watka 27.10.01, 08:19 Czy mezczyzni wola naturalne rozmiar A czy sztuczne rozmiar D? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koronka Re: Biust IP: *.man.polbox.pl 27.10.01, 13:17 Mój uwielbia mój naturalny rozmiar D :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Biust 27.10.01, 20:53 Lepszy naturalny A niż silikonowy D Pozdrowienia Janek P.S. Mówię to jako wielbiciel dużego rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 00:26 No to jak to jest!!??? Jeden facet mnie namowil na powiekszenie (bylismy 5 lat w zwiazku), a drugi mnie opuscil bo mam sztuczny biust. Prosze o rade od panow: jest sens wrocic do naturalnego czy znalezc faceta co moje obecne duze lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Biust 28.10.01, 00:42 Przestań przywiązywać taką wagę do biustu. Co to za faceci, których sobie wybierasz, którzy próbują Cię fizycznie udoskonalać. Sami byli w gatunku Apolla? Chcesz znowu korygować biust? Spróbuj na razie zostawić go w spokoju. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 00:57 Chyba wolimy (bynajmniej autor) ładne, śliczne - lubimy na nie patrzeć i ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 01:07 ale Mareczku nadal nie wiem. "Wolimy co?" Pewnie i tak teraz spisz bo pozno! Narazie Pa, a jak sie zbudzisz to nie zapomnij odpowiedziec. z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 01:48 I jeszcze jedno pytanie jak sie obudzisz. Jakby Ci sie podobala dziewczyna i bys odkryl ze te jej duze sa sztuczne - to by Ci sie ona odpodobala? Prosze uczciwie oddpowiedziec. Dziekuje. Spij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 07:22 OJ, to już filozoficzne pytanie :) ! Odpowiem inaczej: "Zakochani są ślepi, Ale może to dla nich i lepiej ..." P.S.: a poza tym nie przesadzaj, mamy 21-szy wiek, napewno bym nie zauważył ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 07:14 Dzień dobry Kotku, Hm .., faktycznie przysnąłem, ale troszkę później. Na forum i czacie zaczęło sie robic pusto i nudno i uciekłem gdzie indziej. A potem - dobra muzyka, dobra no i zacząłem mysleć o tych ładnych i ślicznych, że faktycznie było "lulu" :) Sprecyzuj pytanie - bynajmniej ja wolę arabskie określenia Waszych ładnych oczu Kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 07:50 NO PROSZE!!! To moje sa takie straszne, ze moj mezczyzna musi byc slepy??!! a juz myslalam ze przywrocisz mi dume w moje duze. To ja przeciez to zrobilam dla tych co maja oczy szeroko otwarte. Teraz to juz jestem w padole!!! Ide sie wyplakac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 07:59 No, bez przesady, my też lubimy wszystko co duże - tylko nie wracaj do tego swojego lekarza ..., oczywiście sa takie same ?:)) "Dziewczyno, bądż pełna taktu, Nie rób tragedii z jednego aktu" Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 08:22 "Wszystko co duze... Lecz nie za duze, bo przez te duzosc wejdziesz w kaluze!" Ja jeszcze widze pod nogami, chociaz potykam sie czasami. Biust jednak nie jest tego przyczyna, bo proporcjonalna jestem dziewczyna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 08:28 watka napisał(a): > "Wszystko co duze... Lecz nie za duze, bo przez te duzosc wejdziesz w kaluze!" - E TAM "STANĄŁEM CI DO OCZU, I UTANĄŁEM W TWYM ..." > > > Ja jeszcze widze pod nogami, chociaz potykam sie czasami. Biust jednak nie > jest tego przyczyna, bo proporcjonalna jestem dziewczyna" - a swoje stópki widzisz ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 08:14 A poza tym: Lepszy przykład niż wykład ... No to jak wygląda to duże D - uświadomisz mnie ? - nie łam się wal :)) P.S.: profilaktycznie z góry pisze ups ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 08:39 Mam wallic? Czyli sie chwalic! Jak wyglada D...Czekaj miedzy C i E. Mysle ze sa bardzo ladne, stoja no i strasznie zgrabne. Dalej...Nic ja juz nie powiem bom zem pusta ja sie dowiem. Dalej...dopowiadaj sobie wyobraznia w twej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 08:49 No to juz się wybudziłem, prosze o ciąg dalszy :) Może być na moją skrzynkę (zajrzyj do swojej). P.S.: jak nie będzie cd. to chyba z żalu otworze sobie "jakąś stronę" w necie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 08:50 A zapomniałas o tych stópkach - widzisz je ? Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 08:56 A jak sie zaglada do poczty? To czysto techniczne pytanie. Przepraszam ze przeszkadzam, pewnie jesz pozne sniadanie (bo bylo nocne hulanie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:02 No z tym hulaniem, hm..., troszeczkę. Jak nie będzie cd. to pójdę na śniadanko - nie ma nic dla duszy, będzie strawa dla ciała, a raczej żoładka :). Ale mieszkanko mam bliziutko firmy, tak, że może zaraz wrócę ...? P.S. jaki system masz w komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 09:10 "Jak poczte sie uzywa juz wiem. Teraz cosik sobie zjem. Potem nakarmie kaczuszki bo maja wyglodniale brzuszki. Bo ja bardzo lubie zwierzatka: pieski, kotki i oslatka... Ludzi tylko niektorych - bardzo nie lubie ponurych. A ty co? kogo lubisz, czego sie wstydzisz a czym sie chlubisz?" Mam system IBM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:14 Smutek, ponura mina - to nie moja wada ani wina. Chlubić sie lubię, oj bardzo lubię - ale to temat na całe nowe opowiadanie (epopeję ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:07 Ty Mała Oszustko (jeszcze troszkę śpię i oczęta mi sie kleją) - a jak sobie załozyłaś skrzynkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 09:23 A czemu oszustka mnie zowiesz? Za kare sie nic juz nie dowiesz! Skrzynke mi - przydzielono do rejestracji namowiono. Szczerze cie informuje: zarzutu ja nie przyjmuje! Prosze sie wytlumaczyc bym mogla przestepstwo wybaczyc! Jak nie, to zastrzele i padniesz pokotem i moje milczenie stanie sie zlotem. Raz...Dwa...Trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:27 CHĘTNIE SIĘ DZIELE WINĄ Z ŁADNA DZIEWCZYNĄ ... watka napisał(a): > A czemu oszustka mnie zowiesz? Za kare sie nic juz nie dowiesz! Skrzynke mi - > > przydzielono do rejestracji namowiono. Szczerze cie informuje: zarzutu ja nie > > przyjmuje! Prosze sie wytlumaczyc bym mogla przestepstwo wybaczyc! Jak nie, > to zastrzele i padniesz pokotem i moje milczenie stanie sie zlotem. > Raz...Dwa...Trzy... - OJ KOGOŚ TEN ZWROT MI PRZYPOMINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:32 Milczenie staje się złotem ..., Potem Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 09:39 Kogo Ci to przypomina? Jam jest oryginalna!! Nie nudna i banalna! Prosze sie wytlumaczyc bym mogla i to Ci wybaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:43 jezu, nie strasz mnie, bo uciekne na śniadanko ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 09:47 Nikt mnie nie nabierze, sam we wszystko wierzę ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 09:53 Naprawde sie wystraszyles? Dlaczego?... Ty moj strachliwy kolego? A ja myslalam zes tygrys, lecz z mysli tej mnie tys wygryzl. Niee boj sie koteczku masz tu mleczko w kubeczku. Moze po pelnym brzuszku nabierzesz animuszku! NO ALE CO TE "RAZ, DWA, TRZY CI PRZYPOMIINAJA"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:00 Tygryski też lubią ja się je drapie za uszkiem i też czasami się boją - ale czasami, bardzo, bardzo rzadko :) Przypomnij mi, o co chodziło z tym przypominaniem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 10:06 Chodzi ze napisales "oj kogos mi ten zwrot przypomina" ze masz skleroze nie moja wina, bo jestem bardzo niewinna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:09 Wielu mistrzami sie stało, Prawdę mówiąc niecałą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:11 watka napisał(a): > Chodzi ze napisales "oj kogos mi ten zwrot przypomina" > > ze masz skleroze nie moja wina, bo jestem bardzo niewinna dziewczyna - NWET MNISI SNIA O SKROMNISI Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 09:59 Zapadla cisza.. No prosze! Znowu spi! A ze sie zbudzil wmawial mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:04 Spokojnie, poszedłem tylko po kawę, rozjaśnia umysł i ... pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:07 NO dobrze, już jestem ! Wiem, wiem: "Zawsze kobieta więcej czuje wstrętu Do opieszałych - niźli do natrętów" :) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 10:21 Rozjasnic pamiec bo hulales ...ile podbojow zapomniales?! A ty jestes macho, co wiedna przed toba ze strachu? Czy raczej typ wrazliwy czuly i kochliwy? I tak mi prawdy nie powiesz, wiem jedno ze Markiem sie zowiesz. Idziesz dzis gdzies potanczyc, czy musisz kogos nanczyc? Do kosciola isc nie omieszkaj wyplukac z siebie grzeszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:28 No to teraz już się naprawdę obudziłem (ale nie wiem, jeszcze który). "Tak wszyscy ganią porubstwo i ruję, Nazwa okropna - ale jak smakuje" " Wiodłem ja do czyśca, wiodłem do nieba, A nie do ..., tam gdzie potrzeba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:16 Cisza wszędzie, głucho wszędzie I co dalej będzie ? Bo znowu zaczynam zasypiać ! Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 10:26 DOBRANOC!!! Albo lepiej idz pohulac zamiast tak wczesnie lulac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:29 Zeby pohulać, trzeba najpierw polulać Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 28.10.01, 10:45 No ale dlaczego.. jest popoludnie kolego!!!. A moze ty w nocy pracujesz i snu w dzien potrzebujesz?? Nie... tys hulajdusza co zenska spolecznosc porusza!! Idz na powietrze swieze: popatrz na wroble, na jeze. A czemu ty siedzisz przy komputerze? ze nie masz kobiety ja nie uwierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:58 Praca w nocy, tfu , to grzech, Praca w dzień .., hm czasami, jak się chce P,S. Ale faktycznie zaraz idę pobiegać. Apropo tego przypominania to: "Wciąż mi podawała skrzydła, Aż mi z ta wzniosłością zbrzydła. Wolałem już z innymi Czołgać sie po ziemi" No to teraz spadam naprawdę. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust - ROZEJM ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:41 PATRZ TYTUŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust - ROZEJM ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 10:59 Już nic, myślałem żeś uciekłą > Co to znaczy rezejm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 TŁUMACZENIE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:12 NO, ktos mnie przed chwila wyganiał połapać wróbelki i jeże. SPADAM: wykąpać sie i te inne bzdurki, zjeśc obiadek, iść do parki i pouciekać przed szczekającymi pieskami (spokojnie: ucieknę-kupiłem nowe adidasy) no i ta zbliżąjąca sie noc/wieczór :))) "Mam niewątpliwą ochotę na Twoją .." - tfu, tego nie dokończę (to chyba z głodu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:22 Nie wygłupiaj się - nawet przez chwile nie gniewałem się :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust - oj, kto tu się gniewa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 11:41 Nie chcesz ze mną gadać, to faktycznie ok. 11.oo spadam !!! OJ bo się naprawdę pogniewam ?:))) p.s.: jak chcesz, to napisz, czy będziesz tutaj dzisiaj popołudniu lub wieczorem. papa Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust - oj, kto tu się gniewa 28.10.01, 12:50 Nie obrazila sie, tylko juz idzie spac bo musi rano wczesnie wstac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust - oj, kto tu się gniewa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 21:20 Będziesz tak spała do rana, oj nieładnie, idę na inny watek Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust - oj, kto tu się gniewa 29.10.01, 14:36 Mam dosyz tego slimaka internetu!!! Moze dlatego zwolnil bo zmienilam firme internetowa, czy tez dlatego ze mam terz nieograniczona ilos godzin (ale mniej naladowan). Co myslisz Mareczku cukiereczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 16:07 NO nie wiem - tzn. czy się gniewać, czy nie ? Dopiero wstałaś, czy już się wyspałaś ? A kiedy będziesz znowu spać chciała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust - oj, kto tu się gniewa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 22:17 No ładnie znowu śpisz - uciekam, jak chcesz to poszukaj mnie gdzie indziej, chociaz ta rozmowa o biuście była interesująca i inspirująca - muszę sie przekonac w najbliższym czasie :))) pa Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust - oj, kto tu się gniewa 29.10.01, 23:23 Kotku....ja sie jeszcze pojawie, potem jak zlosc moja strawie ze komputer powolny, a wiec dostep mozolny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 23:25 czekaj tatka latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watka Re: watka IP: *.dialup.optusnet.com.au 30.10.01, 11:38 Marek wstawaj!!! Wstales? - czy ze spisz udajesz? A na jakim forumie hasasz teraz i wyobraznia panny pozerasz? A na hulance jak bylo? czy cos niezwyklego sie zdarzylo? Poznales jaka bialoglowe i z nia na randke czy masz zmowe? Juz wiem gdzie jestes.. teraz czatujesz,... " sex a serce" perorujesz...A moj komputer jak slimak jest wolny, mnie bardzo frustruje - jest tak niewydolny!! Dlatego w kratke sie odzywam: raz jam do przodu, potem wybywam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watka Re: watka IP: *.dialup.optusnet.com.au 30.10.01, 11:39 Marek wstawaj!!! Wstales? - czy ze spisz udajesz? A na jakim forumie hasasz teraz i wyobraznia panny pozerasz? A na hulance jak bylo? czy cos niezwyklego sie zdarzylo? Poznales jaka bialoglowe i z nia na randke czy masz zmowe? Juz wiem gdzie jestes.. teraz czatujesz,... " sex a serce" perorujesz...A moj komputer jak slimak jest wolny, mnie bardzo frustruje - jest tak niewydolny!! Dlatego w kratke sie odzywam: raz jam do przodu, potem wybywam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watka Re: watka IP: *.dialup.optusnet.com.au 30.10.01, 11:39 Marek wstawaj!!! Wstales? - czy ze spisz udajesz? A na jakim forumie hasasz teraz i wyobraznia panny pozerasz? A na hulance jak bylo? czy cos niezwyklego sie zdarzylo? Poznales jaka bialoglowe i z nia na randke czy masz zmowe? Juz wiem gdzie jestes.. teraz czatujesz,... " sex a serce" perorujesz...A moj komputer jak slimak jest wolny, mnie bardzo frustruje - jest tak niewydolny!! Dlatego w kratke sie odzywam: raz jam do przodu, potem wybywam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ////// Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 15:12 Marek zasnął, zbyt długo kogoś szukał ... A teraz śpi i Ktos zapewne mu sie sni. Cicha wielbicielka Marka 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Biust IP: 212.244.106.* 30.10.01, 15:40 Watka , dlaczego zakładasz od razu że rozmiar D to silikon? Sama mam jędrne , piękne DD(dodam że jestem zgrabna) bez jakichkolwiek poprawek.Czuje sie baaardzo kobieca i sexy. I jeszcze jedno - jak facet Cie kocha to zaakceptuje to co masz. I przy okazji:Pozdrawiam Cie Janku. Baby Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Biust znów 30.10.01, 16:39 Pozdrawiam Baby. Jak mężczyzna kocha, to nie ma znaczenia, A czy D, czy F. Kocha się całość, a nie tylko biust czy stopy, czy nogi. Popatrz no Baby, znów spotykamy się na wątku poswięconym biustom. Jaki ja jestem niepoprawny marzyciel. Pozdrawiam wszystkich janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Baby IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:40 Jezu, ale mam powodzenie, w której sie zakochac ... Każda ma to, co my misie lubimy najbardziej ... Przestańcie, bo nie zdzierże i uciekne ...)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Baby- do Anonima IP: 212.244.106.* 31.10.01, 09:34 Anonimie , nie bądz taki - nie uciekaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 16:41 Cóz Aniele złoty mój ..., jak sie nie ma co sie lubi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 watka niedobra IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 23:38 No tak, Ona spi, ja nie, Ja lulam, ona mnie szuka Czy kiedyś sie znajdziemy ??? Jak ktos ja spotka to niech łańcuchami przywiąże do watka - z góry dzieki. Idę do barku w saloniku, a potem do łóżeczka Odpowiedz Link Zgłoś
evag Re: watka niedobra 31.10.01, 02:21 A ja jam 75E (w ktore sie ledwie mieszcze bo nie sprzedaja EE). Reszta mnie jest bardo szczupla, przez co wydaje sie jeszcze "wieksza". Kobiety sie czesto podsmiechuja i na mnie swoich ukochanych "szczuja". To nie jest takie latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: watka niedobra 31.10.01, 02:28 Marus, co oni szukaja na naszym watku!? Kto to jest ta Baby, ktora wszedzie sJanie zachwala gdzie moze... Niech idzie na inne forum, moze poszla juz daj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:34 Watka Ty złosnico tfu, Aniele złoty mój, Ja tu zdycham wręcz z tęsknoty ... Gdzieś sie Ty nie obra podziewała I mareczka liściki olewała ... Zaraz ich przepędzimy, chociaz wczoraj miałem o 15.00 jakąs cichą wielbicielke :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Watka 31.10.01, 02:43 Cicha wielbicielke w butelke!! Niech napisze jakis wierszyk, zobaczymy kto jest pierwszy! Pierwszy w rymach mam na mysli, ale lepsi yet nie przyszli!..Marus czemu spac nie mozesz, czy jest ksiezyc tam na dworze? czy dziewczyny z toba hoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:55 Watka ...))) Tys jak w lesie plamka słoneczna Tak nieuchwytna, zwinna, taneczna Gdzie TY mi łazisz niedobra - widzisz ile tutaj panienek z tym, co niedźwiedzie lubia najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: marek3 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:58 apropo "dziewczyny hoże": O łotrze stary, stary łotrze, Im młodsza sie o ciebie otrze, Tym do niej oczy robisz słodsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: watka niedobra IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:38 Jeszcz raz niegrzeczna na tak długo mi uciekniesz, to tak Cie obgadam, że na innych wątkach nie będą chcieli z Toba gadać ......))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim evag IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 02:36 OJ Kotku robisz sie interesująca ... Tylko pogoń stąd tego młodziaka Jan-Ka (janek - bez urazy), bo on na wszystkich wątkach tylko marzy o kobietach i tylko o ich duszach a nie o ślicznym ciele Twoim Aniele. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 marek3 do samego siebie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 03:04 Ide spać trza cos wymyslec/przypomnieć se, wszak Wygrywa sie z dziewczyną Doświadczeniem - nie rutyną. A pozostałe atrakcyjne Panie zapraszam na popołudnie. Watka i tak sie zjawi kiedy chce, albo gdzie chce ..:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: marek3 do samego siebie 31.10.01, 03:12 "...Zechce, czy nie.." Marus, nie odrzucaj mnie!!! Wszak Ty o mnie nie wiesz nic - no i bez powodu "hyc". Prosze na mnie sie nie gniewaj, nie olewaj, nie lewaj (brzydkie slowo ale sie rymuje!). P.S. Co to znaczy rutyna? Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: marek3 do samego siebie 31.10.01, 03:21 watka napisał(a): > "...Zechce, czy nie.." Marus, nie odrzucaj mnie!!! Wszak Ty o mnie nie wiesz > > nic - no i bez powodu "hyc". Prosze na mnie sie nie gniewaj, nie olewaj, nie > > lewaj (brzydkie slowo ale sie rymuje!). Marek, nie idz jeszcze spac!!! Musisz rozgrzeszenie dac!!! Prosze na mnie sie nie gniewaj, ze przebaczasz wnet zaspiewaj!. Nikt w tym swiece jest bez winy: ni chlopaki ni dziewczyny! Caluje Twa buzke przekochana i wstan usmiechniety rano!. m m m (to sa caluski) > > > P.S. Co to znaczy rutyna? Odpowiedz Link Zgłoś
evag Re: marek3 do samego siebie 31.10.01, 03:28 Do Pana Aninoma: Czemu jestem interesujaca? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Biust 31.10.01, 09:42 evag napisał(a): "Wszyscy juz chyba spia, albo zmeczenie sa" Tylko pozornie. Ja nie tylko marzę (do tajemnic), ale również działam. Poczta śle me zamiary, słowa, nikt zaś ich nie widzi.... Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
evag Re: Biust 31.10.01, 11:35 Janeczku moj mily co masz na mysli jak mowisz "do tajemnic?" Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 31.10.01, 11:48 Mareczku.... gdzie sie podziewasz? swych madrosci mi nie spiewasz!!! Pewnie znalazles sobie inna watke (a raczej wadke).... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Do Evag 31.10.01, 12:07 To co w nawiasie pomyliło mi się z tym co ktoś powiedział o mnie na innym wątku. Ale adekwatne jest i do tego. Przeczytaj trzecie zdanie i zajrzyj na skrzynkę Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.10.01, 12:48 Jam w uczuciach stały Tylko one ciągle sie zmieniały Może znalazłas sposób, żeby pozbyc sie tych natrętów z naszego wątku (oczywiście poza moją cicha wielbicielką) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: watka 01.11.01, 00:01 Juz wiem kiedy sie pojawiasz! Co w serduszku? Co porabiasz? .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:09 Oj, dlaczego akurat dzisiaj, i akurat po północy sie pojawiłaś - brrrrrrrrrrr, boję się Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: watka 01.11.01, 00:15 Gość portalu: marek3 napisał(a): > Oj, dlaczego akurat dzisiaj, i akurat po północy sie pojawiłaś - brrrrrrrrrrr, > boję się Moze jestem czarownica, moze jestem (dospiewaj sobie pod rym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:23 Kurcze mamy znowu podglądacza/kę Wiatka, wszyscy inni przed północa zwiali Może wykorzystamy, żeśmy tylko sami ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:32 Zjawo nieczysta Wracaj mi tu natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
evag Re: Biust 01.11.01, 00:20 O, jest juz Watka. uwielbiam jej przepisywanki z Markiem. Czekam na ciag dalszy. A ja dziekuje za prywatne E-mail, tylko prosze o cierpliwosc, bo sparzylam sie jakis czas temu i wole troszke odpoczac(tylko na razie!). Ale bardzo dziekuje za kontakty. Janek jestes fajny, taki nadzwyczajny! (widzicie ja tez potrafie rymowac!) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 01.11.01, 00:41 Do evag. Ja tez wlasnie sie sparzylam i te sama taktyke teraz... Marus: No wlasnie! Moze jestem zmora, moze siedze tu bom chora! Ty zas milczysz na pytanie: "czemu nie spisz moj ty panie?" Moze nie spisz bo twe serce nagle stalo sie w rozterce? Odpowiedzi tajemniczy ta autorka sobie zyczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 00:50 Przyszli, znależli kokon motyli, Ponure requiem nad nim zmówili, A motyl w słońcu bujał w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 01.11.01, 01:03 Gość portalu: marek napisał(a): > Przyszli, znależli kokon motyli, > Ponure requiem nad nim zmówili, > A motyl w słońcu bujał w tej chwili Acha... ty tez zmora, a raczej zmor potwierdzil w mojej glowie chor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 01:03 Oj kobitki nieładnie plotkowac ...) Nie ma znowu Watki to idę se lulu. Wsi spokojna, wsi wesoła, Głoszę Twoja chwałę, I do miasta sobie jadę, Mieszkać w nim na stałe" No to jadę do miasta Do "przeczytania" wkrótce ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 01:09 I na tym Szanowni Państwo zakończylismy kolejny serial brazylijski. W rolach głównych wystąpili: Watka i Marek3. Był to juz niestety ostatni odcinek: "A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie" Dobranoc Wszystkim szanownym widzom. Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 01.11.01, 01:20 Gość portalu: marek3 napisał(a): > I na tym Szanowni Państwo zakończylismy kolejny serial brazylijski. > W rolach głównych wystąpili: Watka i Marek3. > Był to juz niestety ostatni odcinek: "A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie" > > Dobranoc Wszystkim szanownym widzom. No ale o co Tobie teraz chodzi!!! Taki obrazalski!! Chociaz powiedz ze sie nie gniewasz zanim pojdziesz spac, bo ja sie czuje taka winna. Masz upieklam ciasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 01.11.01, 01:35 No to Dobranoc, juz sie nie odezwe. I tak jestes kochany. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Biust IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 01:36 nima marka .......... nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 01:39 Jak chcesz to na pisz (na moją skrzynkę) Pa, ciasteczko było smaczne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Do Watki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.11.01, 13:23 "Poznaliśmy się w necie, Spotkajmy sie w Bozym świecie" Pa Aniele złoty mój Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Biust 02.11.01, 03:18 Tak.... Kotusiu ty moj kochany, pewnie lezycz ululany (oczywiscie snem). Do spotkania sa przeszkody, bardzo istotne powody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 14:12 "Czas krok po kroku nas zmienia, Gorycz pamięci, w słodycz zapomnienia" Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.11.01, 22:24 No dobra, odzyskałem humor i wene, ale gdzies na kilka dni lece. "Wybornie bylibysmy dobrani, Ty do innego pana, ja do innej pani" Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: watka 03.11.01, 03:13 Marus, a jaka Pani teraz ci sie poddoba? Na ktorym forum? A gdzie znikasz na kilka dni? Odpowiedz Link Zgłoś