Dodaj do ulubionych

faceci w obcisłych spodniach

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.11.01, 18:48
faceci chodzący w obcisłych jeansach powycieranych, porwanych są bardzo seksi.
ogólnie zadbani faceci ładnie zbudowani faceci są najfajniesi bez niczego, ale
jeśli mają już mieć coś na sobie to najlepiej obcisłe jeansy, które uwypuklają
ich walory ;-))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: bobby Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.beckman.com 13.11.01, 20:01
      calkowicie sie zgadzam - a do tego ladne, zadbane stopy, bose, bez skarpet
      • Gość: mesco Re: faceci w obcisłych spodniach IP: 62.16.189.* 13.11.01, 20:53
        nie tylko stopy.....

Gość portalu: bobby napisał(a):

> calkowicie sie zgadzam - a do tego ladne, zadbane stopy, bose, bez skarpet

• aqra Re: faceci w obcisłych spodniach 27.04.02, 02:53
          Gość portalu: mesco napisał(a):

> nie tylko stopy.....
          >
          >
          > Gość portalu: bobby napisał(a):
          >
          > > calkowicie sie zgadzam - a do tego ladne, zadbane stopy, bose, bez skarpet
          >

z zgnilymi pazurami hehehe
      • Gość: ANDRZEJ Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.11.01, 00:04
        BOBBY
        zgadzam się w 10000000% do tego bez skarpet :-))))))
        kiss
        ANDRZEJ

Gość portalu: bobby napisał(a):

> calkowicie sie zgadzam - a do tego ladne, zadbane stopy, bose, bez skarpet

• Gość: Katka Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.chello.pl 14.11.01, 13:02
      hmmmmmm dla mnie i wielu moich kolezanek facet w obcislych gaciach to po prostu
      gej. Zrozumiale jest jesli powiedzmy ma skorzana kurtke, dlugie wlosy i lubi
      jezdzic na motorze, slucha ciezkiej muzyki itp ta subkultura nosi waskie
      spodnie ale reszta ????? panowie waskie spodnie wygladaja okropnie to jest
      niemeskie, naprawde szerokie spodnie sa śliczne i nie musi byc widac waszego
      tyłeczka :)
    • Gość: DoRoTa faceci hetero w obcisłych spodniach są niefajni IP: *.chello.pl 14.11.01, 14:39
      Andrzeju z tego co zauważyłam na forum jestes gejem wiec nie dziwi mnie ze
      lubisz facetow w obcislych spodniach, jednak hetero nie powinni ubierac sie w
      waziutkie spodnie no chyba ze lubia, ale niestety nie wyglada to dobrze
      • Gość: ramzes Re: faceci hetero w obcisłych spodniach są niefajni IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.01, 09:47
        > Andrzeju z tego co zauważyłam na forum jestes gejem wiec nie dziwi mnie ze
        > lubisz facetow w obcislych spodniach, jednak hetero nie powinni ubierac sie w
        > waziutkie spodnie no chyba ze lubia, ale niestety nie wyglada to dobrze

doroto...nie chodzi pewnie o waziutki spodnie, ale o takie, ktore nie wygladaja
        jakby wlasciciel w nie zrobil kupe..

ramzes:

• Gość: Greg Re: faceci w obcisłych spodniach IP: 212.120.136.* 16.04.02, 11:47
      nie jestem gejem a lubie nosic obcisłe spodnie bo nie chwaląc się mam długie i
      zgrabne nogi, po co mam ukrywac coś co jest moim atutem. szczególnie spodnie
      obcisłe w udach i lekko rozszerzane w łydkach sa klasa. poza tym chodzi nie o
      to co sie nosi tylko jak sie nosi i czy własnie tobie to pasuje.
      • Gość: Imagine Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.unl.edu 17.04.02, 18:50
        Gość portalu: Greg napisał(a):

> nie jestem gejem a lubie nosic obcisłe spodnie bo nie chwaląc się mam długie i
        > zgrabne nogi, po co mam ukrywac coś co jest moim atutem. szczególnie spodnie
        > obcisłe w udach i lekko rozszerzane w łydkach sa klasa. poza tym chodzi nie o
        > to co sie nosi tylko jak sie nosi i czy własnie tobie to pasuje.

Smiac mi sie chce z was i plakac, glupie palanty.
        Imagine.
        • Gość: shane1 Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 20:39
          Gość portalu: Imagine napisał(a):
          > Smiac mi sie chce z was i plakac, glupie palanty.
          dokładnie... ehhh no cóz pedał to nie facet... ejj pedały a może specjalnie dla
          was nowy wątek: jakie majteczki macie ubierać do solarium, boxerki czy może
          stringi???
          • Gość: req Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.bredband.skanova.com 17.04.02, 22:56
            ja nie ubieram zadnych majteczek na solarium i nie, nie jestem gejem.
            pozdr
            • Gość: em Re: faceci w obcisłych spodniach IP: 62.148.83.* 18.04.02, 09:30
              śmieszą mnie,
              kokieteria, która uchodzi kobietom u mężczyzn odnosi skutek przeciwny

• Gość: Imagine Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.unl.edu 18.04.02, 15:45
                Gość portalu: em napisał(a):

> śmieszą mnie,
                > kokieteria, która uchodzi kobietom u mężczyzn odnosi skutek przeciwny
                >

Dobrze mowisz, to smieszne. Zastanawiam sie, czy przypadkiem nie mamy tu do
                czynienia z pewnym bledem reinkarnacyjnym, gdzie dusza z tendencjami kobiecymi,
                przybiera cialo mezczyzny. Moze to nie jest blad ? Moze owa dusza potrzebuje
                tego a nie innego doswiadczenia, wlaczajac w to przesladowania, nasmiewanie sie
                itp.
                Pozdr, Imagine.
                • Gość: camel Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.online-now.de 18.04.02, 18:02
                  imagine, ale ty czesto zmieniasz nicki :)) kameleon??

camel
                  • Gość: Imagine Re: faceci w obcisłych spodniach IP: *.unl.edu 18.04.02, 18:26
                    Gość portalu: camel napisał(a):

> imagine, ale ty czesto zmieniasz nicki :)) kameleon??
                    >
                    > camel

Nie czesto. Kazdy nick ma swoja historie. Jak bylem Budda, to mnie chcieli
                    wysadzic razem z posagami w Afganistanie. Potem chcialem wstrzelic Lennona,
                    ktorego uwielbiam, i ktos zaczal mnie "przezywac" imagine, no to zeby nie bylo
                    nieporozumien, rzucam wam w pyski moim Imagine teraz. Ale te zmiany nie maja nic
                    wspolnego z kamuflowaniem sie. Na watku Psychologia jestem jako Andrzej, bo tak
                    sie kiedys tam przedstawilem i nie zmieniam na Imagine.
                    Pozdr, Imagine vel Budda vel Andrzej. I AM WHOEVER YOU SAY I AM. Mozesz nazwac
                    mnie NIKT.
                    • Gość: Greg Re: faceci w obcisłych spodniach IP: 212.120.136.* 23.04.02, 08:31
                      żałosne jest naśmiewanie się z innych, w ten sposób najłatwiej podnieść własne
                      mniemanie o sobie, zmieszac kogoś z błotem (wow, ale macho!!!) nic sobą nie
                      reprezentujesz a rościsz prawo do oceny innych tylko po rodzaju spodni jaki
                      noszą..może też po innych równie "głebokich" cechach (niech pomyślę, kolor
                      skóry..hmm)pamiętasz powiedzenie o krowie, która dużo ryczy, panie "whoever" a
                      może zmieniasz nicki bo wstydzisz się swoich wypowiedzi, czyżbyś szybciej pisał
                      niż myślisz? pozdrawiam
                      • Gość: em Re: faceci w obcisłych spodniach IP: 62.148.83.* 23.04.02, 08:44
                        nie naśmiewam się i nie oceniam ludzi po kroju spodni
                        o ile zgrabna dziewczyna jest miłym akcentem estetycznym to nawet najlepiej
                        zbudowany mężczyzna jest wywołującym uśmiech kokietem, a długo potem widzę, że
                        ma np.wysportowaną sylwetkę i inne zalety lub wady - mówię tu o pierwszym
                        wrażeniu i jakkolwiek nie ocenia się ludzi po wyglądzie to czy ktoś chce czy
                        nie chce ulegamy tym wrażeniom choćby na krótko
                        (pomijam przykłady obojga płci z figurami, które lepiej ukryć niż podkreślić)
                        granica dobrego gustu przebiega trochę inaczej u kobiet i mężczyzn
                        • Gość: Greg Re: faceci w obcisłych spodniach IP: 212.120.136.* 29.04.02, 08:13
                          chyba mówimy o innych spodniach, bo ja nie mówię o przegięciach tylko o
                          spodniach typu Levis501 albo Lee Ranger a nie o obcisłych leginsach na męskim
                          tyłku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka