intensse 23.02.07, 22:41 .... czy na forum "mezczyzna" mezczyzny uswiadczyc nie sposob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elektroniczna.pomarancza Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 22:43 Znakomite spostrzezenie! Wszyscy wlasnie myja naczynia po kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 22:44 Od tego to mam automatyczna "Zoske " :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 22:45 A Twoje rece w takim razie w jaki sposob sluza kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 22:46 Gdy sie klade do lozka, to masuje jej - zmeczone calym dniem pracy plecy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 22:48 No teraz to mnie zachwyciles. Pozwalasz swojej kobiecie pracowac.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:17 elektroniczna.pomarancza napisała: > No teraz to mnie zachwyciles. > Pozwalasz swojej kobiecie pracowac.:))) nade wszystko cenie wolnosc wyboru... kazdego... jak chce, to niech pracuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 22:48 uświadczyć można, ale trzeba ich umiejętnie wywołać :) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 12:04 kookardka napisała: > jak wilka z lasu ;) ? > > NIektóre łatwiej łąpia wilka... Odpowiedz Link Zgłoś
intensse Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 22:53 czytam sobie czytam... i facetow niewielu tu widze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 22:59 intensse napisała: > czytam sobie czytam... i facetow niewielu tu widze ;) a to zapraszamy na forum Okulista:) Pascal na pewno moze służyc stosownym linkiem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
intensse Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 23:01 tam uciekli przed licealistkami? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 23:05 intensse napisała: > tam uciekli przed licealistkami? Okuliści?:) nie, zresztą kto to moze wiedziec do końca?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: czy mi sie wydaje.... 23.02.07, 23:21 intensse napisała: > faceci z tego forum :))) ci których nie widzisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 11:07 i nie zobaczy, dopóki nie kupi anteny satelitarnej firmy ARCON ;) ( chyba, tak stara ta reklama, że już mi się zatarło w pamięci) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 11:04 > intensse napisała: > > > czytam sobie czytam... i facetow niewielu tu widze ;) >forumowicz_pospolity napisał: > a to zapraszamy na forum Okulista:) > Pascal na pewno moze służyc stosownym linkiem;)) albo napisze : jak lubisz sobie poczytać to znajdź sobie inne forum, podesłać kilka linków do forów tematycznych na temat książek ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 00:24 Uświadczyć można, ale wirtualnie. Aby doświadczyć trzeba zebrać odwagę, wyjść i zderzyć się z rzeczywistością... :D Odpowiedz Link Zgłoś
jonna38 Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 10:27 Tytul mezczyzna sugeruje tematyke, a nie to, ze jest to zamkniete forum tylko dla mezczyzn.. Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 12:03 intensse napisała: > .... czy na forum "mezczyzna" mezczyzny uswiadczyc nie sposob? Jeśli chodzi o płeć - to nie jest prawda, dużo ich tu. Ale z prawdziwymi mężczyznami zawsze jest kłopot (podobnie jak z kobietami) Odpowiedz Link Zgłoś
intensse Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 13:36 prawdziwy mezczyzna - to juz chyba wymarly gatunek Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:10 co rozumiesz pod pojęciem "prawdziwy" ? jak rozumiem "prawdziwa" kobieto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
intensse Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:36 jest to pojecie bardzo szerokie i wzgledne, ten ktory dla mnie bedzie "prawdziwym facetem", niekoniecznie bedzie zaslugiwal na taka opinie u innej kobiety, lub faceta... to samo dotyczy "prawdziwej kobiety" :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:45 napisałaś tak enigmatycznie że nic w sumie nie napisałaś... coś w stylu "domyśl się sam" :) nawiązując zaś do spraw indywidualnego pojęcia to faktycznie prawdziwego mężczyzny prawdopodobnie nigdy nie znajdziesz a więc zaczynanie takich tematów które służą tylko opisaniu spraw oczywistych mija się z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:13 Wymarł od razu wraz z pojawieniem się pierwszego artykułu w prasie kobiecej z cyklu:"Jaki powinien być prawdziwy mężczyzna". Odpowiedz Link Zgłoś
intensse Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:36 nie czytuje prasy kobiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:41 to poprosze o definicje "prawdziwego mezczyzny" i juz sie kule ze strachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:46 odpowiedź kilka postów wyżej w odpowiedzi na moje zapytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
intensse Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 14:46 prawdziwy mezczyzna wg mnie? zdecydowany, wie czego chce, potrafiacy spojrzec trzezwo na zycie, a na siebie z dystansem, dostrzegajacy drugiego czlowieka... i wysoki ha ha ha zaden tam metro-seksualny mamisynek Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czy mi sie wydaje.... 24.02.07, 16:06 intensse napisała: > prawdziwy mezczyzna - to juz chyba wymarly gatunek Na wyginięciu... parę się w puszczach ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś