katrina2016 02.01.07, 07:53 Jak byście zareagowali gdyby wasza kobieta powiedziała wam że ma bulimię? Uznalibyście że to jakieś fanaberie, głupota? Odeszlibyście od niej, zostali? Proszę odpowiedzcie na to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: pytanie do panów 02.01.07, 08:07 Chyba najważniejsze jest czy chce się leczyć czy jej z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
arshina Re: pytanie do panów 02.01.07, 21:11 nie sądze żeby jakiejkolwiek kobiecie było dobrze żyć z bulimią...takie osoby mają zazwyczaj niskie poczucie wartośći, a co do twojego pytania mimo ze nie jestem facetem ....to mysle ze to zalezy od człowieka prawdziwy facet tzn taki ktoremu bedzie na tobie zależeć nie zostawi cie samej mysle ze powoli nasze społeczenstwo zdaje sobie sprawe ze bulimia czy anoreksja to nie jest wymysł znudzonych zyciem panienek tylko powazna choroba nie tylko ciała ale przede wszystkim duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: pytanie do panów 02.01.07, 21:15 Czasem nie tylko poczucie niższej wartości wchodzi w grę, czynników jest wiele i ja bym tego tak nie szufladkowała ... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: pytanie do panów 02.01.07, 21:19 ja nie wiem co bym powiedział zależy od głebokosci relacji Odpowiedz Link Zgłoś
katrina2016 Re: pytanie do panów 19.01.07, 19:27 Załóżmy że podjęła leczenie ale to dość zaawansowane stadium choroby. Dziewczyna kiedyś była najlepszą uczennicą, dziś ledwo zdaje z klasy do klasy, kiedyś miała pełno znajomych dziś izoluje się od ludzi, a chłopak nic o tym wszystkim nie wie (jakoś udało sie to ukryć cudem). Prosze poszcie co byście zrobili, to dla mnie ważne bo bliska mi osoba ma własnie taki problem Odpowiedz Link Zgłoś