gregorij 08.10.04, 13:41 pikus chcial to zalozylem watek, rozwijajcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_ha_ha Re: debesciary 08.10.04, 15:21 No to ja zacznę:) Proponuję she_5, a niech ma kobita:))) I nie że to za jej zgryźliwość, co to to nie:))) Pozdrawiam she_5 Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 pozdrawiam myszke :), ha ha 08.10.04, 15:56 myszka_ha_ha napisała: > Pozdrawiam she_5 Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_ha_ha Re: pozdrawiam myszke :), ha ha 08.10.04, 17:07 a nie mówiłam, że zgryźliwa?:P nawet przecinek Jej się nie spodobał... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: debesciary 08.10.04, 15:32 zdecydowanie jenna, jak tak czytam sfuj wontek_co go zalozylam Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 nie pozwolimy 08.10.04, 15:50 viia napisała: > wogóle już widzę rychłą smierć tego wątka Odpowiedz Link Zgłoś
cwi dziś prawdziwych debeściar już nie ma 08.10.04, 16:10 Pamiętacie Calindrę? To była debeściara. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: dziś prawdziwych debeściar już nie ma 08.10.04, 16:18 cwi napisał: > Pamiętacie Calindrę? To była debeściara. > Ech... > Oczywiscie byla, ale tak daleko bym nie szedl, by mowic, ze dzis juz nie ma ;))) Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: dziś prawdziwych debeściar już nie ma 08.10.04, 16:32 Dziekuje, Pikusiu :))) A Panu, Cwi - już dziękujemy :(. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: dziś prawdziwych debeściar już nie ma 08.10.04, 19:05 była tu jedna taka, przewaliła połowe meskiego czta, ale mnie bagienny zakazł nicka podawać bo sie wyda:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: dziś prawdziwych debeściar już nie ma 08.10.04, 19:29 _aaa_ napisała: > była tu jedna taka, przewaliła połowe meskiego czta, ale mnie bagienny zakazł > nicka podawać bo sie wyda:)))))) Na ucho dostałem wiadomość od nika -"*****"?, że jego nie było w tej połowie. I rzekł mi , że po nim ( jakby był ,,przewalony" ) , druga połowa była by dużo mniejsza. A gdyby był pierwszy, to drugiej połowy by nie było. Debeściak ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_i_renka Re: dziś prawdziwych debeściar już nie ma 08.10.04, 19:33 ryszq napisał: > Na ucho dostałem wiadomość od nika -"*****"?, że jego nie było w tej połowie. > I rzekł mi , że po nim ( jakby był ,,przewalony" ) , druga połowa była by > dużo mniejsza. A gdyby był pierwszy, to drugiej połowy by nie było. > Debeściak ! > :-) > jasne ze debeściak...tak prawami matematyki zamieszać:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: dziś prawdziwych debeściar już nie ma 08.10.04, 19:40 panna_i_renka napisała: > ryszq napisał: > > > Na ucho dostałem wiadomość od nika -"*****"?, że jego nie było w tej > połowie. > > I rzekł mi , że po nim ( jakby był ,,przewalony" ) , druga połowa była > by > > dużo mniejsza. A gdyby był pierwszy, to drugiej połowy by nie było. > > Debeściak ! > > :-) > > > > jasne ze debeściak...tak prawami matematyki zamieszać:))))))))))) Uważna jesteś-:) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_i_renka Re: dziś prawdziwych debeściar już nie ma 08.10.04, 22:15 czasem tak mi się cos uda:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: swietej pamieci.. 10.10.04, 14:39 jak ”Ś.P.”, to powinno być: +calca+ ;-))P Odpowiedz Link Zgłoś
panna_i_renka proponuje juz zakopać.... 10.10.04, 21:31 ...a jak znam koleżankę M. to i tak przegryzie bazalt by tyłek pokazac:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_i_renka Re: debesciary 08.10.04, 19:15 a Ty sie tak Mors nie uśmiechaj:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: debesciary 09.10.04, 19:14 co znaczy to co napisała 3a, że "przewaliła" ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_i_renka for binka, translation 3a.... 11.10.04, 23:31 binka napisała: > co znaczy to co napisała 3a, że "przewaliła" ? zaliczyła, przeleciała, dmuchnęła....binka, owa pani, po prostu zaciągnęła do swojego łóżka kilkunastu panów a po fakcie dała im kopa w tyłek...w przypadku faceta to norma, w przypadku kobitki mówi sie ze dziwka....czemu?....sztuka dla sztuki po prostu...sztuka raz, dwa, trzy, pietnascie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: debesciary 10.10.04, 19:06 No jestem. Ojca Zalozyciela Watku przepraszam, ze odebralam pierwszy telefon od niego, a nie odebralam ostatniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: debesciary 11.10.04, 07:47 znaczy znowu mnie rachunek telefoniczny zaskoczy, wysokością zł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: debesciary 14.10.04, 16:41 • for binka, translation 3a.... panna_i_renka 11.10.2004 23:31 + odpowiedz binka napisała: > co znaczy to co napisała 3a, że "przewaliła" ? zaliczyła, przeleciała, dmuchnęła....binka, owa pani, po prostu zaciągnęła do swojego łóżka kilkunastu panów a po fakcie dała im kopa w tyłek...w przypadku faceta to norma, w przypadku kobitki mówi sie ze dziwka....czemu?....sztuka dla sztuki po prostu...sztuka raz, dwa, trzy, pietnascie....:) Aha! To ten watek o debesciarzach to kto lepszy w lozko??? Odpowiedz Link Zgłoś