mofodogg 21.09.08, 10:29 Czy wg. Was takie polaczenie istniej? Jaka byscie wybrali zone, ładna ale mało blyskotliwa, a moze brzydka ale bardzo inteligentna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 11:59 Z tego, co zauważyłam, to faceci zazwyczaj wybierają na żonę albo mało błyskotliwe acz piękne albo bardzo inteligentne o bardzo przeciętnej urodzie. Jak któraś jest i piękna i inteligentna to jest to dla większości facetów za dużo i sobie z tym nie radzą. Takie dla nich nadają się na kochanki, kobiety z którymi się świetnie spędza czas, ale nic więcej. Nie kumam tego, ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Uroda przemija, głupota zostaje. 25.09.08, 01:01 Za parę(naście)lat każda laska będzie pomarszczona i z obwisłymi. Wtedy już nic nie będzie maskowało jej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
soul.brother Re: To doprawdy jest dylemat... 25.09.08, 11:48 Jaką wybrać? Piękną, mądrą i bogatą czy brzydką, głupią i biedną? To doprawdy jest dylemat... Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 14:42 > Jak któraś jest i piękna i inteligentna O, fan s-f. Marsjanie, teleportacja, piekne i inteligentne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 16:44 Zapomniałeś o jednorożcu, św. Mikołaju i krasnoludkach :) A tak w ogóle, to, że nie miałeś szczęścia w życiu żadnej spotkać, to nie oznacza że takowe- piękne i inteligentne nie istnieją :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalas Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 19:06 nie musi być piękna - wystarczy żeby była ładna, niebrzydka, apetyczna, lub ciekawa Nie musi mieć Nobla z fizyki jądrowej - wystarczy żeby nie była głupia, pusta, żeby można z nią ciekawie życie przeżyć i było o czym pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
condziu Re: Uroda czy inteligencja? 25.09.08, 00:02 Znam jedną urodziwą damę co bawi się reaktorami atomowymi. Stereotypom mówimy stanowczo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Uroda czy inteligencja? 25.09.08, 09:16 > A tak w ogóle, to, że nie miałeś szczęścia w życiu żadnej spotkać, to nie > oznacza że takowe- piękne i inteligentne nie istnieją :) to że nie miałaś szczęścia zobaczyć faceta w związku z piękną-i-inteligentną nie znaczy że nie miało to miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
bibistuart1 Re: Uroda czy inteligencja? 22.09.08, 05:10 Jak nie kumasz, to znaczy, ze nie jestes ani piekna ani inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:51 No najwidoczniej nie jestem. To teraz mi to wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
brak.slow Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 16:12 no wlasnie..racja..ciekawe w takim razie do czego nadają sie te brzydkie i glupie jednoczesnie???? jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 20:41 Czyżby w twoim poście wyczuł żal i zawód pięknej i inteligentnej? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:55 Raczej spostrzeżenie przeciętnie ładnej i przeciętnie inteligentnej. Tak już lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Uroda czy inteligencja? 26.09.08, 09:00 Jestem fanem przeciętnie ładnych dziewcząt. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:03 > Z tego, co zauważyłam, to faceci zazwyczaj wybierają na żonę Jak napisałem niżej: faceci nie wybierają żon. Faceci są zaciągani do ołtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
your_darunia Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:49 Całkowicie się zgadzam. Jestem postrzegana jako taka kobieta....niestety interesują się mną na dłużej tylko mężczyźni żonaci i dużo starsi :( Odpowiedz Link Zgłoś
socjopeta Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 21:35 > Całkowicie się zgadzam. Jestem postrzegana jako taka kobieta.... Poprawka. Ty siebie za taka postrzegasz. A jak Ciebie naprawde postrzegaja inni, wiedza inni. Odpowiedz Link Zgłoś
racetam Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 15:13 modrooka napisała: > Z tego, co zauważyłam, to faceci zazwyczaj wybierają na żonę albo mało > błyskotliwe acz piękne albo bardzo inteligentne o bardzo przeciętnej urodzie. > Jak któraś jest i piękna i inteligentna to jest to dla większości facetów za > dużo i sobie z tym nie radzą. Takie dla nich nadają się na kochanki, kobiety z > którymi się świetnie spędza czas, ale nic więcej. Nie kumam tego, ale tak jest. Nie do końca tak. Faceci szukają dla siebie nie głupiej dziewczyny z którą mogą pogadać, często niestety kosztem urody. Za to kochanki szukają tak ładne jak to tylko możliwe, niestety często kosztem intelektu, i dlatego pozostają tylko kochankami. Odpowiedz Link Zgłoś
karol667 Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 16:00 Wniosek z tego taki, że piękne i inteligentne są zazwyczaj wolne. Ja chętnie wezmę jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
3paczka Re: Uroda czy inteligencja? 25.09.08, 19:05 2 w 1 czyli uroda pod rękę z inteligencją.Dotyczy to równiez Was szanowni Panowie-proces starzenia nie omija płci brzydkiej-robiąc z Was niedomagających potworków. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 14:40 Cos Ci sie poprzestawialo. W przypadku szmul to moze byc jedynie rozroznienie: ladne z pyska lub nie. Inteligentne nie istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 16:06 Gadasz jak potłuczony. Aby stworzyć prawdziwy związek kobieta musi być inteligetna. Uroda przemija, intelekt nie. Związek to rozmowa, to pokonywanie razem przeszkód. Ot, prosta rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Uroda czy inteligencja? 26.09.08, 09:04 Albo jakby to Wesmar powiedział powinna mieć dryg do patelni i mopa. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 23:04 poprioniony napisała: > Cos Ci sie poprzestawialo. W przypadku szmul to moze byc jedynie > rozroznienie: ladne z pyska lub nie. Inteligentne nie istnieja. > Zaprawdę powiadam Wam: Poprioniony jest w mylnym błędzie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 18:08 Dla mnie musi byc inteligentna Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 18:20 Przez wzgląd na dzieci lepsza inteligentna.Choć z drugiej strony dzieci ponoć są podobne do dziadków.To może najważniejsze aby była wesoła,hę.... Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: Uroda czy inteligencja? 21.09.08, 19:43 fredoo napisał: > Przez wzgląd na dzieci lepsza inteligentna..... Dzieci dziedzicza intelgencje po ojcach, matki swoja zachowuja. Odpowiedz Link Zgłoś
fikus28 Re: Uroda czy inteligencja? 25.09.08, 09:07 Niestety mylisz się dzieci dziedziczą inteligencję tylko po matkach i jest to stwierdzone naukowo. Po ojcach dziedziczą cechy zachowawcze charakteru czyli tak zwane instynkty pierwotne. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:56 Piękna kobietka do Einsteina: - Mistrzu, zróbmy sobie dziecko. Odziedziczy moją urode i twoją inteligencję. - A jeśłi na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop W obronie Einsteina. 24.09.08, 14:20 Skad pewnosc, ze Einstein nie jest przystojny z punktu widzenia kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: W obronie Einsteina. 24.09.08, 14:20 Wiem, ze juz nie zyje. Chodzi o to, czy taki nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
bibistuart1 Re: Uroda czy inteligencja? 22.09.08, 05:08 W odpowiedzi na pytanie tytulowe taki zarcik: rozmawia 2 facetow: - kim bys wolal byc, lysym, czy idiota? - lysym - dlaczego? - bo to sie mniej rzuca w oczy !! Odpowiedz Link Zgłoś
bibistuart1 Re: Uroda czy inteligencja? 22.09.08, 05:13 oczywiscie w zarcie powyzej powinno byz "idiota" !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Uroda czy inteligencja? 22.09.08, 10:30 Inteligencja niestety nie jest równoznaczna z madrnoscią, znam sporo osób inteligentnych, ale głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
gibor Re: Uroda czy inteligencja? 25.09.08, 01:26 święta prawda, że mądrość i inteligencja, tak samo jak mądrość i wykształcenie, nie zawsze idą w parze. Mogę powiedzieć, na co ja zwracałem uwagę. Dla mnie było istotne, czy osoba, z którą mam się wiązać ma dobre serce. Jak odnosi się do członków swojej rodziny, jak do innych ludzi i czy jest w stanie zrezygnować z osobistej korzyści np. po to, by komuś pomóc. To były sprawy najważniejsze. Pozdrawiam Gibor Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Uroda czy inteligencja? 26.09.08, 09:12 Coś mi tu zalatuje piaskownicą. W dorosłym świecie istnieje w ogóle takie pojęcie jak głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Uroda czy inteligencja? 22.09.08, 10:32 oczywiście, że liczy się inteligencja i ten no związek dusz ;) .... Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 19:50 Najlepiej to ładną i inteligentną, ale takich oczywiście nie ma - więc ładną i mało błyskotliwą. Mojej inteligencji wystarczy za nas dwoje a bzykanie brzydkiej kobiety to żadne bzykanie:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 20:01 zeberdee24 napisał: > Najlepiej to ładną i inteligentną, ale takich oczywiście nie ma - > więc ładną i mało błyskotliwą. Mojej inteligencji wystarczy za nas > dwoje a bzykanie brzydkiej kobiety to żadne bzykanie:D :DDDDD ludzie małej wiary. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 20:08 Ja niewierzący jestem tak w ogóle:D Ale grzeszników zwalczam. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 20:14 Na świętoszka nie wyglądasz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 20:22 Zły ten co źle robi - a ja robię dobrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:06 Raczej prorok:P Jak ludzie będą się nurzać w rozpuście, rozrywkach i socjalizmie zamiast pracować i się rozwijać to nastanie dziadostwo. Już z resztą nastąpiło, kraje rozwinięte deptają w miejscu - zbyt pewne swojego dobrobytu straciły wolę walki o lepsze jutro, teraz oblezą ich muzułmanie jak wszy zdrowy organizm i wyssają do reszty ten komunistyczny system, a oni na to pozwolą bo są zbyt gnuśni aby się czemukolwiek przeciwstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:21 Zeberdee24 na prezydenta, premiera i prezesa PZPN. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:26 Powiedz przynajmniej że mam talent do zacietrzewiania się:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:27 Ależ masz ten talent. Tak, potwierdzam :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:31 Dziękuję dobra kobietko:] Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:35 zeberdee24 napisał: > Dziękuję dobra kobietko:] Tylko dziękuję? Rachunek poślę pocztą. :P Odpowiedz Link Zgłoś
john_lennon talent masz niewątpliwy 24.09.08, 22:59 idealnie naśladujesz antykomunistycznego debila Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:22 "Walka o lepsze jutro" - widze, ze pamietasz stare, dobre. :P Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo123 Re: Uroda czy inteligencja? 18.10.08, 00:46 o nie...Ktoś napisał, że uroda nie idzie w parze z inteligencją.Nie zgadzam się. Widzieliście studentki stomatologii? Większość z nich jest bardzo ładnych a 70% wręcz ślicznych. Skoro studiują na Akademio Medycznej (teraz WUM ale to nikomu nic nie mówi) to są inteligentne i chyba nikt im nie zarzuci, że są głupie skoro studiują taki kierunek. A więc może być 2w1. P.S mój mąż odpowiedział, że inteligencja choć jest to trudniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:12 zeberdee24 napisał: > Najlepiej to ładną i inteligentną, ale takich oczywiście nie ma - Jak to nie ma? A JA??? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:27 Phi - nawet Cię nie widziałem, o czym tu dyskutować:P Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:44 Nie wierzysz mi na słowo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:48 Ja na słowo nikomu nie wierzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:58 Nawet kobiecie? ;) Choć to, że jestem kobietą też musisz wziąć na słowo. A z tym to chyba nie masz wątpliwości? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 22:04 Tylko głupiec nie ma wątpliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 22:13 Ale na szczęście tylko krowa nie zmienia zdania, więc może się kiedyś dasz przekonać :) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:26 Krowa zmienia zdanie. Poczytaj podreczniki nt. karmienia zwierzat hodowlanych. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Uroda czy inteligencja? 25.09.08, 09:24 zdania nie zmieniają głupcy i skały Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:27 modrooka napisała: > zeberdee24 napisał: > > > Najlepiej to ładną i inteligentną, ale takich oczywiście nie ma - > > Jak to nie ma? A JA??? Nie zapominajmy też o mnie. :] Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:32 No i co zamierzasz z tym zrobić ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:34 zeberdee24 napisał: > No i co zamierzasz z tym zrobić ?:P Głosić wszem i wobec, że jestem i ładna, i bystra. :] Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:36 A nie myslisz o karierze kobiety fatalnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:38 zeberdee24 napisał: > A nie myslisz o karierze kobiety fatalnej ? Kobietą upadłą już jestem. I ani uroda, ani intelekt temu nie przeszkadzają. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:51 A nie wyglądasz na upadłą, jak to kurcze pozory mylą:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:54 Przynajmniej wydaję się ładna i bystra. I to nie są pozory. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:57 Owszem wydajesz się ładna i bystra:) I teraz możesz mi nie wysyłac rachunków do domu:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:59 Jestem. Jestem. :P Komuś muszę. Z czegoś trzeba żyć. :P Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:27 Bedec kobieta upadla na pewno masz z czego zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:32 xolaptop napisał: > Bedec kobieta upadla na pewno masz z czego zyc. Szewc bez butów chodzi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:35 Cholera, to pechowo. Fatalna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 21:46 > > > zeberdee24 napisał: > > > > > Najlepiej to ładną i inteligentną, ale takich oczywiście nie ma - > > > > Jak to nie ma? A JA??? > > Nie zapominajmy też o mnie. :] NIby nie ma a już dwie się znalazły :) Odpowiedz Link Zgłoś
superagula1 Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:53 z twojej wypowiedzi wynika ze do inteligentnch to ty niestety nie nalezysz....tak to juz bywa ze glupiec nie widzi swojej glupoty a madry czlowiek jest swiadomy tego iz zawsze mozna nauczyc sie czegos wiecej i wlasnych nieudolnosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Uroda czy inteligencja? 23.09.08, 20:42 > Jaka byscie wybrali zone, .... czy to naprawdę konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 01:32 >Jaka byscie wybrali zone, ładna ale mało blyskotliwa, a moze brzydka ale >bardzo inteligentna? Oczywiście żadną z powyższych. Nikt rozsądny sobie pętli na szyję nie założy. Ładne i inteligentne istnieją. Istnieją też atrakcyjne i inteligentne. Czasem bywa, że jest i ładna i atrakcyjna i inteligentna. Piękne (same w sobie będące rzadkością ) i inteligentne to już bardzo wyjątkowe zjawisko. Po odrzuceniu tych, którym nadmiar jednego lub drugiego (zazwyczaj urody) przewrócił w głowie, zostają śladowe ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
okularnica123 Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 12:39 A ja tam mam jedno i drugie więc po co wybierać ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.optymista Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:12 hahaha, nie ma inteligentnych kobiet;-))) Kobiety są albo mało błyskotliwe albo ładne, przy czym nie mylić tony makijażu z urodą;-)) Lepiej patrz na jej moralność. Kobieta przede wszystkim musi być dziewicą. I takiej szukaj. ------------------------ Czytam i popieram: kierowcatira.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mata68 Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:17 prawdziwy.optymista napisał: > hahaha, nie ma inteligentnych kobiet;-))) Kobiety są albo mało błyskotliwe albo > ładne, przy czym nie mylić tony makijażu z urodą;-)) Lepiej patrz na jej > moralność. Kobieta przede wszystkim musi być dziewicą. I takiej szukaj. > ja to nie wiem co Ci się stanęło z tym hasłem????????? Zawsze musi być ta dziewicą,czy tylko w sensie duchowym,czy może chodzi o wierność...A może wystarczy jak jest od czasu do czasu dziewicą....WIERNOSC.No tu jestem cięta,bo facet puszczalski to też żadna frajda.Coś z ta pogodą dziś nie - tak, nieeeeeeeeee? Facet powinien być piękny i inteligentny - i wierny...o tak:) > ------------------------ > > Czytam i popieram: kierowcatira.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.optymista Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:54 No tak nie wyjaśniłem do końca. Dziewictwo kojarzy mi się z taką czystością, brakiem tendencji do zdrady, wiernością nie tylko fizyczną ale i wiernością w poglądach, tzn. ze zawsze będzie stała murem za mężem, no i moralnością także. Ja bardzo szeroko rozumiem słowo dziewictwo, wiec nie chciałbym aby ktoś zrozumiał, że chodzi mi tylko o kawałek błony. ------------------------ Czytam i popieram: kierowcatira.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Prawdziwy.onanista przemowil :) 24.09.08, 15:48 Im wiecej Twoich postow czytam tym bardziej mi Ciebie zal... Moze jednak mieli racje katoliccy naukowcy ze od masturbacji mowa staje sie zajakliwa i w glowie sie przewraca? Chyba bys sie nadawal do ich badan... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:51 Po pierwszym bzyknięciu i tak nie będzie juz dziewicą. Masz dylemat, chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:14 ja bym wybrała brzydką i głupią. dylemat z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
abies 3 czynnik to charakter... 24.09.08, 13:15 Są piękne i inteligentne, ale one z kolei mają porąbaną psychikę - może właśnie z powodu połączenia pozostałych elementów... Jeżeli chodzi o mnie, to połączenia dobra/ładna/mniej bystra oraz dobra/niezbyt ładna/inteligentna są do przyjęcia (oczywiście bez patologii w brakującym elemencie). Natomiast wredna/ładna/inteligentna to jest kombinacja której trzeba unikać jak ognia. Niestety, charakter najciężej poznać od razu... Odpowiedz Link Zgłoś
frusto DOkladnie! 24.09.08, 14:11 Masz pan racje kolego. Po kiego komus wredna jedza w domu.. to moze byc zabawne przez rok czy dwa, ale po jakims czasie czlowiek sie do domu boi wracac i siedzi po godzinach w pracy jak najdluzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.kot Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:28 Zastanów się czy to ma być związek na chwilę czy na stałe. A potem już sam będziesz wiedział. Uroda z czasem mija, a coś trzeba ze sobą robić w długie zimowe wieczory nawet po 20 latach związku... Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:33 Chwilowe zwiazki sa nieekonomiczna strata czasu, to znaczy jest tak w przypadku osob, ktore zamierzaja zyc i zestarzec sie w zwiazku, bo jezeli ktos planuje zyc i zestarzec sie nie zyjac w zwiazku, wtedy chwilowe zwiazki sa super korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf65 Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:29 piekna i inteligentna :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buks00 Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:48 Ani jednej ani drugiej. Nie uznaję kompromisów, w szczególności tak daleko idących... Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:49 Przede wszystkim dobra. Inteligentna moze byc, coz, niestabilna emocjonalnie albo wyrachowana, a uroda przemija. Ps. Pieknych i inteligentnych jest dosc duzo. I czesto sa same. (Sa zbyt inteligentne by brac sobie na glowe pustego faceta ;). Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:50 a możesz napisać jak wg Ciebie wygląda piękna kobieta (może być przykład jakiejś znanej osoby) i czym objawia się inteligencja u kobiety? Co to znaczy inteligentna, jak się zachowuje, co mówi, itd? Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:42 Kobieta inteligentna bardzo malo mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 13:57 Że też kobiety nie mają takiego dylematu... Odpowiedz Link Zgłoś
amiauczynski Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:00 No jak wolisz. Wrąbać w samotnosci suchą bułkę -czy pysznym tortem podzielić się z innymi. Dylemat stary jak .. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:01 > Czy wg. Was takie polaczenie istniej? Moja ukochana jest po prostu przepiękna, a co do jej inteligencji, to jest bezdyskusyjna: dość powiedzieć, że robi doktorat z Fizyki chmur. A więc istnienie jest udowodnione. > Jaka byscie wybrali zone, ładna ale mało blyskotliwa, a moze brzydka ale > bardzo inteligentna? Mężczyźni nie wybierają żon, bo małżeństwo to instytucja służąca kobietom. Mężczyźni wpadają w sidła, podlegają manipulacji, albo szantażom. Pytanie "jaką byś sobie wybrał żonę", to tak, jakby pytać psa o to, jaki by sobie wybrał kaganiec. A już alternatywa "ładna i głupia, jak tapeta w motylki", albo "inteligentna, ale brzydka, jak 7 grzechów głównych" to wybór między dżumą, a cholerą. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:24 wybierac to wy sobie mozecie... skarpetki a i to niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:39 Decyduja za nas. Czas z tym skonczyc! :D. Odpowiedz Link Zgłoś
sajmonowic Re: Uroda czy inteligencja? 24.09.08, 14:40 Ja myślę,że może ci pomóc werset biblijny. Przysłów 11:22 "Jak złoty kolczyk do nosa tkwiący w ryju świni,taka jest kobieta piękna,lecz odrzucająca rozsądek" Odpowiedz Link Zgłoś
ranita_08 Piękna kobieta= skarb,inteligentna piękność=potęga 24.09.08, 14:49 Moim zdaniem nie ma reguł. Kwestia gustu. To tak jakby kobietę zapytac czy wolałaby bardzo przystojnego czy mądrego. Ja odpowiedziałabym że jakbym miała do wyboru pieknego głupca lub mądrego brzydala to nie wybrałabym żadnego- wybierając tylko na podstawie tych 2 czynników. Przecież to czy ktoś jest piękny czy nie jest kwestią gustu. Przykładowo w gazetach nazywa się Leonadra Di Caprio "boskim Leo", a mnie na jego widok mdli... Są faceci, którzy zwracają uwagę tylko na urodę i talenty "towarzyskie" są i tacy, którzy od pięknych uciekają zanim zdążą je poznać. Ale chyba i jedni i drudzy czegoś się po prostu w tych kobietach boją. Głupiego odstrasza inteligencja a zakompleksionego piękno. Ot takie małe uproszczenie:-)))) Chyba najważniejsze żeby było to "coś" - a jak spotkamy takiego kogoś to się okazuje że jest cudwny a wcale nie taki jak sobie wymyślaliśmy. ------------------------------------------------------------------- PIĘKNA KOBIETA TO SKARB- INTELIGENTNA PIĘKNOŚĆ TO POTĘGA:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ranita_08 Re: ladna tak, glupia -nie 25.09.08, 08:56 To kwestia gustu. Nie ma brzydkich kobiet- po prostu żadna kobieta nie podoba się absolutnie wszystkim :-> Odpowiedz Link Zgłoś