no_okki 22.05.07, 15:21 po co za browar przepłacać...jak chętka jest na kufelek schłodzonegom piwa...//> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt jakiej? 22.05.07, 15:30 - by dac stabilna przyszlosc wspolnym dzieciom? - to TAK. podpisuje sie obiema RENCAMI... a jesli nie... - to po co? tez pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Po co ślub ? 22.05.07, 16:16 prywatnie 'literko' odpowiem...jestem całym sobą "za" ../ :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co ślub ? 22.05.07, 15:36 no_okki napisał: > po co za browar przepłacać...jak chętka jest na kufelek schłodzonegom > piwa...//> A co ma browar i piwo do ślubu??? A może Tobie chodzi o seks;P? Mylisz seks z małżeństwem? Ale faktycznie może Tobie wystarczy marny kufelek schłodzonego piwa...ja tam wolę wielki browar świeżego, chłodzonego w kadziach piwa i pełnię satysfakcji...Ale...co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Po co ślub ? 22.05.07, 15:51 temat prowokacyjnie ująłem, nie mniej wart przedyskutowania.Czekam na dalsze protesty Pań, których szczególnie pozdrawiam...//> Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co ślub ? 22.05.07, 15:53 no_okki napisał: > temat prowokacyjnie ująłem, nie mniej wart przedyskutowania. E tam wart przedyskutowania. To już jest tak nudny temat ostatnimi czasy, że może wymyśl jakiś inny prowokacyjny temat;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Po co ślub ? 22.05.07, 15:56 ...to poczekaj, za parę minut czytaj startera...//> Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Po co ślub ? 22.05.07, 15:57 Taa i upajać się nim do syta:):)Ale smakować i cieszyć się z każdego łyku....Ale jestem spragniony.....piwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Po co ślub ? 22.05.07, 16:14 piwa chcesz 'buszmen', czy "piwa"? - bo nie wiem w końcu.../ :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po co ślub ? 23.05.07, 09:17 No właśnie też nie wiem po co? I dlatego sobie odpuszczam :) Odpowiedz Link Zgłoś