27.10.01, 08:19
Czy mezczyzni wola naturalne rozmiar A czy sztuczne rozmiar D?
Obserwuj wątek
    • Gość: koronka Re: Biust IP: *.man.polbox.pl 27.10.01, 13:17
      Mój uwielbia mój naturalny rozmiar D :)
      • ja_nek Re: Biust 27.10.01, 20:53
        Lepszy naturalny A niż silikonowy D

Pozdrowienia
        Janek
        P.S. Mówię to jako wielbiciel dużego rozmiaru
        • watka Re: Biust 28.10.01, 00:26
          No to jak to jest!!??? Jeden facet mnie namowil na powiekszenie (bylismy 5 lat
          w zwiazku), a drugi mnie opuscil bo mam sztuczny biust. Prosze o rade od
          panow: jest sens wrocic do naturalnego czy znalezc faceta co moje obecne duze
          lubi?
          • ja_nek Re: Biust 28.10.01, 00:42
            Przestań przywiązywać taką wagę do biustu. Co to za faceci, których sobie
            wybierasz, którzy próbują Cię fizycznie udoskonalać. Sami byli w gatunku Apolla?
            Chcesz znowu korygować biust? Spróbuj na razie zostawić go w spokoju.

Pozdrowienia
    • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 00:57
      Chyba wolimy (bynajmniej autor) ładne, śliczne - lubimy na nie patrzeć i ...:)))
      • watka Re: Biust 28.10.01, 01:07
        ale Mareczku nadal nie wiem. "Wolimy co?" Pewnie i tak teraz spisz bo pozno!
        Narazie Pa, a jak sie zbudzisz to nie zapomnij odpowiedziec. z gory dziekuje.
        • watka Re: Biust 28.10.01, 01:48
          I jeszcze jedno pytanie jak sie obudzisz. Jakby Ci sie podobala dziewczyna i
          bys odkryl ze te jej duze sa sztuczne - to by Ci sie ona odpodobala? Prosze
          uczciwie oddpowiedziec. Dziekuje. Spij.
          • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 07:22
            OJ, to już filozoficzne pytanie :) !
            Odpowiem inaczej:
            "Zakochani są ślepi,
            Ale może to dla nich i lepiej ..."

P.S.: a poza tym nie przesadzaj, mamy 21-szy wiek, napewno bym nie
            zauważył ...:)))
        • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 07:14
          Dzień dobry Kotku,
          Hm .., faktycznie przysnąłem, ale troszkę później. Na forum i czacie zaczęło
          sie robic pusto i nudno i uciekłem gdzie indziej.
          A potem - dobra muzyka, dobra no i zacząłem mysleć o tych ładnych i ślicznych,
          że faktycznie było "lulu" :)
          Sprecyzuj pytanie - bynajmniej ja wolę arabskie określenia Waszych ładnych oczu
          Kobiety.
          • watka Re: Biust 28.10.01, 07:50
            NO PROSZE!!! To moje sa takie straszne, ze moj mezczyzna musi byc slepy??!!
            a juz myslalam ze przywrocisz mi dume w moje duze. To ja przeciez to
            zrobilam dla tych co maja oczy szeroko otwarte. Teraz to juz jestem w
            padole!!! Ide sie wyplakac
            • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 07:59
              No, bez przesady, my też lubimy wszystko co duże - tylko nie wracaj do tego
              swojego lekarza ..., oczywiście sa takie same ?:))
              "Dziewczyno, bądż pełna taktu,
              Nie rób tragedii z jednego aktu"
              • watka Re: Biust 28.10.01, 08:22
                "Wszystko co duze... Lecz nie za duze, bo przez te duzosc wejdziesz w kaluze!"

Ja jeszcze widze pod nogami, chociaz potykam sie czasami. Biust jednak nie
                jest tego przyczyna, bo proporcjonalna jestem dziewczyna".
                • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 08:28
                  watka napisał(a):

> "Wszystko co duze... Lecz nie za duze, bo przez te duzosc wejdziesz w
                  kaluze!" - E TAM "STANĄŁEM CI DO OCZU,
                  I UTANĄŁEM W TWYM ..."
                  >
                  >
                  > Ja jeszcze widze pod nogami, chociaz potykam sie czasami. Biust jednak nie
                  > jest tego przyczyna, bo proporcjonalna jestem dziewczyna" - a swoje stópki
                  widzisz ?:)))

• Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 08:14
              A poza tym: Lepszy przykład
              niż wykład ...

No to jak wygląda to duże D - uświadomisz mnie ? - nie łam się wal :))

P.S.: profilaktycznie z góry pisze ups ...:)
              • watka Re: Biust 28.10.01, 08:39
                Mam wallic? Czyli sie chwalic! Jak wyglada D...Czekaj miedzy C i E. Mysle ze
                sa bardzo ladne, stoja no i strasznie zgrabne. Dalej...Nic ja juz nie powiem
                bom zem pusta ja sie dowiem. Dalej...dopowiadaj sobie wyobraznia w twej
                osobie.
                • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 08:49
                  No to juz się wybudziłem, prosze o ciąg dalszy :)
                  Może być na moją skrzynkę (zajrzyj do swojej).

P.S.: jak nie będzie cd. to chyba z żalu otworze sobie "jakąś stronę" w
                  necie :))
                • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 08:50
                  A zapomniałas o tych stópkach - widzisz je ?
                  • watka Re: Biust 28.10.01, 08:56
                    A jak sie zaglada do poczty? To czysto techniczne pytanie. Przepraszam ze
                    przeszkadzam, pewnie jesz pozne sniadanie (bo bylo nocne hulanie?)
                    • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:02
                      No z tym hulaniem, hm..., troszeczkę.
                      Jak nie będzie cd. to pójdę na śniadanko - nie ma nic dla duszy, będzie strawa
                      dla ciała, a raczej żoładka :).
                      Ale mieszkanko mam bliziutko firmy, tak, że może zaraz wrócę ...?

P.S. jaki system masz w komputerze
                      • watka Re: Biust 28.10.01, 09:10
                        "Jak poczte sie uzywa juz wiem. Teraz cosik sobie zjem. Potem nakarmie
                        kaczuszki bo maja wyglodniale brzuszki. Bo ja bardzo lubie zwierzatka: pieski,
                        kotki i oslatka... Ludzi tylko niektorych - bardzo nie lubie ponurych. A ty co?
                        kogo lubisz, czego sie wstydzisz a czym sie chlubisz?" Mam system IBM.
                        • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:14
                          Smutek, ponura mina - to nie moja wada ani wina.
                          Chlubić sie lubię, oj bardzo lubię - ale to temat na całe nowe opowiadanie
                          (epopeję ?)
                    • Gość: Marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:07
                      Ty Mała Oszustko (jeszcze troszkę śpię i oczęta mi sie kleją) - a jak sobie
                      załozyłaś skrzynkę :))))
                      • watka Re: Biust 28.10.01, 09:23
                        A czemu oszustka mnie zowiesz? Za kare sie nic juz nie dowiesz! Skrzynke mi -
                        przydzielono do rejestracji namowiono. Szczerze cie informuje: zarzutu ja nie
                        przyjmuje! Prosze sie wytlumaczyc bym mogla przestepstwo wybaczyc! Jak nie,
                        to zastrzele i padniesz pokotem i moje milczenie stanie sie zlotem.
                        Raz...Dwa...Trzy...
                        • Gość: MAREK3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:27
                          CHĘTNIE SIĘ DZIELE WINĄ
                          Z ŁADNA DZIEWCZYNĄ ...

watka napisał(a):

> A czemu oszustka mnie zowiesz? Za kare sie nic juz nie dowiesz! Skrzynke mi -
                          >
                          > przydzielono do rejestracji namowiono. Szczerze cie informuje: zarzutu ja nie
                          >
                          > przyjmuje! Prosze sie wytlumaczyc bym mogla przestepstwo wybaczyc! Jak nie,
                          > to zastrzele i padniesz pokotem i moje milczenie stanie sie zlotem.
                          > Raz...Dwa...Trzy... - OJ KOGOŚ TEN ZWROT MI PRZYPOMINA

• Gość: Marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:32
                          Milczenie staje się złotem ...,
                          Potem
                          • watka Re: Biust 28.10.01, 09:39
                            Kogo Ci to przypomina? Jam jest oryginalna!! Nie nudna i banalna! Prosze sie
                            wytlumaczyc bym mogla i to Ci wybaczyc!
                            • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:43
                              jezu, nie strasz mnie, bo uciekne na śniadanko .....
                            • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:47
                              Nikt mnie nie nabierze,
                              sam we wszystko wierzę ? :)))
                              • watka Re: Biust 28.10.01, 09:53
                                Naprawde sie wystraszyles? Dlaczego?... Ty moj strachliwy kolego? A ja
                                myslalam zes tygrys, lecz z mysli tej mnie tys wygryzl. Niee boj sie koteczku
                                masz tu mleczko w kubeczku. Moze po pelnym brzuszku nabierzesz
                                animuszku! NO ALE CO TE "RAZ, DWA, TRZY CI PRZYPOMIINAJA"???
                                • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:00
                                  Tygryski też lubią ja się je drapie za uszkiem i też czasami się boją - ale
                                  czasami, bardzo, bardzo rzadko :)
                                  Przypomnij mi, o co chodziło z tym przypominaniem ???
                                  • watka Re: Biust 28.10.01, 10:06
                                    Chodzi ze napisales "oj kogos mi ten zwrot przypomina"

ze masz skleroze nie moja wina, bo jestem bardzo niewinna dziewczyna.
                                    • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:09
                                      Wielu mistrzami sie stało,
                                      Prawdę mówiąc niecałą
                                    • Gość: MAREK3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:11
                                      watka napisał(a):

> Chodzi ze napisales "oj kogos mi ten zwrot przypomina"
                                      >
                                      > ze masz skleroze nie moja wina, bo jestem bardzo niewinna dziewczyna - NWET
                                      MNISI SNIA O SKROMNISI

• watka Re: Biust 28.10.01, 09:59
      Zapadla cisza.. No prosze! Znowu spi! A ze sie zbudzil wmawial mi!!!
      • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:04
        Spokojnie, poszedłem tylko po kawę, rozjaśnia umysł i ... pamięć.
      • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:07
        NO dobrze, już jestem !
        Wiem, wiem: "Zawsze kobieta więcej czuje wstrętu
        Do opieszałych - niźli do natrętów" :)
        • watka Re: Biust 28.10.01, 10:21
          Rozjasnic pamiec bo hulales ...ile podbojow zapomniales?! A ty jestes
          macho, co wiedna przed toba ze strachu? Czy raczej typ wrazliwy czuly i
          kochliwy? I tak mi prawdy nie powiesz, wiem jedno ze Markiem sie zowiesz.
          Idziesz dzis gdzies potanczyc, czy musisz kogos nanczyc? Do kosciola isc nie
          omieszkaj wyplukac z siebie grzeszka.
          • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:28
            No to teraz już się naprawdę obudziłem (ale nie wiem, jeszcze który).

"Tak wszyscy ganią porubstwo i ruję,
            Nazwa okropna - ale jak smakuje"

" Wiodłem ja do czyśca, wiodłem do nieba,
            A nie do ..., tam gdzie potrzeba"
    • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:16
      Cisza wszędzie, głucho wszędzie
      I co dalej będzie ?

Bo znowu zaczynam zasypiać !
      • watka Re: Biust 28.10.01, 10:26
        DOBRANOC!!! Albo lepiej idz pohulac zamiast tak wczesnie lulac!
        • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:29
          Zeby pohulać, trzeba najpierw polulać
          • watka Re: Biust 28.10.01, 10:45
            No ale dlaczego.. jest popoludnie kolego!!!. A moze ty w nocy pracujesz i snu
            w dzien potrzebujesz?? Nie... tys hulajdusza co zenska spolecznosc porusza!!
            Idz na powietrze swieze: popatrz na wroble, na jeze. A czemu ty siedzisz przy
            komputerze? ze nie masz kobiety ja nie uwierze!
            • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:58
              Praca w nocy, tfu , to grzech,
              Praca w dzień .., hm czasami, jak się chce

P,S. Ale faktycznie zaraz idę pobiegać.

Apropo tego przypominania to:
              "Wciąż mi podawała skrzydła,
              Aż mi z ta wzniosłością zbrzydła.
              Wolałem już z innymi
              Czołgać sie po ziemi"

No to teraz spadam naprawdę.
              Pa
    • Gość: marek3 Re: Biust - ROZEJM ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:41
      PATRZ TYTUŁ
      • watka Re: Biust - ROZEJM ? 28.10.01, 10:46
        Co to znaczy rezejm?
        • Gość: marek3 Re: Biust - ROZEJM ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:59
          Już nic, myślałem żeś uciekłą

> Co to znaczy rezejm?

• watka Re: Biust - ROZEJM ? 28.10.01, 11:02
            CO TO ZNACZY ROZEJM I SPADAM?
            • watka Re: Biust - ROZEJM ? 28.10.01, 11:09
              pewnie Cie czyms urazilam....
            • Gość: marek3 TŁUMACZENIE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:12
              NO, ktos mnie przed chwila wyganiał połapać wróbelki i jeże.

SPADAM: wykąpać sie i te inne bzdurki, zjeśc obiadek, iść do parki i pouciekać
              przed szczekającymi pieskami (spokojnie: ucieknę-kupiłem nowe adidasy) no i ta
              zbliżąjąca sie noc/wieczór :)))

"Mam niewątpliwą ochotę
              na Twoją .." - tfu, tego nie dokończę (to chyba z głodu)
    • Gość: marek watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:22
      Nie wygłupiaj się - nawet przez chwile nie gniewałem się :)))))
    • Gość: marek3 Re: Biust - oj, kto tu się gniewa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:41
      Nie chcesz ze mną gadać, to faktycznie ok. 11.oo spadam !!!
      OJ bo się naprawdę pogniewam ?:)))

p.s.: jak chcesz, to napisz, czy będziesz tutaj dzisiaj popołudniu lub
      wieczorem.

papa
      • watka Re: Biust - oj, kto tu się gniewa 28.10.01, 12:50
        Nie obrazila sie, tylko juz idzie spac bo musi rano wczesnie wstac.
        • Gość: marek3 Re: Biust - oj, kto tu się gniewa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:20
          Będziesz tak spała do rana, oj nieładnie, idę na inny watek
          • watka Re: Biust - oj, kto tu się gniewa 29.10.01, 14:36
            Mam dosyz tego slimaka internetu!!! Moze dlatego zwolnil bo zmienilam firme
            internetowa, czy tez dlatego ze mam terz nieograniczona ilos godzin (ale mniej
            naladowan). Co myslisz Mareczku cukiereczku?
            • Gość: marek3 watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 16:07
              NO nie wiem - tzn. czy się gniewać, czy nie ?
              Dopiero wstałaś, czy już się wyspałaś ?
              A kiedy będziesz znowu spać chciała :)))
            • Gość: marek3 Re: Biust - oj, kto tu się gniewa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 22:17
              No ładnie znowu śpisz - uciekam, jak chcesz to poszukaj mnie gdzie indziej,
              chociaz ta rozmowa o biuście była interesująca i inspirująca - muszę sie
              przekonac w najbliższym czasie :)))
              pa
              • watka Re: Biust - oj, kto tu się gniewa 29.10.01, 23:23
                Kotku....ja sie jeszcze pojawie, potem jak zlosc moja strawie ze komputer
                powolny, a wiec dostep mozolny...
                • Gość: marek3 watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 23:25
                  czekaj tatka latka
                  • Gość: watka Re: watka IP: *.dialup.optusnet.com.au 30.10.01, 11:38
                    Marek wstawaj!!! Wstales? - czy ze spisz udajesz? A na jakim forumie hasasz
                    teraz i wyobraznia panny pozerasz? A na hulance jak bylo? czy cos niezwyklego
                    sie zdarzylo? Poznales jaka bialoglowe i z nia na randke czy masz zmowe?
                    Juz wiem gdzie jestes.. teraz czatujesz,... " sex a serce" perorujesz...A
                    moj komputer jak slimak jest wolny, mnie bardzo frustruje - jest tak
                    niewydolny!! Dlatego w kratke sie odzywam: raz jam do przodu, potem wybywam..
                  • Gość: watka Re: watka IP: *.dialup.optusnet.com.au 30.10.01, 11:39
                  • Gość: watka Re: watka IP: *.dialup.optusnet.com.au 30.10.01, 11:39
                    • Gość: ////// Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 15:12
                      Marek zasnął, zbyt długo kogoś szukał ...

A teraz śpi i Ktos zapewne mu sie sni.

Cicha wielbicielka Marka 3
                      • Gość: Baby Re: Biust IP: 212.244.106.* 30.10.01, 15:40
                        Watka , dlaczego zakładasz od razu że rozmiar D to silikon? Sama mam jędrne ,
                        piękne DD(dodam że jestem zgrabna) bez jakichkolwiek poprawek.Czuje sie
                        baaardzo kobieca i sexy. I jeszcze jedno - jak facet Cie kocha to zaakceptuje
                        to co masz. I przy okazji:Pozdrawiam Cie Janku.
                        Baby
                        • ja_nek Biust znów 30.10.01, 16:39
                          Pozdrawiam Baby.
                          Jak mężczyzna kocha, to nie ma znaczenia, A czy D, czy F. Kocha się całość, a nie
                          tylko biust czy stopy, czy nogi.
                          Popatrz no Baby, znów spotykamy się na wątku poswięconym biustom.
                          Jaki ja jestem niepoprawny marzyciel.

Pozdrawiam wszystkich
                          janek
                        • Gość: anonim Baby IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:40
                          Jezu, ale mam powodzenie, w której sie zakochac ...
                          Każda ma to, co my misie lubimy najbardziej ...

Przestańcie, bo nie zdzierże i uciekne ...))))))
                          • Gość: Baby Re: Baby- do Anonima IP: 212.244.106.* 31.10.01, 09:34
                            Anonimie , nie bądz taki - nie uciekaj....
                    • Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 16:41
                      Cóz Aniele złoty mój ..., jak sie nie ma co sie lubi ...
                    • Gość: marek3 watka niedobra IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 23:38
                      No tak, Ona spi, ja nie,
                      Ja lulam, ona mnie szuka

Czy kiedyś sie znajdziemy ???

Jak ktos ja spotka to niech łańcuchami przywiąże do watka - z góry dzieki.

Idę do barku w saloniku, a potem do łóżeczka
                      • evag Re: watka niedobra 31.10.01, 02:21
                        A ja jam 75E (w ktore sie ledwie mieszcze bo nie sprzedaja EE). Reszta mnie
                        jest bardo szczupla, przez co wydaje sie jeszcze "wieksza". Kobiety sie czesto
                        podsmiechuja i na mnie swoich ukochanych "szczuja". To nie jest takie latwe.
                        • watka Re: watka niedobra 31.10.01, 02:28
                          Marus, co oni szukaja na naszym watku!? Kto to jest ta Baby, ktora wszedzie
                          sJanie zachwala gdzie moze... Niech idzie na inne forum, moze poszla juz daj
                          • Gość: marek3 Watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:34
                            Watka Ty złosnico tfu, Aniele złoty mój,
                            Ja tu zdycham wręcz z tęsknoty ...

Gdzieś sie Ty nie obra podziewała
                            I mareczka liściki olewała ...

Zaraz ich przepędzimy, chociaz wczoraj miałem o 15.00 jakąs cichą
                            wielbicielke :)))))))
                            • watka Re: Watka 31.10.01, 02:43
                              Cicha wielbicielke w butelke!! Niech napisze jakis wierszyk, zobaczymy kto
                              jest pierwszy! Pierwszy w rymach mam na mysli, ale lepsi yet nie
                              przyszli!..Marus czemu spac nie mozesz, czy jest ksiezyc tam na dworze? czy
                              dziewczyny z toba hoze?
                              • Gość: marek3 Re: Watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:55
                                Watka ...)))
                                Tys jak w lesie plamka słoneczna
                                Tak nieuchwytna, zwinna, taneczna

Gdzie TY mi łazisz niedobra - widzisz ile tutaj panienek z tym, co niedźwiedzie
                                lubia najbardziej
                              • Gość: anonim Re: marek3 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:58
                                apropo "dziewczyny hoże":

O łotrze stary, stary łotrze,
                                Im młodsza sie o ciebie otrze,
                                Tym do niej oczy robisz słodsze
                          • Gość: marek3 Re: watka niedobra IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:38
                            Jeszcz raz niegrzeczna na tak długo mi uciekniesz, to tak Cie obgadam, że na
                            innych wątkach nie będą chcieli z Toba gadać ......)))))))
                        • Gość: anonim evag IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:36
                          OJ Kotku robisz sie interesująca ...

Tylko pogoń stąd tego młodziaka Jan-Ka (janek - bez urazy), bo on na wszystkich
                          wątkach tylko marzy o kobietach i tylko o ich duszach a nie o ślicznym ciele
                          Twoim Aniele.
                          Pa.
    • Gość: marek3 marek3 do samego siebie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 03:04
      Ide spać trza cos wymyslec/przypomnieć se, wszak
      Wygrywa sie z dziewczyną
      Doświadczeniem - nie rutyną.

A pozostałe atrakcyjne Panie zapraszam na popołudnie.

Watka i tak sie zjawi kiedy chce, albo gdzie chce ..:))))))
      • watka Re: marek3 do samego siebie 31.10.01, 03:12
        "...Zechce, czy nie.." Marus, nie odrzucaj mnie!!! Wszak Ty o mnie nie wiesz
        nic - no i bez powodu "hyc". Prosze na mnie sie nie gniewaj, nie olewaj, nie
        lewaj (brzydkie slowo ale sie rymuje!).

P.S. Co to znaczy rutyna?
        • watka Re: marek3 do samego siebie 31.10.01, 03:21
          watka napisał(a):

> "...Zechce, czy nie.." Marus, nie odrzucaj mnie!!! Wszak Ty o mnie nie wiesz
          >
          > nic - no i bez powodu "hyc". Prosze na mnie sie nie gniewaj, nie olewaj, nie
          >
          > lewaj (brzydkie slowo ale sie rymuje!).

Marek, nie idz jeszcze spac!!! Musisz rozgrzeszenie dac!!! Prosze na mnie sie
          nie gniewaj, ze przebaczasz wnet zaspiewaj!. Nikt w tym swiece jest bez winy: ni
          chlopaki ni dziewczyny! Caluje Twa buzke przekochana i wstan usmiechniety rano!.

m m m (to sa caluski)
          >
          >
          > P.S. Co to znaczy rutyna?

• evag Re: marek3 do samego siebie 31.10.01, 03:28
            Do Pana Aninoma: Czemu jestem interesujaca?
    • evag Re: Biust 31.10.01, 03:33
      Wszyscy juz chyba spia, albo zmeczenie sa
      • ja_nek Re: Biust 31.10.01, 09:42
        evag napisał(a):

"Wszyscy juz chyba spia, albo zmeczenie sa"

Tylko pozornie. Ja nie tylko marzę (do tajemnic), ale również działam. Poczta śle
        me zamiary, słowa, nikt zaś ich nie widzi....

Pozdrowienia
        Janek

• evag Re: Biust 31.10.01, 11:35
          Janeczku moj mily co masz na mysli jak mowisz "do tajemnic?"
    • watka Re: Biust 31.10.01, 11:48
      Mareczku.... gdzie sie podziewasz? swych madrosci mi nie spiewasz!!! Pewnie
      znalazles sobie inna watke (a raczej wadke)....

• ja_nek Do Evag 31.10.01, 12:07
        To co w nawiasie pomyliło mi się z tym co ktoś powiedział o mnie na innym wątku.
        Ale adekwatne jest i do tego.

Przeczytaj trzecie zdanie i zajrzyj na skrzynkę

Pozdrowienia
        Janek
      • Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 12:48
        Jam w uczuciach stały
        Tylko one ciągle sie zmieniały

Może znalazłas sposób, żeby pozbyc sie tych natrętów z naszego wątku
        (oczywiście poza moją cicha wielbicielką)
        • watka Re: watka 01.11.01, 00:01
          Juz wiem kiedy sie pojawiasz! Co w serduszku? Co porabiasz? ..
          • Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:09
            Oj, dlaczego akurat dzisiaj, i akurat po północy sie pojawiłaś - brrrrrrrrrrr,
            boję się
            • watka Re: watka 01.11.01, 00:15
              Gość portalu: marek3 napisał(a):

> Oj, dlaczego akurat dzisiaj, i akurat po północy sie pojawiłaś - brrrrrrrrrrr,
              > boję się

Moze jestem czarownica, moze jestem (dospiewaj sobie pod rym).

• Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:23
                Kurcze mamy znowu podglądacza/kę

Wiatka, wszyscy inni przed północa zwiali
                Może wykorzystamy, żeśmy tylko sami .....
              • Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:32
                Zjawo nieczysta
                Wracaj mi tu natychmiast
    • evag Re: Biust 01.11.01, 00:20
      O, jest juz Watka. uwielbiam jej przepisywanki z Markiem. Czekam na ciag
      dalszy. A ja dziekuje za prywatne E-mail, tylko prosze o cierpliwosc, bo
      sparzylam sie jakis czas temu i wole troszke odpoczac(tylko na razie!). Ale
      bardzo dziekuje za kontakty. Janek jestes fajny, taki nadzwyczajny! (widzicie
      ja tez potrafie rymowac!)
      • watka Re: Biust 01.11.01, 00:41
        Do evag. Ja tez wlasnie sie sparzylam i te sama taktyke teraz...

Marus: No wlasnie! Moze jestem zmora, moze siedze tu bom chora! Ty zas
        milczysz na pytanie: "czemu nie spisz moj ty panie?" Moze nie spisz bo twe
        serce nagle stalo sie w rozterce? Odpowiedzi tajemniczy ta autorka sobie
        zyczy!!!
        • Gość: marek Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:50
          Przyszli, znależli kokon motyli,
          Ponure requiem nad nim zmówili,
          A motyl w słońcu bujał w tej chwili
          • watka Re: Biust 01.11.01, 01:03
            Gość portalu: marek napisał(a):

> Przyszli, znależli kokon motyli,
            > Ponure requiem nad nim zmówili,
            > A motyl w słońcu bujał w tej chwili

Acha... ty tez zmora, a raczej zmor potwierdzil w mojej glowie chor.

• Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 01:03
          Oj kobitki nieładnie plotkowac ...)

Nie ma znowu Watki to idę se lulu.

Wsi spokojna, wsi wesoła,
          Głoszę Twoja chwałę,
          I do miasta sobie jadę,
          Mieszkać w nim na stałe"

No to jadę do miasta

Do "przeczytania" wkrótce ??????
      • Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 01:09
        I na tym Szanowni Państwo zakończylismy kolejny serial brazylijski.
        W rolach głównych wystąpili: Watka i Marek3.
        Był to juz niestety ostatni odcinek: "A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie"

Dobranoc Wszystkim szanownym widzom.
        • watka Re: Biust 01.11.01, 01:20
          Gość portalu: marek3 napisał(a):

> I na tym Szanowni Państwo zakończylismy kolejny serial brazylijski.
          > W rolach głównych wystąpili: Watka i Marek3.
          > Był to juz niestety ostatni odcinek: "A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie"
          >
          > Dobranoc Wszystkim szanownym widzom.

No ale o co Tobie teraz chodzi!!! Taki obrazalski!! Chociaz powiedz ze sie nie
          gniewasz zanim pojdziesz spac, bo ja sie czuje taka winna. Masz upieklam
          ciasteczko.
          • watka Re: Biust 01.11.01, 01:35
            No to Dobranoc, juz sie nie odezwe. I tak jestes kochany. Pa!
            • Gość: ........ Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 01:36
              nima marka ..........

nie jest
            • Gość: marek3 watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 01:39
              Jak chcesz to na pisz (na moją skrzynkę)

Pa, ciasteczko było smaczne)
    • Gość: marek3 Do Watki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 13:23

"Poznaliśmy się w necie,
      Spotkajmy sie w Bozym świecie"

Pa Aniele złoty mój
    • watka Re: Biust 02.11.01, 03:18
      Tak.... Kotusiu ty moj kochany, pewnie lezycz ululany (oczywiscie snem). Do
      spotkania sa przeszkody, bardzo istotne powody...
      • Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 14:12

"Czas krok po kroku nas zmienia,
        Gorycz pamięci, w słodycz zapomnienia"

Pa
      • Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 22:24
        No dobra, odzyskałem humor i wene,
        ale gdzies na kilka dni lece.

"Wybornie bylibysmy dobrani,
        Ty do innego pana, ja do innej pani"
        • watka Re: watka 03.11.01, 03:13
          Marus, a jaka Pani teraz ci sie poddoba? Na ktorym forum? A gdzie znikasz na
          kilka dni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka