Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA UJ!!:)

30.06.05, 10:26
czesc kto rejestrowal sie juz na UJ na psychologie??
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 11:40
      czesc droga kolezanko ja sie juz zarejestrowalam na Uj na psychologie:]
      • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 11:48
        nie wiesz moze jak to jest z dostarczeniem swiadectwa maturalnego? na podaniu
        jest napisane tylko ze trzeba dowod wniesienia oplaty i oswiadczenie o zdawaniu
        na poziome rozszerzonym:/
        • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 11:59
          tylko przesylasz podanie razem z dowodem wplaty no i jak zdawals cos na
          poszerzonym to jeszcze to oswiadczenie hm..a swiadectwa no to juz sie sklada
          jak sie dostaniesz:)
          • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:04
            no ale do do rekrutacji sa potrzebne wyniki z matury:|
            • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:06
              ja jak sie rejestrowalam to nie potrzebne byly te dane ale mysle ze na sam
              egzamin lepiej przyniesc oba swiadectwa tak w razie czego juz oni sobie
              sprawdza jakby cos:)jak myslisz ile jest osob na jedno miejsce??ja w sumie
              startuje na 2 psychologie na UJ ..zobaczymy:)
              • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:12
                no wlasnie mnie to zastanawia:/ i po co im moja piekna ocena z matmy?:/ hm no
                ja mysle ze bedzie dosyc duzo tych osob, w zeszlym roku bylo 18 na jedno
                miejsce, ja jeszcze skladam na inne kierunki wiec moze bedzie dobrze:)
                • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:16
                  moja ocena z matmy tez nie jest zbyt piekna:P no ale coz moze to tylko tak
                  orientacyjnie ja wiem ze i tak najwazniejszy jest ten test ktory sobie uczelnia
                  przygotowala on bedzie <jesli dobrze pojdzie>gwarantem o przyjeciu..na co
                  jeszcze skladasz ..??aha no i jak wogole poszla Ci matura??bo ja mialam wczoraj
                  chwile zwatpienia pomyslalam sobie czy sie nie porywam z motyka na ksiezyc:(mam
                  nadzieje ze na ktoras psychologie sie dostane..a jak nie to jeszce sprobuje w
                  Łodzi na u.lodzki:)
                  • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:20
                    ja wybieram sie jeszcze na UŚ;) politologia, pedagogika no ale chcialabym na ta
                    psychologie;) a maturka hm:/ moglo byc lepiej.. ale licza sie wyniki tylko z
                    polskiego i jezyka obcego, prawda? czytasz już tą lekturke na test?:)
                    • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:24
                      aha to dobrze ze skladasz na kilka ale powiem Ci tak szczrze ze tez mi sie
                      marzy ten UJ i najbardziej by mnie cieszyl ten fakt ze sie na niego dostalam:)
                      no coz moja matura wporzdku najlepiej angie;ski polski porazka..ale co sie
                      bedziemy dolowac dostaniemy sie:)zobaczysz jeszcze bedziemy sie smiac ze sie
                      tak balysmy:)ksiazke tzn.te lekture czytam juz 2 raz no i rozwiazalam juz mase
                      testow z ubieglych lat..ale naprawde niewiem czego sie spodziewac..a wiesz
                      wogole gdzie bedzie ten egzamin??chodzi mi o miejsce..czyzby kampus??
                      • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:32
                        a jakie masz dokladne wyniki?:> ja jeszcze nawet lektury nie czytalam:/ zaczne
                        dzis bo tak to uczylam sie na inne egzaminy;)a ciekawa chociaz?:P a co do
                        miejsca to nie wiem:/ mysle ze nas powiadomia, z reszta jutro tam bede to
                        popytam:)
                        • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:36
                          aha no moje wyniki az wstyd sie przyznac obiecuj ze sie nie bedziesz
                          smiala..polski 54%:(a angielski 84%..reszta to WOS ktory poszedl mi bardzo
                          dobrze ale jego nie biora pod uwage:) tak wogole to bardziej mnie interesuje
                          psychologia stosowana na wydziale zarzadzania i kom.spolecznej a tam biora
                          matury ustne tez;)wiec..:Pjest wporzadku ..hm..a Twoja matura??jakie wyniki??
                          co do ksiazki to ciezka do zrozumienia za pierwszym razem ale teraz cos
                          zaczynam z niej rozumiec:)heh czytaj czytaj:)
                          • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:42
                            nie smieje sie;) i tak pewnie to bedzie sie liczyc w bardzo malym stopniu;)
                            mowisz o poziomie podstawowym, tak? mi poszlo najlepiej z polskiego i
                            angielskiego 69% i 94% a wos i historia to masakrycznie:P no musze sie w koncu
                            wziac za to czytanie:/ bo ja tak zawsze wszytsko na ostatnia chwile:/
                            • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:47
                              no to masz bardzo dobre wyniki:)co sie martwisz tylko fakt wszystko zalezy od
                              testow..musisz zaczac czytac te ksiazke bo ona naprawde nie jest zbyt latwa ani
                              ciekawa:)ja musze sie przygotowywac do tej drugiej psychologii bo tam tylko
                              same testy umiejetnosci studiowania..:)sprawdzilam sobie na stronie oke krakow
                              wyniki..i wyszlo mi ze angielski zalicza mi sie do najwyzszych Wos ..do wyzszej
                              sredniej a polski do sredniej i wiesz co powiem Ci ze duzo osob tak ma wiec
                              mamy raczej roznw szanse..mysle ze sie trzeba pokazac na tych testach bo jesli
                              bedziesz miala z testow 97/100 a z matury slabsze oceny to i tak Cie przyjma:)a
                              bierzesz tez pod uwage studia wieczorowe???bo ja na ta druga psychologie tak:)
                              • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:56
                                skladam tylko na dzienne, jesli sie nigdzie nie dostane to pewnie do pracy a no
                                i poprawie maturke ;) a skad masz testy z ubieglych lat?
                                • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:59
                                  kupila w instytucie no i jeszcze kolezanka zalatwila mi jakies kseroweczki wiec
                                  dzieki niej wiem jak to wyglada nie jest takie straszne ale hm co tu duzo mowic
                                  trzeba cholernie dobrze myslec logicznie:)i to wszystko bo tak naprawde to
                                  czasem sie wydaje ze wszystkie odpowiedzi sa dobre:Pno a moge spytac gdzie
                                  mieszkasz???daleko od krakowa??moze na egzaminie wstepnym gdzies Cie spotkam:)
                                  heh:)
                                  • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 13:04
                                    mysle ze z tymi testami nie bedzie tak ciezko;) damy rade;) mieszkam w Tychach
                                    i troszke sie martwie jak to bedzie z dojazdem na ten egzamin, zwlaszcza ze
                                    jest tak wczesnie:/ a Ty skad jestes? no moze sie spotkamy tylko nie bedziemy o
                                    tym wiedziec:P
                                    • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 13:08
                                      hehe pewnie tak no na ten egzamin to dojazd mam faktycznie 8.45 to niezbyt
                                      komfortowa pora jak na logiczne myslenie..:)ja jestem z Nowej Dęby to miasto
                                      obok Rzeszowa:)no zobaczymy az sie boje pomyslec ile ludzi tam
                                      bedzie..naszczescie pierwszy egzamin mam na psych.stosowana i on bedzie dopiero
                                      o 13.00po poludniu to przynajmniej tyle dobrze:)
                                      • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 13:10
                                        ja sie zastanawiam jak tam trafie:D ale nic;) a tak w ogole to ja tez Kamila:P
                                        powodzenia na egzaminie, trzymaj sie:)
                                        • Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 13:12
                                          heh to wiedzialam ze dobrze trafilam:P tez sie trzymaj powodzenia no i czytaj
                                          lekture!!!pozdrawiam papa Kamila:)
                                          • inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 15:56
                                            hm to znowu ja:D sluchaj nie wiesz gdzie mozna dostac ta ksiazke?:/ tzn czy np
                                            na UJ? bo bylam juz w paru ksiegarniach i nie ma:/ pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka