pablos 16.03.08, 15:33 wie jakie dobre są tego strony. Iście partnerskie relacje, bez planów bez opowieści o blaskach i cieniach rodzinnego życia. Tylko badanie duszy i przyjemne chwile. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt tak Kochanka - to nieodłączny atrybut faceta - 16.03.08, 15:38 chyba jasne, skoro zonaci tak sie o nie staraja :) a ze wielu kobietom to przeszkadza, to raczej ICH problem, prawda? mysle jednak, z chodzi tu o zwykly babski "interes" 80 % kochanek, chcialoby zostac zonami. Odpowiedz Link Zgłoś
pablos Re: tak Kochanka - to nieodłączny atrybut faceta 16.03.08, 15:48 Mówisz o grupie kobiet wolnych które są do wzięcia. Zgadza się 80% marzy o co najmniej związku. Bezpieczniej jest mieć jednak kochankę mężatkę. Jedna ważna rzecz którą u Niej cenię. Nigdy nie powiedziała mi po imieniu... Słodkie ale jakże roztropne. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Gust i spust :) 16.03.08, 15:54 Kwestia gustu. Nigdy nawet nie tknalem kobiety zameznej. Wiem, ze to "bezpieczne" Mam jednak zasady. Nie zamierzam przykladac reki do rozwalania cudzych rodzin. A do ew. rozwalania rodziny wlasnej - mam jednak Boskie i cywilne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
pablos Re: Gust i spust :) 16.03.08, 16:02 Mieć zasady dobra rzecz, jeszcze lepsza trzymać się ich. Każy ma jakiś pomysł na życie i zawsze dorobimy odpowiednią do niego ideologię. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt rozum i rozsadek 16.03.08, 16:05 dziekuje. a jak kilkuletni juz katar? wyleczony? jesli tak, to przeciez wiesz, ze nieustajaco zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś