Dodaj do ulubionych

Spis treści

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 15:03
komentarz jest zbędny - świetne czasopismo !
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 06:37
      Świetna gazetka naprawdę genialna. Ale więcej motorów, i aparatów ;). Pozdrawiam
    • Gość: zoomok Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 21:18
      pismo dla wypacykowanych wylizanych chłopczyków.moda dla mietkiego nadgarstka
    • Gość: DzisTuBylem Re: Spis treści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 17:08
      Gazetka na czasie, sporo ciekawych tematow. Moze ktos wie z czytelników albo redakcja da mi odpowiedz co za rodzaj butów ZARA ma model na stronie 30 na nogach?! Mozna je gdzies nabyc w PL przez internet. Czesc...
    • Gość: MarioGraf Re: Spis treści IP: 62.29.173.* 07.10.08, 14:20
      Kupuję Logo i Smart od początku ich istnienia. Muszę powiedzieć, że uderzyła wam woda sodowa !!!
      Kupię jeszcze numer Listopadowy i jak tendencja drastycznego ograniczenia treści na rzecz całostronnicowych reklam utrzyma się to nigdy więcej nie kupię tego magazynu. Wiem, że jest to pismo reklamowe ale 25% zawartości (nie licząc reklam w treści) w postaci reklam to gruba przesada (od strony 5 do 45 jest w sumie z 2 strony tekstu. Lubie gadgety i szukam o nich opinii a nie reklam. Jestem grafikiem i twórcą reklam. Wiem że reklama to kasa ale jak przesadzicie to stracicie klienta docelowego. A jak się na tym znam to taki klient odchodzi na zawsze. Wróćcie do źródeł - było super dobre zdjęcia reklamowe obdarzone komentarzem.
      Czytelnik Mario
    • Gość: Mariusz Re: Spis treści IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 22:18
      Zgadzam się z MarioGraf LOGO się zmieniło, niestety na gorsze, kupuję to czasopismo i zbieram od początku jego istnienia, jak długo jeszcze? Pewnie do końca roku, chyba że coś się zmieni na lepsze. Pozdrawiam........
    • Gość: gosc Re: Spis treści IP: *.245.broadband6.iol.cz 07.11.08, 20:44
      Witam ogólnie świetnie tylko dlaczego w artykule iphonekillers popełniono błąd telefony HTC maja GPS- czyżby nie udało się znależć?
    • Gość: hura Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 23:06
      hura ! świetne czasopismo ! cieszmy sie ! juz nie moge spac jaki to rodzaj butow jest na 30 stronie !
    • Gość: maciek Re: Spis treści IP: *.acn.waw.pl 10.11.08, 16:14
      ale żal
    • Gość: marcin Re: Spis treści IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.08, 15:40
      uważam że firma HTC w ostatnim numerze Logo została zupełnie bezpodstawnie "obrażona". Nie dość że telefony HTC posiadają GPS to jeszcze mają GPS z prawdziwego zdarzenia który współpracuje z aplikacjami zawnętrznymi typu AutoMapa, a nie tylko AGPS działający z Google Maps
    • Gość: Loczek Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 19:17
      może mi ktoś powiedzieć co to za model butów Heavy Duty na stronie 30?
      Są świetne ale nigdzie nie mogę ich znaleźć w Internecie.
    • Gość: xXx Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 20:52
      taa... za dużo reklam, za mało treści. Za dużo pierdół, za mało mody z najwyżej półki. Za dużo artykułów bardzo szczegółowych, jak np grudniowy numer i artykuł o nartach- to nie jest magazyn dla narciarza. Na tych tekst mógłby być bardziej "orientacyjny" na 2 strony na na pozostałych 6 można by zamieścić coś ciekawszego. Ale ogólnie "Logo" to porządna gazetka.
    • Gość: gość Re: Spis treści IP: *.komster.pl 21.12.08, 20:31
      a co to za pacan na grudniowej okładce?
    • Gość: kucharz1691 Re: Spis treści IP: *.cust.tele2.pl 03.01.09, 15:12
      dla mnie logo to super gazeta bardzo dużo w niej jest o różnych nowinkach i modzie pozdrawiam wszystkich czytelników i całą redakcję
    • Gość: grubszy Re: Spis treści IP: *.debica230.tnp.pl 04.01.09, 12:36
      kupuje Logo od poczatku i jestem troche zawiedziony bo tylko raz byl artykul o tym jak powinni sie ubierac tezsi i majacy wiecej ciala mezczyzni...denerwuje mnie ze caly czas lansowani sa faceci majacy swietna figure i wszystko na nich genialnie lezy .... jak chcecie byc dobra gazeta to piszcie dla szerszej grupy czytelnikow...
      Pozdrawiam
    • Gość: patryk Re: Spis treści IP: 79.191.22.* 24.01.09, 14:30
      co to jest za firma tych butow na stronie 30?
    • Gość: gość Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 18:55
      wie ktos jakiej marki sa buty na stronie 35 ??
    • Gość: arek Re: Spis treści IP: *.devs.futuro.pl 30.01.09, 14:23
      Buty ze strony 30-35 to Converse All Star
    • Gość: Gość Re: Spis treści IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.02.09, 16:15
      Witam.Czytam bardzo często Logo i miałem dobre zdanie do tej pory ,ale w nr1/2009 autorka "Drinki z czystą przyjemnością" sprawiła ,że straciłem cały szacunek do pisma i czytając artykuły z dziedzin w których jestem laikiem powątpiewam w profesjonalizm ich autorów.
      Nie będąc gołosłownym podaję błędy ,które popełniła autorka w/w artykułu :
      Caipiroska jest to drink a właściwie nazwa drinku wymyślonaprzez markatingowców dotyczy drinka z wódką cukrem i limonką(autorka korzystała zapewnie z informacji zawartych w prawie encyklopedii Wikipedia) a drink który został przez nią zaprezentowany nazywa się CAIPRINHIA,
      drugi błąd jest taki ,że do Bloody Mary nie dodaje się angostury (chyba że kosmici) a brak jest w jego składzie soku cytrynowego w związku z czym nie powiniensię nazywać pod zadnym pozorem Bloody Mary.Reasumując p.Monika Jankowska-Kapica powinna się zająć innym działem , na którym się zna(nie przez Wikipedie lub inne bzdury w necie) a nie alkoholami i drinkami.
      Pozdrawiam.Jacek
    • Gość: K. Re: Spis treści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.09, 09:38
      może ktoś wie gdzie w w-wie można kupić kremy dla narciarzy opisane w art."Prosto w twarz", konkretnie "PIZ BUIN". Spr. we Włoszech są ekstra!
    • Gość: do Arek Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 15:01
      chodzi mi o te buty co sa na 30 stronie. te zajebiste inne niz conversy
    • Gość: Buncol Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 22:18
      moze ktos napisac jak nazywają sie buty ze stronki 26 zara (model konkretnie)
      oraz adidasa ze strony 22?
    • Gość: Logotyp Re: Spis treści IP: 193.29.255.* 05.04.09, 20:11
      Ja mam taką propozycję, aby w Logotypie oprócz sławnych aktorów, opisywać również popularnych piłkarzy czy muzyków, np. Frank Lampard, Zlatan Ibrahimowic, James Hetfield.
    • Gość: Buncol Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 14:09
      Sean Penn (ostatni numer) chyba nie jest jakoś strasznie wybitną postacią wg mnie, aczkolwiek moze jestem zbyt młody by tak mówić. Jenak sądze ze F.Lampard jest wiekszą postacią w futbolu niż Pan Penn w aktorstwie. Jest to gazeta dla facetów a jak wiadomo niemal każdy facet lubi piłke nożną dlatego warto spróbować.
    • Gość: czytelnik Re: Spis treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 13:04
      Może mi ktoś powiedzieć co za Model Zary jest na stronie 20 :) bo szukam w necie i nic znaleźć nie mogą a butki są świetne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka