inka.86 30.06.05, 10:26 czesc kto rejestrowal sie juz na UJ na psychologie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 11:40 czesc droga kolezanko ja sie juz zarejestrowalam na Uj na psychologie:] Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 11:48 nie wiesz moze jak to jest z dostarczeniem swiadectwa maturalnego? na podaniu jest napisane tylko ze trzeba dowod wniesienia oplaty i oswiadczenie o zdawaniu na poziome rozszerzonym:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 11:59 tylko przesylasz podanie razem z dowodem wplaty no i jak zdawals cos na poszerzonym to jeszcze to oswiadczenie hm..a swiadectwa no to juz sie sklada jak sie dostaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:04 no ale do do rekrutacji sa potrzebne wyniki z matury:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:06 ja jak sie rejestrowalam to nie potrzebne byly te dane ale mysle ze na sam egzamin lepiej przyniesc oba swiadectwa tak w razie czego juz oni sobie sprawdza jakby cos:)jak myslisz ile jest osob na jedno miejsce??ja w sumie startuje na 2 psychologie na UJ ..zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:12 no wlasnie mnie to zastanawia:/ i po co im moja piekna ocena z matmy?:/ hm no ja mysle ze bedzie dosyc duzo tych osob, w zeszlym roku bylo 18 na jedno miejsce, ja jeszcze skladam na inne kierunki wiec moze bedzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:16 moja ocena z matmy tez nie jest zbyt piekna:P no ale coz moze to tylko tak orientacyjnie ja wiem ze i tak najwazniejszy jest ten test ktory sobie uczelnia przygotowala on bedzie <jesli dobrze pojdzie>gwarantem o przyjeciu..na co jeszcze skladasz ..??aha no i jak wogole poszla Ci matura??bo ja mialam wczoraj chwile zwatpienia pomyslalam sobie czy sie nie porywam z motyka na ksiezyc:(mam nadzieje ze na ktoras psychologie sie dostane..a jak nie to jeszce sprobuje w Łodzi na u.lodzki:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:20 ja wybieram sie jeszcze na UŚ;) politologia, pedagogika no ale chcialabym na ta psychologie;) a maturka hm:/ moglo byc lepiej.. ale licza sie wyniki tylko z polskiego i jezyka obcego, prawda? czytasz już tą lekturke na test?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:24 aha to dobrze ze skladasz na kilka ale powiem Ci tak szczrze ze tez mi sie marzy ten UJ i najbardziej by mnie cieszyl ten fakt ze sie na niego dostalam:) no coz moja matura wporzdku najlepiej angie;ski polski porazka..ale co sie bedziemy dolowac dostaniemy sie:)zobaczysz jeszcze bedziemy sie smiac ze sie tak balysmy:)ksiazke tzn.te lekture czytam juz 2 raz no i rozwiazalam juz mase testow z ubieglych lat..ale naprawde niewiem czego sie spodziewac..a wiesz wogole gdzie bedzie ten egzamin??chodzi mi o miejsce..czyzby kampus?? Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:32 a jakie masz dokladne wyniki?:> ja jeszcze nawet lektury nie czytalam:/ zaczne dzis bo tak to uczylam sie na inne egzaminy;)a ciekawa chociaz?:P a co do miejsca to nie wiem:/ mysle ze nas powiadomia, z reszta jutro tam bede to popytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:36 aha no moje wyniki az wstyd sie przyznac obiecuj ze sie nie bedziesz smiala..polski 54%:(a angielski 84%..reszta to WOS ktory poszedl mi bardzo dobrze ale jego nie biora pod uwage:) tak wogole to bardziej mnie interesuje psychologia stosowana na wydziale zarzadzania i kom.spolecznej a tam biora matury ustne tez;)wiec..:Pjest wporzadku ..hm..a Twoja matura??jakie wyniki?? co do ksiazki to ciezka do zrozumienia za pierwszym razem ale teraz cos zaczynam z niej rozumiec:)heh czytaj czytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:42 nie smieje sie;) i tak pewnie to bedzie sie liczyc w bardzo malym stopniu;) mowisz o poziomie podstawowym, tak? mi poszlo najlepiej z polskiego i angielskiego 69% i 94% a wos i historia to masakrycznie:P no musze sie w koncu wziac za to czytanie:/ bo ja tak zawsze wszytsko na ostatnia chwile:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:47 no to masz bardzo dobre wyniki:)co sie martwisz tylko fakt wszystko zalezy od testow..musisz zaczac czytac te ksiazke bo ona naprawde nie jest zbyt latwa ani ciekawa:)ja musze sie przygotowywac do tej drugiej psychologii bo tam tylko same testy umiejetnosci studiowania..:)sprawdzilam sobie na stronie oke krakow wyniki..i wyszlo mi ze angielski zalicza mi sie do najwyzszych Wos ..do wyzszej sredniej a polski do sredniej i wiesz co powiem Ci ze duzo osob tak ma wiec mamy raczej roznw szanse..mysle ze sie trzeba pokazac na tych testach bo jesli bedziesz miala z testow 97/100 a z matury slabsze oceny to i tak Cie przyjma:)a bierzesz tez pod uwage studia wieczorowe???bo ja na ta druga psychologie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 12:56 skladam tylko na dzienne, jesli sie nigdzie nie dostane to pewnie do pracy a no i poprawie maturke ;) a skad masz testy z ubieglych lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 12:59 kupila w instytucie no i jeszcze kolezanka zalatwila mi jakies kseroweczki wiec dzieki niej wiem jak to wyglada nie jest takie straszne ale hm co tu duzo mowic trzeba cholernie dobrze myslec logicznie:)i to wszystko bo tak naprawde to czasem sie wydaje ze wszystkie odpowiedzi sa dobre:Pno a moge spytac gdzie mieszkasz???daleko od krakowa??moze na egzaminie wstepnym gdzies Cie spotkam:) heh:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 13:04 mysle ze z tymi testami nie bedzie tak ciezko;) damy rade;) mieszkam w Tychach i troszke sie martwie jak to bedzie z dojazdem na ten egzamin, zwlaszcza ze jest tak wczesnie:/ a Ty skad jestes? no moze sie spotkamy tylko nie bedziemy o tym wiedziec:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 13:08 hehe pewnie tak no na ten egzamin to dojazd mam faktycznie 8.45 to niezbyt komfortowa pora jak na logiczne myslenie..:)ja jestem z Nowej Dęby to miasto obok Rzeszowa:)no zobaczymy az sie boje pomyslec ile ludzi tam bedzie..naszczescie pierwszy egzamin mam na psych.stosowana i on bedzie dopiero o 13.00po poludniu to przynajmniej tyle dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 13:10 ja sie zastanawiam jak tam trafie:D ale nic;) a tak w ogole to ja tez Kamila:P powodzenia na egzaminie, trzymaj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) IP: 195.205.97.* 30.06.05, 13:12 heh to wiedzialam ze dobrze trafilam:P tez sie trzymaj powodzenia no i czytaj lekture!!!pozdrawiam papa Kamila:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ!!:) 30.06.05, 15:56 hm to znowu ja:D sluchaj nie wiesz gdzie mozna dostac ta ksiazke?:/ tzn czy np na UJ? bo bylam juz w paru ksiegarniach i nie ma:/ pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś