Dodaj do ulubionych

Twój onanizm rani Twoją kobiete!

IP: *.crowley.pl 22.10.03, 14:55
Buahahaha - tak, napewno. A nas, mężczyzn, rani kiedy chodzicie na zakupy :)

Czasem mnie dobija, jakie z kobiet są kretynki. To jest naprawdę chore.
Dlaczego on się onanizuje, dlaczego ogląda się za innymi, dlaczego nie zmywa
naczyń?...itp. Ech, chcecie naturę zmianiać, a to się nie da. Zastanówcie
się... Przez Was i Wasze chore wymagania z facetów robią się podporządkowane
lalusie, których potem bezlitośnie zdradzacie z prawdziwymi macho!
Obserwuj wątek
    • kobbieta Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! 22.10.03, 15:03
      Gość portalu: Sator32 napisał(a):

> Buahahaha - tak, napewno. A nas, mężczyzn, rani kiedy chodzicie na zakupy :)
      >
      > Czasem mnie dobija, jakie z kobiet są kretynki. To jest naprawdę chore.
      > Dlaczego on się onanizuje, dlaczego ogląda się za innymi, dlaczego nie zmywa
      > naczyń?...itp. Ech, chcecie naturę zmianiać, a to się nie da. Zastanówcie
      > się... Przez Was i Wasze chore wymagania z facetów robią się podporządkowane
      > lalusie, których potem bezlitośnie zdradzacie z prawdziwymi macho!

Ten twoj opis macho nie pokrywa sie z moja definicja. Dla mnie macho to co
      innego!
      A chcialbys zeby Twoja kobieta ogladala sie za innymi facetami i sie
      onanizowala zamist miec seks z Toba.
      Dorosnij chlopczynko, bo nie rozumujesz jak prawdziwy mezczyzna (macho)
      • Gość: Sator32 Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.crowley.pl 22.10.03, 15:06
        No proszę, mówiłem :)))
        • Gość: kasia Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.dyn.optonline.net 22.10.03, 15:19
          generalizujesz moj drogi! ze twoja nie pozwalala ci wkladac reki w spodnie to
          nie wszystkich kobiet wina...
          • Gość: Sator32 Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.crowley.pl 22.10.03, 15:32
            Wiem, że są wyjątki. Ale to niewiele zmienia. To mniejszość.
            • Gość: kasia Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.dyn.optonline.net 22.10.03, 15:34
              badania robiles? ankiete: wiek, wyksztalcenie itd? no chyba ze jestes po 50ce i
              twoje partnerki sa malo tolerancyjne...
              • Gość: Sator32 Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.crowley.pl 22.10.03, 15:42
                Wystarczy wokoło spojrzeć, popytać. Ale może Ty po prostu młoda jesteś? :) 20
                lat?
                • Gość: kasia Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.dyn.optonline.net 22.10.03, 15:45
                  mloda moze i jestem (26) moje kolezakni, moja siostra (31) i jej kolezanki
                  uwazaja tak jak ja. moze ty w pcimiu dolnym mieszkasz gdzie kobiety poznaja sex
                  po slubie i tylko po bozemu... nie mowie, ze wszystkie jestesmy takie
                  nowoczesne (choc dla mnie to normalnosc a nie nowoczesnosc) ale nie mow ze
                  jestesmy takie zle.... to od ciebie zalezy z jaka kobieta sie spotykasz i jaki
                  ma zdanie na ten temat, a inne? co cie obchodza? niech mowie co chca i robia co
                  chca...
                  • Gość: Sator32 Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.crowley.pl 22.10.03, 15:55
                    Atakujesz mnie bez powodu tak w ogóle. Ale mniejsza z tym. Dla Twojej
                    informacji: mieszkam w stolicy, lat mam 32, kobiet miałem chyba z 15 i zawsze
                    było to samo. Może takie przyciągam :) Ale nie traktuj mojego postu jako
                    agresywnego, nie taki jest.
                    • Gość: kaisa Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.dyn.optonline.net 22.10.03, 16:01
                      "...jakie z kobiet są kretynki. To jest naprawdę chore.
                      Dlaczego on się onanizuje, dlaczego ogląda się za innymi, dlaczego nie zmywa
                      naczyń?...itp. Ech, chcecie naturę zmianiać, a to się nie da. Zastanówcie
                      się... Przez Was i Wasze chore wymagania z facetów robią się podporządkowane
                      lalusie, których potem bezlitośnie zdradzacie z prawdziwymi macho!"

atakuje cie bez powodu? wyzwales mnie od kterynki...
                      a tak, moze przyciagasz te kretynki wlasnie...
                      • Gość: Sator32 Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.crowley.pl 22.10.03, 16:06
                        No tak, skoro tak to wzięłaś do siebie to niech będzie - miałaś powód :)
                        • Gość: kasia Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.dyn.optonline.net 22.10.03, 16:09
                          nie napisales, ze niektore...
                          ale z drugiej strony jak czasem czytam posty napisane przez kobiety to mi rece
                          opadaja... wiec niektore kobiety to kretynki, a niektorzy faceci to kretyni...
                          the end
      • Gość: Olivia Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: 217.153.165.* 01.11.03, 23:14
        Drogi ONANISTO! nie zgadzam się z Toba co do tego że wszystkie kobiety są
        kretynkami. Onanizowanie się to nic złeg. Niektóre kobiety podnieca fakt ze ich
        męzczyzna robi sobie dobrze bo zna swoje ciało doskonal a jego widok wtej
        sytuacji moze być bardzo pobudzający.Ale czy Tobie nie przeszkazałby Ci fakt że
        Twoja dziewczyna onanizyje sie patrząc na innych męzczyzn?
    • j_u Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! 22.10.03, 20:02
      Nie mamy wzajemnie wobec siebie takich dziwnych wymagan...
      • brytan Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! 23.10.03, 13:19
        dziwne koles ze na takie zahamowane bylo Cie tylko stac.
    • Gość: Miriam Do SATORA IP: 195.94.206.* 30.10.03, 09:51
      JAKI TY GLUPI JESTES KOLES !!!!!! BRAK SLOW KRYPTOLALUSIU !!!!!
      • sloggi Re: Do SATORA 30.10.03, 09:56
        Ty za to popisałaś się erudycją*.

* co znaczy erudycja nie będę Ci pisał, idź do biblioteki i sprawdź w słowniku.
    • Gość: Triss Merigold Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.acn.waw.pl 30.10.03, 11:26
      Onanizm nie ma nic wspólnego z byciem macho czy lalusiem. Normalna potrzeba
      rozładowania napięcia. Nie ma o co być zazdrosnym, chyba, że rzutuje to
      negatywnie na seks w związku. Zazdrosne o to są chyba tylko młode dziewczyny,
      traktujące to jako "zamach" na własną kobiecość. Na marginesie, pochwaliłeś
      się, że miałeś 15 kobiet, to naprawdę niewiele.
      • j_u Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! 30.10.03, 14:53
        Moze byc nawet forma wspolzycia...;)
        • Gość: sza-tynka Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 18:23
          Ciekawe..............:-))))))))))))))..przynajmniej czegoś się
          dowiedziałam...może wykorzystam w praktyce:-))).
    • Gość: corgan Twój celulitis rani Twojego faceta! IP: *.chello.pl 02.11.03, 20:05
      fajnie brzmi no nie?
    • Gość: Beata Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 23:13
      jako że czasami odzywa się we mnie totalny leniwiec wolę, żeby mój facet
      zrobił sobie dobrze sam - nawet w mojej obecności
      poza tym taki widok czasem bardzo podnieca ;-)
      • jayin Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! 03.11.03, 14:17
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> poza tym taki widok czasem bardzo podnieca ;-)

Beato, otóż to...:-))

pozdr.

Joanna
    • Gość: pokrybala Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 00:16
      Wielce sanowne panie oburzające sie tutaj onaniowaniem się swoich mężczyzn. A
      która z was może powiedzieć, że się nie onanizuje? A te prysznice, a te... Oj
      nieładnie innych krytykować
      • j_u Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! 03.11.03, 11:57
        Gość portalu: pokrybala napisał(a):

> Wielce sanowne panie oburzające sie tutaj onaniowaniem się swoich mężczyzn. A
        > która z was może powiedzieć, że się nie onanizuje? A te prysznice, a te... Oj
        > nieładnie innych krytykować

Czy tutaj jakies panie sie oburzyly???
        Ja zauwazylam oburzenie wzgledem podejrzenia, ze nas onanizm oburza...
    • evvusia Re: Twój onanizm rani Twoją kobiete! 03.11.03, 20:56
      Facet, ktory wali konia bedac w zwiazku?

TO CHORE! :-/

Skoro woli swoja reke, to niech bedzie ze swoja reka, po co mu kobieta... :-/
    • Gość: Artur Najlepsza baba to własna graba:) IP: *.acn.waw.pl 03.11.03, 22:44
      A zasmakowaliście kiedyś rozkoszy jaka płynie ze wspólnej masturbacji.Ja
      np.lubię onanizować się przed panną i spuszczać się jej na twarz.Rajcuje mnie
      też okropnie widok masturbującej się kobiety.
      • evvusia Re: Najlepsza baba to własna graba:) 04.11.03, 15:00
        Gość portalu: Artur napisał(a):

> A zasmakowaliście kiedyś rozkoszy jaka płynie ze wspólnej masturbacji.Ja
        > np.lubię onanizować się przed panną i spuszczać się jej na twarz.Rajcuje mnie
        > też okropnie widok masturbującej się kobiety.

Zgadzam ze wspolna masturbacja, ale za spuszczenie mi sie na twarz dostalby po
        mordzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka