:44 moj zaczął od masturbacji, a skończył na paskudnej zdradzie z obcą kobietą. Niue wiem czy to normalne, u mojego byłego nie było.Psychiatra powiedział, że może to mieć miejsce, ale nie w związku z kobietą i normalnym uprawianiu seksu.Na to wyglada , że raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 21:55 Tak masturbacja go pchnęła do zdrady, a Elvis Pesley żyje Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 22:08 no pewnie ze zyje! i to nie jeden:))) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 22:16 Są ich całe tabuny ale podrób :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 22:29 no nie wiem, nie wiem. sa miliony fanow ktorzy sie pociachac dadza ze widzieli elvisa:) ba! nawet z nim rozmawiali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 22:46 Tak samo było z Hitlerem. Ktoś go widział jako 0-cio letniego staruszka. Na szczęście Hitlerów jest dużo mniej niż Elvisów --- Gdy autor się boi to i jego utwory nie mają odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 23:00 Psychiatra odpowiedział ci na pytanie. Przetłumaczę ci... widocznie seks z tobą dla twojego byłego był... no rusz troszkę resztką mózgu kobietko. Odpowiedz Link Zgłoś
anjja27 Re: Fenomen masturbacji... 10.12.05, 13:49 Nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną ale widocznie robisz to żeby się usprawiedliwic, pewnie sam/ sama musisz sie tak zadowalać . Nie pisz o sprawacxh o których nie masz pojęcia, chodziło mi o to , że przy normalnym współżyciu(nasze takie było)częste onanizowanie się oraz przygodne kontakty seksualne świadczą o pewnej dewiacji a mianowicie seksoholizm.Zyczę Ci znaleźenia dobrego specjalisty!!!Wszystkim którzy się onanizują kilka razy dziennie żeby rozładować napięcie również!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 22:39 masturbacja jest zdradą, nawet bez fantazjowania o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 23:04 Every sperm is sacred, Every sperm is great, If a sperm is wasted, God gets quite irate. smok :) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Fenomen masturbacji... 08.12.05, 23:50 smok, a czy tam nie bylo: "God gets quite upset"? :)))) Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi tutaj zostało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
markiz.de.sade Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 00:07 Z jedną kobietą to każdy po pewnym czasie w onanistę się zamienia. Nawet jak z nią spółkuje, myśli często o kimś innym;) Odpowiedz Link Zgłoś
markiz.de.sade Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 00:11 ladyx napisała: > o sobie ;)))) Kto tego sam nie robił, niech pierwszy rzuci kamień;) Odpowiedz Link Zgłoś
markiz.de.sade Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 00:15 Gdybym był kobietą, to bym się w sobie zakochał, ale na szczęście nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 00:16 ja na szczęście jestem i bardzo kocham siebie Odpowiedz Link Zgłoś
darkuss Re: Fenomen masturbacji... 10.12.05, 00:55 Albo o tym ,co robi mu partnerka... która nie chce mu "tego" robić... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka24 Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 09:26 masturbacja to grzech!!! to samogwalt!!! nie wolno tak robic!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 10:03 jesli myslenie i fantazjowanie o kims to zdrada.. to chyba nie ma nikogo na ziemi, kto jest naprawde wierny:P ps. osobiscie nie widze nic zlego w tym, ze facet 30+ sie masturbuje. inna rzecz jaka jest tego przyczyna - zona 'zaniedbuje'? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 masturbacja nie jest tylko dla podrostkow.... 09.12.05, 11:00 Dziewczyno, I ty sadzisz ze kobieta moze zadowolic mezczyzne przez dlugie lata malzenstwa? Zwlaszcza w malzenstwie gdy jest rutyna i rozne kobiece wymowki zeby nie miec seksu; okres, zle sie czuje, jest chora, spac sie chce, nie ma ochoty, jest za bardzo zdenerwowana, jest za pozno, za wczesnie...itd. Masturbacja to nie jest tylko dla podrostkow, ktorzy nie maja dziewczyny, masturbacja jest po to zeby rozladowac napiecie, bo napiecie jest zawsze nie wazne czy zonie chce sie i czy moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 11:36 Co za idiotyzm????!!!!!!!! A gdzie jest okreslony wiek, w jakim masturbacja jest dozwolona??Czy jest na to jakis dokument??Pytam, bo do mnie przemawia głównie słowo pisane!! Odpowiedz Link Zgłoś
moni306 Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 21:30 Wiekszosc mezczyzn sie mastrubuje bedac w zwiazku jak juz ktos wyzej wspomnial by rozladowac napiecie lub dla czystej przyjemnosci. Mastrubuja sie tez kobiety tyle ze sladowa ilosc sie do tego przyznaje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 23:05 Już widzę rumieniec jaki oblał twoją twarz gdy pisałas ostatnie zdanie. Taka grzeczna dziewczynka (na pozór). Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Fenomen masturbacji... 09.12.05, 23:07 No i cóż z tego? Dlaczego odrazu zdrada? A co kobitki to zabawiają się same? Skąd pomysł, że fantazjuja o kimś innym? Że w ogole wyobrażaja sobie kogoś? Normalna rzecz, czysty zdrowy seks. Odpowiedz Link Zgłoś
anjja27 Do Modrooka 10.12.05, 13:36 Nie twierdze, że masturbacja popchneła go do zdraby, ale uprawiana zbyt często staje się takim samym natręctwem jak wszystkie inne, a nawet gorszym.A Ty może jesteś lepszym specjalistom odf psychiatry- seksuologa??rozumię że masz doktorat, zważywszy na błyskotiwe odpowiedzi??? Odpowiedz Link Zgłoś