Dodaj do ulubionych

zasponsoruję pannę

IP: *.acn.waw.pl 11.05.03, 21:29
Jestem dobrze sytuowanym ,znudzonym życiem małżenskim facetem
zainteresowanym miłą odmianą pt. ładna ,bezpruderyjna panna -konieczna
znajomośc jezyka angielskiego (wyjazdy)znająca swoja cenę ,bez kompleksu
cichodajki. Ponieważ moja propozycja wzbudzi kontrowersje forumowiczów i
zapewne narażam się na ich obelgi,pragnę zadać pytanie : Czy w obecnych
czasach sponsoring -czyli jasny i w miare dyskretny układ męsko -damski
zasługuje na potępienie? Według mnie nie jest to prostytucja.
Panie zainteresowane ofertą prosze o wypowiedzi które pozwolą poznać wasz
stosunek do tematu .Ich zawartośc będzie dla mnie miernikiem waszej
osobowosci i argumentem do nawiązania bezpośredniego kontaktu.Pozdrawiam
serdecznie.

Ps. czy to prawda że kazda kobieta pójdzie na taki układ i jest to tylko
kwestia ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie mam kompleksu Re: zasponsoruję pannę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 21:33
      Ale i tak nie chcę z tobą wyjeżdżać. Lepiej fiucie naucz żonę angielskiego
      • Gość: Tomasz Re: zasponsoruję pannę IP: *.acn.waw.pl 11.05.03, 21:37
        Gość portalu: Nie mam kompleksu napisał(a):

> Ale i tak nie chcę z tobą wyjeżdżać. Lepiej fiucie naucz żonę angielskiego

Ha! żona zna trzy jezyki w tym jezyk ciała,ale nie lubi latać. a z toba
        złąmasku już sie zegnam, panie zapraszam a nie transów.
        • Gość: jw Re: zasponsoruję pannę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 21:40
          I ten język ciała tak cię znudził, że chcesz sobie użyć na boku?
          Gdybyś był mądrzejszy to byś się domyślił że jestem czyjąś zoną a nie zbokiem
    • komandos57 Re: zasponsoruję pannę 11.05.03, 21:44
      Amande.Ona ma chuja ale ty chuj i ona chuj.Bedzie wam wesolo.
      • Gość: nie amande Re: zasponsoruję pannę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 21:56
        Co wy z tą Amande. Nie można się odezwać, bo wszystko na jej konto?
      • fanta-girl Re: zasponsoruję pannę 15.05.03, 21:42
        Komandos!Nareszcie, gdzie Ty byles?
        Stukales Amande?Nie przeszkadza Ci jej interes?
    • Gość: Alfa Kotku IP: 193.91.26.* 11.05.03, 22:25
      to jest jednak chore. Nie i nie - ja szukam prawdziwej milosci ze wszystkimi
      nastepstwami, a nie cudzego meza, by byc dla niego zabawka i odmiana
    • Gość: tola Re: zasponsoruję pannę IP: *.prodigy.net.mx 11.05.03, 22:53
      no i znow post o tej samej tresci, ktory to juz raz.?

>znająca swoja cenę
      jak zna swoja cene, to napewno sie nie zwiaze ze staruchem z obwislym brzuchem
    • lilka_1 Re: zasponsoruję pannę 12.05.03, 09:40
      co ty koleś, przy jednym kompie z angelą siedzisz??? a może to ty angelo?
      chciałaś się dowartościować, że nie tylko ty dajesz dupy żonatemu facetowi? no
      cóż każdy leczy swoje kompleksy, jak potrafi...
      pozdr.
    • Gość: ładnabezpruderyjna Re: zasponsoruję pannę IP: 217.11.142.* 13.05.03, 11:16
      Uczciwa i interesujaca propozycja
      Napisz troche wiecej o sobie to sie zastanowie ;-)
    • Gość: Marianka Re: zasponsoruję pannę IP: 12.34.46.* 13.05.03, 19:50
      Tylko panne? Czyli mezatka nie ma szansy?
    • Gość: lady Re: zasponsoruję pannę IP: 148.228.174.* 13.05.03, 20:30
      jaki masz wzrost, oczy, czy masz dobrze rozbudowana klate, czy dbasz o higiene
      jamy ustnej??, czy masz tluszczyk, czy miales w zyciu epizod depresyjny, czy
      chodzisz na tenisa, plywasz, narty w zimie??
      jaki masz samochod???
      czy nie jestes nudny???
    • sweetwitch Re: zasponsoruję pannę 13.05.03, 20:51
      Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Według mnie nie jest to prostytucja.

A wg mnie jest.
      • Gość: BRUNO555 Re: zasponsoruję pannę IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 06:58
        TOMEK PRACIE W TWOJA ODBYTNICE
        • mindo Re: zasponsoruję pannę 14.05.03, 10:44
          Fagas tomaszek poszukuje "na gwałt" kobiety. I do tego bezczelnie twierdzi, że
          sponsoring to nie jest prostytucja!

A więc niniejszym wyjśniam ci, Tomaszu, że sponsoring w takim wydaniu jakie
          masz na myśli to najwyklejsza PROSTYTUCJA. Stanowi ona tylko jedną z jej odmian
          tzn. różnica polega na tym, że panienka nie rżnie się za pieniądze, ciuchy,
          kosmetyki, jedzenie, używanie samochodu ze wszystkimi którzy chca ją przelecieć
          tylko robi to samo i dla tych samych rzeczy ale wyłącznie z jedną osobą
          (sponsorem). Musi być ona wyłącznie tylko dla niego i na każde jego zawałanie,
          tzn. wtedy kiedy mu się chce ruchać. I za to jej płaci nieraz dużo więcej niż
          by płacił u zwykłej prostytutki.

Sponsoring kobiety jest nieco podobny do instytucji małżeństwa, są pewnw cechy
          zbliżone ale nie ma mowy by odważyc się postawić pomiedzy nimi znak równości.
          Ot, chociażby w małżeństwie jest więź emocjonalna pomiedzy partnerami,
          wspólnota ekonomiczna czy też chęć posiadania potomstwa i trud jego
          wychowywania.

Ciekwai mnie tylko dlaczego chcesz sponsorować pannę. Co boisz sie dostać
          wpi..dol od stałego partnera mężatki???
          • Gość: Tomasz Re: zasponsoruję pannę IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 12:38
            Dziekuję za wypowiedzi, nerwy niektorych i wulgaryzmy wybaczam. Jestem z zasady
            pokojowo nastawiony do ludzi. Coz, rozumiem, że temat sponsoringu drazni i jest
            kontrowersyjny.
            Teraz cos o sobie: mam 37 lat, 188 cm, zielone oczy, szatyn, szczupła budowa
            ciala - nie, nie mam obwislego brzucha, aha - a to co zazwyczaj w malo
            podniecajacych sytuacjach sobie "spoczywa", bardzo ładnie prezentuje sie w
            pozycji "na bacznosc" ;-) Regularnie grywam w tenisa - 2 razy w tygodniu, basen
            i masaze - 2-3 razy w tygodniu, silownia, czasem golf, jazda konna ... Zarabiam
            b.dobrze, stac mnie na dostatnie zycie i utrzymywanie kochanki (mieszkanie,
            czesne na studia jesli ma ambicje edukacyjne, pensja na wydatki, ciuchy,
            kosmetyki, fryzjer itp), i bez obaw - mam tez gest - nie jestem sknera, uwazam,
            ze pieniadze nalezy wydawac i jesli mozna jeszcze siebie i kogos innego tym
            uszczesliwic, dostarczyc zmyslom przyjemnosc to dlaczego nie? Jestem tez
            hedonista, z wykształcenia - politolog, pracuje w duzym koncernie samochodowym,
            poglady polit.? - to chyba nieistotne... Lubie wyskoczyc do klubu, pojsc do
            filharmonii, poczytac dobra ksiazke. jestem jak najbardziej człowiekiem, na
            pewno nie typem wulgarnego samca.
            Dla zaciekawionych: nie szukam panny (tak, wole kobiete wolnego stanu: bez
            meza, narzeczonego czy innego amamtora - chce zeby byla calkowicie
            dyspozycyjna, pozatym nie chce problemow, komplikacji uczuciowych ani jej
            frustracji) z agencji. Takie mnie po prostu nie interesuja.
            Kolejna rzecz: moja zona - jest piekna i madra, ale co tu kryc szukam odmiany ,
            kobiety ktora pod pewnymi wzgledami roznilaby sie od niej. Oczywiscie nie
            szukam brzydkiej i glupiej, to nie o te walory chodzi ;-)

• Gość: ŁadnBepruderyjna Re: zasponsoruję pannę IP: 217.11.142.* 14.05.03, 15:10
              Temat sponsoringu mnie nie drazni. Wiele par jest ze soba na tej zasadzie,
              tylko nie mowia o tym wprost. Natomiast inna rzecz mnie zaciekawila, otoz z
              twojego opisu o siebie wynika, ze jestes raczej atrakcyjnym mezczyzna. Dlaczego
              uwazasz, ze oferty typu: mieszkanie, czesne na studia,... sa bardziej
              atrakcyjne niz twoje wlasne walory? A moze chcesz podkreslic jasnosc takiego
              ukladu, ze nie będzie zadnego zaaganzowania uczuciowego? Ale jednak panna
              powinna Ci się podobac, prawda? I to już jest jakies uczucie.
              A poza tym czy warto tyle pieniedzy wydawac na osobe, dla ktorej nic nie
              czujesz ;-)

Pozdrawiam i zycze powodzenia!

PS Nie wsponiales o swojej wadze :-))
            • Gość: lady Re: zasponsoruję pannę IP: 148.228.174.* 14.05.03, 19:07
              > poglady polit.? - to chyba nieistotne...

to bardzo istotne. jak jestes z LPR albo PC albo od Leppera, odpadasz na
              wstepie.
    • helaraja Ale właściwie dlaczego... 14.05.03, 18:36
      ...szukasz tej panny na męskim forum, a nie na KOBIECIE?
      • Gość: Tomasz Re: Ale właściwie dlaczego... IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 19:07
        bo wiedzialem ze tu panie tez zagladaja, przede wszystkim te ktore lubia meskie
        towarzystwo a na takich mi najbardziej zalezy :-)
        • Gość: lady Re: Ale właściwie dlaczego... IP: 148.228.174.* 14.05.03, 19:12
          tez tak myslalam, ciekawe ile prawdy w realu jest z tego co napisales???
          czy Twoja zona zrobila podobne ogloszenie na forum kobieta??
    • fanta-girl Re: zasponsoruję pannę 15.05.03, 21:40
      Tomcio, albo jestes kobita, ale nie masz zielonego pojecia o pieniadzach.
      Jakie masz cygaro?/-auto
      Z jakiej odlegosci trafiles ostatnio do dolka i jakim kijkiem ?(golf)
      Gdzie w Polsce sa pola golfowe, albo lepiej gdzie bedzie najblizszy turniej?
      Jakiego kremu pod oczy uzywa Twoja zona?Idz do lazienki i spisz nazwe z
      opakowania.
      Jak znasz odpowiedz na te wszystkie pytania, to zwracam honor.
      Kiedy ostatnio miales zrobionego prawdziwego lodzika?
      -moje naglace potrzeby odziezowe to wydatek rzedu 10 000 zeta... Moj obecny
      orzeszek moze to potwierdzic.
      Jak Cie to nie przeraza ( w perspektywie przed nami jeszcze jesien i zima i
      wiosna), a takze moj kredyt hipoteczny na najblizsze 14 lat (Jedna rata to
      naprawde duzo- ba jak juz sie zadluzac, to nie po to aby mieszkac w klatce), to
      ja chetnie rozwaze Twoja propozycje.
    • bozena_l Swinia jestes Tomciu ... 19.05.03, 05:55
      Zglaszam sie ! Mam szanse ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka