s211 06.09.06, 12:07 ... kobietach na jedna noc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swawolny.diabel [...] 06.09.06, 12:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 12:51 mnie nieszczególnie interesują świeci wniebowzięci i po co kogoś oceniać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 12:52 Na pewno nie jako o "takiej na jedną noc". Nie operujemy tymi kategoriami. To wymysł albo zazdrosnych kobiet, albo głupich, megalomanów lub mitomanów, którzy próbują z siebie zrobić maczo przed kumplami przy piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 12:53 a propos twojej sygnaturki: to z Adwokata diabła?;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 12:56 Raczej z baru ze striptizem ;) W Adwokacie to było bardziej rozbudowane. Mi się najbardziej podobał już ostatni kawałeczek: "Taste. ...but don't swallow!!!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 12:57 uuu to nie dla mnie bo ja lubie taste and swallow Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 12:59 No to nie nadajesz się na zakonnicę, przykro mi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 12:58 pamiętam Pacino miał sporą kwestię co wolno, a czego nie wolno;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 13:03 Nie czego nie wolno, tylko czego zabrania "absent Landlord" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 18:46 > Na pewno nie jako o "takiej na jedną noc". Nie operujemy tymi kategoriami. To > wymysł albo zazdrosnych kobiet, albo głupich, megalomanów lub mitomanów, którzy > próbują z siebie zrobić maczo przed kumplami przy piwie. Poniewaz dorastajace panienki o mentalnosci landrynki moga powyzsze wypociny potraktowac zbyt powaznie, tlumacze: Takie jednorazowe kobiety traktujemy tak jak jednorazowe chusteczki. Smarkasz, zgniatasz, wyrzucasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 poprioniony 06.09.06, 18:58 tak śledze Twoje niektóre wypowiedzi i zastanawiam się co Cię w takim razie przywiało (na chwile, bądź na dłużej - nie wiem) na SO, gdzie bywają ludzie raczej wrażliwi... Ot taka refleksja - nawet nie liczę, że cokolwiek napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: poprioniony 06.09.06, 19:03 > ... i zastanawiam się ... To lepiej przestan, i tak Ci to nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Co mężczyźni myślą o.... 06.09.06, 14:02 faceci nie mysla, a jesli im to sie zdaży to juz jest świeto :))) szalejmy za młodu poki mozemy w granicach rozsadku ,kazdy z nas ma swoje potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Nic nie mysla. 06.09.06, 14:32 Ciesza sie, gdy sie taka trafi :) A gdy dobrze bylo, to ew. mysla, kiedy umowic sie na powtorke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Nic nie mysla. 06.09.06, 18:06 z tego czego słyszałam od kolegów po takich przygodach to potwierdza się co maly.jasio napisał. Nie zgłębiają, cieszą się było fajnie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Nic nie mysla. 06.09.06, 19:12 tak to jest tylko w bajkach, w rzeczywistosci chca sie zenic i miec dzieci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Nic nie mysla. 06.09.06, 20:01 mahadeva napisała: > tak to jest tylko w bajkach, w rzeczywistosci chca sie zenic i miec dzieci :/ Niemoznosc odroznienia bajki od rzeczywistosci moze oznaczac schizofrenie Kleopatro. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel [...] 06.09.06, 22:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Co mężczyźni myślą o.... 07.09.06, 09:01 O ile wiem to kobiety też mają czasem ochotę na sex a jak się potem okże że to nie to ..... Odpowiedz Link Zgłoś
edi001 Re: Co mężczyźni myślą o.... 07.09.06, 09:14 Na jedną noc, czy do końca życia? Jaka to różnica, jak jest fajnie, czemu nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Super jazda! Ale ... 08.09.06, 06:04 .....z pania ktora nie robi tego "profesjonalnie". Czyli innymi slowy mowiac lubie panie ktore puszczaja sie tylko ze mna :) s211 napisała: > Co mężczyźni myślą o kobietach na jedna noc? Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Super jazda! Ale ... 08.09.06, 07:52 a to duzo takich pan jest aktualnie? co na to zona? Odpowiedz Link Zgłoś