lupus76 27.03.08, 11:28 Wielu twierdzi, że gotowanie jest takie niemęskie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki_s_obie Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 11:37 lupus76 napisał: > Wielu twierdzi, że gotowanie jest takie niemęskie... zwlaszcza jak trzeba cos popieprzyc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 28.03.08, 03:34 zauważ, że w zdecydowanej większości restauracji, które cieszą się uznaniem na całym świecie nie ma szefów kuchni płci żeńskiej. Najznakomitsi kucharze są właśnie mężczyznami. A czy to niemęskie? Sprawdź sam - postaraj się osobiście przygotować dla wybranki swojego serca jakąś atrakcyjną potrawę, która wymaga większego nieco wysiłku niż zrobienie kanapek z serem żółtym; np. na romatyczną kolację przy świecach - stawiam piwo, że baaardzo Jej się to spodoba i zaplusujesz aż miło.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 11:43 Jakie niemęskie? Ja mogę zmywać na tę okoliczność. Choć to takie niekobiece zajęcie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:12 menk.a napisała: > Jakie niemęskie? > Ja mogę zmywać na tę okoliczność. Choć to takie niekobiece zajęcie.;) Jak niekobiece??? To Ty nie wiesz, czemu kobiety mają mniejsze stópki? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:13 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > Jakie niemęskie? > > Ja mogę zmywać na tę okoliczność. Choć to takie niekobiece > zajęcie.;) > > Jak niekobiece??? To Ty nie wiesz, czemu kobiety mają mniejsze > stópki? Żeby stojąc przy kuchni czy zlewie paluchami nie uderzały o szafki?:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:21 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > Jakie niemęskie? > > > Ja mogę zmywać na tę okoliczność. Choć to takie niekobiece > > zajęcie.;) > > > > Jak niekobiece??? To Ty nie wiesz, czemu kobiety mają mniejsze > > stópki? > > Żeby stojąc przy kuchni czy zlewie paluchami nie uderzały o szafki?:P O to właśnie. A dokładnie - żeby mogły stać bliżej zlewu :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:23 Na zmywanie sie godzę. Gotowanie średnio. Od święta. Dlatego jestem za mężczyzną-kucharzem.;DD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:28 menk.a napisała: > Na zmywanie sie godzę. Gotowanie średnio. Od święta. Dlatego jestem za > mężczyzną-kucharzem.;DD Ale kucharzenie jest takie niemęskie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:33 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > Na zmywanie sie godzę. Gotowanie średnio. Od święta. Dlatego > jestem za > > mężczyzną-kucharzem.;DD > > Ale kucharzenie jest takie niemęskie :D > Bredzisz. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:35 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > Na zmywanie sie godzę. Gotowanie średnio. Od święta. Dlatego > > jestem za > > > mężczyzną-kucharzem.;DD > > > > Ale kucharzenie jest takie niemęskie :D > > > > Bredzisz. :DDD Męskie, to jest siorbanie na przykład. Albo bekanie. Ale gotowanie??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:44 Faceci są najlepszymi kucharzami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:58 bura.kocica napisała: > Faceci są najlepszymi kucharzami!!! No coś Ty? To facet może być w czymkolwiek lepszy od babki? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 13:17 lupus76 napisał: > bura.kocica napisała: > > > Faceci są najlepszymi kucharzami!!! > > No coś Ty? > To facet może być w czymkolwiek lepszy od babki? Dobre pytanie. Prosimy tylko o poważne odpowiedzi.:D Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 15:16 W wielu dziedzinach sa lepsi:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 15:19 bura.kocica napisała: > W wielu dziedzinach sa lepsi:))))))) No, tu bedzie potrzebna reedukacja. Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 15:59 Podoba mi się Twoja sygnaturka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 19:16 bura.kocica napisała: > Podoba mi się Twoja sygnaturka:)))) Staram się :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 12:56 menk.a napisała: > Smog Cię podtruł?:D Jaki smok???? Tu nie Wawel :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 13:04 Dratewki też nie widzę, ale coś majaczysz, więc czymś się podtrułeś :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 13:10 menk.a napisała: > Dratewki też nie widzę, ale coś majaczysz, więc czymś się podtrułeś :P To przez to grube szycie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 13:13 :DDDD aż takie wrażenie to zrobiło? Najmocniej przepraszam :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 13:46 menk.a napisała: > :DDDD aż takie wrażenie to zrobiło? Najmocniej przepraszam :D O przepraszam! Nikt mi nic nie wraził :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 13:49 Szkoda. Bo już chciałam Cię cucić, reanimować. A to peszek :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 14:14 menk.a napisała: > Szkoda. Bo już chciałam Cię cucić, reanimować. A to peszek :D Ale konkretnie - to Peszek, czy Peszkówna? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, tak, tak 27.03.08, 14:16 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > Szkoda. Bo już chciałam Cię cucić, reanimować. A to peszek :D > > Ale konkretnie - to Peszek, czy Peszkówna? Raczej żadne z nich.;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 12:44 hehe nie posądzałam Ciebie o takie pytanie :) Tożto nie zdajesz sobie sprawy jak kobiety kubią kucharzy! :) Normalnie powinieneś expresowo zrobić kurs kucharza, bo nie ma nic pikniejszego niż kucharzący mężczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 12:46 nuova napisała: > > Normalnie powinieneś expresowo zrobić kurs kucharza, bo nie ma nic > pikniejszego niż kucharzący mężczyzna :) Prawda? Zawsze wtedy myśli się kosmacą na potęgę. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 12:54 menk.a napisała: > nuova napisała: > > > > > Normalnie powinieneś expresowo zrobić kurs kucharza, bo nie ma nic > > pikniejszego niż kucharzący mężczyzna :) > > Prawda? Zawsze wtedy myśli się kosmacą na potęgę. :PPP po kiego grzyba mam robić kurs, jak uczyli mnie kucharzyć w liceum. Tyle, ze potem była szkoła policealna i studia o zupełnie innym profilu :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 12:56 Ja o dyplomy nie pytam. Wystarcza umiejętności. :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 12:57 menk.a napisała: > Ja o dyplomy nie pytam. Wystarcza umiejętności. :P Nie ma umiejętności. Sa tylko dyplomy. :D Takie polskie podejście :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:02 To co mi po 2 lewych rękach w kuchni?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:04 menk.a napisała: > To co mi po 2 lewych rękach w kuchni?;) A jak to bedzie mańkut??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:06 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > To co mi po 2 lewych rękach w kuchni?;) > > A jak to bedzie mańkut??? :D :DDDD Normalnie kozi róg:D 2 prawe też mogą być lewymi niemotami :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:08 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > To co mi po 2 lewych rękach w kuchni?;) > > > > A jak to bedzie mańkut??? :D > > :DDDD Normalnie kozi róg:D 2 prawe też mogą być lewymi niemotami :P PaczPani jak to nawet w kuchni teoria względności ma zastosowanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:10 lupus76 napisał: > PaczPani jak to nawet w kuchni teoria względności ma zastosowanie :D Ma wszędzie zastosowanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:45 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > PaczPani jak to nawet w kuchni teoria względności ma zastosowanie :D > > Ma wszędzie zastosowanie :P A nawet przedstosowanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:50 A to przed to gdzie? Coś jak gra przedwstępna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 14:14 menk.a napisała: > A to przed to gdzie? Coś jak gra przedwstępna?;) Przed wybuchem na ten przykład :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 14:17 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > A to przed to gdzie? Coś jak gra przedwstępna?;) > > Przed wybuchem na ten przykład :D W ostatniej chwili za pięć 12 :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 15:20 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > A to przed to gdzie? Coś jak gra przedwstępna?;) > > > > Przed wybuchem na ten przykład :D > > W ostatniej chwili za pięć 12 :D To zależy, na kiedy był przewidziany ten wybuch :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 16:59 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > > > > W ostatniej chwili za pięć 12 :D > > To zależy, na kiedy był przewidziany ten wybuch :D A to tak zawsze się dzieje wg scenariusza rozpisanego na minuty ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 19:20 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > > > > W ostatniej chwili za pięć 12 :D > > > > To zależy, na kiedy był przewidziany ten wybuch :D > > A to tak zawsze się dzieje wg scenariusza rozpisanego na minuty ? :P Jakby tu był jakiś fizfik, to by nam na milisekundy powyliczał :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 12:59 Lupus, nie pisałąm tego, żeby Ci dopiec czy cuś :) Zakłądajac taki wątek pomyślałam że może czujesz się gorsiejszy albo, że nie lubisz kucharzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:03 nuova napisała: > Lupus, nie pisałąm tego, żeby Ci dopiec czy cuś :) > Zakłądajac taki wątek pomyślałam że może czujesz się gorsiejszy > albo, że nie lubisz kucharzyć. Zakładałem, bo cały czas czytałem "kucharzem" zamiast "kociarzem" No i teraz się nie mylę. A dopiec, to mi ciasto najwyżej możesz :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:14 Czyli temat kucharzenia możemy uważać za zamknięty. Co do ciasta, to jakie wolisz: mam w zanadrzu sernik albo piegusa >;) służę. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 13:44 nuova napisała: > Czyli temat kucharzenia możemy uważać za zamknięty. > > Co do ciasta, to jakie wolisz: mam w zanadrzu sernik albo piegusa > >;) służę. Jeśli sernik nie jest pieczony na zimno - poproszępiegusa :D Ciekawym, jak wygląda to zanadrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Nuova, Menk.a powiedzcie mi 27.03.08, 14:46 zanadrze nie wygląda za ciekawie. musze go dopiero posprzątać ;)) A piegus do ostatnio spesjalite de la mezą Nuovusi :> silwuple Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 13:55 toż ja całe życie byłam przekonana ze męskość zależy od czegoś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 13:55 No jak to? Faceci są najlepszymi kucharzami. Dla mnie gotujący facet jest seksi i mój powinien być kucharzem. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 14:41 W każdej porządnej restauracji kuchci facet. Na to wychodzi, że i w tej branży górujemy nad niewiastami.../:D;P Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 21:33 Najlepsi fryzjerzy to tez faceci:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 29.03.08, 22:43 bura.kocica napisała: > Najlepsi fryzjerzy to tez faceci:) = a umiecie Wy co porządnie zrobić ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 02.04.08, 01:39 Umiecie, umiecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 15:15 ejj to jest plagiat :P a odpowiadając na pytanie ;] fakt faktem faceci lepiej gotują od kobiet. Facet jak gotuje robi to z uczuciem a kobiety w większosci robią to z rutyny. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 19:42 grzehuu napisał: > ejj to jest plagiat :P > sensu stricto - nie; sensu non stricto - tak. > a odpowiadając na pytanie ;] fakt faktem faceci lepiej gotują od kobiet. Facet > jak gotuje robi to z uczuciem a kobiety w większosci robią to z rutyny. : ] Właśnie! Problem przecież równie ważki :D Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 16:54 jesli mezczyzna potraktuje gotowanie jako pole do popisu, a do tego ma jakis niekwestionowany talent kulinarny, jesli bedzie kucharzyl z ambicja, to nie ujmie mu to ani grama meskosci. generalnie kobiety sa lepszymi kucharkami, ale mezczyzni sa znacznie lepsi jako szefowie kuchni. moze dlatego ze spelniaja swoje ambicje nie zas odklepuja tradycyjne role? Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 18:29 Nie od dziś wiadomo, że najlepsi kucharze to Mężczyźni.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 19:43 tengoku77 napisała: > Nie od dziś wiadomo, że najlepsi kucharze to Mężczyźni.. :) A kiedy się o tym przekonałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 27.03.08, 21:09 lupus76 napisał: > tengoku77 napisała: > > > Nie od dziś wiadomo, że najlepsi kucharze to Mężczyźni.. :) > > A kiedy się o tym przekonałaś? Ja się nie przekonałam.. :) Niemniej mój Tata umie to i owo.. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Jestem jednym z lepszych kucharzy... 27.03.08, 21:46 (amatorsko , naturalnie) chinskich i wegierskich. jakies problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d oczywiscie..bo facecie to najlepsi kucharze:) 28.03.08, 14:49 lupus76 napisał: > Wielu twierdzi, że gotowanie jest takie niemęskie... Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 29.03.08, 21:57 gej to też poniekąd facet Odpowiedz Link Zgłoś
kelly1981 Re: Czy facetowi przystoi być kucharzem??? 07.04.08, 22:05 Jak dla mnie facet w kuchni jest niezwykle...hmmm...pociągający. Naprawdę, uważam to za szalenie seksowne, kiedy patrzę jak mężczyzna gotuje! Odpowiedź na Twoje pytanie: Facetowi jak najbardziej przystoi być kucharzem:) Odpowiedz Link Zgłoś