Dodaj do ulubionych

STRINGI - LUBICIE CZY NIE?

IP: 10.0.0.* / 217.96.16.* 04.07.01, 09:45
Co myślicie o noszeniu stringów przez facetów?
Obserwuj wątek
    • Gość: MAT25 Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.interserwer.pl 04.07.01, 09:48
      Gość portalu: String napisał(a):

> Co myślicie o noszeniu stringów przez facetów?

Juz bylo tu chyba to pytanie.
    • Gość: EBO Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 15:06
      Koszmar
      • Gość: zetor Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.12.01, 16:08
        tragedia
        • Gość: EBO Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 16:29
          a wrecz koszmarna tragedia!
          • Gość: mesco Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.ub.uni-leipzig.de 06.12.01, 19:55
            trzeba ubrac je przed sexem, a nie nosic caly dzien
            Gość portalu: EBO napisał(a):

> a wrecz koszmarna tragedia!

• Gość: Anna27 Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.244.211.110.Dial1.Washington2.Level3.net 06.12.01, 20:27
              Gejom mowimy TAK, ale dla hetero o jest 3 razy NIE.
            • dybuk ubrac je tuż przed samym sexem 06.12.01, 22:45
              Gość portalu: mesco napisał(a):

> trzeba ubrac je przed sexem, a nie nosic caly dzien
              > Gość portalu: EBO napisał(a):

Moja kobieta nawet tego wymaga
    • Gość: stan Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.beckman.com 07.12.01, 18:44
      po prostu uwielbiam
      jedwabne, albo siateczkowe - jeszcze lepsze
      a teraz sa takei, tylko z gumka dookola bioder i torebka - bez wlasciwego
      stringa, ktory moze uwierac - niekiedy
      • Gość: b-chan Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 23:53
        Stringi - OK Kupilem sobie pare takich fajnych w Amsterdamie - mieli tam na prawde oszalamiajacy wybor bielizny i to niedrogiej. W C&A kupilem stringi dobrej jakosci, dobrze uszyte i mocne za ok. (w przeliczeniu) 6 zlotych. W podobnej cenie mieli tez takie "bez tylka", tylko z dwiema gumkami z tylu :o] Fajne byly. Wcale nie trzeba ich tylko przed seksem ubierac, ja tam lubilem zrobic dyskusje jak sobie w takich paradowalem w szatni przed basenem :o]
        • Gość: wich Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: 10.47.3.* 12.12.01, 15:38
          dobrze, że nie na basenie;
          na moim facet w stringach przychodzi na zajęcia pływania ze swoją córką...
          • kasiulek Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? 13.12.01, 12:09
            A fuj...
            Nie ma to jak bokserki...:)))
            • Gość: Stig Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: 150.254.215.* 14.12.01, 09:42
              Ja - latem stringi (no, nie zawsze - ale przed seksem zawsze), zimą - obcisle
              bokserki.
    • madlena Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? 16.12.01, 20:29
      o blagam!!!!!! obrzydliwie niemęska sprawa. przynajmniej ja tak postrzegam. na
      mnie meskie stringi dzialają wrecz aseksualnie. kojarza mi sie z dlugowlosym
      macho latino, ktory zupelnie nie jest w moim stylu. mojemu mezczyznie z glowy
      bym wybila(chociaz do tej pory nie musialam tego robic). preferuje obcisle
      bokserki, lub luzniutkie
    • Gość: miki Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.*.*.* 20.12.01, 23:43
      boskie...szczegolnie takie z pingwinkiem z przodu...
    • Gość: vEsPeR Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.12.01, 12:50
      Stringi oczywiście są bardzo cooooool szczególne gdy facet nosi do tego obcisłe
      jeansy, albo cienkie letnie spodnie i wspaniale przeswitują przez nie piękne
      męskie umięśnione pośladki :-)))))) fantazja i coś wspaniałego
      jędrny męski tyłek w stringach to jest to
      • dummy Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? 08.01.02, 10:41
        O fuj, stringach dla faceta ? Ja nawet nie cierpie slipow, a co dopiero mowic o
        stringach !!! Tylko bokserki !

Stringi niech zostana na zgrabnych kobiecych pupach.
        • vivawawa Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? 09.01.02, 13:12
          stringi sa fajne na meskich umiesnionych opalonych tylkach, ale facet do
          jeansów nie powinien zakladac nic :-)) jak prawdziwy macho
          • sloggi Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? 23.01.02, 20:07
            Latem noszę jeansy na goły zad, bo tak lubię.
            Lubię gdy laseczki w autobusie szepczą o mojej prawej nogawce, a kolesie
            spekulują czy mam półwzwód, czy tylko się nogawka źle ułożyła.
            Bardzo lubię stringi.
    • lilitch Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? 24.01.02, 17:21
      hmm... wszystko zależy od stringów i tyłeczka na którym sie znajdują. jak jest
      zgrabny to wygląda to zajebiście :) uwielbiam takich :) i uwielbiam jak facet
      nie nosi w ogóle bielizny :)
      • szarykot Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? 24.01.02, 21:09
        hehe wiedziałem że cię tu spotkam :P
    • Gość: Loginek Re: STRINGI - LUBICIE CZY NIE? IP: *.ists.pl 26.01.02, 19:58
      Ja tam najbardziej lubie facetow w bokserkach :) Od noszenia stringow to ja
      jestem ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka