kookardka 11.03.07, 01:08 Jak się bronić przed strzałami sprytnego bawidamka ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczochrany_jelonek Re: Jak się bronić... 11.03.07, 01:40 dlaczego chcesz udawac ze sie bronisz ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Jak się bronić... 11.03.07, 01:53 > dlaczego chcesz udawac ze sie bronisz ? :)) Nie chce, musi, rodzina i kolezanki patrza. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Jak się bronić... 11.03.07, 01:57 >Nie chce, musi, rodzina i kolezanki patrza. ee tam, koleżanki i rodzina mają swoje życie i niech nim się zajmą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Jak się bronić... 11.03.07, 01:56 no patrz, ja tylko pytanie zadałam a wyszło na to, że chodzi o mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Jak się bronić... 11.03.07, 01:59 a nie chodzi o Ciebie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Jak się bronić... 11.03.07, 02:00 a czemu miałoby chodzić o mnie ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: Jak się bronić... 11.03.07, 02:15 Mi też nie... i co z tego?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: mam coś dla Ciebie ;) 11.03.07, 02:10 wypisz wymaluj jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: mam coś dla Ciebie ;) 11.03.07, 10:09 aleś się ładnie uczesał ;) no i chatę jaką masz...wigwambliźniaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Jak się bronić... 11.03.07, 10:19 A po co się bronić ? Strzały są celne tylko jeśli trafią na pdotny grunt. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: Jak się bronić... 11.03.07, 10:21 Owszem, też jestem tego zdania... ale, jak mi się cały czasy Ktoś pałęta pod nogami, rzucając papierki, to mi przeszkadzać zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Jak się bronić... 11.03.07, 10:28 Mówimy o sprytnym bawidamku, co na zmysłach gra ;) zakręci, zamota, rozkocha a potem sory kochanie, spadam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: Jak się bronić... 11.03.07, 10:32 Bawidamek to raczej 'kastrat', a przynajmniej takie wrażenie robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka ;) 11.03.07, 10:24 Jestem bawidamek i damy zabawiam Wierność uuu... przesada Teraz takie czasy nastały Jedna lubi sex, druga robi pały To ja bawidamek i damy zabawiam Z reguły kobiecie nie odmawiam Niby jak można odmówić pieszczoty Kiedy kochanie na wszystko lek złoty Ja kuszę i namawiam, uderzam i spadam Bo ja na zmysłach gram Jedna chwila i pod sobą Cię mam Ja wiem Ty tego chcesz Wiem że lubisz mnie na sobie mieć Już dziś spełnię twe sny Bądź gorąca i nie bój nic. Jestem bawidamek i damy zabawiam Jestem bawidamek i damy zabawiam Jestem bawidamek i damy zapinam Nieważne jaka ruda, blondyna Dwadzieścia, więcej może latek miały Co mi do tego one same tego chciały To ja bawidamek co lubi grzeszyć Czy masz doła, mogę Cię pocieszyć Jestem jaki jestem i nie chcę zmiany Masz ochotę zaraz pogadamy. Ja kuszę i namawiam, uderzam i spadam ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: ;) 11.03.07, 10:26 Wklej tu relację z przepływania myszki, jeśli możesz;) Bo Ktosik chyba nie chciał dowodów własnej kompromitacji i... skoszował coś:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: ;) 11.03.07, 10:39 masz na mysli tą żenującą dysputę wieczorną którą włączył się Grześ,speisząc z odsieczą jak rycerz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: ;) 11.03.07, 10:41 Dysputą bym tego nie nazwała;) Ktoś mi humor poprawić musiał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: ;) 11.03.07, 10:42 :))) znalazło się, tylko 'ocenzurowane':))) Odpowiedz Link Zgłoś