Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 17:19 coraz wiecej slyszy sie ze nie mozna dac facetowi do zrozumienia ze ci sie podoba bo tak wogole na niego nie zadzialamy..jak to jest?? czy laska którą trudniej zdobyć jest bardziej pożądana?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spanski Re: niedostepna..?? 09.07.03, 19:00 laska ma zawsze 5 minut na rzolozenie nog, tak a dzis konkurancja. Jak laska sie zagapi do konkurencja sie rozlozy zamiast niej, facet bedzie mial usmiech przylepiony do twarzy przez kilka tygodni a imie tej peirwszej laski zapomni po 6 minutach. Ucz sie rozkladac szybko nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka14 Ciekawe? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.07.03, 04:59 .....a ktos z tutaj wszechstronnie wiedzacych jeszcze szybciej zamykac usta ;) ...nastepna sceneria; po fakcie dokonanym chlopak zapomina o lasce z rozlozonymi szeroko nogami - podboj dokonany, zwierzyna ustrzelona, ale meski instynkt 'mega' lowniczego nieodparcie domaga sie zaspokojenia - wracamy do sposzonej sarny... Kobieco-damskie anuanse to jak gra w teatrze, gra ekscytuje, podnieca, kreci bo nieznany nam final. Moja rada - graj nie zdradzajac puenty. Milego w 'Kotka i W Myszke' Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: niedostepna..?? 11.07.03, 07:29 dajesz mu to do zrozumienia podswiadomie mowa ciala, spojrzeniami, gestami, meszczyzni odbieraja te sygnaly i jezeli sie podobasz to nastepuje czesc dalsza, no chyba ze siedzisz w kaciku skulona i z zakryta twarza to wtedy na pewno nic z tego nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka14 Re: niedostepna..?? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.07.03, 10:22 Zgadzam sie, ale co ty na to jezeli dziewczyna sygnalow zadnych nie wysylala, wprost ich unikala, a chlopak po dlugiej znajomosci raptownie i bezpretensjonalnie oferuje jej gorce 'bara bara' dla finalowego rozladowania niezaprzeczalnej energii seksualnej miedzy dwojka? Przeciez unikala, nie wysylala, a moze jego antenki sa zle nastawione na jej 'autentyczna' niedostepnosc? Czyli jednak pracuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: niedostepna..?? 11.07.03, 10:42 Gość portalu: Biedronka14 napisał(a): > Przeciez unikala, nie wysylala, a moze jego antenki sa zle nastawione na > jej 'autentyczna' niedostepnosc? > > Czyli jednak pracuje:)))) nie antenki tylko antenka, u niektorych nastawiona jest non stop niezaleznie od otrzymywanych sygnalow, no ale skupmy sie na normie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka? Moze jednak mega wielkosci radar? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.07.03, 11:45 Oj, chlopcy, mimo tych waszych szfankujacych antenek nadal za wami niezmiernie przepadam. Moze szybka lekcja elektromagnetyki?, czy cos w tym stylu? Ain't no sunshine, when you guys ain't around......., ale orginalna czesto chodzi mi po glowie. Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: niedostepna..?? IP: 192.167.2.* 11.07.03, 22:51 Gość portalu: anka napisał(a): > coraz wiecej slyszy sie ze nie mozna dac facetowi do zrozumienia ze ci sie > podoba bo tak wogole na niego nie zadzialamy..jak to jest?? czy laska którą > trudniej zdobyć jest bardziej pożądana?? Na tym forum jest dużo takich, co podobnie jak Konrad "cierpią za miliony", najczęściej intelektualnie:)) Ja takich ambicji nie mam i mogę tylko napisać, jak to jest u mnie. Wiele zależy od mojego postrzegania kobiety. Jeżeli wydaje mi się trochę nieśmiała czy dajmy na to tajemnicza, to nie musi wysyłać mi takiego sygnału. Oczy i gesty powiedzą. A jeśli zdaje mi się drugą Izabellą Sierakowską, to czemu nie? Taka konfiguracja może być ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś