Gość: Antator IP: 213.17.181.* 31.10.02, 17:25 Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak u byka. Chce na takim gosciu lezec, i proc go w tylek. :-) To jest wlasnie niebianska ekstaza - prawdziwy raj ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.unl.edu 31.10.02, 17:31 Gość portalu: Antator napisał(a): > Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak > u byka. Chce na takim gosciu lezec, i proc go w tylek. :-) > To jest wlasnie niebianska ekstaza - prawdziwy raj ! A przy okazji wiesz, ze jestes idiota ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMAGINE Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.10.02, 20:16 A wiesz że ty także...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.unl.edu 31.10.02, 20:41 Gość portalu: IMAGINE napisał(a): > A wiesz że ty także...... Hi, big brother. Everyone is a little idiot, don't u think ? Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Rewelacja 31.10.02, 23:32 Gość portalu: Antator napisał(a): > Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak > u byka. Chce na takim gosciu lezec, i proc go w tylek. :-) > To jest wlasnie niebianska ekstaza - prawdziwy raj ! no to fajnie, naprawde fajnie. Prawdziwy facet z ciebie. Lubisz ruchac napakowanych facetow w dupe - to jest to! Dziekujemy ci za podzielenie sie tym fascynujacym spostrzezeniem. Acha, kup sobie slownik ortograficzny, bo to ruchanie w dupe chyba ci we lbie poprzewracalo. I idz na jakas strone dla pederastow z takimi wyznaniani, tam cie podejma z niebianska estaza. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rek Re: Rewelacja 01.11.02, 10:55 blasphemy napisał: > no to fajnie, naprawde fajnie. Prawdziwy facet z ciebie. Lubisz ruchac > napakowanych facetow w dupe - to jest to! Dziekujemy ci za podzielenie sie tym > fascynujacym spostrzezeniem. Acha, kup sobie slownik ortograficzny, bo to > ruchanie w dupe chyba ci we lbie poprzewracalo. I idz na jakas strone dla > pederastow z takimi wyznaniani, tam cie podejma z niebianska estaza. Blasphemy, piszę w kontekście Twojej wypowiedzi: a_H_a, kup sobie słownik... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rek Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 01.11.02, 11:12 I, w związku z tym, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.unl.edu 01.11.02, 15:22 ma_rek napisał: > I, w związku z tym, co? > Duzo, panie ma_rek. Postaw sie teraz w sytuacje tych, ktorzy maja orientacje seksualna inna niz tzw. straight. Przeciez takie zwierze wyrzadza wiecej krzywdy niz zwykly homofob. Obraz jaki przedstawia ten milosnik nagich dresow to zdziczenie, ktore bedzie przesladowac wszystkich, ktorzy maja cos przeciwko homoseksualistom. Sproboj przekonac na przyklad do adopcji dzieci przez homoseksualne pary, jak tu taki glab taki obrazek rzuca w twarz w szystkim. A tak prywatnie to nie wierze, ze to napisaj gej. To prowokat. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rek Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 01.11.02, 16:00 Gość portalu: Imagine napisał m. in.: > A tak prywatnie to nie wierze, ze to napisaj gej. To prowokat. Dokładnie tak samo pomyślałem. Zadałem więc pytanie: Kogo to obchodzi? i Po co się z tym obnosi? :-) > Pozdr, Imagine. Pozdrawiam, marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 13:37 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Duzo, panie ma_rek. Postaw sie teraz w sytuacje tych, ktorzy maja orientacje seksualna inna niz tzw. straight. Przeciez takie zwierze wyrzadza wiecej krzywdy niz zwykly homofob. Obraz jaki przedstawia ten milosnik nagich dresow to zdziczenie, ktore bedzie przesladowac wszystkich, ktorzy maja cos przeciwko homoseksualistom. Sproboj przekonac na przyklad do adopcji dzieci przez homoseksualne pary, jak tu taki glab taki obrazek rzuca w twarz wszystkim. > A tak prywatnie to nie wierze, ze to napisaj gej. To prowokat. > Pozdr, Imagine. A ja uwazam, ze kazdy gej ma prawo do swojego gustu i smaku, i wyrazania tychze na forum publicznym. To jakas choroba psychiczna twierdzic, ze wszyscy mamy czyscic buty i nosic dobrane krawaty, a wtedy spoleczenstwo nas pokocha, bo zobaczy, ze jestesmy dobrzy. Spoleczenstwo i tak wczesniej czy pozniej dojdzie do wniosku, ze to pic, a tak naprawde chcemy bzykac sie w kakalko, bo w koncu jest zbiorowoscia stworzona z roznych jednostek, ktore jakos nie chca czyscic butow chociazby po to, by pokazac swiatu, ze Polacy sa narodem godnym wejscia do Europy. Mam serdecznie dosyc sytuacji, kiedy zmusza sie mnie do stawania w obronie parad gejowskich, w ktorych w zyciu nie uczestniczylem i ktore nie odpowiadaja mi estetycznie, bo jestem gejen, a to przeciez geje organizuja. Jak ktos lubi pruc w dupe umiesnionych lysoli, niech mu Bozia podsunie ich tylu, ze ich nie zmeczy! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 03.11.02, 00:18 Gość portalu: Antator napisał(a): > Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak > u byka. "Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie Wielkiego Pedryla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 13:31 blasphemy napisał: > Gość portalu: Antator napisał(a): > >> Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak u byka. > "Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie Wielkiego Pedryla? Facet, skoro nawet nie rozumiesz, o czym piszemy, to po co wlasciwie wlaczasz sie do dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 03.11.02, 22:40 Gość portalu: Krzycho napisał(a): > Facet, skoro nawet nie rozumiesz, o czym piszemy, to po co wlasciwie wlaczasz > sie do dyskusji? "wlaczasz sie do dyskusji"?? Pochlebiasz sobie myslac ze uczestniczysz w dyskusji. Jakis pedal sie dzieli swoimi analnymi preferencjami na forum Gazety Wyborczej, gada sam do siebie pod roznymi nickami a dla ciebie to jest dyskusja? Gratuluje samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 03.11.02, 00:19 Gość portalu: Antator napisał(a): > Podobaja mi sie ich napakowane miesnie, mocne silne uda, wielkie ramiona jak > u byka. "Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie Wielkiego Pedryla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolumbus Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: 213.17.181.* 03.11.02, 16:49 > "Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie Wielkiego > Pedryla? Jezu, a gdzie jest taka kraina??? Wiesz jak tam dojechac, moze sam stamtad pochodzisz? A tak na powaznie, takie pedalskie byki zyja na silowniach. Moze sie zdziwicie, ale wielu z tych napakowanych facetow marzy zeby ktos ich wyruchal ! wiem to z doswiadczenia :-) Ja z kolei marze, zeby miec 52godzinny nieustajacy orgazm pokrywajac takiego faceta! :-) wasz kolumbus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_rek Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.11.02, 19:47 Spójrz na pierwszy wątek i swoją wypowiedź. Czy widzisz pewne cechy podobieństwa w piśmie obu (?) wypowiadających się. Aha, jeszcze adres :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci 04.11.02, 00:03 Gość portalu: ma_rek napisał(a): > Spójrz na pierwszy wątek i swoją wypowiedź. Czy widzisz pewne cechy > podobieństwa w piśmie obu (?) wypowiadających się. Aha, jeszcze adres :-) > Pozdrawiam. Sluszne spostrzezenie. Koles ma problemy z tozsamoscia i chyba najchetniej to prulby siebie samego :-) Oto jest zycie pedala... uronmy lze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_rek Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.11.02, 00:08 :-) Pozdrawiam, marek (bez logowania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: *.unl.edu 04.11.02, 18:32 Gość portalu: kolumbus napisał(a): > > "Wielkie ramiona jak u byka". Gdzie zyja byki z ramionami? W Krainie > Wielkiego > > Pedryla? > > Jezu, a gdzie jest taka kraina??? Wiesz jak tam dojechac, moze sam stamtad > pochodzisz? > > A tak na powaznie, takie pedalskie byki zyja na silowniach. Moze sie zdziwicie, > > ale wielu z tych napakowanych facetow marzy zeby ktos ich wyruchal ! wiem to z > doswiadczenia :-) > Ja z kolei marze, zeby miec 52godzinny nieustajacy orgazm pokrywajac takiego > faceta! :-) > > wasz kolumbus Nie nasz, nie nasz idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antator Re: Podobaja mi sie lysi, napakowani faceci IP: 213.17.181.* 05.11.02, 11:41 Tak, Kolumbus i Antator to ja. Dla ulatwienia identyfikacji pozostane Antatorem. Jesli czyta to jakis fajny napakowany sterydami i kreatyna koles, z duzymi bicepsami to niech skrobnie maila do podobnego pakera (czyli mnie :-) hehe, a chetnie sie z nim spotkam na meski sex. duranduran1@wp.pl A homofobom huja w dupe !!!!1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś