mrowka79 22.03.06, 09:51 Właśnie.Normalnego. Do porozmawiania...wspólnych żartów...zabaw :) Takiego który zawsza będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsnotme Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 09:55 czy to oferta matrymonialna? o normalnych ludzi w naszym kraju to chyba ciężko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka79 Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 09:59 Może być to ofertą matrymonialną.. Po prostu chyba dobija mnie zbyt długa zima ... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 10:00 jesli jestes z wroclawia, to zapros mnie na kawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 10:00 Nie to raczej nadchodząca wisna, no wiesz wszystkie zwierzątka łączą się w pary Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka79 Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 10:13 Niestety nie jestem z Wrocławia,ale właśnie robię kawkę,więc zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory W internecie??? 22.03.06, 10:30 Nie slyszalas, ze tutaj same zryte berety siedza ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: W internecie??? 22.03.06, 10:35 No coś Ty tutaj sami normalni, do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan28 Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 10:42 Hehe. Rozwala mnie to. na początku wszystkie szukają normalnych. A jak juz znajdą to szukają nienormalnych bo normalny im przestaje wystatrczać. I gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta A są tacy? 22.03.06, 11:06 Jeżeli tak to może jakiś rezerwat założyć dla nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: A są tacy? 22.03.06, 14:40 > Jeżeli tak to może jakiś rezerwat założyć dla nich:) Buhahahaha to mnie naprawde rozbawiło :-) :-) Miałam kiedyś nienormalnego faceta tzn ciągle zabawy, hulanki itp to mi nie odpowiadało bo wkońcu kandydat na męża powinien być moim mężczyną na całe życie a nie tylko kumplem dla którego będzie ważniejsze piwo i kumple a nie ja. Teraz mam normalnego faceta, spokojnego, ułożonego takiego jakiego szukałam. Brakuje mi troche zabawy, troche mało życia ostatnio ale powiedzmy, że zima zbyt długa i przygnebienie daje o sobie znać. Mam nadzieje, że wiosna przyniesie więcej radości Nam wszystkim. A z tym rezerwatem to ciekawy pomysł hahahaha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 12:43 jeśli tylko do tego, to chyba najlepszy będzie gej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sarna76 Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 12:49 Ja nie wiem jaki facet jest normalny. Do tej pory myślałam że wszyscy są normalni..... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 12:53 Nawet Ci co wola kozy i owce??? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna76 Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 13:45 Co do kóz nie mam zdania, ale moja kumpela jest bardzo podobna do owcy i ma faceta - w sumie jest normalny /chyba/ Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 13:49 Czy powinienem zapamietac, ze majac do wyboru sarne i owce brac sie za owce ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna76 Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 13:48 Mnie po prostu znudziło już to całe stękanie, że faceci są źli, niedobrzy, brzydcy i ogólnie be, a wszystkie baby poszukują "normalnego" supermana, który istnieje tylko w Harlequinach. Nuda...... Dlatego uważam, że wszyscy /prawie/ są noramlni, to baby jakieś są dziwne /niestety/ Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 14:06 jedna mądra, masz u mnie... bukiet róż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 14:23 z opcją zamiany na piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarna76 Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 14:25 to wybieram opcję nr 2, ale żeby pozostać choć trochę babą to niech będzie z sokiem /hi hi hi/ Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 19:17 grzane piwo z sokiem, mimo że wiosna podobno już jest, mieści się także w kręgu moich zainteresowań :-P Odpowiedz Link Zgłoś
me-myself_and_i Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 14:29 dal pocieszenia mogę tylko napisać, żę dementuje plotki, iż tacy faceci wygineli:) są, istnieją i całkiem nieźle się ponoc mają:)osobiście znam kilku:) powodzenia w poszukiwaniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 16:26 Popieram!! I zgadzam się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-myself_and_i Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 16:28 ciiiiiiiii, Ty tez z tych normalnych???:) ukryłaś się dobrze?? jak się dowiedzą, to biada Ci:P Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: szukam normalnego faceta 22.03.06, 19:20 ja myślę że większość to ci normalni, uciekają oni przed problemowymi kobietami... poza tym normalność to w tym przypadku "normalny samochód" = dobry, "normalny dżentelmen" = sponsor, "normalny wygląd" = super przystojniak itd. itp. jak to mówią... na głupotę nie ma lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś