Dodaj do ulubionych

Gdzie faceci?

04.02.07, 23:21
W których warszawskich lokalach można spotkać interesujących mężczyzn.
Interesują mnie tacy między 35 a 45 lat. Chyba gdzieś tacy chodzą i to
właśnie moje pytanie, gdzie?
Obserwuj wątek
    • dalia101 Re: Gdzie faceci? 04.02.07, 23:22
      Nie dodałam, samotnych.
      • browneyegirl Re: Gdzie faceci? 04.02.07, 23:24
        nigdy nie wiesz gdzie spotkasz tego wlasciwego wiec nie ograniczaj sie do jakis
        klubow...zaufaj przeznaczeniu ...;)

dalia101 napisała:

> Nie dodałam, samotnych.
    • b.pascal Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 06:55
      Chyba lepiej zapytać tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=51 :)
      • zbyfauch Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 21:16
        b.pascal napisał:

> Chyba lepiej zapytać tutaj:
        > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=51 :)

Poszedłem za linką.
        Tematem na pierwszym miejscu jest:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=56758752
        Nieźle radzisz. :-DDD
    • trust2no1 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 09:44
      Bar "Ryjo" (dawniej "Kakadu", obecnie "Samoa")

Jeśli trafisz.... ;)
    • ryko Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 11:33
      Hehehe

Tylko jak wyselekcjonujesz tych samotnych... na początku odradzam pytania w stylu:
      - masz żonę ?
      - ożenisz się ze mną ?
      - szukasz związku do grobowej deski ?

Jakoś tak jest, że facet czy w związku czy nie to ma podobne potrzeby... z tym
      że ten w związku nie jest aż tak wyposzczony jak ten drugi... hehehe :P
      • dalia101 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 15:01
        Hehehe, bardzo śmieszne
        Podpowiedz jakiś lokal, a i jeszcze jedno, nie szukam męża.
        • conqueror69 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 15:09
          Utopia, hehehe, niedaleko Tygmontu zdaje sie:P
          • dalia101 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 15:17
            A do tej Utopii to w jakie dni najlepiej iść
            • ryko Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 18:07
              Dekada jest dobra... średnia wieku to 30+

Dobra zabawa jest tam szczególnie w środy (latino fever) i oczywiście im bliżej
              weekendu tym lepiej :)))
              A w tą środę to wygląda, że i ja tam zabawię... nie żebym coś sugerował bo będę
              tam w nieźle rozrywkowym towarzystwie :)))
            • conqueror69 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 23:04
              dalia101 napisała:

> A do tej Utopii to w jakie dni najlepiej iść

LOL - no nie wiem, nie bylem, ale zakladam, ze 'najtloczniej' bedzie w weekend.
              Faceci na pewno na poziomie, hehe, mili, czarujacy, pachnacy, zadbani.... a czy
              cie polubia to inna sprawa... ja tam bym do takich strzelal, ale moze sie
              dogadacie:P
    • fajnaret Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 15:56
      A co szukasz jakiegos porządnego? A sama jestes nieporządna! Sa tylko trzeba
      ich chciec znalezc. A nie ich oceniac pochopnie
      • dalia101 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 16:04
        Dlaczego wnioskujesz, że jestem nieporządna, po tym, że nie szukam męża? czy po
        tym że szukam samotnych facetów?
        • trust2no1 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 18:16
          Dobra, dobra, znamy się na takich farbowanych (szwarckopfem) lisach.
          Spotka się z tobą samotny koleś - w takim barze "Ryjo" (dawniej "Kakadu",
          obecnie "Samoa") - dajmy na to, a później się słyszy o takim nieszczęśniku:
          "...wyszedł z domu i dotychczas nie powrócił. Ktokolwiek wie o losie
          zaginionego..."
          • dalia101 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 18:52
            Fajne, ale mnie rozśmieszacie, myślę że nie będzie tak źle, nie porwę go ani
            nie zrobię mu krzywdy. Tylko gdzie go spotkać? mam trochę mało infomacji, więc
            pytam gdzie? a ten bar Ryjo to nie wiem gdzie jest, to chyba jakaś mordownia, a
            mi potrzebny facet na poziomie.
            • trust2no1 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 21:25
              A, to najmocniej w takim razie przepraszam. Faceci bywają tam najpierw w pionie,
              ale po całym długim wieczorze roztrząsania kwestii o wadze galaktycznej przy
              dzbanku single malt i papierosach "Giewont", przechodzą do poziomu. Nie jestem
              całkowicie przekonany czy o to ci chodzi.
              Tak więc lokalizacja baru "Ryjo" (dawniej "Kakadu", obecnie "Samoa") niechaj
              pozostanie dla ciebie nieznana...
              • dalia101 Re: Gdzie faceci? 05.02.07, 21:57
                A ile Ty masz lat? może byś mi pasował
                • trust2no1 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 11:47
                  No, nie wiem... Raczej nie pasowałbym ci - szukasz ponoć faceta samotnego, a ja
                  samotny nie jestem. Mam najlepsze towarzystwo jakie można wymyśleć :)
                  Kryterium wieku niby spełniam, ale...

• fajnaret Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 14:56
          W jakim celu szukasz faceta?
          • dalia101 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 19:15
            o jej, w jakim celu? a jak myślisz?
    • brak.polskich.liter Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 01:23
      dalia101 napisała:

> Interesują mnie tacy między 35 a 45 lat. Chyba gdzieś tacy chodzą i to
      > właśnie moje pytanie, gdzie?

Do agencji towarzyskich.
      • dalia101 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 03:08
        Ale co do agencji? Tacy mnie nie interesują
        • ryko Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 03:51
          Tacy którzy Cię interesują mają już przynajmniej pierwszą żonę, chętna koleżankę
          i regularną kochankę... szukasz sponsora ???

Bo jeśli rozrywki to nie musisz się specjalnie wysilać... chyba że jesteś jakimś
          pasztetem (uwielbiam to określenie... i naprawdę lubię pasztet).
          • dalia101 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 03:55
            To byś ździwił, bo jestem atrakcyjną kobietą, nie szukam sponsora, mam jeszcze
            męża, choć jestem w separacji, potrzebuję rozrywki.
            • dalia101 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 04:01
              jestem na imprezie choć kontroluje ten wątek, widzę że za dużo wypiłam żeby
              sensownie pisać. Mam 35 lat, 168cm. wzrostu i 55kg. jestem szczupłą blondynką,
              mam powodzenie u facetów, ale to przeważnie wspólni znajomi, męża i moi, chce
              poczuć trochę wolności.
              • dalia101 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 04:09
                Ryko, co Ty spać już poszedłeś?
                • ryko Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 17:20
                  Kiedyś spać też trzeba :(((

Ale już się obudziłem :)))
                  • dalia101 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 19:16
                    To dobrze że się już obudziłeś, ale długo śpisz.
                    • dalia101 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 20:14
                      Na liście tylko: Utopia, Dekada no i ten nieszczęsny Ryjo, co jeszcze panowie?
                      Kurde, wpisujcie, poczytam później, bo zaraz idę na randkę, czy jak to się
                      teraz nazywa.
                      • dalia101 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 20:27
                        no już naprawdę spadam, pa
                        • conqueror69 Re: Gdzie faceci? 06.02.07, 20:51
                          LOL - wymieklem, panna troche jakby mentally challenged jest:P Te, lalka, Utopia
                          to klubiszcze dla pedziow, wiec se je odpusc, chyba, ze lubisz:D Jak jestes
                          (rzekomo) ladna itp itd, to idz do dowolnej miejscowy w sobotni wieczor, fagasow
                          chetnych by dac ci pod ogon nie zabraknie, tylko ogarnij sie, odziej, bikeje zaloz:P
                          • dalia101 Re: Gdzie faceci? 07.02.07, 13:02
                            No super, to wpuszczacie samotne kobiety w maliny, po co mi gej. W ogóle po co
                            mi facet? jak już ktoś się pytał, może właśnie tylko tacy tu piszą, bo mi facet
                            potrzebny z ikrą i prawdziwy, do czego? to zależy.
                            • armagedon6661 Re: Gdzie faceci? 07.02.07, 16:24
                              Daj swoje zdjęcie na odloty.pl. Jeszcze zarobisz i będziesz miała świetną zabawę.
                              • dalia101 Re: Gdzie faceci? 07.02.07, 16:26
                                a co to te odloty? bo to może za dużo wrażeń jak dla mnie
                                • armagedon6661 Re: Gdzie faceci? 07.02.07, 17:28
                                  Masz za dużo wolnego czasu czy co? denerwują mnie takie baby jak ty?
                                  • dalia101 Re: Gdzie faceci? 07.02.07, 17:45
                                    jak denerwują to nie odpisuj, a czasu mam dużo, pewnie zazdrościsz
                                    • armagedon6661 Re: Gdzie faceci? 07.02.07, 18:26
                                      Tak zazdroszczę ci tego wolnego czasu. Jeszcze ,w pracy mam problemy. Od
                                      następnego tygodnia bedę chodził na wieczory, a zlecenia poszły sie j..ć. teraz
                                      wszystko mnie wku..a nawet twoje glup[ie posty, które nie wiadomo o czym są.
                                      • dalia101 Re: Gdzie faceci? 07.02.07, 23:43
                                        wspólczuję, ale każdy ma swoje problemy, nie widzę powodu żebyś odbijał swoje
                                        na mnie. Z tym czasem to u ciebie nie jest tak źle, skoro masz czas odpisywać.
                            • conqueror69 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 11:11
                              Pytanie czy ty jestes potrzebna prawdziwemu facetowi? Skoro jestes sama, to
                              mozna by przypuszczac, ze nie? Swoja droga, pachnie mi tu prowokacja. Normalna
                              laska juz by ujadala...
                              • dalia101 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 19:39
                                Ty rozumiem zawsze w związku? nie ma okresów przejściowych? a o jakiej
                                prowokacji mowa? ja po prostu jestem bardzo wyrozumiałą kobietą
                                • conqueror69 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 20:21
                                  LOL - no akurat u mnie nie ma nigdy okresow przejsciowych - poniewaz ja NIGDY
                                  nie bywam w zwiazkach. Dalej uwazam, ze cos sciemniasz.
                                  • dalia101 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 20:31
                                    Co ja mogę ściemniać? i co to za temat? chodziło mi tylko o lokale w których
                                    mogę się dobrze czuć i w których będą ludzie w moim wieku. Bo dla niektórych 35
                                    lat to już emerytura.
                                    • conqueror69 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 20:38
                                      dalia101 napisała:

> Co ja mogę ściemniać? i co to za temat? chodziło mi tylko o lokale w których
                                      > mogę się dobrze czuć i w których będą ludzie w moim wieku. Bo dla niektórych 35
                                      >
                                      > lat to już emerytura.

Bo dla kobiety 35 la to juz jest emerytura. Sad but true:P
                                      • dalia101 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 21:00
                                        No właśnie i co zrobić? Ale widzenie zmienia się z wiekiem, jak Ty masz 20, to
                                        nic dziwnego że mnie tak postrzegasz, choć ostatnio kręcą się koło mnie same 30
                                        latki, więc chyba wizualnie nie jest tak źle.
                                        • conqueror69 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 21:06
                                          dalia101 napisała:

> No właśnie i co zrobić? Ale widzenie zmienia się z wiekiem, jak Ty masz 20, to
                                          > nic dziwnego że mnie tak postrzegasz, choć ostatnio kręcą się koło mnie same 30
                                          >
                                          > latki, więc chyba wizualnie nie jest tak źle.

Znow pudlo - mam 31.
                                          • dalia101 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 21:09
                                            No cóż, to pewnie tobie też bym się podobała
                                            • conqueror69 Re: Gdzie faceci? 08.02.07, 21:12
                                              dalia101 napisała:

> No cóż, to pewnie tobie też bym się podobała

Hahahahhaa, celna odpowiedz;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka