Dodaj do ulubionych

Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci

IP: 213.17.181.* 31.10.02, 17:25
Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak
u byka. Chce na takim gosciu lezec, i proc go w tylek. :-)
To jest wlasnie niebianska ekstaza - prawdziwy raj !
Obserwuj wątek
    • Gość: Imagine Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.unl.edu 31.10.02, 17:31
      Gość portalu: Antator napisał(a):

> Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak
      > u byka. Chce na takim gosciu lezec, i proc go w tylek. :-)
      > To jest wlasnie niebianska ekstaza - prawdziwy raj !

A przy okazji wiesz, ze jestes idiota ?
      • Gość: IMAGINE Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.10.02, 20:16
        A wiesz że ty także......
        • Gość: Imagine Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.unl.edu 31.10.02, 20:41
          Gość portalu: IMAGINE napisał(a):

> A wiesz że ty także......
          Hi, big brother. Everyone is a little idiot, don't u think ?
    • blasphemy Rewelacja 31.10.02, 23:32

> u byka. Chce na takim gosciu lezec, i proc go w tylek. :-)
      > To jest wlasnie niebianska ekstaza - prawdziwy raj !

no to fajnie, naprawde fajnie. Prawdziwy facet z ciebie. Lubisz ruchac
      napakowanych facetow w dupe - to jest to! Dziekujemy ci za podzielenie sie tym
      fascynujacym spostrzezeniem. Acha, kup sobie slownik ortograficzny, bo to
      ruchanie w dupe chyba ci we lbie poprzewracalo. I idz na jakas strone dla
      pederastow z takimi wyznaniani, tam cie podejma z niebianska estaza.
      • ma_rek Re: Rewelacja 01.11.02, 10:55
        blasphemy napisał:

> no to fajnie, naprawde fajnie. Prawdziwy facet z ciebie. Lubisz ruchac
        > napakowanych facetow w dupe - to jest to! Dziekujemy ci za podzielenie sie
        tym
        > fascynujacym spostrzezeniem. Acha, kup sobie slownik ortograficzny, bo to
        > ruchanie w dupe chyba ci we lbie poprzewracalo. I idz na jakas strone dla
        > pederastow z takimi wyznaniani, tam cie podejma z niebianska estaza.

Blasphemy, piszę w kontekście Twojej wypowiedzi: a_H_a, kup sobie słownik...
        :-)
    • ma_rek Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 01.11.02, 11:12
      I, w związku z tym, co?
      • Gość: Imagine Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.unl.edu 01.11.02, 15:22
        ma_rek napisał:

> I, w związku z tym, co?
        >
        Duzo, panie ma_rek. Postaw sie teraz w sytuacje tych, ktorzy maja orientacje
        seksualna inna niz tzw. straight. Przeciez takie zwierze wyrzadza wiecej krzywdy
        niz zwykly homofob. Obraz jaki przedstawia ten milosnik nagich dresow to
        zdziczenie, ktore bedzie przesladowac wszystkich, ktorzy maja cos przeciwko
        homoseksualistom. Sproboj przekonac na przyklad do adopcji dzieci przez
        homoseksualne pary, jak tu taki glab taki obrazek rzuca w twarz w szystkim.
        A tak prywatnie to nie wierze, ze to napisaj gej. To prowokat.
        Pozdr, Imagine.
        • ma_rek Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 01.11.02, 16:00
          Gość portalu: Imagine napisał m. in.:

> A tak prywatnie to nie wierze, ze to napisaj gej. To prowokat.

Dokładnie tak samo pomyślałem. Zadałem więc pytanie: Kogo to obchodzi? i Po co
          się z tym obnosi? :-)

> Pozdr, Imagine.

Pozdrawiam,
          marek
        • Gość: Krzycho Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 13:37
          Gość portalu: Imagine napisał(a):

> Duzo, panie ma_rek. Postaw sie teraz w sytuacje tych, ktorzy maja orientacje
          seksualna inna niz tzw. straight. Przeciez takie zwierze wyrzadza wiecej krzywdy
          niz zwykly homofob. Obraz jaki przedstawia ten milosnik nagich dresow to
          zdziczenie, ktore bedzie przesladowac wszystkich, ktorzy maja cos przeciwko
          homoseksualistom. Sproboj przekonac na przyklad do adopcji dzieci przez
          homoseksualne pary, jak tu taki glab taki obrazek rzuca w twarz wszystkim.
          > A tak prywatnie to nie wierze, ze to napisaj gej. To prowokat.
          > Pozdr, Imagine.
          A ja uwazam, ze kazdy gej ma prawo do swojego gustu i smaku, i wyrazania tychze
          na forum publicznym. To jakas choroba psychiczna twierdzic, ze wszyscy mamy
          czyscic buty i nosic dobrane krawaty, a wtedy spoleczenstwo nas pokocha, bo
          zobaczy, ze jestesmy dobrzy. Spoleczenstwo i tak wczesniej czy pozniej dojdzie
          do wniosku, ze to pic, a tak naprawde chcemy bzykac sie w kakalko, bo w koncu
          jest zbiorowoscia stworzona z roznych jednostek, ktore jakos nie chca czyscic
          butow chociazby po to, by pokazac swiatu, ze Polacy sa narodem godnym wejscia
          do Europy.
          Mam serdecznie dosyc sytuacji, kiedy zmusza sie mnie do stawania w obronie
          parad gejowskich, w ktorych w zyciu nie uczestniczylem i ktore nie odpowiadaja
          mi estetycznie, bo jestem gejen, a to przeciez geje organizuja.
          Jak ktos lubi pruc w dupe umiesnionych lysoli, niech mu Bozia podsunie ich
          tylu, ze ich nie zmeczy!
          Pozdro
    • blasphemy Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 03.11.02, 00:18

> u byka.

"Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie Wielkiego
      Pedryla?
      • Gość: Krzycho Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 13:31
        blasphemy napisał:

> Gość portalu: Antator napisał(a):
        >
        >> Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak
        u byka.
        > "Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie
        Wielkiego Pedryla?
        Facet, skoro nawet nie rozumiesz, o czym piszemy, to po co wlasciwie wlaczasz
        sie do dyskusji?
        • blasphemy Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 03.11.02, 22:40
          Gość portalu: Krzycho napisał(a):

> Facet, skoro nawet nie rozumiesz, o czym piszemy, to po co wlasciwie wlaczasz
          > sie do dyskusji?

"wlaczasz sie do dyskusji"?? Pochlebiasz sobie myslac ze uczestniczysz w
          dyskusji. Jakis pedal sie dzieli swoimi analnymi preferencjami na forum Gazety
          Wyborczej, gada sam do siebie pod roznymi nickami a dla ciebie to jest
          dyskusja? Gratuluje samopoczucia.
    • blasphemy Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 03.11.02, 00:19

> u byka.

"Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie Wielkiego
      Pedryla?
      • Gość: kolumbus Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: 213.17.181.* 03.11.02, 16:49
        > "Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie
        Wielkiego
        > Pedryla?

Jezu, a gdzie jest taka kraina??? Wiesz jak tam dojechac, moze sam stamtad
        pochodzisz?

A tak na powaznie, takie pedalskie byki zyja na silowniach. Moze sie zdziwicie,
        ale wielu z tych napakowanych facetow marzy zeby ktos ich wyruchal ! wiem to z
        doswiadczenia :-)
        Ja z kolei marze, zeby miec 52godzinny nieustajacy orgazm pokrywajac takiego
        faceta! :-)

wasz kolumbus
        • Gość: ma_rek Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.11.02, 19:47
          Spójrz na pierwszy wątek i swoją wypowiedź. Czy widzisz pewne cechy
          podobieństwa w piśmie obu (?) wypowiadających się. Aha, jeszcze adres :-)
          Pozdrawiam.
          • blasphemy Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 04.11.02, 00:03
            Gość portalu: ma_rek napisał(a):

> Spójrz na pierwszy wątek i swoją wypowiedź. Czy widzisz pewne cechy
            > podobieństwa w piśmie obu (?) wypowiadających się. Aha, jeszcze adres :-)
            > Pozdrawiam.

Sluszne spostrzezenie. Koles ma problemy z tozsamoscia i chyba najchetniej to
            prulby siebie samego :-) Oto jest zycie pedala... uronmy lze.
            • Gość: ma_rek Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.11.02, 00:08
              :-)

Pozdrawiam,
              marek (bez logowania)
        • Gość: Imagine Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.unl.edu 04.11.02, 18:32
          Gość portalu: kolumbus napisał(a):

> > "Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie
          > Wielkiego
          > > Pedryla?
          >
          > Jezu, a gdzie jest taka kraina??? Wiesz jak tam dojechac, moze sam stamtad
          > pochodzisz?
          >
          > A tak na powaznie, takie pedalskie byki zyja na silowniach. Moze sie
          zdziwicie,
          >
          > ale wielu z tych napakowanych facetow marzy zeby ktos ich wyruchal ! wiem to
          z
          > doswiadczenia :-)
          > Ja z kolei marze, zeby miec 52godzinny nieustajacy orgazm pokrywajac takiego
          > faceta! :-)
          >
          > wasz kolumbus
          Nie nasz, nie nasz idioto.
          • Gość: antator Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: 213.17.181.* 05.11.02, 11:41
            Tak, Kolumbus i Antator to ja. Dla ulatwienia identyfikacji pozostane Antatorem.

Jesli czyta to jakis fajny napakowany sterydami i kreatyna koles, z duzymi
            bicepsami to niech skrobnie maila do podobnego pakera (czyli mnie :-) hehe, a
            chetnie sie z nim spotkam na meski sex.

duranduran1@wp.pl

A homofobom huja w dupe !!!!1 :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka