08.09.08, 19:15
Chciałem zagościć na forum Lobby Biuściastych z grzecznym i inteligentnym pytaniem, ale natychmiast wykasowali mi wątek. Otóż zapytałem, czy kobietę można poderwać na piękny nick. A zapytałem, bo mam nowy nick i chciałem wiedzieć, czego mogę się spodziewać. Nie to, żebym chciał podrywać, tylko tak, z ciekawości.
Czy Forum Biuściastych to jakieś siedlisko feministycznych os skorych do żądlenia przy każdej okazji?
Obserwuj wątek
    • modrooka Re: Skarga 08.09.08, 19:22
      Nie wiem, co z forum biuściastych, ale już moją sympatię nickiem zaskarbiłeś :)
      Może dlatego Cię zgniotły, bo wybacz ale mysz między wielkimi melonami? To brzmi
      jak wielka masakra
      • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 19:26
        "Może dlatego Cię zgniotły, bo wybacz ale mysz między wielkimi melonami?"

:)
        No tak, mysz nie powinna się pchać między wielkie melony. Zdrowie ważniejsze.
        • modrooka Re: Skarga 08.09.08, 19:29
          Zapamiętaj to sobie na przyszłość i już nie zapuszczaj się w niebezpieczne rejony :)
          • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 19:35
            A co z forum Lobby Małobiuściastych? Czy tam też wywalają na zbity pysk małych tego świata?
            • modrooka Re: Skarga 08.09.08, 19:45
              Nie mam zielonego. Ale jako Szanowna Mysz masz na pewno mniejszy od nich biust,
              więc nie powinny Cię atakować.

Ale polecałabym Ci forum Lobby wrękupasującobiuściastych. Tam byś był akuratny.
    • eeela Re: Skarga 08.09.08, 19:41
      > Chciałem zagościć na forum Lobby Biuściastych z grzecznym i inteligentnym pytan
      > iem, ale natychmiast wykasowali mi wątek.

> Czy Forum Biuściastych to jakieś siedlisko feministycznych os skorych do żądlen
      > ia przy każdej okazji?

Nic w tym stylu. Forum Biuściastych za swoją tematykę obrało dobór staników, ich
      typów i rozmiarów, i nie ma nic wspólnego z towarzyskimi pogaduszkami. Twój post
      został prawdopodobnie usunięty dlatego, że nie miał żadnego powiązania z
      tematyką forum.
      • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 19:46
        To trąci fanatyzmem. Dyscyplina jak w chińskim obozie reedukacyjnym.
        • wanilinowa Re: Skarga 08.09.08, 19:52
          aż tak Cię zabolał kopniak z prywatnego forum że posądzasz założycielkę o
          fanatyczny feminizm i chiński reżim? pomyśl że na forum z takim tytułem zawsze
          przybłąka się spragniony melonów flirciarz, więc duszą takie zajawki w zarodku.
          ja tam się nie dziwię, popaplać można na forach towarzyskich (zadaj to pytanie
          np. na FK) i daj spokój tematycznemu forum prywatnemu.
          • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 20:02
            To jest kwestia wolności słowa. Jeśli forum jest zamknięte, to jest OK. Ale forum otwarte sugeruje gościnność. Zresztą czym różni się funkcjonariuszka z dużym biustem od żula w mundurze strażnka chińskiego obozu pracy, gdy kneblują usta? Chodzi mi o wymiar cierpienia psychicznego ofiary.
            Nie posądzałem o nic założycielkę forum. Snuje tylko teorie. A tyłek mnie zabolał, bo poczciwy mysi tyłek jest do siedzenia, ewentualnie do masowania, a nie do kopania. Bo ja go na loterii nie wygrałem.
            • eeela Re: Skarga 08.09.08, 20:06
              > To jest kwestia wolności słowa. Jeśli forum jest zamknięte, to jest OK. Ale for
              > um otwarte sugeruje gościnność.

Gościnność wobec tych, którzy mają coś do powiedzenia w temacie forum.
              Informację o temacie forum masz wytłumaczoną w sposób jasny i oczywisty na
              frontowej stronie forum. Z forum Wielbiciele Aparatów Zębowych albo Historia
              Średniowiecznego Gniezna też cię wywalą, jak będziesz otwarcie zajmował się tam
              zarywaniem historyczek czy pań z aparatem na zębach, bo nie do towarzyskich
              gadek są te fora przeznaczone.
              • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 20:11
                "Z forum Wielbiciele Aparatów Zębowych albo Historia
                Średniowiecznego Gniezna też cię wywalą, jak będziesz otwarcie zajmował się tam zarywaniem historyczek czy pań z aparatem na zębach, bo nie do towarzyskich gadek są te fora przeznaczone. "

Poszedłem tam w celach intelektualnych. Niektórym kobietom wydaje się, że każdy facet na nie poluje. To są i niebezpieczne, i niezdrowe fantazje. Chyba że takie podejście pomaga im się dowartościować. W takim przypadku - rozumiem. Dla ścisłości - nie interesują mnie kobiety z wielkim biustem. Ja patrzę na zalety umysłu, a nie na nadmiar tkanki tłuszczowej.
                • eeela Re: Skarga 08.09.08, 20:28
                  Poszedłeś w celach intelektualnych na tematyczne forum o stanikach?
                  • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 20:45
                    Tak, bo ja nie dyskryminuję kobiet noszących staniki (innych też nie) i nie zaniżam ich wartości umysłowych na podstawie używanej przez nich bielizy. A poza tym nie powinno się uogólniać - czy jeśli ktoś trafi do izby wytrzeźwień, to koniecznie musi być alkoholikiem? Nie, bo mógł zabawiać na przypadkowej imprezie, a że miał słabą głowę, to usnął na ławce i go zwinęli nad ranem.
                    • eeela Re: Skarga 09.09.08, 16:18
                      Tak, ale niezależnie od przyczyn, z jakich się w izbie wytrzeźwie znalazłeś,
                      masz tam TRZEŹWIEĆ, a nie dawać wykłady z biologii molekularnej. Tak samo na
                      forum tematycznym o stanikach zakłada się, że rozmowy są prowadzone o stanikach,
                      a nie o twoich nickach i ich wpływu na żeńską populację.
        • eeela Re: Skarga 08.09.08, 19:57

> To trąci fanatyzmem. Dyscyplina jak w chińskim obozie reedukacyjnym.

Ja się tam babkom nie dziwię, że nie mają ochoty na naloty internetowych
          onanistów., kiedy zebrały się po to, aby dyskutować o ciuchach.
          • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 20:06
            Nie jestem internetowym onanistą. Cały swój potencjał inwestuję w pożycie małżeńskie.
            • eeela Re: Skarga 08.09.08, 20:29
              A to w jakim celu interesuje cię podrywanie kobiet na nick?
              • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 20:50
                Jestem domorosłym antropologiem. Badam w celach hobbystycznych najnowsze trendy kształtujące współczesne relacje międzyludzkie. Ale na forum Biuściastych zostałem potraktowany jak arachnolog-pasjonat, którego śmiertelnie ukąsił pająk.
                • eeela Re: Skarga 09.09.08, 16:20
                  No to jako domorosły antropolog masz już następne wyniki do podsumowania: na
                  forum o stanikach tematyka podrywania nie cieszy się nie tylko entuzjazmem, ale
                  nawet spotyka się z krytyką. Zanotuj, wyciągnij wnioski, zmów paciorek i lulu spać.
            • pollyannadorosla Re: Skarga 08.09.08, 20:36
              to właściwie czemu Cie interesuje czy mozna poderwać kobiete (i to
              biuściastą!)na piękny nick? ;-)
              • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 20:54
                Wyjaśniłem już powyżej, że padłem ofiarą czyjeś nadgorliwości i swojego entuzjazmu naukowego. Od czasów Bruno żaden naukowiec (ściślej naukowiec-amator) nie został potraktowany tak brutalnie.
                • wanilinowa Re: Skarga 08.09.08, 21:56
                  wycięcie podrywu przez właścicielkę forum jest porównywalne ze spaleniem na
                  stosie?:)
                • pollyannadorosla Re: Skarga 10.09.08, 17:19
                  Od czasów Bruno żaden naukowiec (ściślej naukowiec-amator) nie z
                  > ostał potraktowany tak brutalnie.

przyjmij afront na klate, jak rasowa Mysz O Lwim Sercu ;-)
                  • szanowna.mysz Re: Skarga 10.09.08, 17:24
                    Przyjąłem:), bo ostatecznie w tym przypadku reprezentuje też świat nauki.
      • diabel-tasmasnki Re: Skarga 10.09.08, 10:24
        Moje posty tez zostały wykasowane z forum biuściastych, a ja chciałem pogadać o
        cyckach, i stanikach. Chciałem dowiedzieć się jakim to cudem tym paniom udaje
        się w ciągu kilku chwil powiekszyć rozmiar cycków. Ten cudowny rozrost cycków
        zdarza sie tam masowo podczas doradzania rozmiaru stanika. Wpada tam jakiś
        ku..szon z miseczką naciąganą B i po kilku chwilach ma miseczkę G - cud, czy
        tylko manipulacja metody mierzenia by poprawić samopoczucie? Nawet galerie tego
        procederu przedstawiły na forum. Chciałem poznać metodę z pomocą której udaje im
        sie dochodzić w tym doradzaniu do monstrualnej miseczki J. Ba skoro tak udaje im
        się zwiększać cycki za pomocą metody mierzenia to podałem swoje wymiary i
        poprosiłem by dobrały stanik dla mnie - to miało być wykazanie im że błądzą
        przez sprowadzenie sprawy do absurdu, bo bez wątpienia absurdem byłoby gdyby
        okazało się że powinienem nościć stanik z miseczka D. Jak widzisz moje posty
        były zdecydowanie zgodne z tematyka forum - a mimo to były wykasowywane.
        Zdecydowanie ku..szony z forum biuścastych mają jakieś ałka na mózgu. Wydaje sie
        że te baby maja jakąś paranoje związaną z cyckami i poczuciem własnej kobiecości
        • szanowna.mysz Re: Skarga 10.09.08, 17:11
          Jedno jest pewne: jeśli jakaś grupka osób zaczyna stanowić środowisko hermetyczne, jeśli nie dopuszcza do głosu innych, to wówczas możemy mówić o sekciarskim charakterze forum. A szkoda byłoby, żeby jakaś sekta przywłaszczyła sobie prawa do wydawania osądów na temat biustonoszy, które są, jak mniemam, dobrem ludzkości.
    • szanowna.mysz Re: Skarga 08.09.08, 22:21
      Wiedziałem od samego początku, że argumenty niektórych pań w obronie forum Lobby
      Biuściaste są naciągane. Szczególnie ten, że skasowano mi wątek jakobym mój
      wątek nie pasował tematycznie do forum.
      W akcie pojednania założyłem kolejny wątek. Przebaczyłem i - co więcej -
      wysłałem filmik szkoleniowy o potrzebnie noszenia bezpiecznych biustonoszów.
      Oczywiście znów wykasowano wątek.
      Oto treść:

"Nie będę małostkowy, wybaczam skasowanie mojego wątku. Na dowód przyjaźni
      proszę przyjąć poniższy prezent w formie linku.

www.youtube.com/watch?v=MQgZGzc_4cg
      Filmik ten ukazje, że biustonosz powinien być nie tylko piękny, ale także
      bezpieczny przed intruzami."
      • menk.a Re: Skarga 09.09.08, 15:00
        Poskarż się na forum Rybki albo akwarium.;)
        • szanowna.mysz Re: Skarga 09.09.08, 17:14
          A żebyś wiedziała, że tak zrobię:) Dlaczego miłośnicy skalarów i pielęgnic mają nie wiedzieć, że biuściaste mają w pogardzie demokrację.
          • menk.a Re: Skarga 09.09.08, 21:12
            Ooooo sprawa poważna. To zakrawa na łamanie praw człowieka. Sugeruję pozew do
            Trybunału w Strasburgu. ;)))
            • dziadek_54 Re: Skarga 10.09.08, 08:46
              Najpierw musi zwrocic sie do (tzw.) Sądu Pierwszej Instancji , w
              Luksemburgu :))i to za posrednictwem adwokata.
              Witaj menk.a :))
              • menk.a Re: Skarga 10.09.08, 10:59
                witam, witam ;))

Sprawa jest poważna, więc ścieżka bęzie znacznie skrócona. Kolega ma
                wyrok w kieszeni. :D
                • szanowna.mysz Re: Skarga 10.09.08, 17:04
                  Tak podejrzewam:)
                  Czy na tym ma polegać równość płci, że faceta w imię postępu wysyła się do mycia garów, ale jak chce podyskutować o biustonoszach, to dostaje kopa. Hipokryzja.
                  • menk.a Re: Skarga 10.09.08, 17:26
                    Co Ty wiesz o biustonoszach, jak Ty biustonoszy nie nosisz? Tak jak co wiesz o
                    życiu mrówek, jak w mrowisku nie byłeś?:DD
                    • szanowna.mysz Re: Skarga 10.09.08, 17:36
                      "Co Ty wiesz o biustonoszach, jak Ty biustonoszy nie nosisz?"

To trochę dyskusyjny argument. To tak jakby kwestionować wiedzę lekarza tylko dlatego, że nie miał malarii:) Porównanie niezbyt fortunne, ale chodziło mi głównie o ukazanie zwodniczej logiki.

"ak jak co wiesz o życiu mrówek, jak w mrowisku nie byłeś?:DD"

Niedawno oglądałem fantastyczny program o wnętrzu mrowiska dzięki mikro-kamerom. Tak więc da się przeskoczyć pewne przeszkody.;
      • eeela Re: Skarga 09.09.08, 16:22
        A jednak onanista.
        • szanowna.mysz Re: Skarga 09.09.08, 17:06
          Chodzi Ci o ten filmik? Nawet idiota widzi w nim komiczny charakter, bez podekstów erotycznych. Ale masz rację w jednym: gdybyś była ostatnią kobietą na świecie, to wybrałbym onanizm.
          • eeela Re: Skarga 09.09.08, 17:13
            Nie chodzi mi wyłącznie o filmik, tylko o cały kontekt: pytanie o podryw,
            wysyłanie 'cycatych' filmików na forum dla pań z dużym biustem, nie zważając na
            jego tematykę.

Ale masz rację w jednym: gdybyś była ostatnią kobietą na świec
            > ie, to wybrałbym onanizm.

Dzięki Bogu, gdybym była ostatnią kobietą na świecie, i tak miałabym poważne
            problemy z nadmiarem chętnych panów.
            • szanowna.mysz Re: Skarga 09.09.08, 17:21
              "Dzięki Bogu, gdybym była ostatnią kobietą na świecie, i tak miałabym poważne problemy z nadmiarem chętnych panów."

No i w tym tkwi cały problem. Fantazje, fantazje, fantazje... Błagam Cię, niewiasto, dla dobra Twego i internetowej wspólnoty, zapanuj jakoś nad tymi fantazjami. Ja nie jestem psychologiem, ale instynkt mi podpowiada, że coś jest nie tak. Albo - aż strach pomyśleć - traktujesz naszą rozmowę jako okazję do uprawiania swoich fantazji. Jeśli tak, to informuję Cię lojalnie, że to jest niezgodne z prawem.
              • eeela Re: Skarga 09.09.08, 17:27
                Hmmm, to nie ja muszę sprawdzać po forach internetowych, czy dam radę kogoś
                zarwać. Wnioski można wysunąć dwa: jestem zakonnicą i nie gustuję w jakimkolwiek
                zarywaniu, albo też mam wystarczająco tej przyjemności w realu, i nie muszę
                szukać w internecie forów Panowie z Długimi Penisami.
                • szanowna.mysz Re: Skarga 09.09.08, 17:36
                  Fajnie brzmi, ale własna podświadomość Cię zdradza. Zakonnica, panowie z długimi penisami to są stałe elementy różnych fantazji.
                  Sprawa jest prosta: jeśli chcesz się uleczyć, to pierwszym krokiem jest akceptacja nałogu. Tego się nie da ugryść inaczej. Nie ja to wymyśliłem, więc się na mnie nie gniewaj.
                  Możesz nam trochę opowiedzieć o swoim dzieciństwie?
                  • eeela Re: Skarga 09.09.08, 17:51
                    Nie muszę. Znają mnie na tym forum jak zły szeląg. A tylko dla ciebie nie warto.
                    • szanowna.mysz Re: Skarga 09.09.08, 18:09
                      Tak, wszyscy Cię podrywają, wszyscy Cię znają. Ale kto wie - może to ty masz rację? Od dzisiaj ja też będę sobie wmawiał, że jestem piękny i wspaniały.
                      • eeela Re: Skarga 09.09.08, 18:12
                        Rób tak i nie trać nadziei.
    • facettt wychodzi NATO, ze tak :) 09.09.08, 15:08
      szanowna.mysz napisał:
      > Czy Forum Biuściastych to jakieś siedlisko feministycznych
      os skorych do żądlenia przy każdej okazji?

any questions more? ?
      • szanowna.mysz Re: wychodzi NATO, ze tak :) 09.09.08, 18:10
        Nie, nie ma. Dziękuję:)
    • ewajanson-on-line Re: Skarga :))) Cześć, Myszko! pozdrowienia! 09.09.08, 16:49

• szanowna.mysz Re: Skarga :))) Cześć, Myszko! pozdrowienia! 09.09.08, 17:12
        Witaj Ewo:)
        Ewa urzęduje na forum Wróżbiarstwo, gdzie pełno czarodziejek, dobrych wróżek, czarownic i wiedźm. Powiadam Wam, ludzie kochani, Biuściaste są lata świetlne za forum Wróżbiarstwo, jeśli chodzi o gościnność.
        Jak się nauczę czarów, Biuściaste, to zamienię wasze dorodne piersi w pestki od winogron. I tak się skończą gierki z Myszą o pięknym i magicznym ogonie.
        • modrooka Re: Skarga :))) Cześć, Myszko! pozdrowienia! 09.09.08, 21:12
          > Jak się nauczę czarów, Biuściaste, to zamienię wasze dorodne piersi w pestki od
          > winogron. I tak się skończą gierki z Myszą o pięknym i magicznym ogonie.

Byle nie w rodzynki. To by była za duża kara :)
          • szanowna.mysz Re: Skarga :))) Cześć, Myszko! pozdrowienia! 10.09.08, 06:38
            Pestki dyni i słonecznika też stanowią jakąś propozycję dla wersji pokornego biustu. Muszę zapytać ekspertów od magii, jakie są możliwości. Trzeba tylko jeszcze wymyślić duchowy slogan tej skomplikowanej zamiany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka