linka234 11.01.06, 17:47 działają na mężczyzn?? markami mi tu jechać!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 18:20 a na kobiety? kurde, jak mozna zadawac takie pytanie, naprawde rece i nogi opadaja.... tak jak ze wszystkim innym - kazdy ma swoj gust i podoba mu sie cos innego! tak samo jak niektore kobiety uwielbiaja, jak facet pachnie farenheitem, a inne tego nie znosza.... Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 18:22 a można!!! zastanawiasz się, a odpowiedź widnieje powyżej!!! a nie pomyslałaś, że właśnie o indywidualne gusta mi chodzi??? niebywałe, czyż nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 19:01 ale skoro pytasz o indywiduwalne gusta wszystkich hurtem, to jakie wnioski potem z tego wyciagniesz?:) Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 19:03 nie chodzi o wnioski... jakas dyskusja jest, debata... o to chodzi... a nóz jakis konkretny zapach pojawi sie wiele razy... cześciej niż inne... i będzie wiadomo, ze to sie może podobać... nie ma co kalkulować... trzeba wziąć udział w dyskusji :D Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 19:08 znam kilka statystycznych metod opracowywania danych:) juz ja sobie z wnioskami poradzę:) nie podoba się-nie pisać PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 18:34 to ja należę do tych, co tego nie znoszą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: ESCAPE 11.01.06, 18:27 heh, jestem kobietą, ale na mnie też działa wersja żeńska "ucieczki":) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: ESCAPE 11.01.06, 18:59 męska wersja jest fajna, żeńskiej nie miałem okazji poznać Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 19:11 Givenchy Very Irresistable całkiem ładny i Tommy Girl niezły jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Mi podobaja sie lekkie, "kwiatowate" 11.01.06, 19:40 Dolce Gabbana - Light blue. Tak popularny, ze moglbym go uznac za swojski ;). Salvadore Dali - Iced blue. W sumie podobny do powyzszego, ale za to malo popularny, i odkad przestali go sprzedawac w Sephorze to jest chyba u nas nieosiagalny. Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Mi podobaja sie lekkie, "kwiatowate" 11.01.06, 19:43 Lapka, nie odstraszył Cię moj watek? nadciągnęlam, a Ty nie uciekłeś?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 20:16 kurna nie wiem jaka marka. ale lubie jak fajnie pachniecie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 20:37 a moze zapytam czy wolicie zapachy bardziej słodkie (dior addict, gucci różowe) czy bardziej takie korzenno drewniane (opium i inne)......który jest bardziej zmysłowy dla waszych nosów? Bo ja słodkich, kwiatowych a także taki cytrusowych nie bardzo....;> a ostatnio usłyszałam że jedne z nich pachną lekartwem hahahaha więc może tak łatwiej będziew wam opisać niż typowymi markami....... Odpowiedz Link Zgłoś
janekjanek7 Re: JOOP! (JOOP!), Extravagance (Givenchy) 11.01.06, 23:36 a jak wam sie panie podoba adidas active body ten czarny koncentrat??? bo kumpel ma i sie zastanawiam czy by nie kupic:D pozdro jol i sorki ze sie podmontowalem pod watek :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 11.01.06, 23:53 brzoskwiniowy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: właśnie 12.01.06, 08:06 o to,to.. i mandarynka:))) Te w lato na słońce. Na ciepły letni wieczór coś kwiatowego (jakiś jaśmin... coś podobnego do bzu może.) W zimę... ciężko mi to opisać słowami:) chyba coś słodkiego. A te marki i nazwy to sobie wsadźcie.. do szafki. Niech czekają na wieczorną kolację, imprezę, bal.. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 12.01.06, 08:43 Na mnie dziala "Izabela Rosselini (zielona)" Ale to jeszcze pozostalosci po mojej bylej... Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: jakie zapachy(o perfumy mi chodzi:) 12.01.06, 09:45 ja uzywam Summer Sabatini i spotykam sie z komentarzami nie tylko od mezczyzn, ale tez od kobiet, ze ladnie pachne. poza tym polecam kenzo, tam tez mozesz poszukac `swojego` zapachu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś