Dodaj do ulubionych

pobudzające damskie perfum

IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 21.07.03, 20:50
Czy macie jakieś ulubione , damskie zapachy, których woń zniewala Was i
pobudza erotycznie. Podobno na każdego działa coś innego: jeden woli zapach
kwiatów, drugi cytrusów a jeszcze inny np ciężkie, zmysłowe zapachy orientu.
Jakie są wasze typy???
Obserwuj wątek
    • xbubu Re: pobudzające damskie perfum 21.07.03, 21:17
      > Czy macie jakieś ulubione , damskie zapachy

jak jest pasztetem to nic nie pomoze ;-) generalnie mi to
      wali - jak jest jakis perfum czy dezodorant to fajnie, a
      jak naturalny zapach czystego kobiecego cialka to jeszcze
      lepiej.
      • Gość: malena Re: pobudzające damskie perfum IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 21.07.03, 21:44
        Bardzo jestes bezpośredni:-)
        • xbubu Re: pobudzające damskie perfum 21.07.03, 21:55
          > Bardzo jestes bezpośredni:-)

dziękuję :-)
          • Gość: Malena Re: pobudzające damskie perfum IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 22.07.03, 08:12
            Proszę:-)
    • Gość: flora Re: pobudzające damskie perfum IP: *.uz.zgora.pl 22.07.03, 16:15
      ja jak uzywalam kenzo jungle ze sloniem to podobalo sie wielu facetom bo mowili
      nawet tacy obcy- pytali co to za zapach
      • Gość: malena Re: pobudzające damskie perfum IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 22.07.03, 19:38
        Słyszałam że to dość mocny zapach.
        • big_dick Re: pobudzające damskie perfum 22.07.03, 19:56
          z zapachami ostroznie. Wiekszosc jest do kitu. Najlepiej normalny zapach cialka
          i cipki. Pupa dobrze wymyta z zewnatrz (bo konwekscja) i od srodka (wiadomo).

Perfumy mnie wnerwiaja.
      • Gość: brelok Re: pobudzające damskie perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 19:57
        Gość portalu: flora napisał(a):

> ja jak uzywalam kenzo jungle ze sloniem to podobalo sie wielu facetom bo
        mowili
        >
        > nawet tacy obcy- pytali co to za zapach

błeeeee.......zapach do kitu.Kobieta nim pachnaca napewno nie jest
        pociagajaca.To nie jest tylko moje zdanie,ale i innych facetow tez.Moze i
        pytali cie czym pachniesz,ale to nie oznacza,ze zapach im sie podobal.Moze
        chcieli wiedziec,czego swojej kobiecie nie kupowac??
        • Gość: Malena Re: pobudzające damskie perfum IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 22.07.03, 21:16
          Ja pytam o te wasze ulubione zapachy bo moj kumpel kiedyś mi mówił, że uwielbia
          zapach wanilii na kobiecym ciele ( dokładniej chodzi tu o wodę perfumowaną
          firmy Yves Rocher) , drugi z kolei zafascynowany był słodkością zapachu Far
          Away firmy Avon a kolejny zapachem adidas woman. Dziwne ze nikt tu nie
          podsunął mi swego prawdziwego typu , tylko piszecie o zapachach "cipek" itd.
          Przeciez idac ulica tego "zapachu" nie czuc , no chyba ze jakas sie przez
          tydzien nie myje.
          • xbubu Re: pobudzające damskie perfum 22.07.03, 21:36
            > Dziwne ze nikt tu nie podsunął mi swego
            > prawdziwego typu , tylko piszecie o zapachach "cipek"

mysle, ze wlasnie tutaj padaja prawdziwe odpowiedzi ;-)
          • Gość: flora Re: pobudzające damskie perfum IP: *.uz.zgora.pl 23.07.03, 16:44
            mi tez podoba sie wanilia a z ives rocher to mam kokosa i wode i balsam i
            ludzie mowili ze jedzeniem pachne, far away tez mi sie podoba i wydaje mi sie
            ze kenzo jest troche z tej samej linii tzn. wszystkie one sa ciezkie i
            orientalne troche. podoba mi sie tez allure chanel ale nie pytal sie zaden
            facet co to za zapach tylko baby. i kenzo to jedyny zapach o ktory pytali sie
            faceci a jeden to nawet powiedzial ze kobiety to takie sztuczki stosuja zeby
            facetow zwabic :)))
            Gość portalu: Malena napisał(a):

> Ja pytam o te wasze ulubione zapachy bo moj kumpel kiedyś mi mówił, że
            uwielbia
            >
            > zapach wanilii na kobiecym ciele ( dokładniej chodzi tu o wodę perfumowaną
            > firmy Yves Rocher) , drugi z kolei zafascynowany był słodkością zapachu Far
            > Away firmy Avon a kolejny zapachem adidas woman. Dziwne ze nikt tu nie
            > podsunął mi swego prawdziwego typu , tylko piszecie o zapachach "cipek" itd.
            > Przeciez idac ulica tego "zapachu" nie czuc , no chyba ze jakas sie przez
            > tydzien nie myje.
        • Gość: flora Re: pobudzające damskie perfum IP: *.uz.zgora.pl 23.07.03, 16:40
          zon nie mieli, a gdyby im sie nie podobal to by sie na mnie nie rzucali
          Gość portalu: brelok napisał(a):

> Gość portalu: flora napisał(a):
          >
          > > ja jak uzywalam kenzo jungle ze sloniem to podobalo sie wielu facetom bo
          > mowili
          > >
          > > nawet tacy obcy- pytali co to za zapach
          >
          > błeeeee.......zapach do kitu.Kobieta nim pachnaca napewno nie jest
          > pociagajaca.To nie jest tylko moje zdanie,ale i innych facetow tez.Moze i
          > pytali cie czym pachniesz,ale to nie oznacza,ze zapach im sie podobal.Moze
          > chcieli wiedziec,czego swojej kobiecie nie kupowac??
    • snow.white Re: pobudzające damskie perfum 22.07.03, 22:03
      Moj kolega powiedzial mi kiedys,ze uwielbia,jak kobieta pachnie brzoskwiniami-
      podobno wytwarzamy feromony o zblizonym zapachu i brzoskwiniowe
      perfumy "poteguja nasza moc" ;))

ale czy to prawda-nie wiem.czesciej mezczyzni mowia,ze uwielbiaja
      zapach "prosto spod prysznica",bez zadnych pachnacych balsamow.
      • Gość: Malena Re: pobudzające damskie perfum IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 23.07.03, 09:15
        To po co my wydajemy tyle kasy na różne tam Giorgio Armani czy Gucci czy
        jeszcze inne Kenzo?????
        • xbubu Re: pobudzające damskie perfum 23.07.03, 15:27
          > To po co my wydajemy tyle kasy

bo myślicie, że faceci zwracają na to uwagę? a oni
          zwracają uwagę na co innego ;-)
          • Gość: radek Re: pobudzające damskie perfum IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 15:52
            Na zapachy wydaje się kasę aby pachnieć "z daleka" (dla obcych).
            W bliskich kontaktach kobieta powinna pachnieć naturalnie.
            Całowaliście szyję czy dekolt skropione perfumami... nawet te najdroższe i
            najładniej pachnące smakują okropnie ;-)

• Gość: Malena Re: pobudzające damskie perfum IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 23.07.03, 19:18
              No podobno!!!!:-))
    • mijka Re: pobudzające damskie perfum 23.07.03, 17:31
      Czegoś tu nie rozumiem.. Kilka razy zdarzyło mi się, że obcy faceci nagle
      mówili "ale ślicznie pachniesz, Pani pachnie" . Było to w różnych sytuacjach i
      raczej nie podrywu... Naprawdę nie wiem jak jest z Wami, ale mój mężczyzna
      uwielbia jak ładnie pachnę i wiem, że jego koledzy także zwracają na to uwagę.
      Czasami było śmiesznie, bo mówili::" P.. przepraszam, ale muszę to powiedzieć
      Twojej kobiecie: A. nawet nie wiesz jak slicznie pachniesz...

Perfumy, o których tu mowa, a które wzbudzają w mężczyznach (i nie tylko w
      nich:-)tyle emocji to J'adore Diora.. U mnie na ciele najładniej pachną one
      wiosną i zimą.. Na jesieni i latem też jest O.K., choć już to nie ta
      nuta...
      • Gość: radek Re: pobudzające damskie perfum IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 18:08
        mijka napisała:

(...)
        > Perfumy, o których tu mowa, a które wzbudzają w mężczyznach (i nie tylko w
        > nich:-)tyle emocji to J'adore Diora.. (...)

Pachną może ładnie, ale smakują okropnie... bleee
        • xbubu Re: pobudzające damskie perfum 23.07.03, 18:53
          > Pachną może ładnie, ale smakują okropnie... bleee

że nie wspomnę o szminkach...
    • tripper Re: pobudzające damskie perfum 23.07.03, 18:50
      gucci rush - z perfum
      • Gość: Biedronka14 Re: pobudzające damskie perfum IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.07.03, 03:00
        baaaaaaardzo seksowny, tez lubie, do tego jeszcze Dolce Gabana - 'Light Blue' i
        rytualnie noszony przeze mnie od paru lat 'Cool Water' - Davidoffa. Zapachy
        swieze z lekka nuta pizmowa, i wlasnie to pizmo to rodzaj wabika na nosy.
        Meskie na tej bazie tez lubie. Sprawdzcie, spodobaja wam sie. Tutaj ostrzegam
        chlopcy, oszalejecie, gaski spryskane czyms takim staja sie erotycznymi
        demonami....trzymajcie konie mocno za lejce......BBrrrrrrrrr, koooniku, nie
        szalej...

....miedzy koldry jak najbardziej zwykle mydelko Fa, no moze leciutenko na
        potargana buze lokow tu i uwdzie te z wyzej wymienionych.

Pa.
    • Gość: Bishop Re: pobudzające damskie perfum IP: 195.85.227.* 25.07.03, 08:07
      ISSEY MYIAKE ... oboje używamy tego samego ( oczywiście w wersjach dla chłopców
      i dziewczynek )
      • Gość: Biedronka14 Re: pobudzające damskie perfum IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.07.03, 14:21
        Gość portalu: Bishop napisał(a):

> ISSEY MYIAKE ... oboje używamy tego samego ( oczywiście w wersjach dla
        chłopców
        >
        > i dziewczynek )

Bishop, piszesz o mnie?, jezeli tak to Issey od dawna mi sie podoba.

.....ma sie tego dobrego nosa i gust...;-))))))))))

pa
    • Gość: quin26 Re: pobudzające damskie perfum IP: *.com.pl 25.07.03, 09:36
      oststnio kupiłam sobie "poeme"lancoma mój małżonek nie może się opamiętać :-)
      jak pochnę tym zapachem......... jak on to mówi jest super podniecający.......

(oto opis :Kwiatowy zapach dla kobiet, wprowadzony na rynek w 1995 roku.
      Określany przez producenta jako hymn na cześć słońca i światła, oda do kwiatów,
      w której nuty zapachowe układają się jak słowa w poemacie oraz jako poetycka
      sublimacja kobiety - jej gestów, wdzięku i zmysłowości.
      Kompozycja została stworzona z myślą o osobach pogodnych, bezpośrednich i
      namiętnych, a zarazem wolnych i silnych.
      )
    • Gość: bon apetit obornik IP: 212.160.240.* 25.07.03, 18:32
      • Gość: mercuria Re: obornik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.03, 10:51
        Potwierdzam, że Poeme Lancome działa na wielu panów, ale nie wolno przesadzić
        bo to mocny zapach i dlugo się rozwija. Bardzo kobiecy :)
    • sebekbiker Re: pobudzające damskie perfum 28.07.03, 10:48
      Moja kobieta używała perfumu SUZKAY!!! Boże - ten zapach mnie normalnie
      zniewalał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka