Gość: Dude IP: *.easypower.com 13.10.01, 00:22 Chormony mi sie lasuja jak ja widze w Teleekspresie. Czy ma ona jakas swoja strone internetowa gdzie by mozna wiecej ja zobaczyc, niz tylko jej usmiechnieta twarz? Dzieki :-) Dude Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: knockout Re: Beata Chmielowska z Teleekspresu IP: *.pl.aiesec.org 16.10.01, 01:14 to serio niezla sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHrySL Re: Beata Chmielowska z Teleekspresu IP: 192.168.1.* / *.idzik.pl 16.10.01, 21:33 Wynalazca Chmielowskiej zasługuje na Nobla. Toż to czysta rozkosz patrzeć na tą nieprawdopodobnie smakowitą buźkę.Z wielką przyjemnością patrzę na nią w TV ale coś jej mało, a nie możnaby proszę kierowników telewizorów tak dać jej jeszcze jakiś program, byłoby w tej ponurej TV od razu jaśniej, sympatyczniej, weselej itp.Co do strony internetowej prawda, prawda ale to ona sama musi chciec.PANI BEATO CHMIELOWSKA ponieważ jest Pani osobą publiczną wyrażam prośbę męskiej części audytorium, proszę załozyć swoją stronę internetową. Obiecuję że odezwę się pierwszy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś