spey 23.06.06, 10:12 Dawno mnie tu nie było... jakieś trzy -cztery miesiące... i zauważam,że to forum bardzo ,,wydoroślało" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hultaj78 Re: Dawno... 23.06.06, 10:17 > Dawno mnie tu nie było... jakieś trzy -cztery miesiące... i zauważam,że to > forum bardzo ,,wydoroślało" :) Dokłanie o jakieś trzy, cztery miesiące ;) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: Dawno... 23.06.06, 10:19 hultaj78 napisał: > Dokłanie o jakieś trzy, cztery miesiące ;) eeeee tam :) ludzie tak szybko nie dojżewają :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Dawno... 23.06.06, 10:37 Słońce wyszło, poświeciło, to i podojrzewali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Dawno... 23.06.06, 10:52 no to o ile, sama mowisz, ze Cie nie bylo przez te 3/4 miesiace a forum wydoroslalo, wiec chyba odpowiedz jest jasna..hultaj ja napisal jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: Dawno... 23.06.06, 11:06 chijana napisała: > no to o ile, sama mowisz, ze Cie nie bylo przez te 3/4 miesiace a forum > wydoroslalo, wiec chyba odpowiedz jest jasna..hultaj ja napisal jedynie sam! sam - nie sama :) spey to facet :) a wydoroślało myślę nie ze względu na czas,jaki upłynął, ale ze względu na ludzi jacy w międzyczasie się tu pojawili :) Chyba będę częściej zaglądał :) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Dawno... 23.06.06, 11:08 sorry za pomylke plci...ale jakos tak z przyzwyczajenia napisalAm aaa no widzisz...to taki troche komplement z Twoich ust (palcow) Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: Dawno... 23.06.06, 11:13 chijana napisała: > sorry za pomylke plci...ale jakos tak z przyzwyczajenia napisalAm :) nie ma za co :) > aaa no widzisz...to taki troche komplement z Twoich ust (palcow) :) cieszę się,że tak to odbierasz :)... zwłaszcza Ty.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: Dawno... 23.06.06, 11:37 chijana napisała: > och dziekuje ...bo sie zaczerwienie :P :))) nie udawaj :) te śliczne się nie czerwienią :) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Dawno... 23.06.06, 11:45 ło matko...i znowu komplement...az bede musiala zalozyc watek...2 kompementy w jeden dzien...a nie lubie powtarzac juz raz napisanych watkow...:D Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: Dawno... 23.06.06, 11:49 chijana napisała: > ło matko...i znowu komplement...az bede musiala zalozyc watek...2 kompementy >w jeden dzien..:D Hehe :) Chijana ty kokietko :) jakby 2 komplementy dziennie to była dla Ciebie jakaś nowość! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Dawno... 23.06.06, 11:51 ojej...przylapales mnie na malym klamstewku...Ty Ty Ty Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: Dawno... 23.06.06, 12:01 chijana napisała: > ojej...przylapales mnie na malym klamstewku...Ty Ty Ty :))) wiedziałem :) Nawet gdybym mylił się w przypuszczeniach o Twojej atrakcyjności fizycznej, to... zostaje jeszcze niezaprzeczalna inteligencja....a to z całą pewnością mogłem stwierdzić czytając Twoje posty....więc tak czy inaczej komplementy z pewnością są u Ciebie na porządku dziennym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Dawno... 23.06.06, 12:37 no wiesz...teraz to dales tak piekny popis swoich mozliwosci mowiac komplementy...az chyba powinnam Ci sie odwzajemnic :)) ale mysle, ze moj usmiech powinie Ci wystarczyc :) albo taki :D a moge tez pokazac jezyk :P Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: Dawno... 23.06.06, 13:03 chijana napisała: > a moge tez > pokazac jezyk :P ten widok byłby dla mnie największą nagrodą :))))) miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś