tygrysio_misio Re: Chłopaki nie płaczą 01.07.08, 14:53 placza, placza...tylko wstydza sie tego..nie tak jak my...trzeba umiec sie poplakac w odpowiednim momencie;] Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Chłopaki nie płaczą 02.07.08, 14:11 tygrysio_misio napisała: > placza, placza...tylko wstydza sie tego..nie tak jak my...trzeba umiec sie > poplakac w odpowiednim momencie;] = i miejscu też /;d;p Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: placza jak bobry 02.07.08, 17:18 Jak obierają cebulę. Na to nie mam mocnych. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Chłopaki nie płaczą 01.07.08, 22:45 A co to chłopakom nie wolno a jak nie płaczą to ich gazem łzawiącym trzeba poczęstować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Chłopaki nie płaczą 02.07.08, 13:35 a bo co? lubisz takiego sirotę oglądać ?/;d;p Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Chłopaki nie płaczą 01.07.08, 23:59 Raz jeden widziałam łzy spływające po policzku chłopaka. Uwierzyłam. I źle zrobiłam. Więc lepiej nie płaczcie! Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Chłopaki nie płaczą 02.07.08, 13:36 gapuchna napisała: > Raz jeden widziałam łzy spływające po policzku chłopaka. Uwierzyłam. I źle > zrobiłam. Więc lepiej nie płaczcie! = ta wypowiedź każdemu się przypodoba Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Chłopaki nie płaczą 02.07.08, 13:46 gapuchna napisała: > nooo, ja się nabrałam. = rozwiń proszę /;d Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Chłopaki nie płaczą 02.07.08, 14:25 gapuchna napisała: > Ale w jakim kierunku? = np. luby wziął Cię na litość płaczem ?/;d Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Chłopaki nie płaczą 02.07.08, 14:31 Nie wiem, co to było? I po co? Dla mnie ta scena była wstrząsająca i mocno mnie zmieniła. Miałam wrażenie, ze jeśli ktoś aż tak się przed druga osobą odsłoni, to ja znaczę bardzo wiele. Nie znaczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś