Dodaj do ulubionych

A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!!

IP: 195.116.222.* 11.06.03, 16:43
Niech nma świnia za swoje, p cholerę robił nadzieje, ze coś z rego będize...
wydzwaniam, wysyłam smsy, dręczę w nocy, narobiłam już mu niezłego wstydu i
naobrażałam, a to nie koniec, bo potencjał mojej mściwości jeszcze sie ne
wyczerpał!!!! Wyślę mu mailem gołe zdjęcie, a wiem że te maile czyta żona,
przyjdę do dobu udając akwizytora, przyśle zawyżony sfałszowany rachunek
telefoniczny, zgwałcę w parku!!!!
Obserwuj wątek
    • xcfan Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! 11.06.03, 17:02
      No i po cholerę... zakończy się w najlepszym razie grzywną... a tylu fajnych
      facetów czeka na taką zawziętą ... jak ty.
      • Gość: ups.. Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: *.acn.pl 11.06.03, 17:06
        xcfan napisał:

> No i po cholerę... zakończy się w najlepszym razie grzywną... a tylu fajnych
        > facetów czeka na taką zawziętą ... jak ty.

To weź sobie zawziętą, która mnie prześladuje. Chcesz telefon, bo się
        wyświetla...
        • xcfan Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! 12.06.03, 10:29
          Misiu, toż to blaga i kpina wcale nie taka ukryta... no i jeszcze jeden
          problem, wolę zawziętych facetów ;-)
    • Gość: ups... Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: *.acn.pl 11.06.03, 17:03
      Chcesz zrzucić mój wątek ? A dlaczego. Mnie jest on potrzebny.
      • Gość: Monika Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: *.137-202-24.mtl.mc.videotron.ca 11.06.03, 17:58
        A po co go przesladujesz? Widzialy galy co braly- facet byl zonaty, wiec czego
        od niego oczekiwalas? Wiadomo, ze jak zonaty, to sie troche toba pobawi,
        oglupi, naobiecuje a potem i tak do zony wroci.Wiec lepiej zacznij sobie
        ukladac zycie od nowa zamiast tracic czas na jakiegos idiote, ktory nie wart
        tyle uwagi.
    • Gość: Ania Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 21:13
      Widzialy galy co braly ??? COz, wydaje mi sie ze zonaty facet wplatujacy sie w
      romans powinien tez wklakulowac sobie ryzyko, ze panna sie zakocha i ze moze
      sie mscic. Drazni mnie zwalanie winy tylko na dziewczyne... Zonaty? majacy
      dziewczyne? niech siedzi na tylku przy zonie/dziewczynie, a jak mu cos w
      zwiazku nie odpowiada to niech sie rozwodzi/rozstaje a nie oszukuje. Nie jestem
      zwolenniczka pastwienia sie ale czasami ludzie zachowuja sie tak, ze nalezy im
      sie nauczka. Poza tym wszystko wszystko/prawie wszystko mzna zalatwic w
      odpowiednie formie i z klasa. Ale na to trzeba odwagi a tego czesto brakuje.
      PS. Aby nie byc posadzona o stronnicznosc nie pochwalam tez jezeli
      zdradza kobieta.
      • xeniutka Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! 12.06.03, 11:07
        masz racje Aniu :)
      • Gość: alik Podejdż do sprawy bardziej IP: 217.96.29.* 17.06.03, 12:57
        krytycznie. Gość Cie poznał bliżej i zwyczajnie sie rozczarował. Daj mu spokój
        bo sama kiedys możesz byc na jego miejscu.
      • Gość: ktosia Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: 62.233.195.* 29.09.03, 16:07
        Podpisuję się pod tym.
    • Gość: se no to nic dziwnego.. IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 15:25
      ze sie ciebie pozbyl. kto by z takia FURIA wytrzymal
      • Gość: Monika Re: no to nic dziwnego.. IP: *.137-202-24.mtl.mc.videotron.ca 17.06.03, 14:06
        Wiesz co, nie zwalam winy tylko na dziewczyne, ale powiem , ze mialam kilka
        kolezanek, ktore na boku krecily z zonatymi facetami i jakiez one byly
        podniecone, ze maja romans z zonatym facetem i bylo ewidentnie widac, ze sa dla
        tych facetow tylko zabawka, rozrywka w wolnych chwilach- widzieli to wszyscy
        dookola, tylko one nie, a moze nie chcialy widziec i marzyly, ze faceci porzuca
        dla nich swe zony i dzieci. Mogalas do nich przemawiac, tlumaczyc. Gdzie tam!
        Nie sluchaly a potem zaplakane i ze zlamanym sercem przyznawaly racje, jakie to
        one glupie. Nie powiem, ze nie bylo mi ich zal. Ale dlaczego zawsze jest tak,
        ze facet zawsze wychodzi z takiej sytuacji bez szwanku, a dziewczyna ze
        zlamanym sercem- nie tylko dlatego, ze facet okazal sie swinia, a tez dlatego,
        ze dziewczynie zabraklo zdrowego rozsadku. To sa przypadki 1 na 100, ze facet
        porzuci zone dla kochanki, bo raczej bywa odwrotnie.
    • Gość: camel Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.03, 22:37
      Gość portalu: blacklilith napisał(a):

> Niech nma świnia za swoje, p cholerę robił nadzieje, ze coś z rego będize...
      > wydzwaniam, wysyłam smsy, dręczę w nocy, narobiłam już mu niezłego wstydu i
      > naobrażałam, a to nie koniec, bo potencjał mojej mściwości jeszcze sie ne
      > wyczerpał!!!! Wyślę mu mailem gołe zdjęcie, a wiem że te maile czyta żona,
      > przyjdę do dobu udając akwizytora, przyśle zawyżony sfałszowany rachunek
      > telefoniczny, zgwałcę w parku!!!!

a myslalas o psychologu?
    • Gość: abc Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: *.zab.citynet.pl / *.citynet.pl 26.09.03, 18:31
      Do psychitry idiotko. Zło do ciebie wróci ze zdwojoną siła. Zycze temu panu i
      jego zonie szczęśćia w życiu. I by cie dobrze skopali za to co robisz.
      • Gość: i??? Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: *.sonata.waw.pl 26.09.03, 19:13
        kopniaki były najpierw, to jest odwet!!! nie mylić skutku z przyczyną!
    • Gość: homero Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 18:52
      cały problem w tym ze to i tak nic nie da , a ty tylko zgnuśniejesz w
      wynajdywaniu nowych sposobów a po każdym razie będziesz i tak dopadnie cię
      świadomość że to nic nie da - znam to z autopsji - zacznij żyć dalej , złość
      czyni same szkody i to nie jemu a tobie.
      Pozdrawiam
      • Gość: beti Do fiuta IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 23:05
        Spierdalaj chuju i pytam ciebie, kto w ogóle rozpoczął ten wątek
    • fcuk-me Re: A JA PRZEŚLADUJĘ FACETA/!!!!!!!! 27.09.03, 01:22
      Gość portalu: blacklilith napisał(a):

> Niech nma świnia za swoje, p cholerę robił nadzieje, ze coś z rego będize...
      > wydzwaniam, wysyłam smsy, dręczę w nocy, narobiłam już mu niezłego wstydu i
      > naobrażałam, a to nie koniec, bo potencjał mojej mściwości jeszcze sie ne
      > wyczerpał!!!! Wyślę mu mailem gołe zdjęcie, a wiem że te maile czyta żona,
      > przyjdę do dobu udając akwizytora, przyśle zawyżony sfałszowany rachunek
      > telefoniczny, zgwałcę w parku!!!!

Ty wiesz co?z tym gwaltem niezly pomysl.Tylko po cholere w parku...dorwij
      skurwiela przed domem i na oczach zonki , bedzie ciekawiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka