Gość: janek IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.03, 13:51 kochamy cie dejwid Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kingak Re: Spider-Man z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:13 ale bufon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Spider-Man z Warszawy IP: 213.17.133.* 23.10.03, 15:46 Człowieku jestem nikim przy Tobie. Od dzisiaj w sypialni będzie wisiało twoje zdjęcie, do którego będę bił pokłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taternik Re: Spider-Man z Warszawy IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 20:01 Ciekawe, że facetowi szkoda kasy na kurs taternicki (ok. 2000pln), a lekką ręką płaci 700 zł mandatu. Zreszta może dobrze że nie poszedł na ten kurs. Bufonów raczej nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofr Re: Do Taternika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 18:55 mlotek jestes, katra taternika funkcjonuje tylko w polsce, mi tez szkoda 2 tys na kurs, wole kupic sprzet a nie placic pacanom z PZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Do Taternika IP: *.adam / 192.168.0.* 25.10.03, 20:27 Wiesz kurs mozesz robic niekoniecznie u jak mowisz pacanow z PZA tylko u prywatnego instruktora - jest paru niezlych i sympatycznych a co do sprzetu to oczywiscie kup sobie uprzaz i pare karabinkow i line... jak wylecisz z pierwsza kosteczka ktorej nikt Cie nie nauczyl zakladac to zaplacisz lekarzom nieco wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala szkoda mi tego chlopca ze zginie w tak mlodym wieku IP: 128.187.28.* 23.10.03, 23:48 szkoda mi tego chlopca ze zginie w tak mlodym wieku, ale moze ta odrobina adrenaliny byla tego warta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawistna Re: szkoda mi tego chlopca ze zginie w tak mlodym IP: 80.51.59.* 24.10.03, 11:48 alu, nie martw się nie zginie, bo połowa przechwałek z tego artykułu to nieprawda, a już tekst, że jest jednym z dwóch ludzi na świecie wspinających sie bez asekuracji po wieżowcach... brak słów, jeśli ktoś pamięta akcje kiedy to na Mariota wspinał się Alain Robert i w pierwszy dzień zatrzymała go ochrona, to przed nim do połowy budynku nie doszedł p. Kaszlikowski tylko ktoś inny... Odpowiedz Link Zgłoś
clint_eastwood Re: Spider-Man z Warszawy 24.10.03, 11:05 Ciekawe od kiedy Wietnam leży nad Morzem Andamańskim? Odpowiedz Link Zgłoś