an_ni 25.06.03, 14:54 och jak mnie denerwuja faceci ktorzy nie znaja sie chocby na podstawach obslugi kompa kto sie przyzna ze sie nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xcfan Re: facet a komp 25.06.03, 15:04 Ja się w ogóle nie znam :-( Zostanę ścięty? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: facet a komp 25.06.03, 15:17 to jak sie tu dostales ? jak wlaczyles kompa? jak wyslales maila troche sie znasz bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
xcfan Re: facet a komp 25.06.03, 16:30 Oj, to blaga. Chciałem zrobić Ci przyjemność ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: facet a komp 25.06.03, 17:18 wiec i ja cie chwale "bravo " ;) no bo mnie taki jeden wkurzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: facet a komp IP: 195.94.207.* 25.06.03, 15:49 Och jak denerwuja mnie dziewczyny, ktore nie mysla..... Remek an_ni napisała: > och jak mnie denerwuja faceci ktorzy nie znaja sie chocby na podstawach > obslugi kompa > kto sie przyzna ze sie nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: facet a komp 25.06.03, 16:10 a ty o czym myslisz? pewnie o kompach tylko Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: facet a komp 25.06.03, 17:13 an_ni napisała: > a ty o czym myslisz? pewnie o kompach tylko i jeszcze trochę o routerach... pzdr -K ---------------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: facet a komp 25.06.03, 17:24 an_ni napisała: > o to o tym ja nie mam pojecia ;) Och jak mnie denerwują dziewczyny, które nie wiedzą co to router :)) pzdr -K -------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: facet a komp 25.06.03, 17:30 wiedzialam ze tak napiszesz ale to swiadczy zle o tobie ja za to mam poczucie humoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: facet a komp 25.06.03, 17:35 an_ni napisała: > wiedzialam ze tak napiszesz ale to swiadczy zle o tobie a dlaczego ?? > ja za to mam poczucie humoru ;) Niezaprzeczalnie ogromne :)) pzdr -K -------------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: facet a komp 25.06.03, 17:44 pewnie masz jakies kompleksy i dlatego wyskakujesz z jakimis reutersami zeby sie wywyzszyc tani sposob wiadomo ze na kompach znaja sie juz dzieci ... Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: facet a komp 25.06.03, 17:56 an_ni napisała: > pewnie masz jakies kompleksy i dlatego wyskakujesz z jakimis reutersami zeby > sie wywyzszyc > tani sposob > wiadomo ze na kompach znaja sie juz dzieci ... Tak, mam kompleksy wielkie jak Mount Everest, jestem płytki jak kałuża i uwielbiam tanie chwyty. Poza tym wcale nie uważam, że znajomość technologii daje mi prawo do wywyższania się, bo każdy człowiek ma jakąś dziedzinę, na której zna się lepiej od innych, choćby to była topografia chodników na jego osiedlu. Więcej luzu. pzdr -K ------------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś